s
[Συζήτηση] Τι είναι η Αστρολογία - Page 29
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Μπορεί η Αστρολογία να κάνει πρόβλεψη;

Voters
244. You may not vote on this poll
  • Σίγουρα μπορεί

141 57.79%
  • Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί

18 7.38%
  • Δεν είμαι σίγουρος/η

85 34.84%
Page 29 of 50 FirstFirst ... 19 25 26 27 28 29 30 31 32 33 39 ... LastLast
Results 281 to 290 of 497

Re: Τι είναι η Αστρολογία

Πάμε και για μεταθάνατον και επόμενες ζωές....!!!!!!
    Απ'ότι κατάλαβα άλλα θα μου πει ο αστρολόγος στην Ελλάδα κ άλλα ο κλασικο-δυτικός αστρολόγος κ ας είμαι το ίδιο άτομο...!!!

Sorry αλλά ήμαρτον

Όνομα:
    Χρήστος

Αγαπητέ Πεντρακσ απο ότι βλέπω προσπαθείς εδώ και μέρες να βγάλεις κάποια συμπεράσματα.

Εγώ θα δεχτώ ότι έχεις κάποιες ερωτήσεις και αμφιβολίες απο την αστρολογία, σαν αστρονόμος καταννοώ ότι πράγματι με το σκεφτικό σου ίσως η αστρολογία σου φαίνεται σαν ένδειξη τρέλλας. Επειδή είναι άδικο για το site να το στηρίζουν τα μέλη και όχι οι ίδιοι οι άστρολόγοι, σε καλώ να γράψεις ένα κανονικό post το οποίο να γράφεί όλες τις ερωτήσεις σου. Όλους τους προβληματισμούς σου και γενικότερα οτιδήποτε σε ξενίζει.

Εξ αρχής σου αναφέρω ότι η πραγματική διαφορά μας είναι φιλοσοφική και όχι επι της πράξεως.

Με ευγενικό λοιπόν και επιστημονικό τρόπο γιατί όχι πες μας δομημένα και με επιστημονικά κριτήρια αυτά που θέλεις να μάθεις και θα σου απαντήσω εγώ προσωπικά.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι η αστρολογία καταρχάς επειδή δεν έχει κάποιο ομοιομορφο σώμα εκπαίδευσης οι δικές μου απόψεις είναι πολύ διαφορετικές πολλες φορές απο ότι άλλων αστρολόγων. Γιατί υπάρχουν διαφορετικές σχολές.

Μόνη απάιτηση απο εμένα να κατανοήσεις ότι έχεις να κάνεις με ανθρώπους που ξέρουν πάρα μα πάρα πολύ καλή αστρονομία οπότε στης προτάσεις σου να μην συμπεριφέρεσαι λές και μιλάς με αγράμματους.

Αν το δέχεσαι αυτό περιμένω δομημένα και ολοκληρωμένα όλα τα επιχειρήματα σου και πολύ ευχαρίστως να σου απαντήσω. Βέβαια λόγω χρόνου αυτό μπορεί να μου πάρει 2 με 3 μέρες διότι δεν έχω την δυνατότητα να βρίσκομαι αυτό τον καιρό πολύ ώρα στο net.

Ευχαριστώ

Με σεβασμό και εκτίμηση
    Χρήστος ¶ρχος
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Λέτε δηλαδή ότι άλλα λέει ο ένας αστρολόγος κ άλλα ο άλλος...
    Τι συζητάμε τότε;;;

Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια

Quote Originally Posted by Παναγιώτης View Post
    Πάμε και για μεταθάνατον και επόμενες ζωές....!!!!!!
    Απ'ότι κατάλαβα άλλα θα μου πει ο αστρολόγος στην Ελλάδα κ άλλα ο κλασικο-δυτικός αστρολόγος κ ας είμαι το ίδιο άτομο...!!!

Sorry αλλά ήμαρτον
    Tουλάχιστον τρεις φορές σε αυτήν την ενότητα έχει αναφερθεί ότι υπάρχουν διαφορετικές σχολές που όμως καταλήγουν, γενικά, στα ίδια συμπεράσματα, απλώς αλλάζουν τα κλειδιά, τα εργαλεία. Λυπήσου με, και μη με βάζεις να κοουτάρω συνέχεια :sad2:

Επιπλέον, δεν καταλαβαίνω το ύφος αυτής της πρότασης Πάμε και για μεταθάνατον και επόμενες ζωές....!!!!!!(οι αντικειμενικές δυσκολίες του net ). Nα υποθέσω ότι με ειρωνεύεσαι; :unsure:
    Ζωή & Ζώδια

Όπως πάνω, έτσι και κάτω

Δεν ειρωνεύομαι...απλά θέλετε να μου πείτε ότι υπάρχει μεταθάνατον ζωή;

Κύριε Αρχο,

Ειναι αδύνατο να συνοψίσω απο την αρχή όλα τα ερωτήματα, αν σας είναι ευκολο όμως θα μπορουσατε να μου εξηγήσετε -εφόσον- αποδεχεσθε την απάντηση του Post #279 διότι αδυνατώ να το ακολουθήσω πλήρως.
    Αυτο πιστευω θα ήταν αρκετό για να ξεκινήσουμε να μιλάμε υπο "ισους όρους" και να σας εκθέσω τους προβληματισμούς μου στα λεγόμενα σας.
    Εαν δε σας βρίσκει σύμφωνο το συγκεκριμένο post την δικη σας θεωρία για το ιδιο θέμα το οποιο πραγματευεται με απλες ομως εξηγήσεις σε απλα Ελληνικά και κατανοητες απο οποιονδήποτε διαβάσει το κείμενο.

