s
τοξοτης - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 28 of 28

Thread: τοξοτης

Re: τοξοτης

Quote Originally Posted by skorpion
    Ναι εννουσα οτι ο ηλιος μου σκορπιος υποτιθεται οτι συμπληρωνεται απο τον ωροσκοπο σας ταυρο, σκορπιος-ταυρος αλληλοσυμπληρωνται (απεναντι ζωδια) και το ιδιο συμβαινει και με τον ηλιο σας και τον ωροσκοπο μου τοξοτης-διδυμος αλληλοσυμπληρωνονται(απεν ντι ζωδια).Και υποτιθεται οτι ειναι καλος συνδιασμος αλλα εσεις ειστε πολυ γκρινια εγω θελω χαμογελα

Με την χαρμολύπη συμβιβάζεσαι; :embarrest
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

οκ τι να κανουμε:bigsmile:
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Quote Originally Posted by skorpion
    οκ τι να κανουμε:bigsmile:
    Πολύ εύκολα αποδέχεσαι. Μήπως με λυπάσαι και εσύ, όπως ο ψυχίατρός μου και μου λες και εσύ σε όλα ναι; :toung:
    Εν πάση περιπτώσει, το γεγογονός της μουρτζουφλίασής μου είναι παροδικό και με επισκέπτεται συνήθως τις μονές ημέρες του μήνα. :nuts:
    Πέρνω την θεραπευτική αγωγή μου (μια γερή δόση προκλητικής κουβέντας με διπλή εσάνς χιούμορ και ολίγη από καλπάζουσα φαντασία) και έρχομαι στα ίσα μου :tease1:
    (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω!)
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    DR WHO

Οπως σου ειπε και καποιος αλλος

Ερχεται ο Διας στον τοξοτη απο φθινοπωρο οποτε για το 2007 θα εισαι ενταξει
    (μενει για ενα χρονο μεχρι να παει στο επομενο ζωδια) θα εισαι ενταξει

Μην φοβασαι και μεις οι Σκορπιοι που εχουμε ηδη τον Δια στον ζωδιο μας για την ωρα δεν μας πανε και ολα μελι-γαλα

Quote Originally Posted by Alien1

Μην φοβασαι και μεις οι Σκορπιοι που εχουμε ηδη τον Δια στον ζωδιο μας για την ωρα δεν μας πανε και ολα μελι-γαλα
    Μου λες να περιμένω για καλύτερο κάτι που σε εσένα συμβαίνει και δεν είναι και τόσο καλό! Με μπερδεύεις
    Εκτός και αν επειδή ο κυβερνήτης μου είναι ο Δίας για μένα είναι καλύτερα :unsure:
    Εν πάση περιπτώσει, εγώ φοβάμαι αλλά δεν πανικοβάλλομαι :scared:

Ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό Perfect
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    DR WHO

Nαι πραγματι λιγο στα μπερδεψα δικο μου το λαθος

Μαλλον με τον Δια κυβερνητη μιας και εισαι τοξοτης τα πραγματα για σας θα ειναι καλυτερα οποτε υπομονη
    Εξαλλου για σας οι υπολοιποι πλανητες ειναι σε σχετικα καλες θεσεις

Απλως εννοουσα πριν
    Οτι εμεις αν και εχουμε το Δια αυτη την στιγμη εχουμε και κατι Κρονους απεναντι μας και κατι αλλους πλανητες σε οχι τοσο καλες θεσεις οποτε δεν κανει και πολλα

Δινει καποιες καλες ευκαιριες μεν αλλα....

Εdit
    Eδω που τα λεμε τωρα που διαβασα καποια πραγματα εσεις οι Τοξοτες δεν θα πρεπε να κλαιγεστε
    μια χαρα σας επιφυλασσετε το μελλον

Εμεις που θα φυγει και ο Διας που ειναι ο μονος καλος πλανητης στην σωστη θεση αυτη τη στιγμη για το ζωδιο μας τι θα κανουμε το 2007
    Χειροτερα και απο τους Ταυρους κατανταμε....οπως βλεπω τα πραγματα :P

Φτου γκαντεμια παλι :P

Quote Originally Posted by Μητσάκος
    Εσείς οι πιο παλιοί στο site, κανονίστε καμια ανάλυση στο ζήτημα, μιας και απο ότι βλέπω είμαστε τουλάχιστον 2 που μας καίει. Δεν λέω ότι είμαστε και ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα :bigsmile: αλλά και εμείς οι μειοψηφίες (απαισιόδοξοι Τοξότες) έχουμε δικαίωμα στο όνειρο :bigsmile:
    Καλημέρα, δεν είμαι αστρολόγος αγαπητέ φίλε και δυστυχώς έχω πολύ λίγες γνώσεις για να κάνω αναλύσεις. Τα προηγούμενα τα έγραψα επειδή τα έχω ψάξει πολύ για τον εαυτό μου (που έχω επίσης περάσει τα πάνδεινα και ψυχολογικά και πρακτικά) επειδή έχω ωροσκόπο και άλλους 2 πλανήτες μεγάλους (πεπρωμένου) στον Τοξότη και τα 3 σε σύνοδο καθώς επίσης και κλήρο της Τύχης (τι να κάνει και ο έρμος ο Ήλιος!) οπότε με "πιάνει" πάρα πολύ ο Τοξότης.

Quote Originally Posted by magikadespell
    Καλημέρα, δεν είμαι αστρολόγος αγαπητέ φίλε και δυστυχώς έχω πολύ λίγες γνώσεις για να κάνω αναλύσεις. Τα προηγούμενα τα έγραψα επειδή τα έχω ψάξει πολύ για τον εαυτό μου (που έχω επίσης περάσει τα πάνδεινα και ψυχολογικά και πρακτικά) επειδή έχω ωροσκόπο και άλλους 2 πλανήτες μεγάλους (πεπρωμένου) στον Τοξότη και τα 3 σε σύνοδο καθώς επίσης και κλήρο της Τύχης (τι να κάνει και ο έρμος ο Ήλιος!) οπότε με "πιάνει" πάρα πολύ ο Τοξότης.
    Μπορεί να μην είσαι αστρολόγος αλλά σίγουρα έχεις πολύ περισσότερες γνώσεις από εμένα :embarrest
    Η προτροπή μου απευθυνόταν στους είδικούς του είδους, Μαντά, Μπαφαλούκο, Σίμου, Μεντάκη κα.
    Το κακό είναι ότι πολλοί αστρολόγοι γράφουν λες και απευθύνονται σε γνώστες επιπέδου αστρολογικής Δομής. Έχω την εντύπωση ότι το κάνουν για να ποθλάνε μούρη
    (φυσικά δεν αναφέρομαι σε αυτούς του site)
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)