s
ΠΡΟΟΔΟΣ - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 41 to 50 of 128

Thread: ΠΡΟΟΔΟΣ

Όνομα:
    Κάτια

Re: Προοδευμένη αφροδίτη

Quote Originally Posted by melenia83 View Post
    Kαλημέρα!Έχω μια απορία σχετικα με την ενεργοποίηση των προοδευτικών όψεων.Θα φέρω ένα παράδειγμα.Στο προοδευτικό έχω την όψη αρη συνοδος ωροσκοπου.(Δεν υπάρχει αντίστοιχη όψη στο γενέθλιο)

Ο διελαύνων κρόνος τετραγωνίζει τώρα και τα 2 αυτα σημεία.Μετά απο κανένα μήνα ο δίας ερχεται σε έξαγωνο και με τα 2 σημείια.Αυτο σημαίνει οτι ο κρόνος με τα τετραγωνα θα φέρει κάτι αρνητικό και ο διας θετικό;

Μόνο σκληρές οψείς ενεργοποιουν π.χ μια όψη στο προοδευτικό;Δηλαδη την ενεργοποίηση στο συγκεκριμένο παράδειγμα θα έρθει απο το τετράγωνο με τον κρόνο΄;
    Κατί τέτοιο είχα διαβάσει,και πως τα εξάγωνα,τρίγωνα δεν είναι ισχυρά στο να δώσουν ένα γεγονός...Τώρα τι έχω καταλάβει...κανείς δεν ξέρει!
    Είναι αλήθεια ότι οι δυναμικές όψεις λειτουργούν ενεργοποιητικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ένα τρίγωνο ή ένα εξάγωνο δεν κάνουν τίποτα. Απλώς βιώνεται με κάποια ευκολία και συχνά τα αποτελέσματα δεν μας είναι άμεσα αντιληπτά , εκτός αν η όψη υπάρχει και στον γενέθλιο χάρτη, οπότε συνήθως κάτι ευχάριστο δίνει καρπούς ή τρανταχτές ευκαιρίες.

Οι ταυτόχρονες, αντιφατικές όψεις, σαν αυτές στις οποίες αναφέρεσαι, είναι εκείνες που δημιουργούν την ανάγκη να γίνει σωστή αξιολόγηση και είναι και ο λόγος που συχνά σας λέμε ότι δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε χωρίς να έχουμε αξιολογήσει ένα ωροσκόπιο στο σύνολό του. Δεν είναι μια απλή δουλειά αυτό.

Στο ποστ σου λες ότι στον γενέθλιο δεν έχεις όψη Ωροσκόπου σε σύνοδο με Άρη. Θα μπορούσε όμως να έχεις μία γενέθλια όψη Άρη \Κρόνου ή Κρόνου ωροσκόπου. Άλλη ερμηνεία θα δώσεις σε αυτή την περίπτωση και άλλη στην περίπτωση που δεν έχεις.
    Ας υποθέσουμε ότι δεν έχεις, αλλά φέτος στην Ηλιακή σου επιστροφή, έχεις τον Κρόνο σε όψη με τον ωροσκόπο ή τον Άρη. Τότε η παραπάνω προοδευτικές όψεις θα πρέπει να ερμηνευτούν διαφορετικά. Το ίδιο θα συνέβαινε αν βλέπαμε ότι ο Άρης του Ηλιακού σου τόξου σχηματίζει όψη με τον γενέθλιο Κρόνο ή τον ωροσκόπο. Άλλη βαρύτητα θα δώσουμε αν ο Άρης είναι κυβερνήτης γωνιακού ή όχι και οπωσδήποτε θα λάβουμε υπόψη την γενέθλια κατάστασή του.
    Επίσης, αν ο τράνζιτ Κρόνος κάνει στάση στις μοίρες που τετραγωνίζει την προοδευμένη όψη , θα έχει άλλα αποτελέσματα από ένα απλό πέρασμα. Το ίδιο ισχύει και για τον Δία. Και ενώ ο Κρόνος κάνει ένα δυναμικό τετράγωνο, αν το πέρασμά του είναι γρήγορο , ενώ ο Δίας βρεθεί σε στάση σχηματίζοντας εξάγωνο, τότε το εξάγωνο του Δία μπορεί να είναι πιο σημαντικό.
    Ακόμα και έτσι όμως, δεν μπορείς να απομονώσεις αυτές τις συγκυρίες από την γενική κατάσταση του ωροσκοπίου σου. Εσύ έχεις επικεντρωθεί σε αυτά ενώ ταυτόχρονα μπορεί να συμβαίνουν κορυφαίες μετακινήσεις που χρωματίζουν την εσωτερική σου κατάσταση ή τα εξωτερικά γεγονότα. Θα μπορούσε για παράδειγμα ο τράνζιτ Ουρανός να κάνει σύνοδο με την ακμή του 4ου οίκου σου. Πως μπορεί να κάνεις μία πρόβλεψη χωρίς να το λάβεις αυτό υπόψη σου;

