s
Αστρολογία και αυτοκίνητο - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Re: Αστρολογία και αυτοκίνητο

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Αν και έχω τον ήλιο μου στον Τοξότη και όντως προτιμώ αυτοκίνητα που παρέχουν ασφάλεια στον οδηγό και τους επιβάτες, μάλλον αυτό που με αντιπροσωπεύει στην παρούσα φάση (αλλά ίσως και στο διηνεκές...) είναι ο ωροσκόπος μου στον Καρκίνο... ούτε θάρρος, ούτε πυγμή στην οδήγηση... έτσι εξηγείται ότι έχω το δίπλωμα να "κάθεται" εδώ και 3 χρόνια και έχω οδηγήσει 3 φορές... :weird:
    κ

Και γιατί δεν προπονείσαι για να κάνεις καμια βόλτα?
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    DR WHO

Τι μηχανακια, τζιπ ,αυτοκινητα και πρασινα αλογα...

Απο F-22 και πανω λεει το μηχανημα

Όνομα:
    Φωτεινή

Μάλλον μου ταιριάζει ο ωροσκόπος μου στον Ταυρο γιατί όντως δεν ειμαι καθόλου fun της οδήγησης αλλά γεννημένη να παραμείνω συνοδηγός και φυσικά δεν εχω κάν δίπλωμα.Επιπλέον θα γινόμουν άθλια οδηγός(ο χάρος βγήκε παγανιά) καθώς θα χαζευα συνεχώς !:embarrest
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

πολυ καλο αρθρο!! σκορπιος με σκαραβαιο..

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Και γιατί δεν προπονείσαι για να κάνεις καμια βόλτα?
    Σκέφτομαι τους συνανθρώπους μου...:toung: , ίδιον και αυτό του ωροσκόπου μου (ένα μαμαδέ κάπως) και άλλων θέσεων στο προσωπικό μου ωροσκόπιο!
    Αν βγήκα fftopic: !!! δε φταίω εγώ...

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Τα τζίπ φίλε μου δεν είναι και τόσο ασφαλή όσο λες. Τοξότης είμαι και μου αρέσει η ασφαλής οδήγηση τζιπ όμως δεν θα έπαιρνα γιατί δεν τρέχουν όσο θέλω.
    Ο πατέρας μου πάντως που είναι Καρκίνος δεν εμπιστεύεται τα τζιπ γιατί λέει ανατρέπονται εύκολα και τα θεωρεί ανασφαλή

Κατά τα άλλα εγώ που έχω αφροδίτη και άρη στα ατίθασα κριάρια μάλλον δεν θέλω να οδηγήσω αυτοκίνητο γιατί είμαι λίγο ανυπόμονη και σε μποτιλιάρισμα είμαι ικανή να φάω αρκετές μηνύσεις για μη αρμόζουσα συμπεριφορά...:toung: Θα προτιμούσα κάτι σε μοτοσυκλέτα που είναι πιο ευέλικτο,συμπαθητικό και ...μουράτο:bigsmile:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Ο πατέρας μου πάντως που είναι Καρκίνος δεν εμπιστεύεται τα τζιπ γιατί λέει ανατρέπονται εύκολα και τα θεωρεί ανασφαλή

Κατά τα άλλα εγώ που έχω αφροδίτη και άρη στα ατίθασα κριάρια μάλλον δεν θέλω να οδηγήσω αυτοκίνητο γιατί είμαι λίγο ανυπόμονη και σε μποτιλιάρισμα είμαι ικανή να φάω αρκετές μηνύσεις για μη αρμόζουσα συμπεριφορά...:toung: Θα προτιμούσα κάτι σε μοτοσυκλέτα που είναι πιο ευέλικτο,συμπαθητικό και ...μουράτο:bigsmile:

Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο επικίνδυνο το ψηλό αυτοκίνητο! Αλλά, δεν ανατρέπονται εύκολα! Εκτός εάν κάνεις κόντρες και τρέχεις σαν τρελλός.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by panther View Post
    Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο επικίνδυνο το ψηλό αυτοκίνητο! Αλλά, δεν ανατρέπονται εύκολα! Εκτός εάν κάνεις κόντρες και τρέχεις σαν τρελλός.
    Τι να σου πω...Κάτι για κέντρα βάρους μου έλεγε...Μαθηματικοί...Τι να πείς...:bigsmile:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Τι να σου πω...Κάτι για κέντρα βάρους μου έλεγε...Μαθηματικοί...Τι να πείς...:bigsmile:
    Στα ψηλά αυτοκίνητα το κέντρο βάρους τους είναι ψηλά, κατ' επέκταση είναι επικύνδυνο να τρέχεις ειδικά στις στροφές. Το χαμηλό αυτοκίνητο ενδείκνυεται για τη γρήγορη οδήγηση, για αυτό και τα αγωνιστικά είναι αρκετά χαμηλά
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Μαρία

Εντυπωσιάστηκα :nuts:
    Το χετε οι καρκίνοι το ...αυτοκινητιστικό :toung:

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)