- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 16 of 16
-
13-06-2005, 03:27 PM #11
Re: Ποιο μονοπάτι οδηγεί στην Ευτυχία;;
Originally Posted by raingirl
Σιγουρα φιλη μου raingirl, δεν ειναι παντα και μονο ευτυχια η ΥΓΕΙΑ, (παρολο που οσο και να πουμε το σημαντικοτερο ειναι αυτο). Υπαρχουν παρα παρα πολλα πραγματα που μπορουν να κανουν εναν ανθρωπο ευτυχισμενο! Ο καθενας μας εχει τον δικο του τροπο να ειναι ευτυχισμενος, άλλος με το χρημα, αλλος με την αγαπη, αλλος με τον συντροφο του, αλλος και ενα φιλι (οπως ειπε καποια φιλη παρα πανω), αλλος με ενα τεραστιο σπιτι, αλλος με ενα παιδακι, αλλος με εαν αυτοκινητο και παει λεγοντας! Υπαρχουν πολλοι τροποι, πολλα θεματα, πολλα υλικα και πνευματικα αγαθα που κανουν καποιον ανθρωπο ευτυχισμενο! Ο καθε ανθρωπος βρήσκει την δικη του ευτυχια με τον δικο του τροπο ζωης που ζει και προχωραει!
Δεν διαφωνω μαζι σας καθολου οτι δεν ειναι μονο η υγεια! Κι εγω ειμαι απο τους ανθρωπους που θα ητανε ευτυχισμενοι (και δεν το αρνουμαι) εαν ειχα ενα μεγαλο σπιτι, εαν ειμουνα οικονομικα πολυ καλητερα, εαν ειχα την δικη μου ευτυχισμενη και ηρεμη οικογενεια, εαν ειχα πολλους φιλους καλους, εαν δεν υπηρχαν οι κακιες και η ζηλια μεταξυ των ανθρωπουν, εαν δεν υπηρχαν πολεμοι, εαν δεν υπηρχε φτωχια, αρρωστιες, θανατοι πικρες και αλλα πολλα που δημιουργησε ποιος αλλος απο τον ιδιο τον ανθρωπο!!!!!
Ομως "δυστυχως" δεν μπορω ουτε εγω ουτε εσεις ουτε οι αλλοι να τα εχουμε ΟΛΑ και ιδιαίτερα την ευτυχια για παντα στην ζωη! Ολοι μας εχουμε και θα εχουμε δυσκολιες και πικρες στην ζωη μας, γιατι ολα αυτα τα κακα δεν αρχιζουν απο τον Θεο και ουτε τα στελνει ο Θεος αλλα τα δημιουργουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, γιατι απλα ποτε δεν θα μεινουμε ευτυχισμενοι με οτι και να μας προσφερουν...
Συγγνωμη εαν σας κουρασα...
Φιλικα
Sol_Luna
-
13-06-2005, 07:05 PM #12
Διαβάζοντας όλα αυτά που γράφτηκαν θα ήθελα κι εγώ να πω πως για μένα Ευτυχία είναι η έκπληξη.Το χαρούμενο και καλό που δεν το περιμένεις, δεν το σχεδιάζεις και ίσως ίσως δεν τόλμησες κάν να ονειρευτείς.'Ολα τα υπόλοιπα είναι Ζωή.
ΕυχαριστώΠηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
13-06-2006, 11:23 PM #13
Πως θα καταλαβαιναμε την ευτυχια αν δεν υπηρχαν δυστυχισμενες ή εστω προβληματικες στιγμές?
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
13-06-2006, 11:52 PM #14
Συμφωνώ κι εγώ με την άποψη της Sol_Luna για την ευτυχία. Κάθε καινούργια μέρα που ξημερώνει και τη ζούμε θα έπρεπε να είμαστε ευγνόμωνες που έχουμε την υγεία μας -το μοναδικό αγαθό που μας δίνεται -αλήθεια, όχι σε όλους- για να πορευτούμε στη ζωή.
Όμως σκέφτομαι και πως ένδειξη υγείας, είναι να ζητάμε κάθε φορά, να ανέβουμε ένα σκαλί ψηλότερα. Να αξιώνουμε για τον εαυτό μας την αναβάθμιση σε κοινωνικό, πνευματικό, οικονομικό επίδεδο. Είναι ένδειξη υγείας η φιλοδοξία και η διάθεση αυτοβελτίωσης.
Εφ' όσον όμως μας δίνονται οι ευκαιρίες να αξιοποιήσουμε τις ικανότητές μας, εφ' όσον οι συνθήκες της ζωής μας επιτρέπουν να ανέβουμε λίγο ψηλότερα... δεν πρέπει να γινόμαστε αγνόμωνες και εσωστρεφείς.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να δίνουμε, να αγαπάμε. Η μεγαλύτερη πλήρωση έρχεται όταν ξέρουμε πως την ώρα που εμείς προσπαθούμε να τα καταφέρουμε, δεν κλείνουμε τα μάτια μας στους υπόλοιπους ανθρώπους που ζουν γύρω μας. Σε αυτούς που δεν θα έχουν ίσως ποτέ την ίδιες ευκαιρίες με εμάς. Σε όσους δεν γεννήθηκαν έχοντας την υγεία τους ως αυτονόητο αγαθό. Σε εκείνους που δεν θα καταφέρουν εύκολα να ξεφύγουν απο το περιορισμένο -οικονομικά, κοινωνικά, πολιτισμικά- οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον.
Αυτή είναι η ευτυχία, πιστεύω. Να αγαπάς τον εαυτό σου και να επιθυμείς την ίδια αγάπη να αισθανθούν και οι υπόλοιποι γύρω σου. Να βοηθάς και τους άλλους να ανθίσουν...
Μαρίνα
-
14-06-2006, 12:53 AM #15
Διαβασα ολες τις απαντησεις μεχρι στιγμης και ολες εχουν κομματια ευτυχιας μεσα τους.Ισως αν τα ενωσουμε ολα μαζι φτιαξουμε το παζλ.Η ευτυχια για μενα ειναι η αθωοτητα.Να βλεπεις την ζωη με τα ματια ενος μικρου παιδιου με τον ιδιο παιδικο ενθουσιασμο αλλα με την ωριμοτητα της εμπειριας........
Η "κοιλαδα των ροδων" ειναι πολυ μακρια ακομα(3906 μχ) μπορουμε ομως να φυτεψουμε τους σπορους για να ανθισουν τα τριανταφυλλα που εχουν το χρωμα του ουρανου....
-
14-06-2006, 02:31 PM #16
Αν και παλιό θεμά, είναι πάρα πολύ ωραίο!!!
Εάν με ρωτάγατε πέρσι, θα σας έλεγα ότι η ζωή μου ήταν κομμάτια -είχα πιάσει πιάτο - (Ας είναι καλά ο Κρόνος στον Καρκίνο). Τώρα, όμως έχω αναπροσδιορίσει τις αξίες της ζωής. Και βλέπω την ζωή μόνο θετικά!!!I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.