Οι όψεις που αναφέρεις, είναι ένα μέρος ή αν θες, μία παράμετρος της συνολικής εικόνας του ωροσκοπίου σου, έτσι όπως αυτό εξελίσσεται μέσα στον χρόνο.
    Υπάρχει πιθανότητα στις προόδους να βλέπει κανείς εξαιρετικές μετακινήσεις και να περιμένει να συμβούν στην ζωή του ανθρώπου εκπληκτικά πράγματα , αλλά να μην συμβαίνει τίποτα το εξαιρετικό. Αυτό γιατί μια διαβολική σύμπτωση έχει συντονίσει τους εξωκρόνιους διελαύνοντες με τέτοιο τρόπο, ώστε σχηματίζουν ιδιαίτερα δύσκολες όψεις με νευραλγικά σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συμβαίνει αυτό που συχνά ακούμε: «Του δόθηκαν καταπληκτικές ευκαιρίες στην χειρότερη στιγμή της ζωής του και τις έχασε μέσα από τα χέρια του!» . Στην πραγματικότητα, τις έχασε γιατί είχε κάτι μεγάλο και δύσκολο να διαχειριστεί. Ένα χωρισμό, ένα θάνατο, μια αρρώστια, συσσωρευμένο θυμό και αποθαμένα… Ένα σορό από εκείνα που ταλανίζουν εμάς τους ανθρώπους.

Καταλήγοντας, αυτό που θα ήθελα να σε συμβουλέψω , είναι να δόσεις στον εαυτό σου χρόνο να κατανοήσει και να μην καταλήγεις σε συμπεράσματα αν νιώθεις ότι δεν έχεις την απαιτούμενη γνώση. Κάτι τέτοιο, μόνο κακό θα μπορούσε να σου κάνει.

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα χειρότερα. Μη σταματάς την μελέτη και θα δεις ότι οι απορίες σου με τον καιρό θα λιγοστεύουν, ενώ θα νιώθεις όλο και πιο σίγουρη.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Ευχαριστώ παρά πολύ για την σημαντική βοηθεία σου και για τον κόπο και χρόνο που διέθεσες για να με κατατοπίσεις Η αλήθεια είναι οτι νόμιζα οτι ειναι πιο απλά τα πράγματα, αλλά βλέπω οτι είναι ένας συνδιασμός πραγμάτων που δυστυχώς δεν έχω την απαιτόυμενη εμπειρία και γνώση να τα αξιολογήσω όλα αυτά σωστά...

Υπάρχει πιθανότητα στις προόδους να βλέπει κανείς εξαιρετικές μετακινήσεις και να περιμένει να συμβούν στην ζωή του ανθρώπου εκπληκτικά πράγματα , αλλά να μην συμβαίνει τίποτα το εξαιρετικό. Εκει ακριβώς ηλπίζα και εγώ!Ειδα σύνοδο,αρκετα ισχυρή οψη και λέω ...κάτι καλό θα σου φέξει..!Αλλα μπα...

Ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ katiakiss για τις συμβουλες σου,με βοήθησες πολύ!

Πάντως, άσχετα με το πώς μπορεί οι ίδιοι να νιώθουμε, δεν θα προκύψει μία αξιόλογη σχέση αν δεν υπάρχει τέτοια ένδειξη και στον χάρτη του άλλου προσώπου , τέτοια που να επιβεβαιώνεται σε τουλάχιστον δύο από τα προγνωστικά συστήματα.

Συγνωμη αλλα δν το πολυκαταλαβα αυτο αν π.χ η γενεθλια σεληνη κανει συνοδο με την προοδευμενη οψη του αλλου κ για τους 2 δν ισχυει η όψη??
    Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.

Καλημέρα!!Τι σημαίνει όταν έχεις γενέθλια αφροδίτη στον υδροχόο στον 4 οικο και τώρα η αφροδίτη ειναι στους υδροχοούς θα δω ασπρη μέρα είμαι ιχθύς?μετά περνάει σε μένα. η προοδευμένη μου αφροδίτη ειναι και αυτη στους υδροχόους. ευχαριστώ

Όνομα:
    Κάτια

Αγαπητή φίλη givta, άλλο η πρόοδος των γενέθλιων πλανητών μας μέσα στον χρόνο και άλλο η κίνηση κάποιου τράνζιτ πλανήτη στον γενέθλιο χάρτη μας.
    Είναι πιο πιθανό να δεις άσπρη μέρα περιμένοντας να χιονίσει, παρά περιμένοντας να κάνει την διαφορά ένα απλό πέρασμα της Αφροδίτης από τον γενέθλιο 4ο οίκο σου, ακόμα κι αν στην ουσία πραγματοποιείται επιστροφή Αφροδίτης.

Τι αποκαλύπτει ο χάρτης επιστροφής της Αφροδίτης;

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by givta View Post
    Καλημέρα!!Τι σημαίνει όταν έχεις γενέθλια αφροδίτη στον υδροχόο στον 4 οικο και τώρα η αφροδίτη ειναι στους υδροχοούς θα δω ασπρη μέρα είμαι ιχθύς?μετά περνάει σε μένα. η προοδευμένη μου αφροδίτη ειναι και αυτη στους υδροχόους. ευχαριστώ
    Εννοώ αν δεν έχουμε ένδειξη για ενδεχόμενη σχέση στο προσωπικό ωροσκόπιο του άλλου, ανεξάρτητα από το δικό μας.
    Με λίγα λόγια, μπορεί στο δικό μας ωροσκόπιο να φαίνεται κάτι τέτοιο, αλλά στο ωροσκόπιο του άλλου προσώπου να μην υπάρχει αυτή η τάση να συμβεί.

Δεν έχω καταλάβει τι δεν έχεις καταλάβει , αλλά είναι ξεκάθαρο ότι μιλώ για την όψη που μπορεί να κάνει ο προοδευμένος πλανήτης του Α προσώπου με τον γενέθλιο πλανήτη του Β προσώπου.

Καλημέρα ευχαριστώ για την απάντηση. Στο χαρτί του άλλου δεν υπάρχει ένδειξη για σχέση!!!! απ κει δεν πρόκεται να δω άσπρη μέρα.... είπα μήπως με την Αφροδίτη στους υδροχοους ,να είναι στη γενέθλια Αφροδίτη μου και περνώντας στους ιχθυς ειναι ενα ευνοϊκό διάστημα για κάτι καινούργιο.

Καλημέρα!Έχω κάποιες απορίες σε όψη που δέχομαι σχετικά με την αφροδίτη του ηλιακού τόξου,και γενικά με τα 3 προγνωστικά συστήματα.(ηλιακό τόξο,προοδευτικό,ηλιακή επιστροφη)

Θα θέσω λοιπόν 2 παραδείγματα.Στο ηλιακό τόξο εχω την αφροδίτη του τόξου σε εξάγωνο με τον ωροσκόπο μου ( αφροδίτη στον 2ο οίκου τόξου στο ζυγο,και πέφτει στον 3ο γενέθλιο.)Δεν υπάρχει αντιστοιχη όψη στον γενέθλιο.Ούτε στο πρόοδευτικό έχω κάποια παρόμοια όψη.Αυτό που διάβασα και με μπέρδεψε πιό πολύ είναι οτι κοιταμε παράλληλα και τα 3 προγνωστικά συστήματα για μεγαλύτερη σιγουρία,και τσεκάρουμε και ηλιακή επιστροφη για να δούμε σε ποιόν τομέα θα μας επηρεάσει και την πιθανή εκδήλωση γεγονότος.Εκεί μπερδέυτηκα γιατι δεν ξέρω τι να κοιτάξω...Τι κοιτάμε στην ηλιακή επιστροφή;Αν υπαρχει η ίδια όψη(αφροδίτη εξάγωνο ωροσκόπο) που δεν υπάρχει στην επιστροφή ή τι όψεις δέχεται ο γενέθλιος ωροσκόπος στην επιστροφή στο παράδειγμα που ανέφερα ;Οι όψεις που δέχεται ο ωροσκόπος στην ηλιακή ειναι απο τον αρή στον 3ο οικο ηλιακης σε εξάγωνο και απο τον δία στον 11ο πάλι σε εξάγωνο.Τώρα που ο δίας είναι απο διελευση στον 11ο γενέθλιο και κάνει εξάγωνο με ωροσκόπο ενεργοποιειται η οψή;Είναι σωστός ο τρόπος ετσι οπως κινήθηκα η ειμαι τελείως εκτός;

Παράδειγμα Νο2.Στο ηλιακό τόξο εχω την σελήνη του τόξου σε τρίγωνο με ωροσκόπο στον κριό στον 8ο οικο τόξου και πέφτει στον 9ο γενέθλιο.Στο προοδευτικό η προοδευτική σελήνη τρίγωνίζει και αυτή τον ωροσκόπο.Δεν υπαρχει όμως στο γενέθλιο αυτή η όψη.Ούτε στην ηλιακή επιστροφή.Ο ουρανος της ηλιακης επιστρ.από 9ο οίκο τριγωνιζει ωροσκόπο.Ο διελαυνων ουρανός τώρα απο τον 9ο οίκο τριγωνίζει ωροσκόπο και αυτός.Επειδή στο γενέθλιο όμως έχω την όψη ουρανού τριγώνου ωροσκόπου και όχι σελήνη με ωροσκόπο οι όψεις που ανέφερα του τόξου και προοδευτικης σεληνης ενεργοποιεί το γένεθλιο μου τρίγωνο;

Από τις 2 όψεις που σας ειπα μεγαλύτερη ισχύ έχει η 2η.γιατι υπάρχει και στα 2 πρόγνωστικα συστ. και ενεργοποιει αν όντως έκρινα σωστά γενέθλια όψη;

Συγνώμη που έγινα κουραστική,αλλά δυστυχώς δεν έχω την απαιτούμενη εμπειρία για να κάνω ενα σωστό συνδιασμό...Ευχαρίστω για τον χρόνο σας!

Γεια σου, melenia.

Τα προγνωστικά συστήματα χρειάζονται πολλή μελέτη και εμπειρία για να τα ερμηνεύσει κανείς, αλλιώς μπερδευόμαστε πολύ και δεν βγάζουμε άκρη.

Στο ηλιακό τόξο δεν μας ενδιαφέρει σε ποιο οίκο του χάρτη του τόξου βρίσκεται ένας πλανήτης ούτε μας ενδιαφέρει σε ποιο οίκο του γενέθλιου χάρτη βρίσκεται ένας πλανήτης. Στο ηλιακό τόξο μας ενδιαφέρει μόνο ποιο οίκο του γενέθλιου χάρτη κυβερνά ένας πλανήτης και τι υποθέσεις σημειοδοτεί (π.χ. η Αφροδίτη σημειοδοτεί τις ερωτικές μας σχέσεις). Επίσης, οι όψεις με τον ωροσκόπο σου θα φέρουν κάποια γεγονότα μόνο αν είναι τόσο ακριβής η ώρα γέννησής σου.

Είναι σωστό αυτό που λες ότι όταν δούμε μια όψη στο ηλιακό τόξο καλό είναι να κοιτάμε παράλληλα και τα άλλα προγνωστικά συστήματα για να εντοπίσουμε καλύτερα το είδος και την φύση του γεγονότος. Δεν είναι όμως απαραίτητο να επαναλαμβάνεται η ίδια όψη. Τις περισσότερες φορές δεν επαναλαμβάνεται.

Για παράδειγμα, αν η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον ωροσκόπο μπορεί να δείχνει ένα γεγονός συναισθηματικής φύσης (όπως μια γνωριμία ή ένα γάμο κ.λπ) ή οικονομικά θέματα. Αν ταυτόχρονα στον γενέθλιο χάρτη, για παράδειγμα, κυβερνά τον 9ο οίκο μπορεί να δείξει ένα ταξίδι. Τι απ' όλα αυτά θα φέρει όμως;

Τότε κοιτάμε τον προοδευτικό χάρτη και την ηλιακή επιστροφή για να δούμε τι λένε κι αυτά. Ας πούμε ότι η ηλιακή επιστροφή δεν δείχνει γάμο την χρονιά αυτή αλλά η Σελήνη είναι στον 9ο οίκο της ηλιακής επιστροφής σε τρίγωνο, για παράδειγμα, με τον Δία ή τον κυβερνήτη του 9ο. Τότε θα σκεφτούμε ότι το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον ωροσκόπο στο ηλιακό τόξο είναι πιο πιθανό να φέρει ένα ταξίδι. Αυτό εννοούμε όταν λέμε να κοιτάμε όλα τα συστήματα ταυτόχρονα.

Σας ευχαριστώ πολύ Κα Μοζορά για την βοήθεια σας.Πλήρως κατανοήτα και άκρως βοηθητικά όσα μου είπατε,αλλά μάλλον ας αφήσω στην άκρη την ηλιακη γιατί με μπερδευει ο όλος συνδιασμός και νόημα δεν πρόκειται να βγάλω!Όσο αφορά την αφροδίτη είναι κυβερνήτης του 4ου και 10ου γενεθλίου και βρίσκεται στον 2ο γενέθλιο.Ανατρέχοντας πίσω κάποια χρόνια οταν η αφροδίτη τόξου εκανε εξαγωνο με τον ήλιο του 1ου οίκου μου,μου έφερε και σχέση αλλα και χρήματα,λειτούργησαν και τα 2 τότε.!

Τώρα αν λειτουργήσει και πάλι(το εύχομαι)...θα ήταν πολύ καλό!

Κα Μοζορά μια ακόμη ερώτηση θέλω να κάνω...Τις όψεις που κάνουν οι προοδευτικοί πλανήτες με τις γενέθλιες ακμές τις υπολογίζουμε.;Π.χ ο προοδευτικος ήλιος τετραγωνιζει την γενέθλια ακμή 5ου/11ου( είναι σε τρίγωνο στο γενέθλιο) το ιδιο γίνεται και στο τόξο.Η δεν έχει ιδιαιτερή σημασία αν δεν εμπλέκονται σε όψη οι κυβερνήτες αυτών;

Page 5 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)