- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 38
-
10-08-2012, 07:53 PM #21
Re: Η "συνάντηση" του Άρη με τον Κρόνο στον Ζυγό
Δημήτρη συμφωνώ απόλυτα με την Τίνα σε όλα και χαίρομαι που τόνισε την αέρινη φύση της όψης. Στην ίδια λογική να συμπληρώσω πως εξακολουθεί και εκείνη –όπως κι εγώ- να πιστεύει πως ένα από τα θέματα θα είναι το σεξουαλικό , επειδή η όψη συνόδου Άρη\Κρόνου και με τον Άρη σε αδυναμία, εγγενώς κουβαλά το «άρωμα» του σεξουαλικού περιορισμού και της δυσπροσαρμογής στον τομέα του σεξ. Όταν αυτό «πέφτει» στον φυσικό 7ο οίκο της Αφροδίτης (Ζυγός) και των σχέσεων, γιατί να μην αποτελεί πεδίο προστριβών μέσα στη σχέση;
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
10-08-2012, 11:01 PM #22
Καλησπέρα..
Ηθελα να ρωτήσω ... Έχω γενέθλια σύνοδο άρη Κρόνου στον Σκορπιό (στον 6ο οίκο).... Τι σημαίνει αθτό κ πως με επηρεάζει?
-
11-08-2012, 01:59 PM #23
Γεια σου koma, ο 6ος οίκος σχετίζεται με τον τομέα της υγείας, την καθημερινότητά μας και γενικότερα τις συνθήκες που επικρατούν στο χώρο της εργασίας, επομένως αυτοί οι τομείς ενεργοποιούνται καθώς και ο τομέας (οίκος) που λαμβάνει χώρα η σύνοδος Άρη/Κρόνου αυτές τις ημέρες.
Κοίτα σε ποιο οίκο πέφτει και ποιους οίκους κυβερνά στο χάρτη σου ο Άρης και ο Κρόνος και σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί στο άρθρο αλλά και στη συζήτηση παρακάτω θα μπορέσεις να βγάλεις τα συμπεράσματα σου.
Επιγραμματικά να πω για τα θέματα υγείας πως όλοι θα πρέπει να προσέχουμε για κατάγματα, προβλήματα στα κόκαλα, τη μέση και τις αρθρώσεις, στους σιαγόνες και τα δόντια, τις δερματικές παθήσεις, τους πονοκεφάλους και το κεφάλι μας γενικότερα, ότι δηλαδή σχετίζεται με τον Άρη, τον Κρόνο αλλά και το ζώδιο του Ζυγού πχ. ουροδόχος κύστη, νεφρά κτλ..
Στον δικό μου το χάρτη για παράδειγμα έχει ήδη ενεργοποιηθεί από τον Κρόνο ένα γενέθλιο τετράγωνο με την Αφροδίτη. Εδώ και ημέρες έχουν επανέλθει τα πρόβληματα με τον αυχένα μου (ο γενέθλιος Κρόνος βρίσκεται στον Ταύρο). Εχτές έμαθα πως την ερχόμενη εβδομάδα (η όψη θα είναι ακριβείας) θα ξεκινήσω ενέσεις (Άρης), ότι πρέπει δηλαδή για να ξεσπάσει η ενέργεια του Άρη μιας και είναι συγκυβερνήτης 6ου οίκου.
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο.
Υγ. Κούκι μου δεν σε ευχαρίστησα για το δικό σου σχόλιο, συγνώμη για την παράλειψηLast edited by Τίνα Ζαχαριάδου; 11-08-2012 at 02:05 PM.
-
11-08-2012, 04:51 PM #24
Σελήνη Αιγόκερω 24'24 σε τετράγωνο με Κρόνο Ζυγό 25'50, Πλούτωνα Ζυγό 27'00 και Αφροδίτη Ζυγό 28'00.....οπότε μη μιλάτε, μια χαρά είστε.........!!!!
-
12-08-2012, 06:38 PM #25
M'έχει ξεσκίσει από το Νοέμβριο, βολτάρει πάνω από το stellium και μ'έχει καταρρακώσει, εν τω μεταξύ Γενάρη είχα προοδευμένο Μεσουράνημα πάνω σε γενέθλιο Ουρανό και διελαύνοντα Κρόνο να αγγίζει τον Ήλιο και είχα ένα ατύχημα αλλά την έβγαλα καθαρή, τώρα έχω προοδευμένο Ερμή πάνω στο γενέθλιο Ουρανό,ξανα μανά τα ίδια μου φαίνεται. Αυτή η κολοσύνοδος με τον Ουρανό γιατί πάντα φέρνει άσχημα απρόοπτα δεν το έχω καταλάβει.
-
13-08-2012, 04:55 PM #26
Kα Τινα είναι αλήθεια οτι είμαι γενικά απαισιοδοξη και ως Ιχθείς,ειδήμων στην καταστροφολογία..Αυτό που εντείνει τις ανησυχίες μου είναι ότι ο Ηλιος βρισκεται στον 8ο οίκο σε τετράγωνο με τον Ουρανό,αλλά και ενεργοποιείται και το μεσοδιαστημα Αρη-Κρονου,Ηλιου-Μεσουρανημα,Ηλιου-Ωροσκοπου.Και ολα αυτα με τον Πλουτωνα που εχει κατσικωθει στον 1ο οικο.Μπορει οντως να μην σχετιζονται τελικα με την εργασια αλλα ξεκινας και για ταξιδι με τοσες δυσκολε οψεις?Εγω λεω να μη βγω απο το σπιτι μεχρι να περασουν ολα αυτα.Ηδη η ενταση που μου προκαλει ο Αρης ειναι φανερα αισθητη.Ισως θα πρεπε να κλεισω ΚΑΙ τα τηλεφωνα γιατι αισθάνομαι οτι θα μαλωσω με οποιονδηποτε με κοιταξει.Ξαφνικα(?)δεν ανεχομαι τιποτα και κανεναν.
