- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 38
-
09-08-2012, 05:38 PM #11
Re: Η "συνάντηση" του Άρη με τον Κρόνο στον Ζυγό
Τίνα και κορίτσια, έκανα μια σκέψη διαβάζοντας το άρθρο και στη συνέχεια τα ποστ σας. Αυτός ο έρημος ο Άρης έχει πολύ καιρό που ταλαιπωρείται. Από την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο και το γενναίο του μάθημα να εκτρέπει την ενέργειά του προσφέροντας έργο, πέρασε στο Ζυγό και από τότε δεν έχει σηκώσει κεφάλι! Μόνο το ταυ-τετράγωνο με Πλούτωνα-Ουρανό έφτανε! Είναι ολοφάνερο ότι οι σχέσεις πρωταγωνιστούν, όπως λέει και στο άρθρο, αλλά έχω την εντύπωση πως γενικότερα οι συμπαντικές συγκυρίες τα έχουν βάλει με τον τομέα των σχέσεων. Μια με την δύσκολη πορεία της Αφροδίτης (κυβερνήτη Κρόνου και Άρη αυτή τη στιγμή) όλο αυτό τον καιρό και φυσικά με το πέρασμα του Κρόνου από τον Ζυγό. Λέω λοιπόν ότι ίσως υπάρχει η ανάγκη να δοκιμαστεί ο εγωισμός μέσα στις διαπροσωπικές σχέσεις και να ελεγχθεί η ευκολία με την οποία διεκδικούμε τον εαυτό μας (Άρης) εκεί που θα έπρεπε να ξέρουμε πότε στον «χορό» μιας σχέσης τα βήματα πάνε πίσω και πότε μπροστά.
Σκεφτείτε πόσα διαζύγια αναβλήθηκαν λόγω κρίσης. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, ακόμα και για να χωρίσει κανείς, πρέπει να έχει λύσει το πρακτικό του πρόβλημα και στις μέρες μας οι αλλοτινές ευκολίες είναι μακρινό παρελθόν. Γυρίσαμε στην εποχή που η οικονομική εξάρτηση κρατούσε τα ζευγάρια μαζί. Σήμερα το να δουλεύουν και οι δύο, είναι πολυτέλεια. Αυτό από μόνο του βιώνεται αρκετά καταπιεστικά και πρέπει να παραδεχτούμε ότι η εποχή δεν αφήνει περιθώριο ώστε να μένουμε ανεπηρέαστοι από την τρέχουσα κατάσταση. Τρυπώνει στη προσωπική μας ζωή, είτε το θέλουμε, είτε όχι.
Ίσως ο Αύγουστος που είναι ο μήνας αδειών και τα ζευγάρια έχουν την δυνατότητα να βρεθούν μαζί παραπάνω, να είναι και ο μήνας που θα κάνουν τις τραγικές τους διαπιστώσεις και η δυσαρέσκεια θα κορυφωθεί. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και η σύνεση του Κρόνου σε έξαρση.
Δεν ξέρω τι λέει η συγγραφέας του άρθρου , αλλά να μην ελπίζουμε στην παραμικρή βοήθεια της σχέσης εξαγώνου που θα σχηματίζεται ταυτόχρονα από τον Ήλιο σε κυριαρχία στον Λέοντα; Εντάξει, με κάποια ανοχή βέβαια, αλλά εντός ορίων. Δεν θα μας βοηθήσει μια στάλα;
Μην ξεχνάμε ότι «καπάκι» γίνεται και η νέα Σελήνη (17 Αυγούστου) , πάλι σε εξάγωνο με την σύνοδο των κακεργετών. Νομίζω πως αν έχουμε προκάμει να τα κάνουμε «σαλάτα» γύρω στις 15 Αυγούστου, η ευνοϊκή νέα Σελήνη ίσως να μας δώσει την ευκαιρία να επανορθώσουμε πάνω σε νέες βάσεις. Δεν είναι κακό που και που να βγάζουμε το «δηλητήριο» (Κρόνος\Άρης) , γιατί όταν μαζεύεται γίνεται πιο επικίνδυνο!
