s
ΠΡΟΟΔΟΣ - Page 12
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 12 of 13 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 LastLast
Results 111 to 120 of 128

Thread: ΠΡΟΟΔΟΣ

Όνομα:
    Κάτια

Re: Προοδευμένη αφροδίτη

Δημήτρη και Κοραλλία, φτάνει! Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σας προσβάλω , αλλά επειδή ξέρω πολύ καλά από θυμούς , από πρώτο χέρι, σας λέω ότι το θέμα έχει ξεφύγει. Ότι έγινε , έγινε. Ξέρουμε καλά όλοι ότι όσο πλησιάζει ο Άρης στον Ουρανό, τα πράγματα δεν θα γίνονται καλύτερα και είναι σαν να αγνοούμε αυτά που τόσο καλά γνωρίζουμε. Καμία προσπάθεια να το διαχειριστούμε. Ας μπει μία τελεία. Ο καθένας, ότι κατάλαβε, κατάλαβε. Γυρνάμε σελίδα και τέλος!

Νίκη, σε ευχαριστούμε πολύ για όσα κατέθεσες. Πριν από λίγο πήρα την άδεια του μέλους να παραθέσω κι εγώ με περισσότερες λεπτομέρειες όσα έχουν συμβεί στο διάστημα που διαρκεί η σύνοδος της προοδευτικής Σελήνης με τον τράνζιτ Κρόνο. Θα τα καταγράψω και θα επανέλθω με ποστ για όσους ενδιαφέρονται.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Κατια σ ευχαριστώ πολύ ειδικά για την λευκή σημαία που ύψωσες
    Περιμένω να διαβάσω σχετικά ποστ απο όλους σας μιας που είναι η πρώτη φορά που αγγίζουμε τέτοιο θέμα και δείχνει να ενδιαφέρει πολλούς απο μας
    Victory

Γεια σας.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον στην ερωτησή μου.Προσπάθησα να κανω μια
    ερευνα αυτο το διάστημα. Ο χαρτης δεν ειναι δικος μου,αλλά της κορης μου.
    Γεννηθηκε με τετραγωνο Κρονου σεληνη. Κρονος 11 διδυμων σεληνη 4 παρθενου.
    Κοντα στον ωροσκοπο 29 λεων.Εκτοτε ο transit κρονος κανει τετραγωνο την προοδευτικη
    σεληνη της.Ωστοσο γεγονοτα εφερε οταν εκανε σύνοδο με τον προοδευτικο ηλιο ο transit
    κρονος τετραγωνιζοντας την προοδευτικη με ανοχη 2 μοιρων.Δευτερο γεγονος εφερε
    οταν ο transit Κρονος εκανε σύνοδο με τη σεληνη και ο προοδευτικος ωροσκοπος
    επεφτε πανω στη γεννέθλια σελήνη,παλι και σε αυτες τις περιπτωσεις το τετραγωνο
    με την προοδευτικη ηταν 2 μοιρες περιπου.Μεχρι τωρα καταλαβα οτι ενεργοποιηται το τετραγωνο
    οταν ο transit κρονος κανει οψη με γεννεθλιο πλανητη.
    Εχω ενα δευτερο παραδειγμα ειναι μιας φιλης μου, που δεν εχει γεννεθλιο τετραγωνο κρονου
    σεληνη.Τωρα η προοδευτικη σεληνη της κανει συνοδο με την γεννεθλια σεληνη
    και ο transit κρονος κανει τετραγωνο στη σεληνη της, ενεργοποιοντας το τετραγωνο
    γεννεθλιο ερμη-σεληνη.Θα δουμε αυτο τι θα φερει.Ευχαριστω και παλι.Η αστρολογια αλλαξε
    τον κοσμο μου. φιλικα.

Όνομα:
    Δημήτρης

Καλημέρα Vanna8. Αν μη τι άλλο, δεν θα πρέπει να έχεις κανένα παράπονο από το ενδιαφέρον στην ερώτησή σου.

Να κάνω μια μικρή παρατήρηση σ’ αυτά που γράφεις: Υπάρχει στην αστρολογία η διαδεδομένη αντίληψη ότι μια όψη ενεργοποιείται όταν φέρνει γεγονότα. Είναι φυσιολογική άποψη αλλά δεν είναι απαραίτητα και τόσο σωστή. Μία όψη που είναι εντός ανοχής στον χάρτη μας, είναι ενεργή ακόμα και αν δεν φέρνει γεγονότα. Θα μου πεις, τι να την κάνω αν δεν φέρνει τίποτα; Το καταλαβαίνω, αλλά ειδικά όταν μιλάμε για προόδους και ακόμα περισσότερο για την Σελήνη, αναφερόμαστε ουσιαστικά σε μια διαδικασία προσωπικής εξέλιξης που μας αλλάζει εσωτερικά. Η εξωτερική έκφραση με τα γεγονότα ακολουθούν (σε παρακαλώ μη με ρωτήσεις «μετά από πόσο καιρό», «σε πόσες μοίρες» κλπ).

