- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 75
Thread: ¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας;
-
13-06-2006, 04:36 PM #1
¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας;
αποφασισα να γραψω αυτο το θεμα γιατι ειναι τοσο σημαντικο(τουλαχιστον για μενα) ακομα και αν φαινεται ηλιθιο σε μερικους.
στη ζωη μου παντα ειχα αντρες φιλους και ποτε ερωτικη σχεση μαζι τους.ετσι πιστευα στην φιλια μεταξυ αντρα-γυναικας. στην ουσια πιστευα πως ειναι πολυ πιο δυνατη απο η φιλια του ιδιου φιλου.
ηρθε η ωρα που ερωτευτικα τον πιο στενο απ΄ολους.πραγματικα ειναι πολυ σκληρο.αν δεν του μιλησεις κρυβεις αυτο που σας ενωνει, την ειλικρινεια...
αν παλι του μιλησεις χανεται ο αυθορμητισμος..
ετσι αφου φτασεις και ερωτευτεις τα εχασες ολα....παντα οταν θα σου μιλαει για αλλη θα πονας
κι αν ειναι αμοιβαιο?
αν ειναι αμοιβαιο τοτε χανεται η φιλια και ισως αργοτερα τον χανεις για παντα
αυτο που πραγματικα σε κανει να ερωτευτεις τον φιλο σου ειναι ξερεις σχεδον ολα τα κομματια του εαφτου του και θεσ να τα μαθεις ολα... και το ερωτικο....
αντεχεις ομως να τον χασεις.....?
αντεχεις να υποφερεις..........?
τι κανεις?
ρισκαρεις...
αποφασιζεις τι θες πιο πολυ και ρισκαρεις....
απο τη στιγμη που τον ερωτευτηκες τα εχασες ολα.
εγω αυτον τον ανθρωπο τον αγαπησα σαν ανθρωπο τον πιστεψα σαν φιλο, μου τα δωσε ολα σαν φιλος και εγω μετα απο 5 χρονια τον ερωτευτηκα.
πραγματικα ειναι απαισιο το συναισθημα...
νιωθω σαν να μου κοπηκαν τα φτερα...
τα ματια του το γελιο του,το χαμογελο του, η αγκαλια του, η φιλια του, και η αγαπη μου για εκεινον
ποναει πολυ οταν χανεις εναν ανθρωπο που πραγματικα σε ξερει τοσο καλα που ταιριαζεται τοσο πολυ, που ξερει τι θα πεις και πως θα σκεφτεις για το καθε τι.
δεν μπορω ουτε στα ματια να τον κοιταξω.....
ρισκαρα και εχασα....
εχασα για να μη χασω τον εαφτο μου
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΦΙΛΟ.για το μονο πραγμα που ειμαι σιγουρη ειναι οτι τιποτα σάυτη τη ζωη δεν ειναι σιγουρο.μυρτω..
-
13-06-2006, 07:02 PM #2
Re: Άνδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας;
Και ειναι καλυτερο να κρυβεσαι και απο τον εαυτο σου?Γιατι κρυβοντας αυτο που νιωθεις ειναι σαν να λες πως δεν ειναι τιποτα,θα περασει!Δεν μιλαμε ομως για ιωση.Προσωπικη μου γνωμη ειναι η απολυτη ειλικρινεια μεταξυ σας.Ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα σου το λεω γιατι θα σε ηρεμησει ψυχικα.Η αμφιβολια ειναι ο,τι χειροτερο.Δες την ζωη σου πιο αισιοδοξα και θα επωφεληθεις.Και στο λεω εγω που ολοι οι κολλητοι μου ειναι αρσενικου γενους!:idea:
-
14-06-2006, 02:04 PM #3
Γιατί δεν μπορείς να το κοιτάξεις στα μάτια?
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
21-06-2006, 11:24 AM #4
Δεν ''χάνεις'' μόνο εσύ Αυτόν!!!
Αλλά και αυτός ΕΣΕΝΑ!!!!
Και στο κάτω κάτω όταν ένας άντρας έχει ''κολλητό'' το μία γυναίκα αυτό δεν λέγετε φιλία αλλά Ερωτική φιλία..
Πιστεψέμε και αυτός κάποια στιγή σε είδε αλλιως.
Αν του το πεις μπορεί και να σου περάσει...
-
21-06-2006, 11:48 AM #5
Αγαπητή Μυρτούλα, πολύ καλά έκανες κατά τη γνώμη μου και ανοίχτηκες.
Αν δεν μίλαγες θα έσκαγες. Φαντάζεσαι να αγαπάς κάποιον με τον οποίο είσαι συνεχώς μαζί και να τα κρατάς μέσα σου;;; Οπότε πολύ καλά έπραξες. Ολα τα διλήματα εμπεριέχουν ρίσκο. Και μπράβο σου.
Απο εδω και πέρα λοιπόν, αφού αφήσεις τον εαυτό σου να βιώσει την λύπη, γιατί αλλοιώς δεν μπορεί να γίνει, άλλαξε σελίδα και προχώρα.
Τίναξε το μαλλί και κοίτα μπροστά. Οσο πονεσες πόνεσες. Η ζωή είναι μπροστά σου και είναι κρίμα να την αναλλώσεις σε αυτολύπηση και διλήμματα του τύπου "ας τον είχα τουλάχιστον δίπλα μου σαν φίλο".