Εκτός αν είμαι υπερβολικά αισιόδοξη, μια και γίνεται πάνω στον Ουρανό μου και μέσα στον 7ο ….« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
09-08-2012, 06:18 PM #12
Κατια καλησπέρα..πραγματικά έχεις φοβερή πένα και εκφράζεσαι σαν να αποτυπώνεις πεντακάθαρα τοπία, ολοζώντανα σε καμβά..Σε πρωτη φάση λόγω κυβερνήτης 3ου ο Αρούλης μου έφερε στην επιφάνεια την ανισορροπία στην σχέση μου με τα αδέρφιά μου..Οντως κορυφώνονται οι διαφορές .... Σε δεύτερη φάση και πάντα μέχρι στιγμής, ξεφούσκωσε μια εικόνα για κάποιο "πρόσωπο" που πήγαινε για σοβαρή σχέση...ο αυστηρούλης δάσκαλος ΄(όταν έγινε μια αποκάλυψη περί υπάρξης τρίτου προσώπου, είχα Κρόνο αντίθεση Αρη γένέθλιο στις 23ο Κριού-είχε μπαστακωθεί κανα δίμηνο στην μοίρα αυτή - και επίσης Αρη τρίγωνο Ηλιο, στις 10ο Υδροχ και τον φτερωτό να βαδίζει στην σκιά του και σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα μου , 1ο45' Ζυγού)σε συνεργασία με τον νευρικό πολεμιστή σε καλή όψη και τον φτεροτούλη σαν Πουαρώ...έπιασε και το ζήτημα των ερωτικών σχέσεων...Περιμένω ακόμη πολλά μιας ποθ η Πανσέληνος έγινε νταν πάνω στον Ηλιο μου και στον άξονα 1ου-7ου...Ο κυριούλης μετά από 6μηνη αμφοτέρα εξαφάνιση ,εμφανίστηκε...φτεροτούλης ανάδρομος γαρ στις 5/8...αλλά βρήκε την πόρτα κλειστή προς μεγάλη έκπληξη....Είναι ένα διαστημα ξεκαθαρισμάτων σε σχέσεις ποικιλοτρόπως...και απ' ό,τι είδα μάλλον η αγκαλιά των κακεργατών θα πυροδοτήσει αυτην την κατάσταση, ειδικά σε θέματα που λόγω φόβου ή αδιαφορίας είχαν παγιωθεί ως επίπεδα...σαν ΄πάγια καρδιογραφήματα χωρίς την παραμικρή έξαρση ως δείγμα ζωής.......Ελπίζω να μην φερει θέματα υγείας...
Μακρυγόρησα συγγνώμη...μια πρώτη κατάθεση γεγονότων με Κρόνο στο Ζυγό, 9ο με γενέθλια θέση 29ο50' Ταύρου (φοβερή θ'εση έτσι;;;;;) και Αρη Κριό και 3ο...
Σας ευχαριστώVictory
-
10-08-2012, 01:02 PM #13
magicilife, αρχικά να πω, πως ξεκινάμε με θετική σκέψη και δεν ρωτάμε πόσο καταστροφική μπορεί να είναι μια όψη αλλά πόσο σημαντική, έτσι για να μην αυθοποβαλλόμαστε αρνητικά
Εύλογη η απορία σου, πολλές φορές όταν γράφω προβλέψεις σκέφτομαι όπως και εσύ. Για παράδειγμα είναι Κυριακή ή αργία και σχηματίζονται όψεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά κι αναρωτιέμαι τι πρέπει να γράψω.
