- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 85
-
02-04-2012, 09:48 PM #71
Re: Σελήνη - Πλούτωνας: Οι μαφιόζοι του ζωδιακού κύκλου (1)
Όταν διάβασα το άρθρο αυτό μου ήρθε στο μυαλό η ιστορία μιας φίλης μου που και εκείνη βίωσε κάτι ανάλογο στη δική της οικογένεια. Σκέφτηκα μήπως έχει κάποιο ανάλογη όψη, είδα στον χάρτη της και...νά το! Σελήνη στον καρκίνο στον 5ο οίκο σε τετράγωνο με τον πλούτωνα στον ζυγό στον 8ο οίκο. Η αφροδίτη της στο ζυγό κάνει σύνοδο με τον πλούτωνα και επίσης τετράγωνο με τη σελήνη.
Η κοπέλα αυτή πάντοτε αντιμετώπιζε πρόβλημα βάρους, γιατί εκτός από αυτά τα τετράγωνα έχει και ένα τετράγωνο σελήνης\δία.Το φαγητό της άρεσε πάντοτε και ποτέ δεν μπορούσε να βάλει όριο. Μεγάλωσε σε ένα σπίτι όπου οι παπούδες, οι γονείς της μητέρας της εμεναν μαζί γιατί η μητέρα της ήταν μοναχοπαίδι και είχαν ένα περίεργο ψυχολογικό δέσιμο με αυτήν. Ο παπούς ήταν αυταρχικός και όριζε τα πάντα στην οικογένεια, η μητέρα υποταγμένη σ αυτούς, απαξίωνε συνέχεια τη φίλη μου λόγω του βάρους της. Ο πατέρας της πέθανε όταν ήταν αυτή αρκετά νέα από καρκίνο (πόσο να άντεχε ο άνθρωπος σε αυτήν την κατάσταση) που της κόστισε πολύ γιατί τον αγαπούσε πολύ.
Πολλές φορές ήμουν μπροστά όταν η μητέρα της και γειτόνισσες μιλούσαν πολύ απαξιωτικά γι αυτήν. Και το ωραίο ήταν ότι όποτε προσπαθούσε να κάνει δίαιτα πάντοτε την αποκαρδίωναν, θαρρείς και ήθελαν να μείνει σ αυτήν την κατάσταση.
Και η ίδια έχοντας πάντοτε το άγχος και το κόμπλεξ της εμφάνισης ποτέ δεν κατάφερε να πετύχει ούτε επαγγελματικά ούτε στον τομέα των σχέσεων. Βρήκε έναν σύντροφο που και αυτός την απαξιώνει συνέχεια και μένει μαζί του, γιατί έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης και φοβάται πως αν θα τον χωρίσει δεν θα την κοιτάξει κανείς άλλος.
Μάταια προσπαθούσα να την πείσω να αλλάξει ζωή, να χάσει κιλά ή τελοσπάντων να αποδεχτεί τον εαυτό της όπως είναι και να προχωρήσει μπροστά, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα.
-
02-04-2012, 10:02 PM #72
Καλησπέρα Kassy,
Δυστυχώς περιπτώσεις σαν αυτή της φίλης σου δεν είνα καθόλου ασυνήθιστες. Παρότι κατανοώ την δυσκολία της, ομολογώ πως τελικά δίχως την δική της συγκατάθεση κανείς δεν μπορεί να την βοηθήσει.
Πέρα από την μάλλον αναγκαία ψυχολογική υπποστήριξη που θα την βοηθούσε αν κινείτο προς αυτή την κατεύθυνση, ένας άλλος πολύ λειτουργικός και εξαιρετικά επιβοηθητικός τρόπος είναι η ύπνωση.
Σήμερα υπάρχουν εξαιρετικά καταξιωμένοι επιστήμονες οι οποίοι ασχολούνται και με αυτού του είδους τις περιπτώσεις. Αν η φίλη σου δεχόταν θα ήταν ευχής έργον για αυτήν, μιας και έτσι θα έβγαινει από την φρικτή και επώδυνη συναισθηματικά, φυλακή της!
