s
[Συζήτηση] Μητέρες και γιοι - 1ο Μέρος - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 48
    Όνομα:
    Κάτια

Re: Μητέρες και γιοί

Τερέζα, μπορείς να δώσεις τις ημερομηνίες για όποιον θέλει να δει την συναστρία τους. Προσωπικά θα ήθελα να ξέρω και τι ρόλο παίζουν οι δεσμοί Σελήνης τους.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Δεσμοι Σεληνης? Ο ενας πανω στον αλλον!!!!
    Κοιταξε και τις θεσεις της Λιλιθ... Καθως και τις αποκλισεις πλανητων του υιου...
    Γιος 17/06/1954 20.00 Αθηνα
    Μαμα 28/09/1935 03.30 Ελλαδα

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by theresa_alma View Post
    Δεσμοι Σεληνης? Ο ενας πανω στον αλλον!!!!
    Κοιταξε και τις θεσεις της Λιλιθ... Καθως και τις αποκλισεις πλανητων του υιου...
    Γιος 17/06/1954 20.00 Αθηνα
    Μαμα 28/09/1935 03.30 Ελλαδα
    Ήμουν σίγουρη ότι αυτό που μας περιγράφεις πιο πάνω έχει κάποια σχέση και με τους δεσμούς Σελήνης.

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Ήμουν σίγουρη ότι αυτό που μας περιγράφεις πιο πάνω έχει κάποια σχέση και με τους δεσμούς Σελήνης.
    Δηλαδη? Τι σημαινει οταν οι Δεσμοι της Σεληνης συμπιπτουν?

Και μόνο το τετράγωνο Σελήνης/Άρη στην συναστρία τους αρκεί γι' αυτά που περιγράφεις.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Τερέζα καλημέρα και καλό Σ/Κ

Αν και δεν έχω στην διάθεση μου –δεν έχει εμφανιστεί σε εμένα – οποιαδήποτε δική σου αναφορά σχετικά με την εν λόγω μητέρα και αντιστοίχως το γιό της, περνώντας και βλέποντας τα στοιχεία που μας έστειλες, μπήκα και εγώ –καθόλου τυχαία όπως θα σου εξηγήσω παρακάτω – να περιεργαστώ τους χάρτες τους.

Χάριν δε περαιτέρω πληροφόρησης και λόγω του ότι έχω ασχοληθεί κατά κύριο λόγο με τους Δεσμούς της Σελήνης, να σου πω πρωτίστως πως, η συνάντηση ατόμων με διαφορά ηλικίας 19 -19 1/2 χρόνια, υπάγεται σε μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή κατηγορία ερμηνείας αυτών των Δεσμών και φυσικά των ιδίων των ατόμων.

Αποτολμώ δε να πω, πως ολόκληρη η δομή και η σύνθεση τόσο ως μεμονωμένων ατόμων όσο όμως και ως τόσο στενοί συγγενείς, αποτελεί μία σχεδόν εντελώς διαφοροποιημένη και εξαιρετικά εσωτερική προσέγγιση των χαρτών τους, πολύ δε περισσότερο λόγω και της εμπλοκής – τόσων βαρύγδουπων πλανητών, όπως οι αργοκίνητοι – ειδικότερα όταν αυτοί σχετίζονται είτε προς το ζώδιο του Νοτίου είτε του Βορείου Δεσμού!

Καταρχάς από αναδρομές ατόμων κατόχων της πολικότητας Ν/Β, Καρκίνου/Αιγόκερω, έχει φανεί ότι ο κυρίαρχος λόγος της επανόδου τους με αυτό το σχηματισμό είναι οι ανειλημμένες σε αισθηματικό οικογενειακό / κοινωνικό /επαγγελματικές υποχρεώσεις και καθήκοντα που για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν εκπλήρωσαν ή δεν λειτούργησαν σωστά, σε προηγούμενες ζωές τους.

