s
Κρόνιοι Τύποι - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 11 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 LastLast
Results 61 to 70 of 108

Re: Κρόνιοι Τύποι

Quote Originally Posted by kia View Post
    Ένας αιγόκερως με αιγόκερω και Κρόνο στον 1ο οίκο δεν θα έδινε έναν "καταδικασμένο" Κρόνιο τύπο;;;
    Για καλό μπήκες εσύ????:embarrest :embarrest :embarrest
    Ευτυχως ο Κρόνος μου έχει εγκατασταθεί στον 10

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Τελικα, οι καλυτεροι Κρονιοι τυποι, ειναι οι Παρθενοι με ωροσκοπο Καρκινο. Τελεια και παυλα.- :toung: :toung: :toung: :toung:
    Το καλύτερο είναι το αντίστροφο:toung: :σφύριγμα

Quote Originally Posted by Marlene View Post
    Το καλύτερο είναι το αντίστροφο:toung: :σφύριγμα
    Perfect Συμφωνώ και επαυξάνω. Αν δεν παινέψεις το ζώδιο σου θα πέσει να σε πλακώσει:toung: :toung:
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Perfect Συμφωνώ και επαυξάνω. Αν δεν παινέψεις το ζώδιο σου θα πέσει να σε πλακώσει:toung: :toung:
    :nuts: :nuts: :nuts: :nuts: :nuts:

Δε νομίζω να μας συμφέρει εμάς τους Κρόνιους τύπους τόσο να παινεύουμε τον ζώδιο μας τουλάχιστον σε αυτό το θέμα........... Αν ήταν να μικροδείχνουμε εκεί θα συμφωνούσα να το παινέψουμε.... αλλά τώρα ...... τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και εναλλάσσονται από :eek: σε σε σε :evil: σε rotest:

:nuts: :nuts: :nuts: :nuts: :nuts:

Δε νομίζω να μας συμφέρει εμάς τους Κρόνιους τύπους τόσο να παινεύουμε τον ζώδιο μας τουλάχιστον σε αυτό το θέμα........... Αν ήταν να μικροδείχνουμε εκεί θα συμφωνούσα να το παινέψουμε.... αλλά τώρα ...... τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και εναλλάσσονται από :eek: σε σε σε :evil: σε rotest:
    Βρε Κία, άμα είσαι καλός άνθρωπος, σε χαιδεύουν τ' άστρα έτσι κι αλλιώς. ¶ρα εσύ δεν θα έχεις πρόβλημα
    Τώρα για τα Κρόνια χαρακτηριστικά μου, τα παινεύω κι αυτά. Τί να κάνω με Σελήνη στον Αιγόκερω και Αφροδίτη παρέα με τον Κρόνο στον 10ο?
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Βρε Κία, άμα είσαι καλός άνθρωπος, σε χαιδεύουν τ' άστρα έτσι κι αλλιώς. ¶ρα εσύ δεν θα έχεις πρόβλημα
    Τώρα για τα Κρόνια χαρακτηριστικά μου, τα παινεύω κι αυτά. Τί να κάνω με Σελήνη στον Αιγόκερω και Αφροδίτη παρέα με τον Κρόνο στον 10ο?
    χε χε Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαι καλός άνθρωπος!
    Μια χαρά εγκαταστάθηκε ο Κρόνος στον 10ο σου οίκο ....... feels like home :embarrest

Οι κρόνιοι φαίνονται μεγαλύτεροι; Εγώ ήξερα ότι φαίνονται νεότεροι αλλά φέρονται σαν μεγαλύτεροι. Επίσης πιστεύω ότι μπορεί να είναι λίγο όχι πανέμορφοι με κανένα τετράγωνο Κρόνου στον 1ο ή 10ο οίκο.

Quote Originally Posted by tannia View Post
    Οι κρόνιοι φαίνονται μεγαλύτεροι; Εγώ ήξερα ότι φαίνονται νεότεροι αλλά φέρονται σαν μεγαλύτεροι. Επίσης πιστεύω ότι μπορεί να είναι λίγο όχι πανέμορφοι με κανένα τετράγωνο Κρόνου στον 1ο ή 10ο οίκο.

Ναι όντως φαίνονται μεγαλύτεροι και στην εξωτερική τους εμφάνιση αλλά και στον τρόπο που συμπεριφέρονται. Είναι πιο ώριμοι, θα μπορούσα να πω, για την ηλικία τους. Και τα δυό αυτά είναι χαρακτηριστικά των Κρόνιων τύπων! :bigsmile:

Ναι όντως φαίνονται μεγαλύτεροι και στην εξωτερική τους εμφάνιση αλλά και στον τρόπο που συμπεριφέρονται. Είναι πιο ώριμοι, θα μπορούσα να πω, για την ηλικία τους. Και τα δυό αυτά είναι χαρακτηριστικά των Κρόνιων τύπων! :bigsmile:
    Θα συμφωνήσω απόλυτα στην ωριμότητα της συμπεριφοράς (ευλογάμε και λίγο τα γένια μας). Αλλά ώρες ώρες είναι και εκνευριστικό να θες να περάσεις μια ώρα χαζολογώντας και ένας κρόνιος να σε βάζει να αναρωτιέσαι "τί, πώς και γιατί"!

Καλή η σοβαρότητα αλλά κοινοί θνητοί είμαστε, να είμαστε και λιγο πιο χαλαροί!!

Κρόνια's talking!

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Θα συμφωνήσω απόλυτα στην ωριμότητα της συμπεριφοράς (ευλογάμε και λίγο τα γένια μας). Αλλά ώρες ώρες είναι και εκνευριστικό να θες να περάσεις μια ώρα χαζολογώντας και ένας κρόνιος να σε βάζει να αναρωτιέσαι "τί, πώς και γιατί"!

Καλή η σοβαρότητα αλλά κοινοί θνητοί είμαστε, να είμαστε και λιγο πιο χαλαροί!!

Κρόνια's talking!

Perfect Σωστά μιλάς!
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Page 7 of 11 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 34 users browsing this thread. (0 members and 34 guests)