- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 128
Thread: ΠΡΟΟΔΟΣ
-
12-03-2013, 06:38 PM #61
Re: Προοδευμένη αφροδίτη
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα μεσοδιαστήματα και δεν έχω ιδέα για τη σημασία τους κλπ. Στο τόξο όμως ξέρω ότι δεν έχουμε αναφερθεί καθόλου σ'αυτά, οπότε υποθέτω πως δεν τα λαμβάνουμε υπόψη στην συγκεκριμένη μέθοδο πρόβλεψης.
-
12-03-2013, 07:09 PM #62
Οι σύνοδοι ακμών και πλανητών του Ηλιακού τόξου με μεσοδιαστήματα , από προσωπική εμπειρία, δουλεύουν και με το παραπάνω! Ομοίως δουλεύουν και οι αντιθέσεις\τετράγωνα , με την προϋπόθεση ότι τηρείται αυστηρά η ελάχιστη ανοχή . Ωστόσο, είναι πάντα συμπληρωματική ένδειξη και όχι κύρια. Κατά ένα περίεργο τρόπο , όταν όλος ο χάρτης τείνει προς μία κατεύθυνση, τότε αυτό επιβεβαιώνεται και με αντίστοιχες ενεργοποιήσεις μεσοδιαστημάτων.
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
12-03-2013, 07:33 PM #63
Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση! Katiakiss, φαντάζομαι ότι ως προς την ελάχιστη ανοχή εννοείς ότι η ακμή πρέπει να πέφτει στην ακριβή μοίρα του μεσοδιαστήματος, σωστά?
-
12-03-2013, 07:36 PM #64
-
14-03-2013, 03:02 PM #65
Re: ΠΡΟΟΔΟΣ Σελήνης.
Καλημέρα σας.Ηθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την προοδευμένη σελήνη.Οταν
ο ΤRANSIT Κρόνος κάνει τετράγωνο για πολλά χρόνια καθώς προχωράει;δηλ.
στον υδροχόο τώρα προόδευτικη σεληνη τετράγωνο κρονου απο σκόρπιο.
Αργότερα στους ιχθεις προόδευμενη σεληνη τετραγωνο απο κρονο στον τοξότη.
Το 2026 στο Καρκίνο πιά θα ξεφύγει απο το τετραγωνο.Ειναι κάποιας σημασίας αυτό;
εφόσον στη προοδευτική σελήνη
προσέχουμε πολύ τις όψεις της.Αν κάποιος έχει κάτι σχετικό παρακαλώ.
-
14-03-2013, 03:50 PM #66
Re: ΠΡΟΟΔΟΣ Σελήνης.
Το τετράγωνο του τράνζιτ Κρόνου με την προοδευτική Σελήνη δείχνει ένα δύσκολο διάστημα στα θέματα που σημειοδοτεί η Σελήνη ή στα θέματα που κυβερνά στον χάρτη. Όμως η ανοχή που δίνουμε σ' αυτό το τετράγωνο είναι μόνο μια μοίρα περίπου, οπότε δεν διαρκεί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
-
14-03-2013, 05:53 PM #67
Για «κακή τύχη» της vanna8, η προοδευμένη Σελήνη με τον transit Κρόνο έχουν περίπου την ίδια μέση ταχύτητα, συνεπώς μπορεί να διαρκέσει τόσο μεγάλο διάστημα.
Όχι συνέχεια βέβαια αφού ο Κρόνος γυρίζει και ανάδρομος αλλά σε μεγάλα διαστήματα όλης αυτής της περιόδου μπορεί να είναι εντός ανοχής.
-
14-03-2013, 06:48 PM #68
Δημήτρη συμβαίνει ακριβώς το ίδιο στην δική μου προοδευτική. Ούτε που το είχα προσέξει ποτέ, μέχρι τώρα που διάβασα την απάντηση σου στην vanna8. Να σαι καλά
Victory
-
14-03-2013, 07:10 PM #69
Αχ και έιχα χαρεί η δόλια που σε λίγες μέρες έχω την προοδευμένη μου Σελήνη πάνω στον γενέθλιο Ηλιο.. . Αμ δεν βλέπεις και τα υπόλοιπα... Κρόνο τετράγωνο Ηλιο και Σελήνη κατακαημένη μου....Κρίμα και είχα ελπίδες μιας που και ο Δίας του τόξου αλλά και ο τράνσιτ είναι επίσης πάνω στον Ηλιο μου..τι κρίμα...ΤΙ ΚΡΙΜΑ κι άδικο..!!!!!!!!!!!....(σκούζει η καημένη , το φυσάω και δεν κρυώνει Δημήτρη μου Δημήτρη μου...μου τό κλεισες το σπίτι μου)Πάνε χαμένες τόσες όψεις...
Victory
-
14-03-2013, 09:19 PM #70
Νίκη, δεν υπάρχει περίπτωση όψη στο τόξο να πάει χαμένη
Απλώς κι εδώ πρέπει να συνδυάσεις όλες τις πιθανότητες, ανάλογα με το τι σημειοδοτούν Ήλιος και Δίας αλλά και με το ποιους οίκους κυβερνούν στον γενέθλιο χάρτη σου.
Ελπίζω να έχεις ελέγξει αν κάνουν όψη στο γενέθλιο και τι είδους ε;
Πολλές φορές δε, οι δύσκολες όψεις από διελεύσεις ή από προόδους ενεργοποιούν απλώς την εκδήλωση μιας θετικής όψης στο τόξο και δεν φέρνουν αρνητικά αποτελέσματα αναγκαστικά! Γι'αυτό, μην βιάζεσαι να απελπιστείς! Θετική σκέψη πάνω απ'όλα!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.