Σας ευχαριστω

Όνομα:
    Σωκράτης

Καλησπέρα σας
    Κύριοι εδώ είμαι. Μη με μαλώνετε αν αναγκάζομαι να δουλεύω είτε να μένω στο κρεβάτι με γρίππη.
    Όπως διαβάζω και ο κ. ¶ρχος και ο κ. Μαντάς είναι στη διάθεσή σας. Εγώ σας ζητώ να δείξετε ανοχή στους χρόνους των απαντήσεων.

Συγχαρητήρια για το σάιτ που συμμετέχετε είναι σπουδαία προσπάθεια, όμως το θρεντ που γράφονται απόψεις του στυλ οι εκεί είναι για γέλια είναι στενάχωρο και καλό θα ήταν να μη συνεχιστούν τέτοιες φράσεις.

Τέλος, για τα οικονομικά συμφέροντα του myhoroscope. Το καλύπτω 100% από την τσέπη μου, δεν είμαι αστρολόγος αλλά γραφίστας, δεν εισπράττω από πουθενά και έτσι έχω την άνεση να λέω απατεώνες όσους ειπράττουν από την συναισθηματική ανασφάλεια των συνανθρώπων μας με ματζούνια, τράπουλες, καφέδες και λοιπές άλλες "επιστημονικές μεθόδους"
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια

Quote Originally Posted by Παναγιώτης View Post
    Δεν ειρωνεύομαι...απλά θέλετε να μου πείτε ότι υπάρχει μεταθάνατον ζωή;
    Υπάρχουν απόψεις που υποστηρίζουν ότι μετά τον θάνατο υπάρχουν έως και ...πολλές ζωές, είτε με άλλη μορφή είτε με ανθρώπινη. Θα έπρεπε να το ήξερες αυτό... Ακόμα και ο χριστιανισμός τα πρώτα εκατό χρόνια της παρουσίας του υποστήριζε ότι όχι απλώς υπάρχει μετα το θάνατο ΄ζωή, αλλά και ότι υπάρχει μετενσάρκωση. Εκτός αυτού και οι φυσικοί δεν λένε ότι η ύλη δεν χάνεται; Eν πάση περιπτώσει, δεν είναι αυτό το θέμα μας, αλλά μέσα από αυτό ίσως αποδειχθεί η αδυναμία σου να εξηγήσεις κάποια θέματα. Είναι αυτό που έγραψα και ξαναέγραψα ότι πρέπει να έχεις πιο ανοιχτό μυαλό και να μην είσαι τόσο μονοδιάστατος :bigsmile:
    Ζωή & Ζώδια

Όπως πάνω, έτσι και κάτω

Tο ξέρω ότι υπάρχει η θεωρία για μεταθάνατον ζωη κ με βρίσκει αντίθετο. Φυσικά κ η ύλη δεν χάνεται, πάει στο χώμα... Είσαι λάθος ή έκανες λάθος διατύπωση, η ψυχή πάει σε άλλο σώμα κ το σώμα χάνεται ούτος ή άλλος.

Quote Originally Posted by ScP View Post
    Καλησπέρα σας
    Κύριοι εδώ είμαι. Μη με μαλώνετε αν αναγκάζομαι να δουλεύω είτε να μένω στο κρεβάτι με γρίππη.
    Όπως διαβάζω και ο κ. ¶ρχος και ο κ. Μαντάς είναι στη διάθεσή σας. Εγώ σας ζητώ να δείξετε ανοχή στους χρόνους των απαντήσεων.

Συγχαρητήρια για το σάιτ που συμμετέχετε είναι σπουδαία προσπάθεια, όμως το θρεντ που γράφονται απόψεις του στυλ οι εκεί είναι για γέλια είναι στενάχωρο και καλό θα ήταν να μη συνεχιστούν τέτοιες φράσεις.

Τέλος, για τα οικονομικά συμφέροντα του myhoroscope. Το καλύπτω 100% από την τσέπη μου, δεν είμαι αστρολόγος αλλά γραφίστας, δεν εισπράττω από πουθενά και έτσι έχω την άνεση να λέω απατεώνες όσους ειπράττουν από την συναισθηματική ανασφάλεια των συνανθρώπων μας με ματζούνια, τράπουλες, καφέδες και λοιπές άλλες "επιστημονικές μεθόδους"
    Καλησπέρα κ. admin!

Γιατί θεωρείτε κ. admin αυτονόητο ότι είναι κακό να λες τα χαρτιά, ή τον καφέ;
    Aν κάποιοι γουστάρουν εσείς τι πρόβλημα έχετε;
    Κατ' αρχάς δεν είναι όλοι οι επαγγελματίες στο χώρο αυτό ίδιοι, νομίζω θα συμφωνήσετε ότι υπάρχουν και προικισμένα άτομα στο χώρο.
    Κατά δεύτερον, φυσικά και δε διατείνονται ότι κάνουν επιστήμη!
    Γιατί αυτή η πολεμική;
    Θα χαιρόμουν αν δηλώνατε ότι δε θέλετε να εμφανίζεστε -επίσημα τουλάχιστον, από αυτό το site - πολέμιος της Χαρτομαντείας.
    Ευχαριστώ.

Page 29 of 50 FirstFirst ... 19 25 26 27 28 29 30 31 32 33 39 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 102 users browsing this thread. (0 members and 102 guests)

Tags for this Thread