Αγαπητοί φίλοι,

σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή ξεκινάει στο χώρο σεμιναρίων Νίκης 44 το σεμινάριο Εσωτερική Αριθμολογία. Εισηγητής είναι ο Athan J. Zervas και θέμα του σεμιναρίου είναι..........

"Η ημερομηνία της γέννησης μας καθορίζει και μοντελοποιεί τη ζωή μας. Μπορείτε να σπάσετε το καλούπι της ημερομηνίας-μάτριξ με τη δύναμη της ενέργειας των γραμμάτων του ονόματός σας.
Αντιληφθείτε και κατανοείστε τις λειτουργίες του Αριθμού και τις λειτουργίες του Γράμματος και δημιουργείστε τη δική σας ελεύθερη πραγματικότητα.. !
Μάθετε τον τρόπο να δημιουργείτε τη ζωή σας μέσα από τους αριθμούς και τα γραμματα.
Το καλούπι της ημερομηνίας σας μπορεί να σπάσει μέσα από τη δύναμη που έχουν τα γράμματα του ονόματός σας.
Η ανθρώπινη δημιουργια και το κρυμένο νόημα.
Γράμματα και Αριθμοί και το πώς λειτουργούν σε συμπαντικο επίπεδο αλλα και μέσα απο τον μικρόκοσμο που λέγεται ο Εαυτός σας και η καθημερινή σας ζωή.
Η βαθύτερη ανάλυση της ημερομηνίας και του ονοματος απελευθερωνει τον Εαυτό σας προβλέποντας αλλά και δημιουργώντας το μέλλον σας."

Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν και όσοι δεν έχουν γνώσεις εξωτερικής αριθμολογίας μιας και θα γίνει επανάληψη των βασικών μηχανισμών της ημερομηνιας γεννησης.

Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι δύο μήνες (μια φορά την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή 19:00-21:00) και το κόστος είναι 50 Ευρώ τον μήνα.

ΥΓ: Ψηφιακή δημιουργία φωτό by Ανδρέας Αντάρης