Άλλα αίτια είναι η κακώς εννοούμενη διαχείριση θεσμών, κατεστημένων αξιών, ίσως είτε αυτό είχε σχέση με έμψυχα ή άψυχα θέματα, όπως π.χ. περιουσιακές διαφορές και θεωρήσεις σχετικά με ακίνητα, καλλιέργειες , ή άλλες ευρύτερες διαφορές που αφορούν υποθέσεις σχετικά με την γενέτειρα τους ή την πατρίδα τους.

Αυτός είναι και ένας πολύ σοβαρός λόγος που αρκετά συχνά στην παρούσα ζωή, στις αναμεταξύ τους διαφορές και οι αντινομίες εμπλέκονται πάρα πολύ σύνθετα περιουσιακά προβλήματα που για να λυθούν ή να δοθεί μία δίκαια κατάληξη οδηγούνται ίσως και σε πολύχρονες δικαστικές διαμάχες!

Γενικώς δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σε προηγούμενη /νες ζωές βίωσαν τις ιδιότητες αυτές και πάλι ως συγγενείς εξ’αίματος, αλλά ίσως και ως αντίπαλοι ή αντίθετα υπερασπιστές της πατρίδας τους, έχοντας οι ίδιοι εμπλακεί με κάποιο μεταξύ τους, ή ίσως προδίδοντας κοινούς συγγενείς τους, κ.ο.κ.

Κατά μία πολύ συνοπτική προσέγγιση λοιπόν, η κοινή σύμπλευσης τους στην παρούσα ζωή, υποδηλώνει την αναγκαιότητα αμοιβαίας εκπλήρωσης του ενός προς τον άλλον των ιδιοτήτων που αφορούν καταρχάς τον Νότιο στο ζώδιο του Καρκίνου και φυσικά εν συνεχεία την κοινή ή όχι προσχώρηση τους στις ιδιότητες του Βορείου Δεσμού στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Ιδιαίτερο και σημαίνον χαρακτηριστικό όμως γενικά όλων των Ν/Β/Δ που συμπίπτουν, άρα και που έχουν συνευρεθεί κατά την επιστροφή αυτού του άξονα με απόσταση 19, 19 ετών και κάτι, αν και με κάποιες διαφοροποιήσεις και αποκλίσεις στις αντιλήψεις του καθενός λόγω της διαφορετικής μοίρας που βρίσκονται οι Δεσμοί, (φυσικά και ολόκληρη η δομή του γενέθλιου χάρτη ) είναι ότι οι ζωές τους –είτε για λίγα χρόνια είτε για πολλά – πρέπει να πορευτούν από κοινού. Με άλλα λόγια, σαν μία έξωθεν ανώτερη δύναμη να τους δένει κυριολεκτικά σαν να τους έχουν φορέσει χειροπέδες!

Συνήθως οι οιεσδήποτε καρμικές τους υποχρεώσεις είτε του ενός προς τον άλλον, είτε έξωθεν, δηλαδή προς τρίτα πρόσωπα, άρχονται οριστικά, μόνο κατόπιν της οριστικής αποχώρησης από την ζωή του ενός ή του άλλου!

Εχοντας την ευκαιρία μίας πιο ενδελεχούς παρατήρησης γενικώς των Δεσμών της Σελήνης, τα μέχρι τώρα αποτελέσματα τα οποία παρακολουθώ στενά επί δεκαετίες είναι ότι πιο δύσκολες περιπτώσεις –είτε για καλό είτε όχι – αφορούν κυρίως κοινές πολικότητες όπως του παραδείγματος που μας παρέθεσες, αλλά και της ανταλλαγής αυτών.

Όταν δηλαδή π.χ. ο ένας έχει το Νότιο Δεσμό στο ζώδιο των Διδύμων που συμπίπτει είτε με η χωρίς απόκλιση με τον Βόρειο Δεσμό του άλλου στο ζώδιο του Τοξότη!

