- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 108
Thread: Κρόνιοι Τύποι
-
10-11-2006, 12:09 PM #1
Κρόνιοι Τύποι
Μόλις σήμερα συνειδητοποίησα την πηγή ενός μέγιστου προβλήματος :nuts:
Διαβάζω στα χαρακτηριστικά των Κρόνιων τύπων ότι δεν δείχνουν νέοι αλλά το αντίθετο! Φαίνονται πολύ μεγαλύτεροι από την ηλικία τους και αυτό συμβαίνει ήδη από την παιδική τους ηλικία, όπου και βγάζουν σοβαρότητα και ωριμότητα.
Η μαύρη λίστα έχει γεμίσει με όσους ανεβάζουν την ηλικία κατά πολύ (δε μιλάμε για αποκλιση 2-3 χρόνων).......και η λευκή είναι άδεια! :toung: Πως θα φέρουμε την ισορροπία;;;;
Την γνώμη σας.... υπάρχουν όψεις που τονίζουν περισσότερο αυτές τις λεπτομέρειες;;;(που για κάποιους δεν είναι φυσικά λεπτομέρειες...αλλά μέγιστο πρόβλημα [δείτε το με χιούμορ ή και δίχως] ). Θέσεις, οίκοι και ό,τι άλλο ευπρόσδεκτο! :bigsmile:
-
10-11-2006, 12:45 PM #2
Re: Κρόνιοι Τύποι
Καλημέρα!!!
θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία, από όσα ξέρω κ έχω δει.
Οι περιπτώσεις που ζητάς είναι.... ο Κρόνος σε σύνοδο ή κοντά στον Ωροσκόπο, ή στον 1ο οίκο. Επίσης η παρουσία του Κρόνου στο Μεσουράνημα μπορεί να δώσει "μεγαλίστικα" χαρακτηριστικά. Ως επίσης κ ο Ωροσκόπος Αιγόκερως. Αυτά τα παραπάνω είναι σίγουρα.
Τα άτομα αυτά φαίνονται μεγαλύτερα από την πραγματική τους ηλικία, αλλά μη φανταστείς ότι δέιχνουν ηλικωμένοι!!! Ίσως κ ανάλογα με άλλες όψεις να παρουσιάζονται ως "κύριοι" ή "κυρίες" μέσα σε μια παρέα, έχουν μια ιδιαίτερη ικανότητα επικοινωνίας με τα πιο μεγάλα από αυτούς άτομα, ακόμα κ με τους ηλικιωμένους, είναι σοβαροί, ενίοτε ψυχροί κ κατά την παιδική τους ηλικία ίσως να αποζητούν την παρέα κ τη συντροφία μεγαλύτερων κατά πολύ από αυτούς.may..
-
10-11-2006, 01:34 PM #3
Και όμως αυτά που παραθέτεις ως σίγουρα, προσωπικά δεν τα έχω! Μα κανένα όμως στοιχείο. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα ... τα οποία λογικά θα είναι έντονα. Και επιμένω σε αυτό γιατί έχω καταντήσει να κάνω γκάλοπ για την ηλικία μου εδώ και δυο χρόνια όποτε ρωτούν..... και παθαίνουν και οι άλλοι και εγώ ΣΟΚ :nuts: Με τόσα που ακούω θα έπρεπε να έχω ωροσκόπο Αιγόκερω και σε ακριβή σύνοδο με Κρόνο ταυτόχρονα. :blink:
Ηλικιωμένοι δεν φαίνονται. Δεν είπα αυτό...αλλά δε φαίνονται και μόνο 2-3 χρόνια μεγαλύτεροι. Μιλάμε για διαφορά όμως αισθητή..... να ανεβαίνουν τα χρόνια από 5 έως και 7 :nuts: Και αυτο είναι πραγματική αδικία
-
10-11-2006, 01:36 PM #4
Καλέ τί λέτε, εμένα με ωροσκόπο αιγόκερω και ένα σωρό πλανήτες στον αιγόκερω, μικρότερη με κάνουν. Μην με κάνετε τώρα να ανησυχώ:toung:
-
10-11-2006, 01:37 PM #5
Αυτό μάλλον είναι από τα ανεξήγητα φαινόμενα :toung:
να οι αδικίες που λέω
-
10-11-2006, 01:40 PM #6
-
10-11-2006, 01:44 PM #7
Ναι, το ξέρω πως είμαι ένα θαύμα της φύσης,:toung: αλλά ελπίζω να μην αρχίσω να ασπρίζω στα 30.Όχι τίποτα άλλο αλλά πού να τρέχω και για botox
-
10-11-2006, 01:54 PM #8
-
10-11-2006, 04:14 PM #9
Τώρα που παρατηρώ, έχω ένα τετραγωνάκι Κρόνου (Σκορπιός) με Ήλιο (Υδροχόος), ένα τετραγωνάκι ανάμεσα σε ωροσκόπο (Ζυγός) με τον Δία και επίσης παρατήρησα ότι η ακμή του πρώτου μου (Ζυγός-Ᾱφροδίτη) τετραγωνίζεται με την ακμή του 10ου μου (Καρκίνος-Σελήνη).
Αυτό το τελευταίο έχω την αίσθηση πως μπορεί να "ευθύνεται" ..... τετράγωνο ανάμεσα σε προσωπικότητα (1ο οικος) και προσωπική φήμη (10ος). :unsure:
-
10-11-2006, 04:39 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.