Καλο δεκαπενταυγουστο σε ολους!
-
14-08-2012, 02:29 AM #27
Epanastatis24, ο Ουρανός δεν φέρνει μόνο δυσάρεστα απρόοπτα φέρνει και ευχάριστα, όταν περιπλέκονται και οι άλλοι εξωκρόνιοι όμως τα πράγματα δυσκολεύουν εκτός κι αν ενεργοποιούνται θετικές όψεις σ' ένα ωροσκόπιο.
Magiclife, πριν από 2 χρόνια ακριβώς ο Άρης βρισκόταν σε σύνοδο με τον Κρόνο στις πρώτες μοίρες του Ζυγού, ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Δία επίσης στις πρώτες μοίρες του Κριού και σε αντίθεση με τους Άρη/Κρόνο, ο Πλούτωνας στις πρώτες μοίρες του Αιγόκερω σχηματίζοντας με τους παραπάνω Ταυ τετράγωνο.
Όλα αυτά τα ωραία γίνονταν επάνω στον Ήλιο μου που βρίσκεται στις 3 μοίρες του Κριού, στον 10ο οίκο κι ενεργοποιούσαν τα 2 γενέθλια ταυ τετράγωνα που υπάρχουν. Είχα κανονίσει να φύγω διακοπές εκείνες τις ημέρες και όταν είδα τις διελεύσεις δεν σου κρύβω πως ανησύχησα γαιτί ήταν η 1η φορά που θα έφευγα μόνη μου με τα παιδιά.
Σκεφτόμουν να ακυρώσω το ταξίδι και μόνο με την υποψία πως κάτι θα μπορούσε να συμβεί....μετά σκέφτηκα πως όπου και να βρίσκομαι ότι ήταν να συμβεί θα συνέβαινε, κακή διαίσθηση δεν είχα, έβαλα και ένα ωριαίο και έφυγα όταν ο Άρης ήταν σε όψη ακριβείας με τον Ήλιο μου, τον διελαύνοντα Δία, Πλούτωνα ενώ ο Ουρανός και ο Κρόνος είχαν ελάχιστη ανοχή...
Πέρασα κάτι περισσότερο από ωραία παρόλο που δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και σωματικά και συγκεκριμένα, αντί να λείψω για μια εβδομάδα που είχα προγραμματίσει, έλειψα 11 ημέρες.
Δεν θα σου πω τι να κάνεις, θα σου πω όμως το εξής. Καμιά φορά είναι προτιμότερο να κοιτάμε τους φόβους μας κατάματα γιατί έτσι μπορεί "να τρομάξουν" και "να φύγουν" ειδικά όταν τρώμε στο κεφάλι τον Πλούτωνα
Καλό δεκαπεντάυγουστο, ότι κι αν κάνεις να περάσεις καλά!
-
14-08-2012, 07:32 PM #28
Στον ίδιο ντορβά βράζουμε όλοι φίλε μου. Πως θα ήσουν με γενέθλια Σελήνη στις 7ο του Ζυγού και ωροσκόπο στις 8ο του Κριού με τον τράνζιτ Ποσειδώνα πάνω στον Ήλιο σου, τον τράνζιτ Πλούτωνα στο ζενίθ και τον τράνζιτ Ουρανό στον ωροσκόπο να χτυπάνε την Σελήνη σου ταυτόχρονα , μια Σελήνη σε γενέθλια σύνοδο με Πλούτωνα και τετράγωνο γενέθλιου Άρη στο ζενίθ ; Με τράνζιτ Κρόνο στον 7ο και πρόσφατη σύνοδο Ουρανό ; Αλλάζουμε; Όχι, γιατί αν θέλεις αλλάζω εύκολα λέμε!
Του καθενός ο σταυρός είναι ο βαρύτερος και η σύνοδος Κρόνου \Άρη μοιάζει παιχνιδάκι όταν έχει καιρό που «σταυρώνεσαι» στα δύσκολα νερά των συθέμελων αλλαγών.
Αλλά αυτό που έχει σημασία και αξία , είναι να καταλάβουμε ότι μέσα από όλα αυτά γινόμαστε καλύτεροι και ότι «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει». Ιδιαίτερα όταν παίρνει τους πόντους της μέσα από τη σχέση της με τους άλλους (Ζυγός).
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
14-08-2012, 07:55 PM #29
Mάμησέ τα, καλό κουράγιο. Μπορεί να φέρει και δικαίωση στον αγώνα, by the way. Ελπίζω δηλαδή η ταλαιπωρία να ανταμειφθεί. Δικαιοσύνη ρε!
-
16-08-2012, 12:09 AM #30
γειασασ αρησ στο ζυγο κ κρονος στο ζυγο στον τριτο οικο μηπωσ να μην οδηγω η να μην ταξιδεψω μπορει να μου πει καποιοσ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.