Αν σου είπε όχι, αυτό σημαίνει πως δεν ήταν για σένα. Οσο κι αν σου φαίνεται περίεργο. Το οτι λες πως σε ήξερε δεν σημαίνει πως ήσασταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Και καλά έκανε και απομακρύνθηκε. Θα ήταν σκληρό για σένα να είστε κοντά τώρα. Κάποια στιγμή αργότερα, όταν ξεπεράσεις τα αισθήματά σου γι αυτόν, μπορεί να ξαναβρεθήτε.
Ο χρόνος είναι παντοδύναμος και πανδαμάτορας. Μόνο εσύ μπορεί να κάνεις κακό στον ευατό σου, αναμοχλεύοντας συνέχεια σκέψεις και υποθέσεις στο μυαλό σου.
Πήγαινε διακοπές, δούλεψε, γνωρισε νέους φίλους, φλέρταρε, διάβασε βιβλία. Κι αν δεν πιάνει τίποτα απο όλα αυτά, πέρνα μια βόλτα απο κάποιο νοσοκομείο να δεις εκει τι σημαίνει πραγματικός πόνος και πίκρα. Πέρνα απο κάποιο γηροκομείο, να δεις τι πάει να πει μοναξία και εγκατάλλειψη. Απλά, πέρνα. Είμαι σίγουρη πως θα σου κάνει καλό και θα εκτιμήσεις αυτό που έχεις και είσαι.
Φιλικά Μαίρη
-
29-11-2006, 01:01 PM #6
Αγαπητή Μυρτώ καλά έκανες και άνοιξες την καρδιά σου. Επειδή η απάντηση είναι λίγο ετεροχρονισμένη δεν ξέρω ίσως και να έχουν αλλάξει τα πράγματα μεταξύ σας. Νομίζω ότι είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Επειδή ζω και εγώ αυτή την εποχή μια παρόμοια, έχω να σου πω ότι εγώ ανοίχτηκα απέναντί του. Βέβαια εμένα είναι λίγο ιδιάζουσα περίπτωση γιατί ίσως εκείνος να μη μου ανοιγόταν επειδή εγώ είμαι δεσμευμένη και έτσι αποφάσισα να το κάνω εγώ. Να σου πω όμως εμείς από την αρχή που γνωριστήκαμε δεν είδαμε ο ένας τον άλλο φιλικά, κυρίως εγώ.
-
29-11-2006, 01:04 PM #7
Να συμπληρώσω Μυρτώ ότι αυτό δεν επηρέασε καθόλου τη φιλία μας.Ίσα, ίσα που έχουμε βρει ο ένας στον άλλον μια "αγκαλιά" φιλική (δυστυχώς, τουλάχιστον για μένα). Και που ξέρεις......
-
30-11-2006, 01:52 PM #8
Re: ¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας;
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει φιλία μεταξύ ενός άντρα κ μιας γυναίκας. Ούτε έρωτας υπάρχει. Υπάρχει κάτι το πολύ ιδιαίτερο που αν δεν το έχεις νιώσει δεν μπορείς να το εξηγήσεις.
Αγαπητή Μυρτώ, έκανες πολύ σωστά που ανοίχτηκες. Ελπίζω μόνο να ήσουν σίγουρη ότι αυτό που νιώθεις για αυτόν είναι έρωτας κ όχι αυτό το ενδιάμεσο στο οποίο αναφέρθηκα!! Μπορεί κ αυτός να έχει κάποια άλλη κοπέλα στη ζωή του, επειδή να νιώθει κάπως για σενα, αλλά να μην μπορεί να το εκφράσει. Συνήθως οι άντρες την παράνε πιο εύκολα από τις γυναίκες. Το μέλλον θα δείξει την πραγματική υφή αυτής της σχέσης. Χρειάζεται να κάνεις λίγο υπομονή.may..
-
30-11-2006, 02:53 PM #9
Καλά έκανες και του άνοιξες την καρδιά σου!Εάν δεν το έκανες πάντα θα είχες ένα τεράστο ερωτηματικό για το τι θα γινόταν αν...
Εάν μιλάς για μια πραγματική φιλία η οποία στηριζόταν- ται σε γερά θεμέλια τότε να είσαι σίγουρη ότι δεν θα χαλάσει και δεν θα τον χάσεις!Στο χέρι σου είναι...
-
30-11-2006, 03:03 PM #10
Αχ! gwrgina και οι παραγματικές φιλίες κάποτε χαλάνε. Σε τέτοιες περιπτώσεις σαν κι αυτή που περιγράφει η Μυρτώ, είναι δύσκολο να διατηρηθεί η φιλία μετά....Κάτι αλλάζει, ο άλλος δεν σε αντιμετωπίζει πια όπως παλιά, δυστυχώς. Βέβαια κρίνω εξ ιδίων, γιατί σε τέτοια περίπτωση που μου έτυχε (φίλος κολλητός, μου γύρισε το φύλλο), δεν μπόρεσα ποτέ να τον ξαναδώ όπως πριν, και κυρίως δεν αισθάνομαι άνετα να του μιλήσω για κάποια θέματα, άρα η φιλία μας έχει βλαφθεί σημαντικά.:sad2:
Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.