- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 35
Thread: Η προοδευτική Ηλιακή επιστροφή
-
23-10-2012, 02:38 AM #21
Re: Η προοδευτική Ηλιακή επιστροφή
Αγαπητή Libra απο το πρόγραμμα του myhoroscope θα δεις που πέφτει ο προοδευτικός σου χάρτης και θα προσπαθήσεις πια χειροκίνητα να βρεις ακριβώς ημερομηνία και ώρα. Δηλαδή αν βρεις τον Προοδευτικό Ήλιο σου στις 14 Κριού και 33 λεπτά θα πρέπει να ψάξεις πχ τον Απρίλιο του 2012 πότε ο Ήλιος είναι στις 14 Κριού και 33 αυτό θα θέλει απο το πρόγραμμα δοκιμή μέχρι να το πετύχεις ακριβώς.
- - - Updated - - -
Επίσης δεδομένου ότι έχετε μπερδευτεί με την προοδευτική σας επιστροφή όσοι δεν τη βρίσκετε δώστε τα στοιχεία σας και θα σας απαντάμε σταδιακά δίνοντας την ημερομηνία και ώρα.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
24-10-2012, 12:23 AM #22
-
24-10-2012, 12:30 AM #23
Ευχαριστω καταρχήν για την απάντηση.καλύτερα να τον βρείτε εσείς και να συγκρίνω με τα δικά μου πειράματα.(27-9-81) Επίσης μια βασική απορία γιατί μπουρδουκλώθηκα με όλα αυτά(overdose από τις πληροφορίες),τί ακριβώς προβέπουμε με την προοδευτική ηλιακή επιστροφή?τα έχω διαβάσει τα άρθρα.Κάνω μια ερώτηση για το τώρα και μου δείχνει πότε θα λάβει χώρα ένα γεγονός..??σε σχέση με το τώρα δίνει απαντήσεις ο χάρτης της προοδευτικής?και με την ηλιακή μπορώ να πάρω απαντήσεις ,έτσι δεν είναι?απλά με την προοδευτική είναι λίγο πιο ξεκάθαρα?διορθώστε με αν κάνω λάθος.ευχαριστώ..
-
24-10-2012, 05:36 PM #24
Χρηστο γεια σου!
Θα ηθελα να μου πεις αν ο τροπος που χρησιμοποιησα για να υπολογισω την προοδ....
ηλ.επιστροφη μου ηταν σωστος.
Προσθεσα στον γενεθλ μου χαρτη, τοσες μερες οσων χρονων ειμαι, κ εβγαλα ενα νεο
χαρτη, τον αποθηκευσα κ εβαλα πανω σ αυτον την ηλιακη επιστροφη.
Παραδ...ειμαι γεννημενη 20 απριλιου 1961 κ εβγαλα εναν νεο χαρτη για 10 ιουνιου 1961
με τον ηλιο να συμπιπτει με τον προοδ...
Τον αποθηκευσα κ πατησα ηλιακη επιστροφη σ αυτον.
Ειναι σωστο αυτο? μπορω να τον μελετησω?
Νικη
-
29-10-2012, 01:23 AM #25
Καλησπερα !Η δικη μου ερωτηση δεν εχει να κανει με το θεμα της ηλιακης επιστροφης αλλα εχετε ξεπερασει τον αριθμο αποθηκευμενων μυνηματων στην προσωπικη σας σελιδα ,γι αυτο γραφω εδω .Συγγνωμη.
Πως θα μπορουσα να κλεισω ενα ραντεβου στο γραφειο σας ? Ευχαριστω .
-
04-11-2012, 03:47 AM #26
Libra χρειαζόμαστε και ώρα γέννησης για ακρίβεια!.
Η ηλιακή επιστροφή μας δείχνει το σύνολο των επιρροών σε μία χρονιά. Για συγκεκριμένα ζητήματα μπορεί κάποιος να δει την Ερμιακή, Αφροδίτης ή επιστροφή Άρη.
Το Κάνω μία ερώτηση για το τώρα και μου δείχνει πότε θα λάβει χώρα δεν το καταλαβαίνω αν μπορείς να μου το εξηγήσεις.
Με την κανονική ηλιακή επιστροφή αυτό που κάνουμε είναι να δούμε γεγονότα που έχουν να κάνουν με τον σκοπό της ζωής μας έχει να κάνει με γεγονότα που πρέπει να βιώσουμε εξ γενετής. Με την δευτερεύουσα έχει να κάνει με πιο άμεσα γεγονότα.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
04-11-2012, 03:49 AM #27
jungle αν θες δώσε μου ώρα γέννησης (και πόλη)
Αν είσαι 51 χρονών πρέπει τότε είναι σωστό και πρέπει να βρείς τώρα ακριβώς πότε ο διελαύνων Ήλιος πέρασε φέτος πάνω απο τον προοδευτικό σου.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
04-11-2012, 08:36 PM #28
Λοιπόν,27-9-81 21.15...δηλαδή με την κανονική ηλιακή δεν μπορώ να προβλέψω (ας το πούμε έτσι) γεγονότα που μπορεί να συμβούν σε 1 μήνα περίπου.ενώ με την προοδευτική μπορώ να δω τι θα συμβεί σε 1 μήνα.κάπως ετσι?έχω ένα ερώτημα π.χ για το άμεσσο μέλλον,ποιά επιστροφή θα δώ?την προοδευτική προφανώς ε? -για ζητήματα που μας ανησυχούν χρόνια η ηλιακή θα δώσει απαντήσεις.σωστά? ευχαριστώ για τον χρόνο σας-
Υ.Γ Για συγκεκριμένα ζητήματα μπορεί κάποιος να δει την Ερμιακή, Αφροδίτης ή επιστροφή Άρη. τι εννοείται με αυτό?σε ποιό χάρτη τα βλέπω αυτά?στην προοδευτική?