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι οι πρόοδοι δεν φέρνουν γεγονότα, κάθε άλλο. Θέλω να πω ότι το γεγονός είναι κάθε φορά μια εξωτερίκευση μιας εσωτερικής διεργασίας που έχει προηγηθεί και η πορεία αυτής της διεργασίας φαίνεται από το σύνολο του χάρτη. Ειδικά η Σελήνη συχνά χρησιμοποιείται για να προσδιοριστεί ο χρόνος ενός γεγονότος, μιας και κινείται γρήγορα, και όχι σαν την αιτία του γεγονότος.

Για να ξαναγυρίσουμε στην κόρη σου λοιπόν, έχει ένα γενέθλιο τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου αρκετά μεγάλης ανοχής αλλά συγκλίνων. Όπως έγραψες, η όψη της προοδευμένης Σελήνης θα επαναλαμβάνεται για πολλά χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που θα είναι εντός ανοχής, θα φέρνει κι ένα γεγονός. Αλλά και η έλλειψη γεγονότος δεν σημαίνει ότι η όψη δεν είναι ενεργή. Πολύ περισσότερο, αφού μιλάμε για γενέθλια όψη και μάλιστα με μια Σελήνη στον 1ο οίκο, σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο και έναν Κρόνο πιθανώς πάνω στο Μεσουράνημα. Αλλά αυτό είναι μια μακροχρόνια διαδικασία, όπου δουλεύεται η «γενέθλια υπόσχεση».

Και μια συμβουλή: Παρακολούθα και τον Ερμή στον χάρτη της κόρης σου, που είναι κυβερνήτης Σελήνης και Κρόνου.
    Last edited by Atrapos; 20-03-2013 at 12:26 PM.

Ευχαριστω πολυ..

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Αγαπητή Victory – Νίκη καλησπέρα,

Αν και δεν έχω περισσότερα στοιχεία πέρα όλων όσων εξέθεσες στο δημοσίευμα σου – άρα δεν μπορώ να έχω και μία κάπως πιο ολοκληρωμένη εικόνα – παίρνω το θάρρος να σου εκφράσω κάποιες απόψεις σχετικά με όσα σου συμβαίνουν.

Σκεφτόμουν λοιπόν, πως ίσως το κερασάκι στην τούρτα να μην εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο στις όντως συχνά πυκνά επαναλαμβανόμενες δυσάρεστες όψεις του χάρτη σου.

Σημειωτέον ότι πολλοί άλλοι πριν από εσένα, και ακόμα περισσότεροι στο παρόν, ενώ σίγουρα έπονται εξίσου πολλοί στο μέλλον, βίωσαν και υπέστησαν ίσως και πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες και μάλιστα με πολύ πιο αναίμακτες όψεις από ότι οι δικές σου.

Θα άξιζε για του λόγου το αληθές και της πληροφόρησης σου αν γινόταν να σου εκθέσω κάποιους από αυτούς ώστε να καταλάβεις την ουσία των λεγομένων μου. Πρακτικά βέβαια πολύ δύσκολο.

Ο λόγος όμως που αναφέρθηκα στα παραπάνω είναι γιατί ως ενασχολούμενη με την καρμική και επί νεοτέρας βάσεως και με την συστημική αστρολογία, η πρώτη μου μέριμνα είναι πάντα να διερευνώ τα πρωτοαίτια των όποιων δυσκολιών περνάμε ενίοτε πίστεψε με, όλοι μα όλοι στην ζωή μας.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρομαι στον άξονα –τόσο από πλευράς οικοθεσίας αλλά και ζωδίου – του Νοτίου και Βορείου Δεσμού. Βέβαια ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για εμένα είναι και η προγενέθλια έκλειψη στην οποία δεν θα σταθώ επί του παρόντος καθότι είναι αρκετά δύσκολο και σύνθετο θέμα για να ερμηνευτεί ίσα –ίσα σε δυο τρεις γραμμές.

Ενας άλλος σημαίνοντας παράγοντας των δικών μου προσεγγίσεων έγκειται στην θέση σχέση και εμπλοκή του Πλούτωνα –όπου και εάν υπάρχει, εμπλοκή εννοώ – καθώς βέβαια και του πως και γιατί είναι ίσως αυτός που θέτει τα δικά του ζιζάνια στις ήδη υπάρχουσες δυσκολίες.