Εάν όμως για κανένα και με κανένα τρόπο δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα, τότε το μόνο που ίσως θα την βοηθούσε πάρα πολύ είναι εσύ ως φίλη της να της έδειχνες αδιάλλειπτα την εκτίμηση και την αγάπη σου προς το πρόσωπο της!
Που είμαι σίγουρη ότι το κάνεις έτσι και αλλιώς, διαφορετικά δεν θα χαλαλούσες ούτε το ελάχιστο του χρόνου σου να μας εκθέσεις την περίπτωση της. Να είσαι καλά.
Καλό σου βράδυ καλή μου
-
02-04-2012, 10:11 PM #73
-
03-04-2012, 01:48 PM #74
Αφού διάβασα και το επόμενο άρθρο Σελήνη - Πλούτωνας: Κόλαση (2), θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια Κα Σπίγγου, πραγματικά ή δουλειά σας για τα άρθρα είναι εξαιρετική.. Διαβάζοντάς σας και σ' αυτό το άρθρο και έχοντας διαβάσει και άλλα σας άρθρα βλέπω ποια είναι η διαφορά "αστρολόγου" με Αστρολόγου!! Άρθρα ολοκληρωμένα που δεν μας δίνουν μόνο πληροφορίες ή ερμηνείες, μας μεταφέρουν ενέργεια.. Μπράβο και πάλι Χρυσάνθη μου (συγχώρεσέ μου, τον ενικό).. Πάω να κάνω ανασκαφή στο site τώρα μήπως έχω αφήσει κάτι δικό σου αδιάβαστο !!
-
03-04-2012, 07:02 PM #75
Kαλησπέρα summerfunk,
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Επ'ευκαρία αποτολμώ δημοσίως να πω, πως απόψεις σαν τις δικές σου με ενθαρρύνουν να συνεχίσω σε αναλύσεις όπου το καθετί λέγεται πραγματικά όχι μόνο με το τι εκπροσωπούν οι πλανήτες αλλά και το τι, εάν, πότε και πως έχουν τελικά διαδραματιστεί αυτές οι άλλες πλανητικές συνθέσεις στις ζωές των ανθρώπων.
Πληροφοριακά να σου πω ότι κάπου βαθιά χωμένο στην βιβλιοθήκη υπάρχει ένα άρθρο το οποίο συσχετίζει τα περί της καρμικής αστρολογίας σε συνάρτηση με τον υπνωτισμό, και αν θυμάμαι καλά έχει σαν τίτλο κάτι με επιλεκτικτή αστρολογία.
Αν όμως σου αρέσει η πιο εσωτεριστική προσέγγιση των αστρολογικών θεμάτων θα σου έλεγα να μείνεις συντονισμένη και κοντά μας. Ετοιμάζω πυρετωδώς μία σειρά άρθρων που θα αποτελέσουν μάλλον έκπληξη, καθώς συσχετίζουν το κάρμα =Βόρειο Δεσμό,σε συνάρτηση με τιν χιαστί (Yod ) όψη αλλά και και το αληθινό ιστορικό υπαρκτών ατόμων.
Τώρα για να είμαι ειλικρινής το τι εννοούσες με το ότι άρθρα τέτοιου τύπου σου μεταφέρουν ενέργεια, να πω την αλήθεια μου δεν το πολυκατάλαβα.
Γράφω που γράφω πότε το ένα πότε το άλλο,άρα θα χαιρόμουν αν μου το εξηγούσες κιόλας, καθώς ώστε με βοηθάς να διατηρήσω τον παλμό με τον οποίον εσείς οι αναγνώστες αισθάνεστε καλύτερα.
