s
Το μεγάλο αφιέρωμα του Κρόνου στο Σκορπιό - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 37 of 37

Re: Το μεγάλο αφιέρωμα του Κρόνου στο Σκορπιό

Υπέροχο.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Χρήστο εύγε σου! Ησουν είσαι και θα παραμείνεις το νεότερης ηλικίας μεγάλο ταλέντο της αστρολογίας.

Το άρθρο σου μου άρεσε πολύ, σίγουρα δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αντίστοιχα συναδέλφων του εξωτερικού και προσωπικά το καταευχαριστήθηκα καθώς κέρδισα και σε προσωπικό επίπεδο όλα όσα, αν και αστρολόγος ή ίδια, θα ήθελα να μάθω αν δεν ήμουν και εγώ του αυτού επαγγέλματος.

Φιλικά, Χρσάνθη

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη Σπίγγου View Post
    Χρήστο εύγε σου! Ησουν είσαι και θα παραμείνεις το νεότερης ηλικίας μεγάλο ταλέντο της αστρολογίας.

Το άρθρο σου μου άρεσε πολύ, σίγουρα δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αντίστοιχα συναδέλφων του εξωτερικού και προσωπικά το καταευχαριστήθηκα καθώς κέρδισα και σε προσωπικό επίπεδο όλα όσα, αν και αστρολόγος ή ίδια, θα ήθελα να μάθω αν δεν ήμουν και εγώ του αυτού επαγγέλματος.

Φιλικά, Χρσάνθη

Χρυσάνθη σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα σχόλια σου είναι πολύ σημαντικό να το ακούς αυτό απο συνάδελφο και μάλιστα με εμπειρία τόσων ετών! Να είσαι καλά και να έχεις ότι καλύτερο σε οτι και αν κάνεις!
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Πολύ ωραία ανάλυση! Ας ελπίζουμε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας. Το κάθε τέλος κρύβει πάντα μια καινούρια αρχή!!

5. Re: Το μεγάλο αφιέρωμα του Κρόνου στο Σκορπιό

Mε ξέσκισε, χωρίς σάλιο με πάει από τον Οκτώβριο, κι εκεί που αγωνίστηκα δε με δικαίωσε, μου 'δωσε μία και μ' έριξε στα σκατά και άντε να περιμένεις Ιούλιο τώρα να δεις φως με το Δία στον Καρκίνο, φέξε μου και γλίστρησα.

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by EPANASTATIS24 View Post
    Mε ξέσκισε, χωρίς σάλιο με πάει από τον Οκτώβριο, κι εκεί που αγωνίστηκα δε με δικαίωσε, μου 'δωσε μία και μ' έριξε στα σκατά και άντε να περιμένεις Ιούλιο τώρα να δεις φως με το Δία στον Καρκίνο, φέξε μου και γλίστρησα.
    Όταν ο Κρόνος πρωτομπήκε στο Ζυγό, όπου άγγιζε πολύ ευαίσθητα σημεία του χάρτη μου, έπαθα υπερκόπωση από την υπερβολική προσπάθεια να καταφέρω κάτι που ήθελα.. Δεν το έβαλα κάτω και όσο προσπαθούσα να δίνω περισσότερο και από τον καλύτερό μου εαυτό, τόσο πολλαπλασιάζονταν και τα εμπόδια μπροστά μου.. Όπως έγραψες κι εσύ, τελικά εκεί που αγωνίστηκα δε με δικαίωσε.. αντ' αυτού κυριολεκτικά μέσα σε 5 λεπτά γκρεμίστηκαν όλα σα να μην υπήρξαν ποτέ. (και μάλιστα γκρεμίστηκαν με ένα υπέροχο μεγάλο τρίγωνο διελ. Ουρανού / γενέθλιας Αφροδίτης στον 7ο κυβ. 10ου/ γενέθλιου Ουρανού στον 11ο κυβ.2ου - η ιστορία που σου λέω αφορούσε ένα στόχο μου σε σχέση με επαγγελματική σταδιοδρομία) Αφού δε σταμάτησα εγώ την προσπάθεια, με σταμάτησαν οι συνθήκες θέλοντας και μη..

Αν και τότε δεν καταλάβαινα γιατί να μου συμβεί αυτό ενώ είχα ξεπεράσει τα όριά μου και θεωρούσα πως έπρεπε ν' ανταμειφθώ, εδώ και καιρό μου είναι ξεκάθαρο ότι αυτός ο αγώνας που έκανα ήταν πολύ λάθος για μένα, απλά.. Οπότε αυτό που θα ήθελα να σου πω είναι ότι έχει επίσης μεγάλη σημασία για ποιο πράγμα αγωνίζεσαι και αν θα σε βοηθήσει να φτάσεις στο δρόμο που είναι για σένα.

7. Re: Το μεγάλο αφιέρωμα του Κρόνου στο Σκορπιό

Πού θα πάει, θα γυρίσει η ρόδα και θα της τη φέρω πισώπλατα κι αυτηνής. Πρώτη φορά που δεν παίρνω το αίμα μου πίσω και τα 'χω πάρει στο κρανίο με τη συγκεκριμένη. Την περιμένω στη γωνία όμως.

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread