s
Εκπαίδευση στην ψυχολογική αστρολογία των παρεκκλίσεων!
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Jul 2005
    Όνομα:
    Χρήστος
    Location
    Αθήνα
    Posts
    962

    Εκπαίδευση στην ψυχολογική αστρολογία των παρεκκλίσεων!

    Εκπαίδευση στην ψυχολογική αστρολογία των παρεκκλίσεων! 24 και 25 Νοεμβρίου 2012 στις 11:00 π.μ (και τις δύο μέρες)
    ‘Ένα Σεμινάριο 2 ημερών που έχει σκοπό την κατάρτιση του μαθητή και του επαγγελματία σε διάφορες μορφές της ψυχολογικής παρέκκλισης.

    • Αστρολογικοί παράγοντες και επιρροές
    • Είδη παρεκκλίσεων και λόγοι εμφάνισης
    • Αντιμετώπιση αυτών
    • Χρονική παρουσίαση των παρεκκλίσεων (πρόβλεψη)


    Πληροφορίες και κράτηση:
    211 71 03 433 - 699 41 91 023 : Χρήστος Άρχος
    Και 6945 80 75 66 : Βασίλης Παπαδολιάς

    Κόστος και για τις 2 ημέρες: 40 ευρώ

    Νίκης 44 Σύνταγμα



    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

  2. #2
    Join Date
    Jul 2005
    Όνομα:
    Χρήστος
    Location
    Αθήνα
    Posts
    962

    Re: Εκπαίδευση στην ψυχολογική αστρολογία των παρεκκλίσεων!

    Μερικά απο τα θέματα που θα αναλύσουμε:

    Σωματική Βία, Σεξουαλική βία, πορνεία, αυτοκτονία και αλλες συμπεριφορές παρέκκλισης αναλύονται αστρολογικά. Πως φαίνεται στον αστρολογικό χάρτη, πότε θα εμφανιστούν και πότε μπορούμε να δράσουμε είτε οι ίδιοι είτε σαν εξωτερικός παράγοντας.



    Πολλές φορές η παρεκκλίνουσα συμπεριφορά νομίζουμε ότι έχει να κάνει μόνο με συνειδητές επιλογές κάτι που δεν συμβαίνει έτσι οι διανοητικές ασθένειες που το άτομο δεν έχει κάποια απαραίτητα δυνατότητα χειρισμού παρουσιάζει παρεκκλίνουσα συμπεριφορά όπως επίσης οι σεξουλικές παρακκλίσεις. Υπάρχουν όμως και άλλες παρεκκλίσεις που μπορεί το άτομο να επιλέξει να κάνει την παρέκκλιση που όμως στη συνέχεια του περιορίζεται η δυνατότητα να φύγει απο αυτής όπως το αλκοόλ και τα ναρκωτικά!


    Οι άνδρες με Ποσειδώνα ηλιακού τόξου να δέχεται τετράγωνο απο προοδευτικό Άρη μέσα στα πρώτα 10 χρόνια έχουν αυξημένη τάση Αλκοολισμού! Αν όμως ο προοδευτικός Κρόνος (tertiary) δείνει την πρώτη του επιρροή στον Ποσειδώνα τότε έχουμε συνήθως μία μελαγχολική συμπεριφορά που επηρεάζει τη σεξουαλική αναπαραγωγικόητα....


    Εγκλημα του Λευκού Κολαρου ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι αστρολογικοί παράγοντες για την εγκληματική συμπεριφορά απέναντι στο κράτος και στους ανθρώπους;


    Σεξουαλική επίθεση, αναλύουμε τους χάρτες ανθρώπων με επιθετική συμπεριφορά στο sex και ερμηνεύουμε τους παράγοντες στον αστρολογικό χάρτη των θυμάτων.


    Το "αποκαλυπτικό" επεισόδιο της παρέκκλισης! Η παρέκλιση ως δρόμος αυτοαποκάλυψη και η ανακάλυψη της διορατικότητας του πραγματικού μας εαυτού....