Με άλλα λόγια εκείνο το οποίο προσπαθώ να πω είναι, ότι όταν, όπου και όποτε άρχονται τόσο πολύπλευρα και επί συνεχούς βάσεως πολλαπλά δυσάρεστα συμβάντα, βοηθά τα μέγιστα να ανατρέξει κανείς και σε αυτές τις δυο εκδοχές και πολύ προσεχτικά να διερευνήσει επομένως το εάν ίσως τα διαδραματιζόμενα αποτελούν θέμα ενός ευρύτερου καρμικού πλαισίου για το οποίο καλείται γενικώς κανείς έρθει κατά διαστήματα αντιμέτωπος.

Ναι κατανοώ και επαυξάνω την όποια τυχόν ένσταση σου στα λεγόμενα μου, και το μόνο βέβαιο είναι ότι με την αναγνώριση, τη κατανόηση και την αποδοχή μίας παρόμοιας προοπτικής σίγουρα ούτε τα χρέη προς το δημόσιο θα εξαλειφθούν πολύ δε λιγότερο τα χρέη των όποιων δανείων.

Ωστόσο από μόνο του το σταδιακό έστω πέρασμα Νοτίου –Βορείου Δεσμών κάθε 19 περίπου μήνες (μην εξαιρώντας βέβαια και τον αντίστοιχο γενέθλιο άξονα ) και όποια τυχόν δυσμενής σχέση του προς το γενέθλιο ή και το προοδευτικό χάρτη μας, είναι ήδη από μόνη της μία τρανή και πολύ βαθύτερη ένδειξη για το κατά που τραβάνε τα πράγματα. Πόσο μάλλον ετούτο τον καιρό που ο άξονας Νοτίου Ταύρου –Βορείου Σκορπιού όχι μόνο ταλανίζει εσένα, αλλά το μέγιστο του ελληνικού πληθυσμού. Τους περισσότερους πελάτες μου τους ταλανίζει νυχθημερόν.

Θα μου πεις. Μα τώρα ότι έγινε –έγινε και εγώ ήδη διανύω τα Τάρταρα. Σωστό αλλά λάθος. Η αποδοχή – και κατά την προσωπική και την επί πολλών χρόνων εμπειρία που αυτό με δίδαξε – η αρχή της αναγνώρισης είναι ήδη το ήμισυ του παντός.

Αυτό γιατί δεν υπάρχει τίποτε σοφότερο που η αστρολογία γενικότερα και η καρμική –συστημική αστρολογία ειδικότερα μας επισημαίνουν και μας διδάσκουν είναι ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο, τίποτε δεν είναι άμοιρο της προσωπικής μας ευθύνης, και για τίποτε δεν φταίνε οι άλλοι, ή οι δυσμενείς πλανήτες και οι σχηματιζόμενες όψεις μεταξύ τους, πολύ δε λιγότερο οι γενέθλιοι ή οι προοδευτικοί γρήγοροι πλανήτες. Σίγουρα κάτι άλλο πιο βαθύ και μεγάλο κρύβεται από κάτω. Ισως αυτές οι σκέψεις να είναι ένα –ευελπιστώ θετικό ερέθισμα – για όλα όσα θα μπορούσες η ίδια να ασκήσεις μία πιο εσωτερική κριτική στα πράγματα.

Ευχαριστώ για την προσοχή σου, όσο και όλων εκείνων που γνωρίζουν πως πίσω από κάθε πικρή και δυσάρεστη αιτία, βρίσκεται κάτι ισχυρό, που συνήθως δεν είναι άλλο, από μία ρηξικέλευθη προϊούσα ατομική κρίση. Εντοπίζοντας την και αναγνωρίζοντας την όλοι οι δρόμοι ανοίγουν για την ίαση της, είτε με άσχημες όψεις Σελήνης Κρόνου –σύντομες, αργές ή πολλάκις επαναλαμβανόμενες – όπως τουλάχιστον έμαθα και ακόμα μαθαίνω με ανάλογες –ίσως και δυσκολότερες – από την δική σου, περιστάσεις της ζωής μου.