Λυπάμαι αν μιλώ κάπως στον αέρα μιας και δεν γνωρίζω το περιεχόμενο όσων εσύ εξέθεσες ώστε να μπορούσα ίσως να εκφέρω μια σαφέστερη και πιο συγκεκριμενοποιημένη άποψη επί του θέματος.

Ωστόσο ίσως οι παραπάνω εμπειρίες φανούν κάπως χρήσιμες σε εσένα προσωπικά ή άλλα μέλη που ενδιαφέρονται γενικώς γύρω από την θεματολογία των Δεσμών.

Φιλ-Χρ –Σπ

7. Re: Μητέρες και γιοί

Καλημερα σε ολους και καλο μας σαββατοκυριακο!
    Μετα απο ολα οσα γραψατε ολα τα μελη για το θεμα της μητερας και υιου, εχω να κανω τις εξης παρατηρησεις:
    Η μητερα μου εχει γεννησει και κοριτσια και αγορι. Η ιδια ειναι γεννημενη στις 6-9-1964 στην Κορινθο. Εγω στις 23-12-1988 στην Αθηνα. Παρατηρησα τα εξης στη συναστρια μας: πρωτον και κυριον, η ακμη του 5 οικου της μητερας μου ειναι στο ζωδιο μου (αιγοκερως). επειτα διαπιστωσα οτι ο εβδομος οικος εχει ακμη στο ζωδιο της αδερφης μου (ιχθυς) και ο αδερφος μου, τριτο κατα σειρα παιδι, το ζωδιο του πρωτου οικου (παρθενος).
    Επειτα, παρατηρησα την ακριβειας σχεδον μεταξυ του δικου μου ταυρου και του δικου της συνοδου, να συμπιπτυον τοσο σε μοιρα οσο και σε ζωδιο. (να συμπληρωσω πως ο δικος μου διας ειναι αναδρομος ενω της μητερας μου οχι. Ο βορειος και ο νοτιος δεσμος της μητερας μου πεφτουν επανω στις ακμες του 4ου και 10 ου οικου μου. Ο ερμης της μητερας μου, κυβερνητης του χαρτη της (ζωδιο και ωροσκοπος) κανει συνοδο με τον νοτιο δεσμο μου και ο ποσειδωνας της με τον πλουτωνα μου επεισης βρισκονται σε συνοδο.
    Παμε τωρα στον αδερφο μου (γεννημενος στις 26-8-2003, Αθηνα) απολυτη ακριβειας συνοδο μεταξυ κρονου της μαμας αναδρομου και ουρανου του γιου αναδρομου, ο βορειος δεσμος του αδερφου μου σε συνοδο με τον δια της μαμας στον ταυρο.
    Προφανως, αν κοιταξω προσεκτικοτερα και παρατηρησω και τα μεσοδιαστηματα θα βρω κι αλλα ενδιαφεροντα.
    Ειναι αδυνατο,κατα τη δικη μου αποψη, δυο ατομα που συνδεονται τοσο στενα (πιο στενα δε γινεται) να μην εχουν τετοιου ή και αλλου ειδους στενη επαφη τα ωροσκοπια τους. Οι νδ βδ παντα στην πρωτη γραμμη με τον ενα ή τον αλλο τροπο. Αλλα πως να το κανεις...?φαινεται οτι ειμαστε παιδια της μητερας μας!
    Παραθεσα ενα χαρτη κοριτσιου (δικο μου) κι ενα αγοριου, ισως επειδη μπορει να θελει καποιος να δει του αγοριου, σε σχεση με το θεμα. Ενδιαφερον θα ειχε, αλλα μαλλον θα ξεφευγαμε απο το θεμα, να δουμε χαρτη γιαγιας μαμας παιδιου! Αυτο θα ηταν ενδιαφερον ως παρατηρηση και μονον ή ως πειραμα συστημηκης (αλλα και γι αυτα οπως και για τους δεσμους, νομιζω αρμοδια θα ηταν η κ. Σπιγγου!)
    Τα συγχαρητηρια μου στο κ. Αρχο γιατι καθε φορα ξυπναει συνηδησεις με τα αρθρα του και μας κανει να βλεπουμε τα αστρολογικα δεδομενα στενα συνυφασμενα με τις ανθρωπινες συμπεριφορες και σχεσεις. Ελπιζω να συνεβαλα εστω και λιγο στην κουβεντα, θετοντας κι εγω τις παρατηρησεις μου!
    Κλαη συνεχεια σε ολους!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by theresa_alma View Post
    Δηλαδη? Τι σημαινει οταν οι Δεσμοι της Σεληνης συμπιπτουν?
    Theresa alma , θα σου πω τι εννοώ για τους δεσμούς Σελήνης. Το ότι έχουν δεσμούς Σελήνης στον ίδιο άξονα, θα μου έλεγε κάτι παραπάνω από μόνο του, αν ήταν σε σύνοδο με αντιστροφή. Δηλαδή να υπάρχει σύνοδος του ΒΔ του ενός με τον Ν.Δ του άλλου. Το ότι είναι βέβαια στο ίδιο ζώδιο και σε σύνοδο οι βόρειοι, ήδη μας ειδοποιεί για μία συνάφεια.
    Πολύ σωστά αναφέρει η Κοραλλία ότι και μόνο που έχουν Σελήνη τετράγωνο Άρη, φτάνει για μια τόσο έντονη σχέση, αλλά εγώ θα προσθέσω ότι η Σελήνη αυτή είναι σε σύνοδο με τους βόρειους δεσμούς των δυο τους και ο Άρης κάνει τετράγωνο , τετραγωνίζοντας τους δεσμούς Σελήνης τους ταυτόχρονα. Νομίζω πως αυτό δίνει έναν σημαντικό τόνο στη σχέση αυτή, γιατί κατά τα άλλα, μάνα –γιο με τετράγωνο Άρη\Σελήνη μεταξύ τους, δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε. Ωστόσο δεν εμφανίζουν τέτοια αρρωστημένη σχέση.
    Η εμπλοκή των δεσμών Σελήνης τους είναι ιδιαίτερα έντονη, από μια ματιά που έριξα, με πολλαπλές σημαντικές συνδέσεις , αλλά δεν θα ήθελα να ανοίξουμε το θέμα των δεσμών σε αυτό το νήμα που το θέμα μας είναι άλλο.
    Καθαρά αστρολογικά πάντως, η συναστρία τους είναι έντονα δυναμική, κάτι που είναι συχνό σε συναστρίες γονέων με τα παιδιά τους.