    Η Ψυχολογική παρέκκλιση ανα τους αιώνες έχει αλλάξει τη μοίρα ολόκληρων λαών έχει τιθασεύσει προσωπικές ζωές και έχει οδηγήσει στην ευτυχία άλλοτε και άλλες φορές στη δυστυχία πάρα πολύ κόσμο. Η ανάλυση της και οι λόγοι παρουσίασης κάθε παρέκκλισης μπορούν να βοηθήσουν τον μελετητή της αστρολογίας στην περαιτέρω ανακάλυψη ακόμη και του ίδιου του εαυτού του. Ο άνθρωπος εξάλλου είναι πάντα σε ένα βαθμό μέλος μία παρακκλιτικής συμπεριφοράς. Πόσο συνειδητά όμως το γνωρίζουμε και αυτό και πόσο καταλαβαίνουμε ότι μας οδηγεί τη ζωή μας;


    Ισχύς και παρέκκλιση! Ίσως η πιο σημαντική μορφή παρέκκλισης αυτή του ατόμου που διαζειριζόμενο τη δύναμη του προσπαθεί να αποκτήσει χρήματα, εξουσία και ακόμη περισσότερη δύναμη. Μία μορφή παρέκκλισης που διέλυσε το κατασκεύασμα του Ελληνικού Κράτους. Πλούτωνας και Άρης σε συνδυασμό με 2ο - 8ο και όχι μόνο....


    Μεγάλο παράγοντα στην παρεκκλιτική συμπεριφορά παίζει η ανατομία της κάθε κοινωνίας απο τους κοινωνικούς και εξωκρόνιους Πλανήτες και τη σχέση τους κάθε φορά μέχρι και τον προσωπικό χάρτη της κάθε χώρας! Η Παρέκκλιση πάντα καθοδηγείτε και καθορίζεται απο την κάθε κοινωνία. Για αυτό το φαινόμενο Serial Killer είναι πολύ πιο έντονο στην Αμερικάνικη Κοινωνία απο ότι στις άλλες Ευρωπαικές!


    Ισχυρότατη σημασία για τις εγγενείς τάσεις παρεκκλιτικής συμπεριφοράς έχει η ανάλυση των οίκων των τελειομάτων (4, 8, 12) οίκοι που παίζουν σημαντικό ρόλο και στην κληρονομική Αστρολογία.


    Γενέθλια Δυτική αστρολογία, Αποκλίσεις (Declinations), Ανθρώπινος σχεδιασμός (Human Design) και Κοσμοβιολογία. Τέσσερις απο τις πιο δυναμικές τεχνικές ανάλυσης ενός χάρτη. Αν και μπορούμε μόνο με μία τεχνική να παρατηρήσουμε την ανθρώπινη παρέκκλιση οι πληροφορίες που μπορούμε να αντλήσουμε από όλα τα συστήματα είναι αστείρευτες και βέβαια θα τις αναλύσουμε!

    Last edited by Χρήστος Άρχος; 22-11-2012 at 07:54 PM.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

  3. #3
    Join Date
    Jul 2005
    Όνομα:
    Χρήστος
    Location
    Αθήνα
    Posts
    962

    Re: Εκπαίδευση στην ψυχολογική αστρολογία των παρεκκλίσεων!

    Η Παρέκκλιση είναι μέρος της ταυτότητας μας. Είναι μέρος του τι είμαστε και πως αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας. Για αυτό το λόγο και μπορούμε να τη βρούμε σε μέρη που δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Θα τα αναλύσουμε όμως αύριο στις 11!

    Το πιο σημαντικό κομμάτι που πρέπει να ξέρει ένας αστρολόγος είναι πότε θα γίνει η παρέκκλιση πράξη οπότε και θα μπορούσε να δράσει νωρίτερα. Πότε θα υπάρξει η απιστία; Πότε θα υπάρξει μία σεξουαλική παρέκκλιση γενικώς ή ένα έγκλημα. Με αυτό το τρόπο ο αστρολόγος μπορεί και να είναι ο πλέον βοηθητικός στη ζωή των ανθρώπων εκει έξω. Αύριο στις 11 θα τα αναλύουμε βέβαια όλα αυτά!

    Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η στατιστική ανάλυση απο το Vaastu Astrological Foundation για την σεξουαλική παρέκκλιση. Υπεύθυνος του προγράμματος ήμουν ο ίδιος όπου σας εγγυώμαι πολύ ιδιαίτερα συμπεράσματα!

    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

  4. #4
    Join Date
    Jun 2006
    Όνομα:
    Βασίλης
    Location
    Αθήνα - Ελλάδα
    Posts
    1,897

    Re: Εκπαίδευση στην ψυχολογική αστρολογία των παρεκκλίσεων!

    Χρήστο, ευχαριστούμε για το σεμινάριο που ήταν ιδιαίτερα συγκεκριμένο και διαφωτιστικό... Καλή συνέχεια, εύχομαι...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads