- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 37 of 37
-
18-10-2012, 08:01 PM #31
Re: Το μεγάλο αφιέρωμα του Κρόνου στο Σκορπιό
Υπέροχο.
-
22-10-2012, 09:04 PM #32
Χρήστο εύγε σου! Ησουν είσαι και θα παραμείνεις το νεότερης ηλικίας μεγάλο ταλέντο της αστρολογίας.
Το άρθρο σου μου άρεσε πολύ, σίγουρα δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αντίστοιχα συναδέλφων του εξωτερικού και προσωπικά το καταευχαριστήθηκα καθώς κέρδισα και σε προσωπικό επίπεδο όλα όσα, αν και αστρολόγος ή ίδια, θα ήθελα να μάθω αν δεν ήμουν και εγώ του αυτού επαγγέλματος.
Φιλικά, Χρσάνθη
-
23-10-2012, 02:31 AM #33
[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
27-10-2012, 03:23 PM #34
Πολύ ωραία ανάλυση! Ας ελπίζουμε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας. Το κάθε τέλος κρύβει πάντα μια καινούρια αρχή!!
-
11-04-2013, 04:10 PM #35
Mε ξέσκισε, χωρίς σάλιο με πάει από τον Οκτώβριο, κι εκεί που αγωνίστηκα δε με δικαίωσε, μου 'δωσε μία και μ' έριξε στα σκατά και άντε να περιμένεις Ιούλιο τώρα να δεις φως με το Δία στον Καρκίνο, φέξε μου και γλίστρησα.
-
11-04-2013, 05:14 PM #36
Όταν ο Κρόνος πρωτομπήκε στο Ζυγό, όπου άγγιζε πολύ ευαίσθητα σημεία του χάρτη μου, έπαθα υπερκόπωση από την υπερβολική προσπάθεια να καταφέρω κάτι που ήθελα.. Δεν το έβαλα κάτω και όσο προσπαθούσα να δίνω περισσότερο και από τον καλύτερό μου εαυτό, τόσο πολλαπλασιάζονταν και τα εμπόδια μπροστά μου.. Όπως έγραψες κι εσύ, τελικά εκεί που αγωνίστηκα δε με δικαίωσε.. αντ' αυτού κυριολεκτικά μέσα σε 5 λεπτά γκρεμίστηκαν όλα σα να μην υπήρξαν ποτέ. (και μάλιστα γκρεμίστηκαν με ένα υπέροχο μεγάλο τρίγωνο διελ. Ουρανού / γενέθλιας Αφροδίτης στον 7ο κυβ. 10ου/ γενέθλιου Ουρανού στον 11ο κυβ.2ου - η ιστορία που σου λέω αφορούσε ένα στόχο μου σε σχέση με επαγγελματική σταδιοδρομία) Αφού δε σταμάτησα εγώ την προσπάθεια, με σταμάτησαν οι συνθήκες θέλοντας και μη..
Αν και τότε δεν καταλάβαινα γιατί να μου συμβεί αυτό ενώ είχα ξεπεράσει τα όριά μου και θεωρούσα πως έπρεπε ν' ανταμειφθώ, εδώ και καιρό μου είναι ξεκάθαρο ότι αυτός ο αγώνας που έκανα ήταν πολύ λάθος για μένα, απλά.. Οπότε αυτό που θα ήθελα να σου πω είναι ότι έχει επίσης μεγάλη σημασία για ποιο πράγμα αγωνίζεσαι και αν θα σε βοηθήσει να φτάσεις στο δρόμο που είναι για σένα.
-
11-04-2013, 10:04 PM #37
Πού θα πάει, θα γυρίσει η ρόδα και θα της τη φέρω πισώπλατα κι αυτηνής. Πρώτη φορά που δεν παίρνω το αίμα μου πίσω και τα 'χω πάρει στο κρανίο με τη συγκεκριμένη. Την περιμένω στη γωνία όμως.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.