Τα πράγματα όμως είναι πιο απλά καθώς το Μεσουράνημα δεν σχετίζεται μόνο με τα επαγγελματικά μας αλλά και με όλα τα σημαντικά γεγονότα που δημοσιοποιούνται. Σπάνια θα συμβεί ένα αρκετά σημαντικό γεγονός στη ζωή μας και δεν θα εμπλέκεται το Μεσουράνημα πχ. αρραβώνας, γάμος, γέννηση, ασθένεια κτλ.
errikaki μου σώα θα σε αφήσει, γιατί να μη σε αφήσει...είπαμε σκεφτόμαστε θετικά ώστε να ελκύουμε θετικά γεγονότα.
Ευχαριστώ για τα σχόλια.
-
10-08-2012, 01:52 PM #14
Κάτια πρέπει να σου το έχω πει και στο παρελθόν......ορισμένες φορές σκεφτόμαστε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Ειδικά οι πρώτες παράγραφοι του ποστ σου με εκφράζουν απόλυτα.
Κι εγώ νιώθω πως το σύμπαν "τα έχει βάλει" με τις σχέσεις. Από τη στιγμή που μπήκε ο Κρόνος στο Ζυγό παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον τα δρώμενα και πραγματικά οι σχέσεις δοκιμάζονται, ακόμη κι αυτές που φαίνονταν να έχουν στέρεες βάσεις, περνούν δύσκολα. Λες και ο Κρόνος βρέθηκε εκεί που βρέθηκε για να τραβήξει το χαλάκι κάτω από τα πόδια μας ώστε να μας φέρει αντιμέτωπους με την πραγματική κατάσταση που δυστυχώς μοιάζει τραγική για πολλούς.
Δεν ξέρω αν έχει περισσότερο σημασία που κάποιοι άνθρωποι θέλουν να χωρίσουν και δεν μπορούν για πρακτικούς λόγους από το γεγονός πως έμαθαν ή συνειδητοποίησαν πως η σχέση τους είναι για τον Καιάδα.
Νομίζω όμως πως το δεύτερο είναι περισσότερο σημαντικό γιατί όταν υπάρξει η γνώση και συνειδητοποίηση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οι άνθρωποι βρίσκουν τρόπο να καλύψουν τα πρακτικά τους όταν χρειαστεί.
Το άλλο που σκέφτομαι είναι πως, όχι μόνο πρέπει να δοκιμαστεί ο εγωισμός μας (Άρης) αλλά και οι επιθυμίες, η δράση μας και που αυτή θέλουμε να διοχετευτεί. Νομίζω πως με τον Άρη στο Ζυγό πολλοί θα ανακάλυψαν ή θα ανακαλύψουν τις επομένες ημέρες αν τελικά θέλουν να δραστηριοποιούνται μαζί με τους άλλους ή για να τα λέμε πιο ωμά τα πράγματα, αν θέλουν να βρίσκονται μέσα στη σχέση που διατηρούν.
Πιστεύω ότι η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο ταυτόχρονα με την Αφροδίτη/Πλούτωνα θα φέρει αρκετούς χωρισμούς αλλά και αρκετές συνειδητοποιήσεις κι από αυτή την πλευρά ότι συμβεί, καλώς καμωμένο θα ναι.
Δεν ξέρω πόσο επιβοηθητικό θα είναι το εξάγωνο του Ήλιου, υποθέτω πως θα βοηθήσει στο να πατήσουμε γερά στα πόδια μας, με πείσμα και αξιοπρέπεια. Την Νέα Σελήνη δεν έχω προλάβει να την κοιτάξω καθόλου Κάτια επομένως ότι και να σου πω, θα είναι αερολογίες. "Παίζει" αυτό που λες να επανορθώσουμε σε γερές βάσεις αλλά αυτό τι σημαίνει για τον καθένα είναι σχετικό. Αν κάποιος για παράδειγμα χωρίσει τις προηγούμενες ημέρες και επανορθώσει με τη Νέα Σελήνη (τα ξαναβρεί δηλαδή με το σύντροφό του) είναι βέβαιο πως θα βελτιωθεί η αισθηματική του ζωή στο μέλλον ή θα διαιωνίσει εκ νέου το παρελθόν; Δεν λέω πως δεν μπορεί να συμβεί το αντίθετο απλά σκέφτομαι όλα τα πιθανά σενάρια.
Στον δικό μου χάρτη πάντως ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο της Αφροδίτης/Κρόνου ......δεν είμαι αισιόδοξη ή απαισιόδοξη, περιμένω κι εγώ μαζί με εσάς να δω πως θα εκδηλωθεί.
Κάτια σ' ευχαριστώ για το σχόλιο και τη συζήτηση, το ίδιο κι εσένα Νίκη.Last edited by Τίνα Ζαχαριάδου; 10-08-2012 at 04:17 PM.
-
10-08-2012, 04:03 PM #15
…Και στο προηγούμενο ποστ ξέχασα να αναφερθώ στην εύστοχη τοποθέτησή σου στο άρθρο σχετικά με τα σεξουαλικά θέματα . Διαβάζουμε διάφορες εξηγήσεις αλλά αυτή ήταν μια πραγματικά «φωτισμένη» τοποθέτηση! Είμαι σίγουρη πως ένας από τους σημαντικούς λόγους εντάσεων θα είναι και η σεξουαλική ζωή των ζευγαριών. Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει κόσμος που θα βάλει σε δεύτερη μοίρα την σεξουαλική του ικανοποίηση (Άρης) για χάρη της σταθερότητας μιας σχέσης (Κρόνος). Πολύ περισσότερο που ο κυβερνήτης και των δύο (Αφροδίτη στον Καρκίνο) έχει περισσότερο ανάγκη την συναισθηματική ασφάλεια από την χαρά του αυθεντικού έρωτα και της σπουδαιότητας αυτού του είδους πληρότητας. Μην ξεχνάμε ότι ο Βόρειος δεσμός κινείται πλέον στον Σκορπιό.
Ξέρω ότι πάω μακριά την βαλίτσα, αλλά δεν είναι κακό να μοιραζόμαστε τις αστρολογικές μας σκέψεις. Σκέφτομαι λοιπόν πως όταν επιτέλους πάει ο Άρης στον Σκορπιό, θα έχει μαζέψει αρκετή καταπίεση και απαξίωση των βασικών μας ενστίκτων. Ακόμα κι αν ο Ήλιος ή η νέα Σελήνη απαλύνουν\επανορθώσουν τα πράγματα (ούτε εγώ έχω δει διεξοδικά την νέα Σελήνη) όσοι έχουν καταπιέσει εντελώς τα βασικά τους ένστικτα, θα το βρουν μπροστά τους . Μπορεί η πορεία του Άρη στον Σκορπιό (φυσικός 8ος ) να είναι σχεδόν ανενόχλητη, αλλά από τον επόμενο μήνα η Αφροδίτη από τον Λέοντα (φυσικός 5ος ) , έχοντας άλλες πια απαιτήσεις από την ζωή της και τις απολαύσεις της, θα σχηματίσει ένα τετράγωνο 25 ως 29 Σεπτεμβρίου περίπου , που θα επαναφέρει τις ερωτικές δυσλειτουργίες και τα απωθημένα των συμβιβασμών του Αυγούστου. Ιδιαιτέρα αν σκεφτούμε ότι οι οίκοι της σεξουαλικότητας είναι ο 8ος και ο 5ος και οι πλανήτες που εξετάζουμε ο Άρης και η Αφροδίτη.
Έτσι έρχομαι να συμφωνήσω μαζί σου ότι οι «συμβιβασμοί» που μπορεί να φέρουν το εξάγωνο του Ήλιου και η νέα Σελήνη, μπορεί να είναι απλώς μπαλώματα που αργότερα θα φανούν.
Ίσως ένα από τα σημαντικά μηνύματα τις συνόδου των κακεργετών, αν όχι το στοίχημα, να είναι η σωστή διαχείριση του Άρη. Δηλαδή να τον τιμήσουμε κόντρα στο «καπέλωμα» του Κρόνου και κόντρα στην θέση αδυναμίας του στον Ζυγό.
Στο κάτω-κάτω για ποιο λόγο μελετάμε και για ποιο λόγο γράφονται τόσα πράγματα, αν όχι για να αποφύγουμε τους λάθος χειρισμούς;
Ευχαριστώ πολύ για την αφορμή να σκεφτώ και να επικοινωνήσω αυτές τις παραμέτρους.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
10-08-2012, 04:43 PM #16
…Και στο προηγούμενο ποστ ξέχασα να αναφερθώ στην εύστοχη τοποθέτησή σου στο άρθρο σχετικά με τα σεξουαλικά θέματα . Διαβάζουμε διάφορες εξηγήσεις αλλά αυτή ήταν μια πραγματικά «φωτισμένη» τοποθέτηση! Είμαι σίγουρη πως ένας από τους σημαντικούς λόγους εντάσεων θα είναι και η σεξουαλική ζωή των ζευγαριών. Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει κόσμος που θα βάλει σε δεύτερη μοίρα την σεξουαλική του ικανοποίηση (Άρης) για χάρη της σταθερότητας μιας σχέσης (Κρόνος). Πολύ περισσότερο που ο κυβερνήτης και των δύο (Αφροδίτη στον Καρκίνο) έχει περισσότερο ανάγκη την συναισθηματική ασφάλεια από την χαρά του αυθεντικού έρωτα και της σπουδαιότητας αυτού του είδους πληρότητας. Μην ξεχνάμε ότι ο Βόρειος δεσμός κινείται πλέον στον Σκορπιό.
Άκου άλλο σενάριο συμπληρωματικό....ο κόσμος να βάλει σε δεύτερη μοίρα την σεξουαλική του ζωή γιατί πολύ απλά θα τον φάει η ψύχρα και η παγωμάρα του Κρόνου, εξαιτίας της ήδη ψυχραμένης σχέσης που υπάρχει ανάμεσα σε κάποια ζευγάρια. Η αποχή δηλαδή από το σεξ ή η όποια σεξουαλική δυσλειτουργία να είναι το κερασάκι στην τούρτα
Να προσθέσω επίσης κάτι για το οποίο θα έπρεπε να εχω αναφερθεί στο άρθρο μου. Ο Άρης στο Ζυγό επειδή δεν μπορεί να τα βάλει ευθέως με όσα τον ενοχλούν, επιτίθεται με κομμένα τα φτερά και πάντα τα ρίχνει στους άλλους. Για ότι συμβαίνει φταίνε οι άλλοι, σκέφτομαι λοιπόν πως με τον Κρόνο σε σύνοδο είτε θα γίνει πολύ σκληρός γιατί δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα διαφορετικά, είτε θα δει κατάματα την αλήθεια και θ' αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν βλέποντας τα δικά του λάθη κι αναγνωρίζοντας επιτέλους πως δεν είναι το θύμα της υπόθεσης αλλά ο θύτης.
Όλο αυτό το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον διότι όσοι αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεων τους θα καταφέρουν να χαλιναγωγήσουν τον υπέρμετρο εγωισμό τους μπαίνοντας στη θέση των άλλων. Αντίθετα οι υπόλοιποι θα έχουν κάνει ένα βήμα πίσω αφού θα εξοκολουθούν να θεωρούν υπαίτιους τους άλλους για τα δικά τους λάθη κι αυτοί είναι που θα βγάλουν σκληρότητα και που δυστυχώς θα αξιοποιήσουν αρνητικά την ενέργεια της συνόδου.
Ελπίζω και θέλω να πιστεύω πως μέσα από τη δύσκολη όψη θα δούμε με ρεαλισμό τις επιλογές μας γενικότερα και θα βρούμε τι και ποιος μας φταίει.
Τώρα για τον Άρη στον Σκορπιό καλό είναι να θυμηθούμε τα ένστικτα μας και ότι δυσλειτουργία υπάρχει να τη συνειδητοποιήσουμε. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα περιπλέκονται κάπως τα πράγματα διότι όλα θα τα θέλουμε δικά μας και το σκύλο ολόκληρο και την πίτα χορτάτη. Θα δείξει.....
Ίσως ένα από τα σημαντικά μηνύματα τις συνόδου των κακεργετών, αν όχι το στοίχημα, να είναι η σωστή διαχείριση του Άρη. Δηλαδή να τον τιμήσουμε κόντρα στο «καπέλωμα» του Κρόνου και κόντρα στην θέση αδυναμίας του στον Ζυγό.
Συμφωνώ και επαυξάνω.........Last edited by Τίνα Ζαχαριάδου; 10-08-2012 at 04:57 PM.
-
10-08-2012, 04:59 PM #17
-
10-08-2012, 05:36 PM #18
Ενδιαφέρουσα η συζήτηση και μιας κι έγινε αναφορά στη Νέα Σελήνη (σύνοδο Ήλιου / Σελήνης) που σχηματίζεται στις 17 Αυγούστου, φυσικά στο ζώδιο του Λέοντα, να σας πω ότι το εξάγωνο με τη σύνοδο Κρόνου / Άρη είναι ουσιαστικά η μοναδική όψη που σχηματίζει. Είναι μάλιστα σχεδόν ακριβείας.
Προσωπικά δεν το θεωρώ τόσο κακό. Ο Άρης έχει έτσι κι αλλιώς ταλαιπωρηθεί από την πορεία του στο Ζυγό, δεν νομίζω ότι θα τον χαλάσει η σύνοδος με τον Κρόνο. Έχουμε συνηθίσει όπου βλέπουμε τον Κρόνο να έρχονται αμέσως στο μυαλό μας το καπέλωμα, ή καταπίεση κλπ, αλλά μη ξεχνάμε ότι ο Άρης έχει την έξαρσή του στο ζώδιο του Κρόνου, που σημαίνει ότι νοιώθει άνετα μαζί του. Θα έλεγα μάλιστα ότι νοιώθει ανεβασμένος. Το ζητούμενο στη σύνοδο είναι το πάντρεμα των ενεργειών κι όχι το να διαλέξουμε ανάμεσα στη σεξουαλική ικανοποίηση (Άρης) και στη σταθερότητα στη σχέση (Κρόνος).
Το γεγονός ότι η σύνοδος τους θα είναι ενεργή στο χάρτη της Νέας Σελήνης, πολύ περισσότερο το ότι θα είναι σε εξάγωνο με τα Φώτα δείχνει πιστεύω ότι θα χαρακτηρίσει όλο τον επόμενο (σεληνιακό) μήνα αφού η Νέα Σελήνη είναι (ή θα πρέπει να είναι) πάντα ένα ξεκίνημα. Θέλω να πιστεύω ότι το εξάγωνο από Κρόνο / Άρη θα φορτίσει τη Νέα Σελήνη με την απαραίτητη ενέργεια και σιγουριά που χρειάζεται η κάθε νέα αρχή.
Το ίδιο ισχύει και για την Αφροδίτη σε μικρότερο βαθμό επειδή δεν είναι σε όψη με τα Φώτα. Αλλά το Ταυ τετράγωνο που κάνει στα παρορμητικά με Πλούτωνα και Ουρανό δεν την αφήνουν να νοιώσει και τόση συναισθηματική ασφάλεια, ακόμα κι αν το ήθελε λόγω Καρκίνου. Κορυφή του Ταυ είναι ο Ουρανός στον Κριό και το κενό που δημιουργείται βρίσκεται βέβαια απέναντι στον Ζυγό. Για μια ακόμα φορά η διέξοδος είναι μέσα από την ισορροπία στις σχέσεις μας.
Ο Ήλιος είναι φυσικά κυρίαρχος αλλά στον χάρτη που φτιάχνεται για τοποθεσία την Αθήνα, ο Λέοντας είναι εμπεριεχόμενος στον έβδομο οίκο. Σίγουρα θα χρειαστεί βοήθεια και ας ελπίσουμε ότι θα την έχει από τους δυο «εραστές» του ζωδιακού.
