- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 37
-
05-10-2012, 10:30 AM #11
Re: Το μεγάλο αφιέρωμα του Κρόνου στο Σκορπιό
Καλημέρα Victory!
Πολύ ενδιαφέρουσα η είδηση που έδωσες νομίζω ότι ιδιαίτερα οι αλχημιστές... θα αρχίσουν να αυξάνουν ξανά σε πλυθησμό μετά απο αυτό. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουν να βρουν λύσεις στην ουσία του Σκορπιού που είναι τα σεξουαλικά νοσήματα και γενετικές ασθένειες. Εκατομμύρια συνάνθρωποι μας ταλαιπωρούνται απο αυτά. Εύχομαι ότι καλύτερα απο το Κρόνο και για εσένα.
- - - Updated - - -
Σε ευχαριστώ πολύ είθε ο Κρόνος να σε οδηγήσει σε απίστευτους νέους δρόμους![I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
05-10-2012, 10:31 AM #12
-
05-10-2012, 10:33 AM #13
Νομίζω ότι το μέλλον μπορεί να είναι μόνο θετικό γιατί εμπεριέχει μέσα του την εξέλιξη πραγμάτων. Μπορεί σε ένα πολύ προσωπικό εγωιστικό πλαίσιο το μέλλον κάποιες φορές να είναι καταστροφικό όμως η ίδια η λειτουργία του σύμπαντος είναι η βελτίωση των πραγμάτων. Το παραμύθι του κακού Κρόνου έχει να κάνει με όσους με κακό τρόπο βιάζουν τελικά τη ζωή τους. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια![I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
05-10-2012, 10:34 AM #14
[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
05-10-2012, 10:36 AM #15
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μοιράστηκες μαζί μας αυτές τις σκέψεις. Νομίζω ότι το δικό σου μήνυμα είναι το πιο σημαντικό απο όλα τα κείμενα του κόσμου. Η πράξη πάντα εξάλλου μετράει περισσότερο και ένας άνθρωπος που παρά τις αντιξοότητες είναι εδώ ελπίζει και παλεύει για το μέλλον είναι ίσως ότι καλύτερο μπορούσαμε να δώσουμε στο κόσμο για παραδειγματισμό! Μακάρι σταδακά τα μεγάλα θέματα που σε απασχολούν να αρχίζουν να επιλύονται και να μπορέσεις να βρεις αυτά που θέλεις στη ζωή σου!
[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
05-10-2012, 10:39 AM #16
Τρομερά ενδιαφέρουσες οι ειδήσεις που μας έφερες Taurine νομίζω ακριβώς όπως λες όλη αυτή η νομική και ουσιαστική αδικία θα φέρει το σύνολο μιας νέα τάξης που θα λειτουργεί υπόγεια για να επιτύχει τους σκοπούς της. Ας περιμένουμε για τη λύση αυτών των πραγμάτων την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο. Εύχομαι ότι καλύτερο και καλή πορεία με τον Κρόνο στο Σκορπιό εφόσον είσαι και Ταύρος εχεις σίγουρα πολλά να μάθεις και να ζήσεις. Καλές εμπειρίες λοιπόν![I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
05-10-2012, 11:21 AM #17
Προφανώς έρχονται προκλήσεις.
Περιμένω τα "μαντάτα", με γενέθλιο τετράγωνο ηλιου/κρόνου, αλλά δεν φοβάμαι!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
05-10-2012, 01:19 PM #18
-
05-10-2012, 01:49 PM #19
-
06-10-2012, 01:12 PM #20
AN KAI ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Μ' ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.