- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 63 of 63
Thread: Ο γάμος και η επίτευξή του
-
08-11-2011, 05:33 PM #61
Ερρικακι , υπαρχουν εκατομμυρια ανθρωποι παντρεμενοι στο πλανητη που ο κυβερνητης του 7ου δεν εκανε οψη με τον ωροσκοπο τους . Αλλα παντρευτηκαν. Και αλλοι τοσοι που εχουν οψη και δεν παντρευτηκαν. Εξαρταται απο το χαρτη,την ενεργοποιηση απο τα προοδευτικα συστηματα,την συναστρια ,το συνθετο και τα προοδευτικα αυτων αν ενα ζευγαρι παντρευτει η οχι.
runway.Βρισκομαι πολυ κοντα στα πρωτα -αντα αλλα δεν βλεπω καθολου τα πραγματα οπως τα λες.Νομιζω οτι δινεις μια απαισιοδοξη σταση στο θεμα.Σαφως οσο μεγαλωνεις οι δυνατοτητες σου περιοριζονται ,με την εννοια οτι καλησε να κινηθεις μεσα σε πιο στενα κοινωνικα πλαισια απο οταν εισαι νεος. Η κοινωνικοποιηση στα νεανικα χρονια ειναι πολυ ευκολο πραγμα .Ακομα και μια απλη βολτα στο μπαρ μπορει να γινει αφορμη να γνωρισεις φιλους η "συντροφο" ωστοσο μεγαλωνοντας τα στανταρ αλλαζουν γιατι αλλαζει και ο τροπος ζωης σου .Αυτο δεν σημαινει οτι καποιος πρεπει αν ακολουθησει ντε και καλα το κοπαδι των απογοητευμενων και εκει που πιστευε στον ερωτα να συμβιβαστει με κατι που θα του καλυψει μια αναγκη του η την λογικη του.
Ειτε κανεις εναν γαμο απο αναγκη ειτε κανεις ενα γαμο με βαση την λογικη το αποτελεσμα θα ειναι ιδιο . Δεν θα σε ικανοποιει το κενο που νιωθεις. Οσο λογικη και να ριξεις μεσα στην ζωη σου ,η επιθυμια για εναν ερωτα θα ειναι ζωντανη.Ακομα και αν δεν το αντιλαμβανεσαι συνειδητα ,η δυσαρεσκεια σου θα μεταφερθει σε καποιο αλλο τομεα της ζωης σου. Προσωπικα δεν εχω χειροτερο απο το να με εξυπηρετει γυναικα δημοσιος υπαλληλος ετων 50 με κλημακτηριο ,που ειτε απο αναγκη ειτε απο λογικη επειδη πατησε τα 35 καποτε και βιαστηκε να προλαβει το τρενο της μητροτητας ,παντρευτηκε καποιον απο λογικη η αναγκη. Πολλοι γαμοι και πολλες δυσαρεστημενες γυναικες υπαρχουν ακομα και σε γαμους που εγιναν απο ερωτα ΑΛΛΑ οταν εχει ερωτευτεις πραγματικα τον αλλον ακομα και να χιλιοστραβωσει το πραγμα,παντα σου μενει η γλυκα οτι "το εζησες". Αμα στραβωσει και δεν το γουσταρες και ποτε ,τοτε χτυπας 100 φορες τον εαυτο σου ,που και το χρονο σου εχασες και που εκανες μια επιλογη που τελικα περισσοτερα σου πηρε παρα εδωσε.
Δεν ξερω αν ευθυνεται η Αφροδιτη στο 5ο σε συνοδο με τον ποσειδωνα για τον ρομαντισμο μου η ο κυβερνητης του 7ου-8ου ουρανος επισης στον 5ο σε συνοδο με την αφροδιτη αλλα σαν συμβουλη σου λεω οτι,αν δεν ειναι ερωτας μην το προσπαθησεις καν. Λογικη και αναγκη ηταν για τους προηγουμενους αιωνες ,παντα υπαρχει λυση και χρονο για ολα.
-
08-11-2011, 06:40 PM #62
hattie23, ο κυβερνήτης του 7ου είναι σε σύνοδο ακριβείας με τον ωροσκόπο μου (τοξότης). με τον κυβερνήτη του ωροσκόπου (δία) μου δεν κάνει όψεις.
πάντως το 2007 που πέρασε ο δίας στον τοξότη, έφερε κάτι σημαντικό που κρατάει ακόμη παρόλο που έχω πολύ τοξότη και η σταθερότητα δεν είναι το δυνατό μου σημείο.
βέβαια και οι δύο έχουμε σύνοδο σεληνης-αφροδίτη και μεταξύ τους γίνεται τρίγωνο ακριβείας, μια όψη που αν δεν κάνω λάθος μπορεί να υπερνικήσει πολλά...
και κυρίως
το τετράγωνο ήλιου(μου) - πλούτωνα(του) και
το τετράγωνο σελήνης (του) - πλούτωνα (μου).... όψεις που δημιουργούν αρκετές δυσκολίες... αλλά τί να κάνεις!!!!!
........παγιδεύεσαι.... αρχίζεις να αντιπαλεύεις με το ένστικτό σου, χωρίς να έχεις την επιθυμία κατά βάθος να νικήσειςκαταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
-
26-03-2012, 06:23 PM #63
Re: Ο γάμος και η επίτευξή του
κ. Άρχο ευχαριστούμε για το πολύ καλό άρθρο. Μου έλυσε πολλές απορίες , μου ''ανοίγει'' περισσότερο το μυαλό αστρολογικά και σίγουρα θα εξετάζω το θέμα ''γάμος'' από διαφορες οπτικές.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.