- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 451 to 460 of 468
Thread: Μέθοδος χαρτομαντείας
-
26-10-2006, 03:48 PM #451
Re: Μέθοδος χαρτομαντείας
Maraki θελω κ'εγω τις πληροφοριες της, η αδερφη μου στην αθηνα, ψαχνει για μια καλη . Στελτες μου με προσωπικο μυνημα. Σας ευχαριστω προχαιρετικα
-
27-10-2006, 02:50 AM #452
ευχαριστω για την απαντηση!!!(scorpio k μαρακι_1975)
-
27-10-2006, 11:27 AM #453
Καλημέρα σε όλους. Μαράκι εχθές για πρώτη φορά έριξα τα χαρτια για μελαχροινό άτομο. Μπερδεύτηκα ομως σε κάτι που αν δεν κάνω λάθος δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα. Οπως έχεις πει, τα χαρτιά του χρώματός μας έχουν άλλη ερμηνεία από τα "κοινά" χαρτιά στην γενικότερη ερμηνεία τους. Αυτό σημαίνει ότι η ερμηνεία των κοινών χαρτιών στις κούπες , σε κάποιον κουπάτο για παράδειγμα, χάνεται? Δηλαδή σε έναν κουπάτο δεν ερμηνευονται οι κοινές έννοιες των χαρτιών? Εγώ για παράδειγμα εχθές που έριξα τα χαρτιά στο μελαχροινό άτομο , μπερδεύτηκα , γιατί δεν υπήρχαν στην κοινή ερμηνεία τα μπαστούνια. Τόσο καιρό δεν το είχα σκεφτεί γιατι τα έριχνα συνεχώς για μένα και δεν σκέφτηκα την ερμηνεία των χαρτιών , παρά μόνο οπως τα έχεις δωσει. Δηλαδή , αφού είμαι κουπάτη, ερμήνευα τα χαρτιά μου ως ακολούθως: 2 το κρεββάτι μου, 3 ο δρόμος μου κ.τ.λ. Ελπιζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ και να μην σε μπέρδεψα. Αν και σκέφτηκα και κάτι άλλο αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό. Μήπως , λέω μήπως , η ερμηνεία των δικών μας χαρτιών (2κρεββάτι, 3 δρόμος κ.τ.λ) αφορά μόνο το πρώτο στάδιο και το τρίτο? Και στο δεύτερο στάδιο η ερμηνεία είναι η άλλη ? Βοηθήσε με σε παρακαλώ γιατί μπερδεύτηκα πολύ. Ευχαριστώ
Christina
-
27-10-2006, 12:50 PM #454
Αγαπητή christina_scorpios,
αν κατάλαβα καλά την ερώτησή σου... αν ρίχνεις για έναν κουπάτο ο δρόμος του είναι το 3 κούπα. Αν ρίχνεις για έναν μπαστουνάτο ο δρόμος του αντίστοιχα είναι το 3 μπαστούνι. Όλες αυτές οι ερμηνίες ισχύουν και για τα τρία στάδια.
Ciao!!may..
-
27-10-2006, 02:07 PM #455
Βρε Μαράκι, το σκεφτόμουν καιρό και με αφορμή αυτό θα ήθελα να σε ρωτήσω. Αυτός που μου αρέσει είναι μελαχρινός, οπότε σίγουρα είναι ο Ρήγας Μπαστούνι. Ωστόσο, σε διαβεβαιώ πως δεν έχει τα χαρακτηριστική που δίνεις στην ερμηνεία , χαρτοπαίκτης ή μπεκρής, γενικά δεν έχει κακό χαρακτήρα. Να συνεχίζω να τον θεωρώ ως Ρήγα Μπαστούνι λοιπόν ή να τον κάνω Σπαθί;
-
27-10-2006, 02:51 PM #456
καλημερα σε ολους
-
27-10-2006, 02:58 PM #457
Σ'ευχαριστω για την απαντηση. Ναι μπορει να παει εκει. Στειλτε μου τις πληροφοριες της οταν ευχαιρησετε δεν θα ειμαι στο ιντερνετ μεχρι τη Δευτερα τωρα.
-
27-10-2006, 03:16 PM #458
λοιπόν άκουσε να σου , για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις τα χαρτιά χρειάζεται πείρα...αλλά σαν αρχή θα σου πω για να μπορείς λιγάκι να τα ξεχωρίσεις ...όταν αυτες οι κούπες πέφτουν σε άσχετα σημεία...ανάμεσα σε άσχετα χαρτιά που δεν έχουν μια συνέχεια τότε θα τα ερμηνεύεις με τον γενικό τους ορισμό όταν όμως ρίχνω για μένα και εγω ειμαι κουπάτη το 2 ειναι το κρεβάτι μου , το 3 ειναι ο δρόμος μου κ.λ.π. με αυτο ξεκινάς σαν δεδομένο!!!
-
27-10-2006, 03:19 PM #459
-
27-10-2006, 03:31 PM #460
καλησπέρα!
Μαράκι αν θες θα μου πεις κι εμένα σε πρ. μήνυμα που είναι η κυρία αν Θες;
Σε ευχαριστώ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.