s
Ώρα γέννησης - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8
Results 71 to 76 of 76

Re: Ώρα γέννησης

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη Σπίγγου View Post
    Να σου πω θαλασσινή μου ότι κάπου χάθηκα. Η ώρα 5:45 αλλά για ποιό χάρτη. Η τουλάχιστον εγώ δεν το βρίσκω τώρα πια.

Το μόνο βέβαιο είναι πάντως πως στα νοσοκομεία ποτέ δεν έγραφαν την σωστή ώρα γέννησης.

Ευχαρίστως να βοηθήσω να μπορώ αν μπορούσατε να με ξεστραβώσετε λιγάκι σε ότι εν τω μεταξύ ξέχασα ή έχασα
    Τα επίσημα στοιχεία νοσοκομείου είναι: ημερομηνία 12/7/1976, ώρα 05:45, περιοχή Αθήνα (άρρεν)
    Η μαμά μου όμως πιστέυει οτι γεννήθηκα 03:30 περίπου (το ισχυρίζεται βάση του εξής σκεπτικού α) οτι μπήκε περίπου 00:30 το βράδυ στο νοσοκομείο και υποστηρίζει οτι γέννησε σύντομα και β) οτι άκουσε το γιατρό να λέει 03:30 μιας και ήταν ξύπνια ). Βέβαια πονούσε λογω της κατάστασης (λόγω του οτι ημουν 6μηνητης γεννηθηκα με τα ποδια) οποτε μπορεί και να παράκουσε.
    Πάντως η απόκλιση μεταξύ των 2 ωρών γέννησης είναι μεγάλη και αυτό είναι το δύσκολο στο να καταλάβω.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας έως τώρα.

Οκ μέσα είμαι...εφόσον η έκθεση θα γίνει σε πολυχώρο όπως το κόβω..και μιας και δεν έχω άλλα εξωτερικά σημάδια..αν φέρω τις περσυνές ακτινογραφίες μου υπάρχει πρόβλημα; θα κάνουμε και μια ενότητα της έκθεσης underground!! χαχα

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Πολύ γέλασα...............να σου πω εκτός από underground γίνεται να παίξει και τίποτε σε upperground ;

Οχι τίποτε άλλο να καταλάβουν άπαντες το τι εστί ως κάτι σε Κριαρίσιο έχοντας, το τι κατραπακιές τρώει κανείς!

Φιλιά

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη Σπίγγου View Post
    Πολύ γέλασα...............να σου πω εκτός από underground γίνεται να παίξει και τίποτε σε upperground ;

Οχι τίποτε άλλο να καταλάβουν άπαντες το τι εστί ως κάτι σε Κριαρίσιο έχοντας, το τι κατραπακιές τρώει κανείς!

Φιλιά

Μα φυσικά...Upperground (ταράτσα τουτέστιν) - μετά απο πολύ σκέψη - σκέφτηκα να βάλουμε αριστερά το μπουφέ (με σχετικά εδέσματα...) και δεξια μια χορωδία υψήφωνων ντυμένη στα άσπρα φυσικά, να τραγουδά το "δυο πόρτες έχει η ζωή" (παιρνώντας ταυτόχρονα και το κοινωνικό μύνημα του ότι παιδια ...μη ψάχνετε για τρίτη...αυτές είναι..δεν υπάρχουν άλλες...μαζευτείτε τωρα..)

φιλια και απο μενα

Quote Originally Posted by Lam View Post
    Ευχαριστώ πάρα πολύ πολύ για την απάντηση. Εαν είναι εύκολο και θέλετε, μπορείτε να μου εξηγήσετε Βάση ποιων στοιχείων προέκυψαν οι ερωτήσεις; Και πάλι ευχαριστώ.
    Ο γενέθλιος χάρτης σας με ώρα γέννησης 5:45 βάζει τον Ήλιο στον πρώτο σας οίκο, ενώ με την ώρα 3:30 στο δεύτερο. Η αδελφή σας Κριός, τα προβλήματα ιγμορίτιδας που είχατε, τα σημάδια στο πρόσωπο ή το κεφάλι ταιριάζουν περισσότερο με τον Ήλιο στον πρώτο οίκο απ' ό,τι στο δεύτερο.
    Σας έχω στείλει σε προσωπικό μήνυμα κάποια στοιχεία που θεωρώ ότι θα σας βοηθήσουν να σιγουρευτείτε για την ώρα. Χρειάζεται κάποιος χρόνος για να δούμε αν επαληθευτούν.
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Quote Originally Posted by *alkmini View Post
    Ο γενέθλιος χάρτης σας με ώρα γέννησης 5:45 βάζει τον Ήλιο στον πρώτο σας οίκο, ενώ με την ώρα 3:30 στο δεύτερο. Η αδελφή σας Κριός, τα προβλήματα ιγμορίτιδας που είχατε, τα σημάδια στο πρόσωπο ή το κεφάλι ταιριάζουν περισσότερο με τον Ήλιο στον πρώτο οίκο απ' ό,τι στο δεύτερο.
    Σας έχω στείλει σε προσωπικό μήνυμα κάποια στοιχεία που θεωρώ ότι θα σας βοηθήσουν να σιγουρευτείτε για την ώρα. Χρειάζεται κάποιος χρόνος για να δούμε αν επαληθευτούν.
    Ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ.
    Last edited by Lam; 31-03-2012 at 02:44 PM.

Page 8 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)