-
05-11-2012, 01:52 AM #29
Libra6920.
Ακριβως οπως εχεις καταστρωσει χαρτη για την ηλιακη επιστροφη ετσι καταστρωνονται και οι χαρτες για τους υπολοιπους πλανητες .
Παραδειγμα ,αν σε ενδιαφερουν τα αισθηματικα της χρονιας αυτης κοιτας ποτε η Αφροδιτη περασε απο την μοιρα της γενεθλιας αφροδιτης σου ,Ετσι μπορεις να βγαλει επειτα και τον προοδευτικο χαρτης της επιστροφης της αφροδιτης ,κοιτωντας ποτε η αφροδιτη περασε απο την μοιρα της προοδευτικη σου αφροδιτης .
Καλησπερα ,κυριε Αρχο και απο εμενα εχω 2 ερωτησεις πανω στο θεμα. 1) Τι συμβαινει αν οι δυο μας χαρτες δινουν αντιφατικα αποτελεσματα?
Παρατηρησα σε χαρτης της ηλιακης επιστροφης της χρονιας 2010-2011 και της προοδευτικης ηλιακης της ιδιας χρονιας οτι ενω ο χαρτης της προοδευτικης εδειχνε πολυ καλες εξελιξεις ,ο χαρτης της ηλιακης χρονιας εδειχνε μετριες εξελιξεις ως προς το ιδιο θεμα. Η ηλιακη επιστροφη ηταν πιο κοντα στα γεγονοτα τα οποια συνεβησαν .
Αρα προτεραιοτητα αναμεσα στους δυο εχει η ηλιακη επιστροφη καθοτι αυτη τελικα θα μας δειξει την τελικη εκβαση σωστα? Δεν παραμεριζουμε το εναν χαρτη για τον αλλον ετσι ?
Η δευτερη αν και απτεται αλλου θεματος ωστοσο κινειται στο ιδιο μοτιβο με την πρωτη ερωτηση .
Παρακολουθησα την περασμενη βδομαδα την εκπομπη σας σχετικα με τον προοδευτικο ηλιο .Παρατηρησα λοιπον ,οτι οι γρηγορες προβλεψεις βασιζοντουσαν κυριως πανω στο προοδευτικο χαρτη και οχι στην συγκριση του με τον γενεθλιο (λογικο αφου η εκπομπη ηταν μονο για το θεμα του προοδευτικου ηλιου).
Τι συμβαινει οταν ομως μαι οψη που θα συμβει στο προοδευτικο ηλιο σε καποια χρονια επειτα ,συμβαινει τωρα οταν συγκρινουμε τον προοδευτικο με τον γενεθλιο ?
Παραδειγμα ,φετος τοσο στο προοδευτικο οσο και στο ηλιακο μου τοξο ,ο ηλιος κανει συνοδο με ουρανο ,η ιδια οψη θα συμβει επειτα απο καποια χρονια στον προοδευτικο.
Αυτο σημαινει οτι η συγκριση γενεθλιου-προοδευτικου δεν θα δωσει καποιο γεγονος μεχρι να συμβει το ιδιο στον προοδευτικο ?
Δηλαδη ,προφανως η συνοδος που θα συμβει τωρα θα φερει καποια αλλαγη η οποια θα "δωσει αποτελεσματα στο χρονο που θα συμβει η οψη στον προοδευτικο ?
Ελπιζω να καταφερα να σας μπερδευψω ..επειδη εχω μπερδευτηκα αρκετα ...
-
08-11-2012, 12:33 AM #30
Libra η επιστροφή σου είναι 28/10/12 11:48 (για Αθήνα)
Και οι δύο επιστροφές μας βγάζουν γεγονότα απλά η Ηλιακή επιστροφή μας βγάζει γεγονότα πχ που πρέπει να ζήσουμε εκ γενετής και "είναι προγραμματισμένο" ενώ η προοδευτική ηλιακή επιστροφή έχει να κάνει με γεγονότα στα οποία έχουμε παίξει και εμείς σημαντικό ρόλο να συμβούν.
Για το άμεσο μέλλον μπορείς να δεις και τις δύο. Όπως πολύ σωστά λέει και η Hattie κάνεις για όλους το ίδιο βρίσκεις την προοδευτική θέση του πλανήτη και βρίσκεις πότε ο πλανήτης απο διέλευση κάνει ακριβείας σύνοδο με τη προοδευτική θέση του.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.