- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 23
Thread: ερωτησεις για ωριαιο χαρτη
-
05-04-2012, 11:17 PM #11
Re: ερωτησεις για ωριαιο χαρτη
Ευχαριστω!Καλη ξεκουραση!
-
06-04-2012, 08:39 AM #12
Kαλημέρα.
Αν του δώσουμε τον 5ο, είναι Δίας, στην κυριαρχία της Αφροδίτης. Είναι στον 7ο, δηλαδή σε γωνιακό οίκο, η δράση του είναι εμφανής. Τον απασχολεί περισσότερο ο εαυτός του. Και,ναι, σε σκέφτεται.
Ο βασικός σου δείκτης όμως σ'αυτή την περίπτωση είναι στην αδυναμία του Δία. Δηλαδή εσύ τον ψιλοέχεις γραμμένο.
Εκείνος είναι στα όρια του Ερμή κι εσύ στην κυριαρχία του Ερμή. Ποιος είναι ο Ερμής;
Ίσως κι οι δυό ελπίζετε σε κάτι, εσύ περισσότερο, εκείνος λιγότερο.
Τον Κρόνο δεν νομίζω ότι σου τον δίνουμε για δείκτη.
Είναι ο δείκτης του 4ου, του τέλους της υπόθεσης, κι είναι πάνω στον ωροσκόπο.
Αυτό καλό δεν το λέω.
Αλλά, επειδή μάλλον έχω κάνει αρκετά λάθη, ας συνεχίσει κάποιος πιο έμπειρος.
-
06-04-2012, 10:31 AM #13
Σιγουρα δεν ειμαι η πιο εμπειρη αλλα εχω μαθει οτι στην ωριαια ο καθε πλανητης εχει ενα ...ονοματεπωνυμο.. Θελω να πω ..Οτι εκεινος που διατυπωνει την ερωτηση μπορει να ξεχωρισει ποιον απο τους δυο δεικτες 5ο η 7ο μπορει να χρησιμοποιησει .
Αφου η ερωτηση εχει διατυπωθει για εκεινον " αν με σκεφτεται " η αφροδιτη ,δεικτης δικος σου που εχεις κανει την ερωτηση δειχνει εκεινος πως σε σκεφτεται . Το γεγονος οτι βρισκεσαι σε ζωδιο που εχει την αδυναμια του ο Διας ,δειχνει οτι εκεινος με την συμπεριφορα σου εχει μπλοκαρει . Μιλαμε για ενα Δια σε σταθερο ζωδιο του ταυρου εκεινος σε βλεπει σαν Αφροδιτη σε αερινο ζωδιο και μεταβλητο . Μαλλον εκεινος δεν σε εχει σε πολυ εκτιμηση ,πιστευει οτι εχεις τα μυαλα σου πανω απο το κεφαλι .
Εσυ παλι σαν αφροδιτη εισαι "χαμενη" μεσα σε ενα ζωδιο που δεν εχεις καμμια θεμελιωδη δυναμη και εισαι ανικανη να εκφρασει το συναισθημα που εκεινος επιζητα απο εσενα .
Ειτε τον Δια παρεις ως δεικτη ειτε τον Αρη ,και οι δυο αυτοι πλανητες δεν φαινεται να εκτιμουν την Αφροδιτη στους Διδυμμους. Απλα ο Διας βρισκεται υπο την κυριαρχια σου ωστοσο δεν φαινεται να μπορει να εκφραστει.Ακομα χειροτερα ο Αρης βρισκεται στην πτωση της Αφροδιτης (και για να στο χειροτερευψω αυτη την στιγμη ο κυριαρχος τοσο των Διδυμμων οσο και της Παρθενου ,βρισκεται σε πτωση και αδυναμια στους Ιχθυεις ,συν οτι ο Αρης ειναι αναδρομος).
Εγω συνηθως παιρνω τον 5ο.Ωστοσο οταν καποιες φορες κοιταω τον 7ο παλι κοιταω τον 5ο σαν οικο του συναισθηματος .
-
06-04-2012, 11:21 AM #14
Χωρίς να θέλω να σας αποκαρδιώσω ή να περιορίσω στο οτιδήποτε τις προσπάθειες σας σχετικά με το ωριαίο για το οποίο κουβεντιάζετε, να πω ότι μάλλον το έχετε πάρει και οι δύο λάθος το θέμα.
Αρχίστε πάλι από την αρχή, και για να μην σας πολυσκοτίσω με τις δικές μου ερμηνευτικές θεωρήσεις και αντιλήψεις να σου πω laparisienne, πρώτος και βασικός κανόνας κάθε ωριαίου είναι να αναλύσει κανείς στο τι κατάσταση βρισκόταν ο ερωτών την ώρα της ερώτησης.