Και εγω και ο γιος μου εχουμε Β.Δ. και Ν.Δ. με ανοχη μιας μοιρας, στον Αιγοκερω και στον Καρκινο αντιστοιχα. Ο Ηλιος μου στους Ιχθεις κανει τετραγωνο με την Σεληνη του στους Διδυμους και ο Ερμης του στον Κριο κανει συνοδο [με ανοχη 7μ.] με την Σεληνη μου, ακριβες τετραγωνο με τον Δια μου στον Καρκινο, τετραγωνο με τον Ουρανο μου στον Καρκινο [ανοχη 5μ.].

Δεν ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο, παντως μεχρι σημερα [τον Μαιο κλεινει τα 20 του χρονια], δεν εχουμε εκδηλωσει Οιδιποδειο ουτε εγω, ουτε ο ιδιος.

Οταν ηταν μικρος, πολλες φορες τον αποκαλουσα "το αντρακι μου". Ακουγε ομως να αποκαλω και τον μπαμπα του "αντρουλη μου" και πιστευω ενοιωθε την διαφορα.

Οταν ο μπαμπας του και εγω χωρισαμε, [δυστυχως κατω απο πολυ-πολυ κακες συνθηκες], ουτε σαν σκεψη δεν περασε απο το μυαλο μου να θεωρησω τον γιο μου σαν αντικαταστατη του μπαμπα του.

