- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 154
-
18-08-2006, 02:38 PM #31
Re: Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου (συζήτηση)
Συμφωνω με την Φωτεινη για το πολυπλοκο και περιπλοκο της υποθεσης.
Πιθανον αν ο ωροσκοπος ειναι πολυ τονισμενος με πλανητες εντος του ή κανει οψεις με πλανητες, να ειναι πολυ σημαντικοτερος, απο το ηλιακο ζωδιο. Το ιδιο μπορει πιστευω να ισχυει και για το ζενιθ. Ωστοσο για μια πρωτη επιδερμικη εικονα του εαυτου μας ή των αλλων, σιγουρα ειναι πιο αξιοπιστο να συνδυαζεις ηλιακο-ωροσκοπο, παρα να ¨βασιζεσαι¨ μονο στο ηλιακο.Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
19-08-2006, 12:01 AM #32
ποιος ειπε οτι οσοι εχουν ωροσκοπο διδυμο δεν λενε καλη κουβεντα?:bigsmile: ειναι ψεμματα!:bigsmile: νομιζω οτι στην εμφανιση παιζει ρολο και η αφροδιτη γι τις γυναικες και ο αρης για τους αντρες
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
20-08-2006, 02:57 PM #33
Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και το που βρίσκεται ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου.
-
07-09-2006, 08:23 PM #34
Re: Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου
-
10-09-2006, 01:26 PM #35
εγώ έιμαι τοξότης με ωροσκόπο αιγόκερο. δεν είμαι αδύνατη.Κανονική. Εχω Δια στον 1ο. και πιστέυω πως όταν μπει ο δίας στον τοξότη θα με "επεκτείνει"
-
11-09-2006, 09:14 PM #36
Aν το πιστεύεις και υποβάλλεσαι, πάχυνες ήδη από τώρα. Περί εμφάνισης και Ωροσκόπου τώρα, απορώ από που έχει βγει το συμπέρασμα ότι ο Ωροσκόπος δείχνει την εμφάνιση. Ο 'Ηλιος και οι γωνίες που κάνει με τους άλλους πλανήτες παίζουν πρωταρχικό ρόλο, ο Ωροσκόπος είναι απλά το στυλ, οι αντιδράσεις, οι κινήσεις, το ύφος και αυτό που εκπέμπει το άτομο, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να δείχνει και τα χαρακτηριστικά. Κοιτάτε τις γωνίες που κάνουν οι πλανήτες με τον 'Ηλιο. Μια κοπέλα προηγουμένως, νομίζω η Marlen, έγραψε και για την Σελήνη και την εμφάνιση. Σε παραδέχομαι γιατί ''παίζει'' και αυτό. Η Σελήνη δεν είναι απλά το συναίσθημα. Η Σελήνη είναι η εντύπωση, εφόσον κάθε συναίσθημα είναι μια προσωπική ''εντύπωση'' (αυτό που εν-τυπώνεται και αποτυπώνεται) και ο 'Ηλιος είναι η πραγματικότητα, αυτό που είτε θέλουμε είτε όχι κοιτάμε στον καθρέφτη. Και σε τελική ανάλυση αυτό που νοιώθουμε (Σελήνη) μας ομορφαίνει ή μας ασχημαίνει στα μάτια των άλλων.
-
11-09-2006, 11:44 PM #37
Θα διαφωνήσω μαζί σου...
Μια απλή στατιστική έρευνα να κάνεις θα διαπιστώσεις πως τον κυριότερο λόγο στην εμφάνιση και μερικές φορές και στις κινήσεις τον έχει ο ωροσκόπος.Το στυλ γενικότερα και οι αντιδράσεις είναι δουλειά της αφροδίτης και της σελήνης συνήθως.Σαφώς και επηρεάζουν την εμφάνιση αλλά την επηρεάζουν κυρίως στον τρόπο ντυσίματος και προβολής.Το ίδιο και γωνίες με σημαντικούς πλανήτες.Πχ ο Ουρανός μπορεί να δείξει το "προκλητικά αντισυμβατικό" ντυμένο άτομο ενώ ο Πλούτωνας το "προκλητικά σεξουαλικό".Τα χαρακτηριστικά όμως όπως σωματότυπος και σχήμα προσώπου επηρεάζονται κυρίως απ τον ωροσκόπο.Εγώ τουλάχιστον στατιστικά αυτό βλέπω...Για την ακρίβεια δεν έχω δει να επηρεάζει τίποτα άλλο ο ωροσκόπος πέρα απ τα εξωτερικά χαρακτηριστικά...
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
12-09-2006, 01:20 AM #38
Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι αν ο 'Ηλιος στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Δία στον Καρκίνο και η Σελήνη είναι στον Ταύρο και ο Ωροσκόπος στον Αιγόκερω το άτομο θα είναι λεπτό και οστεώδες όπως παρουσιάζεται η τυπολογία του Αιγόκερου ; Αφρατούλα θα'ναι η κοπελάρα (αν είναι κοπελάρα)..
και απλά θα αντιδρά προς το εξωτερικό περιβάλλον μετρημένα και συγκρατημένα όπως ο Αιγόκερως (έχω γνωρίσει τέτοια άτομα).
-
12-09-2006, 12:02 PM #39
Πιστεύω πως όλοι μαζί, έχουμε τα δίκια μας.
Ο Ωροσκόπος θεωρώ πως λειτουργεί και στην εμφάνιση και τρον τρόπο έκφρασής μας. Τώρα αν στον ωροσκόπο υπάρχουν πλανήτες, προσδίδουν ανάλογα με την φύση του πλανήτη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Δηλαδή, αν ο Δίας είναι μέσα στον ωροσκόπο Αιγόκερω... τι ν α σου κάνει κι αυτός :toung: Σημαντικό ρόλο παίζει το ζώδιο που βρίσκεται και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου. Π.χ ένας νευρώδης ωροσκόπος Δίδυμος με τον Ερμή στους Ιχθείς, μην περιμένουμε ότι θα κάνει ψιλόλογνα θαύματα :blink: Μάλλον μία πιο νευρική έκφραση προσωπικότητας θα φανερώνει με τα χαρακτηριστικά πάντα του Ιχθύ να εμπλέκονται.
Αυτά. Η μάλλον...μερικά απο αυτά.
-
12-09-2006, 12:54 PM #40
ΔΙΔΥΜΟΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ
Το δέρμα τους είναι συνήθως καστανό, τα μαλλιά σκούρα, τα μάτια γκρίζα ή καστανά - αν και μπορεί να είναι και μπλε.
Καλοί μαθητές, μελετητές και τους αρέσει να γράφουν γράμματα, χαίρονται να μαθαίνουν καινούργια πράγματα και να παίρνουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες.
Και απο μαθητης οχι τοσο καλος επειδη ημουν τεμπελης και σιχαινομουν οτι αφορουσε το σχολειο επειδη το εβλεπα σαν φυλακη
και οσο για τη συμμετοχη μου σε διαφορες δραστηριοτες και αυτο ειναι σχετικο
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.