-
10-08-2012, 05:56 PM #19
Δημήτρη, πάνω που είχαμε χαρεί ότι βολέψαμε τις ανησυχίες μας, μας έφερες μπροστά μας μια άλλη οπτική που οφείλω να πω ότι προσωπικά με έχει προβληματίσει αρκετά. Για την ακρίβεια «φωτίζει» γωνιές που δεν είχα λάβει υπόψη μου σοβαρά.
Ωστόσο να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είπαμε ότι το νόημα της συνόδου είναι η σεξουαλική ζωή, αλλά μία από τις παραμέτρους που μπορεί να αποτελέσει θέμα εντάσεων μέσα στα ζευγάρια.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
10-08-2012, 06:49 PM #20
Προσωπικά δεν το θεωρώ τόσο κακό. Ο Άρης έχει έτσι κι αλλιώς ταλαιπωρηθεί από την πορεία του στο Ζυγό, δεν νομίζω ότι θα τον χαλάσει η σύνοδος με τον Κρόνο. Έχουμε συνηθίσει όπου βλέπουμε τον Κρόνο να έρχονται αμέσως στο μυαλό μας το καπέλωμα, ή καταπίεση κλπ, αλλά μη ξεχνάμε ότι ο Άρης έχει την έξαρσή του στο ζώδιο του Κρόνου, που σημαίνει ότι νοιώθει άνετα μαζί του. Θα έλεγα μάλιστα ότι νοιώθει ανεβασμένος. Το ζητούμενο στη σύνοδο είναι το πάντρεμα των ενεργειών κι όχι το να διαλέξουμε ανάμεσα στη σεξουαλική ικανοποίηση (Άρης) και στη σταθερότητα στη σχέση (Κρόνος).
Γεια σου Δημήτρη, έχεις δίκιο όσον αφορά τη σχέση του Άρη με τον Κρόνο, βεβαίως και νιώθει καλά μαζί του, λόγω έξαρσης όμως του Κρόνου στον Ζυγό και αδυναμίας δικής του, δεν θα τον θεωρούσα κι ανεβασμένο. Ο Κρόνος είναι ανεβασμένος όμως ο Άρης πιστεύω πως εκείνο που τελικά θα καταφέρει από την μεταξύ τους επαφή θα είναι με σταθερότητα να διατηρήσει την ευθιξία του και το ρόλο του θύματος εξαιτίας της δικής του ανικανότητας να χειριστεί τα πράγματα ή το αντίστροφο, αυτό δηλαδή που έγραψα στο προηγούμενό ποστ μου για να μην επαναλαμβάνομαι και σας κουράζω.
Άρα μπορεί να λειτουργήσει θετικά η σύνοδος μπορεί κι αρνητικά, δυστυχώς δεν μπορούμε να ξέρουμε για τον καθένα ξεχωριστά αν δεν έχουμε χαρτες μπροστά μας.
Όσο για την σεξουαλικότητα στην οποία αναφερθήκαμε συμφωνώ, το θέμα δεν είναι να επιλέξουμε τη σεξουαλική μας ικανοποίηση από τη σταθερότητα, άλλωστε μιλάμε για έναν αέρινο Άρη επομένως είναι περισσότερο εγκεφαλικός παρά σαρκικός.
Όπως είπα πρωτύτερα η σεξουαλικότητα και τα όποια προβλήματα στον συγκεκριμένο τομέα θα είναι το κερασάκι στην τούρτα και όχι η αιτία των προβλημάτων. Το αντίθετο πιστεύω θα συνέβαινε αν ο Άρης βρισκόταν στον Σκορπιό και όχι στον Ζυγό που το ζητούμενο του είναι η ισορροπία σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο κι εγώ πιστεύω πως ο σεξουαλικός τομέας θα είναι κεντρικό θέμα συζήτησης ανάμεσα στα ζευγάρια.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.