- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 108
Thread: Κρόνιοι Τύποι
-
21-11-2006, 01:55 PM #71
Re: Κρόνιοι Τύποι
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι η σοβαρότητα συνεπάγεται της μεγαλίστικης εξωτερικής εμφάνισης.
Δηλαδή, τι εννοώ: λόγω του ότι δείχνουμε πολύ σοβαροί και ίσως λίγο μαζεμένοι να το πω, όχι λυμένοι στους άλλους αρχικά να το πω, γενικά το πρόσωπό μας, οι κινήσεις μας δείχνουν ότι είμαστε σοβαρά άτομα και γι'αυτό το λόγο να μας βλέπουν οι άλλοι ηλικιακά μεγαλύτερους.
Τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πει για κάποιο άτομο που είναι πολύ μικρό ηλικιακά ότι μεγαλοδείχνει ή "κατακρίνουμε" ότι μεγάλωσε απότομα. Μάλλον είναι θέμα Κρόνου!
-
21-11-2006, 02:03 PM #72
Δηλαδή εγώ που δεν μεγαλοδείχνω?:blink: :blink:
Είμαι καταδικασμένο χαζοχαρούμενο?
Πάντως όντως πιστεύω πως η υπερβολικά σοβαρή συμπεριφορά κανει τους άλλους να αντιμετωπίζουν έναν κρόνιο ωσεί μεγαλυτερο ηλικιακά!:embarrest :embarrest
-
21-11-2006, 02:04 PM #73
Κρατάω το "σοβαροί", όσον αφορά τους κρόνιους τύπους, γιατί το μαζεμένοι δίνει και άλλη αίσθηση καμιά φορά. Ας πούμε ένας ντροπαλός Καρκίνος ή ένα ψαράκι είναι αλλιώς "μαζεμένοι" από έναν Αιγόκερω. Οι πρώτοι είναι λίγο ροζ, δεν μεγαλοδείχνουν, μάλλον μικροδείχνουν απ' την συμπεριφορά τους. Ενώ η σοβαρότητα των Αιγόκερων δίνει άλλη αίσθηση, πιο μεγαλίστικη. Τί λέτε?
Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
-
21-11-2006, 02:11 PM #74
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
21-11-2006, 02:17 PM #75
Μπορεί και να 'χεις δίκιο. Αλλά ένας ντροπαλούλης-α, δεν έχει διαφορά συμπεριφοράς από κάποιον-α που δείχνει σκληρός-η?
Για τους αέρινους συμφωνώ απολύτως. Έχω και πολύ αέρα στο χάρτη μου και με συμφέρει η προσέγγιση αυτή:toung: :toung: :toung:Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
-
21-11-2006, 02:18 PM #76
Μάλλον με τη στάση τους οι καρκίνοι που θέλουν πάντα κάποιον να τους προστατεύει και να σκοτώσει τον κακό τον δράκο φέρονται σαν μικρότεροι:toung: , αλλά όχι και ότι μικροδείχνουν. :nuts:
Πάντως αλίμονο σας που θα θέλετε μπότοξ από τα τριάντα,ενώ εμείς οι χαρωποί κρόνιοι (σχήμα οξύμωρο) θα έχουμε μαγουλάκι φράπα!!!!
-
21-11-2006, 02:19 PM #77
Οι Καρκίνοι μικροδείχνουν,σε αυτό συμφωνώ απόλυτα με την μαρίνα κυρίως λόγω της κάπως παιδικής τους συμπεριφοράς,της "αφελειας"ή "αθωοτητας" οπως λεμε.:bigsmile:
Και αυτό σωστό!Πώς λέμε αυτόν που προκαλεί συναισθηματα προστασίας;Αδύναμο,μικρότε ρο;;
Οχι εξύμωρο απλως....επιστημονική φαντασία θα έλεγα!!!:toung:
Εγω πάντως ,καθώς Καρκίνα μέν,αλλα με τονισμένο 3ο οίκο μικροδείχνω!Τωρα εχει πλάκα βέβαια,αλλά όχι και παλιοτερα καθότι με παιρνούσαν για ανήλικο και έτρωγα "πόρτα" στα μαγαζιά!επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
21-11-2006, 02:23 PM #78
-
21-11-2006, 02:25 PM #79
-
21-11-2006, 02:27 PM #80
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.