- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 76 of 76
Thread: Ώρα γέννησης
-
31-03-2012, 12:15 PM #71
Re: Ώρα γέννησης
Τα επίσημα στοιχεία νοσοκομείου είναι: ημερομηνία 12/7/1976, ώρα 05:45, περιοχή Αθήνα (άρρεν)
Η μαμά μου όμως πιστέυει οτι γεννήθηκα 03:30 περίπου (το ισχυρίζεται βάση του εξής σκεπτικού α) οτι μπήκε περίπου 00:30 το βράδυ στο νοσοκομείο και υποστηρίζει οτι γέννησε σύντομα και β) οτι άκουσε το γιατρό να λέει 03:30 μιας και ήταν ξύπνια ). Βέβαια πονούσε λογω της κατάστασης (λόγω του οτι ημουν 6μηνητης γεννηθηκα με τα ποδια) οποτε μπορεί και να παράκουσε.
Πάντως η απόκλιση μεταξύ των 2 ωρών γέννησης είναι μεγάλη και αυτό είναι το δύσκολο στο να καταλάβω.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας έως τώρα.
-
31-03-2012, 12:20 PM #72
Οκ μέσα είμαι...εφόσον η έκθεση θα γίνει σε πολυχώρο όπως το κόβω..και μιας και δεν έχω άλλα εξωτερικά σημάδια..αν φέρω τις περσυνές ακτινογραφίες μου υπάρχει πρόβλημα; θα κάνουμε και μια ενότητα της έκθεσης underground!! χαχα
-
31-03-2012, 12:48 PM #73
Πολύ γέλασα...............να σου πω εκτός από underground γίνεται να παίξει και τίποτε σε upperground ;
Οχι τίποτε άλλο να καταλάβουν άπαντες το τι εστί ως κάτι σε Κριαρίσιο έχοντας, το τι κατραπακιές τρώει κανείς!
Φιλιά
-
31-03-2012, 02:23 PM #74
Μα φυσικά...Upperground (ταράτσα τουτέστιν) - μετά απο πολύ σκέψη - σκέφτηκα να βάλουμε αριστερά το μπουφέ (με σχετικά εδέσματα...) και δεξια μια χορωδία υψήφωνων ντυμένη στα άσπρα φυσικά, να τραγουδά το "δυο πόρτες έχει η ζωή" (παιρνώντας ταυτόχρονα και το κοινωνικό μύνημα του ότι παιδια ...μη ψάχνετε για τρίτη...αυτές είναι..δεν υπάρχουν άλλες...μαζευτείτε τωρα..)
φιλια και απο μενα
-
31-03-2012, 02:28 PM #75
Ο γενέθλιος χάρτης σας με ώρα γέννησης 5:45 βάζει τον Ήλιο στον πρώτο σας οίκο, ενώ με την ώρα 3:30 στο δεύτερο. Η αδελφή σας Κριός, τα προβλήματα ιγμορίτιδας που είχατε, τα σημάδια στο πρόσωπο ή το κεφάλι ταιριάζουν περισσότερο με τον Ήλιο στον πρώτο οίκο απ' ό,τι στο δεύτερο.
Σας έχω στείλει σε προσωπικό μήνυμα κάποια στοιχεία που θεωρώ ότι θα σας βοηθήσουν να σιγουρευτείτε για την ώρα. Χρειάζεται κάποιος χρόνος για να δούμε αν επαληθευτούν.Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
31-03-2012, 02:38 PM #76
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.