Αυτό γιατί αφενός μπορεί άλλα να ρωτάει, άλλα να σκέφτεται και άλλα μέσα από το βάθος της ψυχής του να επιδιώκει.
Επίσης ο 5ος χρησιμοποιείται ως ο οίκος του φλέρτ, του έρωτα, της κυοφόρησης αν θες ενός ερωτικού ζητήματος. Και όχι μόνο. Εκεί βρίσκουμαι την ευχαρίστηση μας, τις χαρές, την διασκέδαση μας κ.ο.κ. Οταν εκεί κατοικοεδρεύει ένας Ερμής στο μεταβλητό ζώδιο των ιχθύων - και που η μόνη όψη που αυτός σχηματίζει είναι 150ο προς τον ωροσκόπο αλλά είναι και συγκυβερνήτης 8ου, 9ου, 10ου, και 11ου, ενώ βρίσκεται και σε αντίθεση με την Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού.......................δεν θες και πολλά άλλα να δεις.
Δεν θες και τίποτε παραπάνω για να καταλάβεις το τι μπέρδεμα παίζει εδώ. Γνώμη μου -αν θέλετε την ακούτε - στρωθείτε ξανά στην μελέτη. Αυτός άλλωστε είναι και ένας τρόπος να μπαίνει κανείς για τα καλά στο πνεύμα της ωριαίας και να την μαθαίνει σωστά. Με μαντεψιές ότι ίσως δεν τα πάει καλά με την οικογένεια του, ή οτιδήποτε άλλο, τότε πάει η ωριαία άπατη.
Με καλή πρόθεση πάντα όλα αυτά ειπωμένα και είπαμε όχι για να σας αποτρέψω, αλλά για να σας προφυλάξω από τις κακοτοπιές!
Φιλικά
-
06-04-2012, 02:11 PM #15
Κορίτσια ο Δίας βρίσκεται στην έξαρση της Σελήνης.......όπως σας είπε η Χρυσάνθη για πάρτε το από την αρχή. Η ερώτηση αφορά εκείνον κι αν τη σκέφτεται, εσείς τι λέτε αφού βρίσκεται στην έξαρσή της, τη σκέφτεται ή όχι;
-
06-04-2012, 03:39 PM #16
Ο Δίας είναι στην έξαρση της Σελήνης και στην κυριαρχία της Αφροδίτης. Την σκέφτεται και την θέλει μια χαρά. Τόσο απλό ήταν;
Το ότι η Αφροδίτη στους Διδύμους θέλει Ερμή και όχι Δία δεν θα πρέπει να μας κάνει να αναρωτηθούμε αν εκείνος είναι όντως Δίας;
Και ο Κρόνος πάνω στον ωροσκόπο; Τι μας λέει;
memember, μακάρι να είναι θετική η απάντηση στην ωριαία σου κι όλα να γίνουν όπως τα ονειρεύεσαι...Απλά ρωτάω για να μάθω γενικώς...
-
06-04-2012, 04:17 PM #17
Η Αφροδίτη δεν θέλει Ερμή, είναι Ερμής. Βρίσκονται σε μικτή αμοιβαία υποδοχή. Ο Ερμής βρίσκεται στην έξαρση της Αφροδίτης και η Αφροδίτη στην κυριαρχία του Ερμή.
Ο Κρόνος είναι συγκυβερνήτης της και δείχνει την ανασφάλεια που νιώθει και την κακή της ψυχολογία, βιώνει μοναξιά κι αναμασά το παρελθόν της.
Αν η ερωτούσα ήθελε να μάθει, αν θα υπάρξει σχέση μεταξύ τους, θα έπρεπε να ψάξουμε για όψεις μεταξύ των σημειοδοτών, τώρα ρωτά να μάθει αν τη σκέφτεται, επομένως οι θέσεις των πλανητών, μας είναι αρκετές για να πάρουμε απάντηση.
Τόσο απλά .......
-
06-04-2012, 04:31 PM #18
Ααααα!!!!!!
Αυτό δεν το ήξερα!
Δύο πλανήτες σε αμοιβαία υποδοχή δηλαδή μπορούν να ερμηνευθούν ότι είναι το ίδιο πρόσωπο...
Επίσης, ποτέ δεν έπαιρνα τον Κρόνο στον 1ο ως συγκυβερνήτη του ερωτώντα. Απλά τον έβλεπα εκεί και...στενοχωριόμουν!
Ευχαριστούμε Κα Ζαχαριάδου!
-
06-04-2012, 05:26 PM #19
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
06-04-2012, 05:41 PM #20
Ναι και εγω μπερδευτηκα
. Συγγνωμη παρασυρθηκα που ειδα την Αφροδιτη στην αδυναμια του δια και σκεφτηκα οσο και αν την σκεφτεται επιειδη πεφτει σε ζωδιο της αδυναμιας του θα εχει μπλοκαρει απο την συμπεριφορα της
.Σορρυ .
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.