Πιστευω ακραδαντα πως ο τροπος που μια γυναικα διαχειριζεται την απωλεια του συζυγου απο την ζωη της, εξαρταται απο αλλα πραγματα.
    Αν δηλαδη η παρουσια ενος αντρα, για την ιδια σημαινει, κοινωνικη καταξιωση, οικονομικη ασφαλεια, η οπως - δυστυχως - ακουω πολλες γνωστες μου να λενε: Θα χωριζα, αλλα τι να κανω? Οταν κυκλοφορει μια γυναικα εξω, χρειαζεται καποιον διπλα της...
    Δεν ανηκα/ανηκω σε αυτην την κατηγορια.

Παντως τα γεγονοτα που ανεφερα λιγα ποστς πιο πανω ειναι αληθινα και λιγα εγραψα.

Δεν ειμαι ουτε ηθικολογος, ουτε οπισθοδρομικη. Ξερω ομως απο ενστικτο - τουλαχιστον στα βασικα - τι ειναι σωστο και τι ειναι λαθος σε σχεση με τα παιδια μου.

Οσο αγαπαω τον γιο μου αγαπαω και την κορη μου. Με διαφορετικο τροπο αλλα ισοποσα. Δεν τα ξεχωρισα ποτε και αυτο φαινεται και απο την μεταξυ τους σχεση σαν αδελφια.

Δεν ισχυριζομαι πως δεν εχω κανει λαθη. Εχω κανει και εχω παρακανει [οταν πριν τρια χρονια εχασα την αυτοκυριαρχια μου και κατερευσα], αλλα το διαχειριζομαι.

Αλλα για να επανελθω στην σχεση μητερας/γιου, αλλο πραγμα ειναι να δινεις αγαπη [φυσιολογικο], και αλλο να διεκδικεις την πρωτη θεση στην ζωη του.

Το να κυνηγας απο πισω το γιο σου, να βαζεις να κατασκοπευουν την προσωπικη του ζωη, να προβαινεις σε υστεριες προκειμενου να διαλυσεις την σχεση του/τον γαμο του και μετα θριαμβευτικα να του στελνεις καρτα γραφοντας του "ελπιζω τωρα να καταλαβες ποια πραγματικα σε αγαπαει"... Ε... αυτο το θεωρω οχι απλα Οιδιποδειο... Κατι αλλο παιζει και πολυ αρρωστο. Και δυστυχως τετοιες ακραιες συμπεριφορες υπαρχουν.
    Και επισης δυστυχως, τετοιες συμπεριφορες μητερων υπαρχουν. Με αποδεκτες οχι μονο τους γιους τους αλλα και τις κορες τους.

Αυτο που μου κανει πραγματικα εντυπωση ειναι πως οι γυναικες το κανουμε αυτο στα παιδια μας, οχι οι αντρες. Η, αν το κανουν ειναι πως να το πω.... Πολυ-πολυ πιο light.

Όνομα:
    Μαρία

Φιλενάδα μου και καλή μου ψαρίνα..
    και οι άντρες εκφράζουν απαράδεκτες συμπεριφορές στις κόρες τους.Δεν είναι αυτό εδώ το θέμα,αλλά έχω έναν Ταύρο μπαμπά και Κρητικό κιόλας.Δεν ξέρω καθόλου τι ώρα γεννήθηκε,άρα δεν μπορώ να συγκρίνω τους χάρτες μας.
    Κατάφερε να χειραγωγήσει τις κόρες του όπως περίπου ήθελε,ενώ με τον αδελφό μου που τα κόλπα δεν περνάνε,μαλώνει συνεχώς.
    Δεν θέλω να αναφέρω στοιχεία του χάρτη μου γιατί θα φύγουμε απ'το θέμα,αλλά και οι μπαμπάδες το κάνουν..
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)