Kα Σπίγγου με τιμα η ειδικη σας αναφορά και σας ευχαριστώ γι αυτό. Θεωρώ δε (η μάλλον πιστευω) ότι η αναγνώριση και αποδοχη του εαυτού μας είναι το πρωτο και σημαντικό που οφείλουμε να κάνουμε εάν επιθυμούμε να βελτιώσουμε , να τροποιποιήσουμε ή να μεγενθύνουμε στοιχεία μας. Σ΄αυτήν την διαδικασία πιστεύω ότι η αστρολογια βοηθά τα μέγιστα εφόσον μαζί της Καταννοόύμε γιατί τις περισσότερες φορες όλοι μας επαναλλαμβάνουμε διαχρονικά το ίδιο λάθος (κρινόμενο εκ των ήδη αποτελεσμάτων) μοτιβο συμπεριφοράς και κατ επεκταση διαχείρισης καταστασεων αναμένοντας θετικά αποτελεσματα... Απλά γιατί αυτό που γνωρίζω και κατεχω ως οικείο (εμπειρικά ,τρόπος που μεγαλώσαμε με συγκεκριμένες συμπεριφορες σε συγκεκριμένες κοινωνίες ή κυτταρικά όπως είναι οι προ γεννησης εμπειρίες δηλαδη κατα την διάρκεια της κύησης) είναι πιο δυνατο και με άγει , δεν μπορώ να το ελέγξω τόσο εύκολα...
    Τα βιώματα που ανέφερα στο συγκεκριμένο ποστ, είναι επί το πλείστον θεωρώ προσωπικά, αποτέλεσμα (Κρονια διδαχή) των δικών μου διαχρονικά εσφαλμένων επιλογών, όπου φυσικά και μπορεί να εντοπιστεί και αστρολογικά (με τις πλανητικές όψεις) και ψυχολογικά.
    Οσο αφορά στην δική σας τοποθέτηση ναι γεννήθηκα μετά από εκλείψεις , η πρώτη 16/1/1972 ηλιακή στις 25 και κάτι του Αιγώκερω (26ο ο ωροσκόπος μου) και η επόμενη Σεληνιακή 30/1/1972 στις 9ο και 36' του Λέοντα (στις 10ο 25' του Υδροχόου έχω τον Ηλιο μου) Φυσικά και δεν είναι τυχαίο...΄
    Τ'ωρα ποσο και που επηρεαζομαι ειλικρινά δεν το γνωρίζω. Ισως ένα άρθρο σχετικό θα μας βοηθούσε στην κατανόηση των προγενεθλιακών εκλείψεων.
    Εαν κατάλαβα καλά πιστευεται ότι η τοποθέτηση των Δεσμών σ εναν χάρτη καθορίζει τον άξονα όπου καλέιται να εξελιχθει στην διάρκεια της ζωής του (εν προκειμένω 1ο/7ο) και μέσα από σκληρα γεγονότα τις περισσότερες φορές ώστε να νικήσει συτό το ...οικείο που τον κρατά δέσμιο στα λάθη του; Και τα γεγονότα αυτά θα είναι ανάλογα των όψεων που θα δέχεται ;
    Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την καρμική αστρολογία, ίσως γιατί θεωρώ ότι ο άνθρωπος μπορεί να δημιουργήσει τον δρόμο του , ίσως πάλι γιατί είμαι απλά αμφισβητίας και ανεξάρτητο πνεύμα και δεν θα μπορούσα να δεχτω εύκολα τα...δεσμά του πεπρωμένου
    Ισως απλά να την έκρινα βιαστικά νομίζοντας όλα τα παραπάνω χωρίς να την γνωρίσω καν
    Απ ότι καταλάβατε κάτι καταφέρατε και σπείρατε
    Victory

Δημήτρη,

σε μια τέτοια στιγμή που η χώρα μου και όλοι εμείς περνούμε δραματικές καταστάσεις και δεν μπορώ να έχω την προσοχή μου στραμμένη σ' αυτή την συζήτηση εσύ μου έγραψες αυτό το κατεβατό και σ' αυτό το ύφος; Τελικά η ποιότητα και το ήθος ενός ανθρώπου κρίνεται από πολλά.

Τις τρεις ερώτησεις σου τις απάντησα πολύ καθαρά στα προηγούμενα ποστ μου και δεν μπήκα στον κόπο να τις ξαναπαντήσω. Απλώς εσύ δεν θέλεις να τις δεις γιατί κόλλησες σε λέξεις για να κάνεις ένα πόλεμο όχι ουσίας αλλά εντυπώσεων. Αυτός ο πόλεμος όμως αυτή την στιγμή μου φαίνεται εξαιρετικά ανόητος.

Ευχαριστώ Κ.Κοραλλία για τις απαντήσεις.Σου εύχομαι οτι καλο για την χωρα σου, ολόψυχα.
    το αξίζουν..

Όνομα:
    Δημήτρης

Κάτια, Victory κλπ μην ανησυχείτε και έχω καταλάβει ότι είναι «λαϊκή απαίτηση» να σταματήσει αυτή η, κατά τα άλλα, εξόχως διασκεδαστική και αποκαλυπτική συζήτηση. Μπορεί να σας κούρασε αλλά ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη για μένα αφού μου κατέστησε φανερό ότι η ποιότητα και το ήθος κάποιου κρίνεται από τα «όπλα» που διαλέγει για να διεξαγάγει έναν «πόλεμο».

Page 12 of 13 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)