Η διαφορά από αστρολόγο σε αστρολόγο όμως νομίζω έγκειται με το ποιό αντικείμενο ασχολείται ο καθένας κάθε φορά. Οσο για τον ενικό, να πω οτι θεωρώ απαράβατο όρο να υφίσταται ανάμεσα μας . Τι στο καλό, εδώ λέμε τα βαθύτερα όλης μας της υπάρξεως και θα μιλάμε τον πληθυντικό. Πάει δεν πάει.
Καλό σου βράδυ
-
03-04-2012, 09:51 PM #76
Αυτό που εννοώ είναι πως στα άρθρα σου βρίσκω κάτι πολύ παραπάνω από απλές πληροφορίες. Έχουν δυναμική..
Θα περιμένω με αγωνία την νέα σειρά άρθρων σου. Όσο για το άρθρο που αναφέρεις σχετικά με την καρμική αστρολογία μου έχει ξεφύγει και θα προσπαθήσω να το βρώ!!
Συνέχισε Χρυσάνθη μου, γιατί προσωπικά παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον τη δουλειά σου..
-
04-04-2012, 12:55 PM #77
Καλημέρα σε όλους!!
Κα Σπίγγου συγχαρητήρια και από μένα για το άρθρο σας!
Θα ήθελα να αναφέρω στο σημείο αυτό, πως ενώ εμένα η μητέρα μου έχει πολύ δύσκολη όψη Σελήνης-Πλούτωνα με όλα τα επακόλουθα στα οποία αναφερθήκατε, εγώ δεν έχω καθόλου όψη ανάμεσα στους δύο, αλλά έχουν τα παιδιά μου.
Θα ήθελα να να σας κάνω 2 ερωτήσεις.
α)Η σύνοδος ανάμεσα στους δύο στον Τοξότη στον 5ο οίκο μπορεί να θεωρηθεί αρνητική όψη;
β) Μια όψη τριγώνου αλλά αποκλίνουσα (Πλούτωνας 28η του Τοξότη και Σελήνη 6η της Παρθένου) χάνει τη δυναμική της επειδή είναι αποκλίνουσα;
Ευχαριστώ πολύ και πάλι συγχαρητήρια
-
04-04-2012, 08:41 PM #78
Lilapause καλησπέρα,
Και για τις δύο περιπτώσεις θα μπορούσα σίγουρα να σου απαντήσω πιο συγκεκριμένα και τεκμηριωμένα αν είχα τα στοιχεία και των δύο χαρτών.
Ετσι σκέτα νέτα το μόνο που αυτή την στιγμή μπορώ να απαντήσω και για τις δύο περιπτώσεις είναι Ναι και Όχι.
Στην πρώτη περίπτωση εκεί που η ζωή κάνει τους κύκλους της όλα αλλάζουν! Στην παιδική ηλικία, στα θέματα δημιουργικότητας, στον έρωτα, στις χαρές της ζωής. Πως πότε ακριβώς αυτό έχει να κάνει με το τι όψεις σχηματίζουν αυτοί οι δύο.
Στην δεύτερη περίπτωση λόγω του ότι είναι αποκλίνουσα χάνει την δυναμική της, αλλά από την άλλη σημαντικό ρόλο θα παίξει το εάν ο ένας ή άλλος πλανήτης έρχεται σε κάποιου είδους σύνδεση λόγω της σχέσης του με άλλους πλανήτες. Κατανοητό; Μάλλον όχι
Κοντολογίς χωρίς χάρτες τι να πω που να έχει ουσιαστική βάση και κάποια αλήθεια;
Φιλ - Χρ -Σπ
-
04-04-2012, 10:13 PM #79
Μπορώ να σας δώσω τα στοιχεία; Γιατί νομίζω πως δεν επιτρέπεται από τη διαχείριση του site!
-
04-04-2012, 11:59 PM #80
Μπορείς να τα στείλεις σε ιδιωτικό μήνυμα αν θες.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.