s
[Συζήτηση] Ο Ποσειδώνας, μέσα από τον Έντγκαρ Κέισι
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 8 of 8

Ο Ποσειδώνας, μέσα από τον Έντγκαρ Κέισι

Καθώς ο Ποσειδώνας εισέρχεται δυναμικά στο ζώδιο διακυβέρνησής του, τους Iχθείς, θα ήταν χρήσιμο να εξερευνήσουμε κάποιες ιδιότητες ή δυνατότητες που θα μπορούσε να δώσει στον άνθρωπο,πάντα υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Ένα ενδιαφέρον και χαρακτηριστικό ωροσκόπιο που θα μπορούσαμε να εξετάσουμε για να οδηγηθούμε σε κάποια συμπεράσματα είναι αυτό του Έντγκαρ Κέισι, κι αυτό γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπόρεσε να βγάλει όλη τη δυναμική του Πλανήτη Ποσειδώνα,στην πιο θετική της έκφραση, επειδή είχε την ικανότητα κυριολεκτικά να βουτάει στο συλλογικό ασυνείδητο και να συλλέγει πληροφορίες και για πρακτικά ζητήματα αλλά και κάνοντας προβλέψεις για τη μελλοντική ζωή, αλλά και αυτή του παρελθόντος, μένοντας έτσι στην ιστορία ως ο κοιμώμενος προφήτης.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Ο Ποσειδώνας, μέσα από τον Έντγκαρ Κέισι
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Όνομα:
    ΕΦΗ

Ποσειδωνας απο τον Εντγκαρ Κεισυ Ομαδα HOROSCOPE

Για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω να συζητησω κατι πανω στο αρθρο. Θα ηθελα ομως να δωσω ενα μπραβο στην ομαδα που το συνεταξε γιατι το βρηκα εξαιρετικα ενδιαφερον. Να ειστε καλα παιδια. Ευχαριστουμε.

Συνεχιζω να πιστευω οτι μερικες φορες ενα κλικ στο like, δεν ειναι αρκετο, αν και καταλαβαινω και υποστηριζω την αποφαση της διαχειρισης.

Όνομα:
    Βασίλης

Re: Ποσειδωνας απο τον Εντγκαρ Κεισυ Ομαδα HOROSCOPE

Sagivi, νομίζω ότι είναι επώνυμο το άρθρο. Δες λίγο δεξιά, γράφει συγγραφέα.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Κάτια

Το άρθρο είναι καταπληκτικό και συνοδεύεται από έναν εντυπωσιακό χάρτη που ομολογώ ότι δεν έτυχε να τον δω ποτέ άλλοτε. Μπράβο Δήμητρα Ροβίθη!

Από όσα μας γράφεις και μπορώ να δω και μόνη μου στον χάρτη , ξεχωρίζω την ένταση στον 8ο οίκο με ακμή Ιχθύ και όλους αυτούς τους πλανήτες που έχουν τον κυβερνήτη τους στον 10ο και σε τρίγωνο με τον Δία. Είναι σημαντικό δε ότι ο κυβερνήτης του Ποσειδώνα είναι η Αφροδίτη που είναι κι αυτή στον Ιχθύ. Αυτή η τονισμένη ενέργεια του 8ου είναι που πιστεύω ότι έκανε τον Ποσειδώνιο ύπνο του να φτάνει σε υπερβολικά βάθη (8ος) και τελικά να φεύγει από τα συνηθισμένα όρια του βιολογικού ύπνου. Η ύπαρξη του Βόρειου δεσμού στους Ιχθείς και στον εν λόγω οίκο (8ο) , είναι που δίνει αυτή την ιδιαίτερη προοπτική , θα συμφωνήσω μαζί σου.

Έκανα αυτή την εισαγωγή για να την συνδέσω με το γεγονός ότι σε αυτούς τους «ύπνους» λάμβανε τα σημαντικά μηνύματα των θεραπειών που πρότεινε. Παρατηρώ ότι ο άξονας 12ου\6ου βρίσκεται στα ζώδια Καρκίνου\Αιγόκερω αντίστοιχα και οι κυβερνήτες τους σχηματίζουν μεταξύ τους ένα στενό εξάγωνο. Η ακμή του 6ου δε βρίσκεται σε σύνοδο με τοβ Άρη στην έξαρσή του , άρα μπορούμε να πούμε ότι ο Άρης είναι συγκυβερνήτης του 6ου. Όπως και να έχει, ο Άρης κυβερνά το ζενίθ και βρίσκεται στον 6ο, σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη του 12ου (Σελήνη) και σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη του 6ου, τον Κρόνο.

Πραγματικά, ο τρόπος που λειτουργεί ο χάρτης αυτός, είναι μαγικός! Σε ευχαριστούμε πολύ!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Μηπως μπορει καποιος να μου πει που ειναι το αρθρο? Δεν το βρισκω.

Αν σου αρεσει η αβυσσος, πρεπει να εχεις φτερα.[Friedrich Wilhelm Nietzsche]

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by theresa_alma View Post
    Μηπως μπορει καποιος να μου πει που ειναι το αρθρο? Δεν το βρισκω.
    theresa_alma δες το πρώτο ποστ, προστέθηκε τώρα το λινκ του άρθρου..

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by Βασιλης Παπαδολιας View Post
    Sagivi, νομίζω ότι είναι επώνυμο το άρθρο. Δες λίγο δεξιά, γράφει συγγραφέα.

Ευχαριστω πολυ για την διορθωση. Ελπιζω να ημουν πολυ αγενης.

Δημητρα, μου αρεσε πολυ η επιλογη του θεματος οπως και η παρουσιαση του. Σ ευχαριστουμε πολυ.

Έφη μου η δύναμη της συνήθειας..... Για να σου συμπαρασταθώ, εγώ έψαχνα να βρω από ποίον έγινε η μετάφραση..... φαντάσου..... ξαναπήγα πάνω και είδα το όνομα της Δήμητρας με πολύ ευχάριστη έκληξη. Είχα διαβάσει και το πολύ καλό άρθρο της Ο Κρόνος, ο Ουρανός και ο Άνθρωπος στο NewAgeAstrology Magazine, οπότε η χαρά μου στάθηκε διπλή.
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)