s
4ος οίκος - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 71 to 80 of 89
    Όνομα:
    Τίνα

Re: 4 οικος

Ναι Ταυρίνα μου γιατί ένα παιδάκι με Κρόνο στον Ζυγό διαχειρίζεται καλύτερα τις ιδιότητες του πλανήτη. Μπορεί για παράδειγμα να καταλάβει πιο εύκολα για ποιό λόγο πρέπει να ωριμάσει, δεν του αρέσει όμως αντιλαμβάνεται ευκολότερα τα γιατί με αποτέλεσμα να θωρακίζεται καλύτερα από ένα άλλο παιδάκι που έχει τον Κρόνο στον Καρκίνο για παράδειγμα και με περίσσιο συναίσθημα ζητά τα χάδια, τις αγκαλιές και τα παιχνίδια που δικαιωματικά του ανήκουν.

Επιπλέον ως θέση στον Ζυγό είναι δυνατότερος πράγμα που σημαίνει πως όταν προσβάλλεται βγάζει τον καλύτερο "εαυτό" του. Βέβαια ας μην ξεχνάμε πως όσο καλός κι αν είναι στον Ζυγό δεν παύει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται για να τεστάρει τις αντοχές μας και όχι για ψυχαγωγία και διασκέδαση.

2. Re: 4 οικος

Η αληθεια ειναι οτι σαν αιγοκερως κοιταω κατευθειαν στο θεμα κι ετσι δεν προσεξα την παλαιοτητα της συζητησης!

Θα ηθελα να ρωτησω το εξης, το οποιο γεννηθηκε ως ερωτημα στο μυαλο μου χθες βραδυ, αφου διαβασα τα παραπανω. Ας υποθεσουμε οτι η ακμη του τεταρτου οικου ειναι σε τελευταιες μοιρες ενος ζωδιου και περικλειει και απο το επομενο. Το γεγονος αυτο θα μπορουσε να σημαινει μια βραχυτητα στα θεματα του οικου..? οτι δεν θα παει μακρυα..? μπορουμε να το ερμηνευσουμε ετσι και στη γενεθλια αστρολογια οταν βλεπουμε ακμη σε τελευταιες μοιρες του οικου...? Επισης, κι εδω μαλλον η κ. Σπιγγου ειναι πιο αρμοδια, τι γινεται με τη συνοδο των δεσμων...? Αν εχουμε για παραδειγμα συνοδο βορειου ή νοτιου δεσμου με την ακμη του οικου...? προφανως χρωματιζει ολοκληρο τον οικο και τα θεματα αυτου ετσι...?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
    ΥΓ: κ Ζαχαριαδου το ξερα πως δε θα μας μαλωνατε! Ως ταυρος ειστε large!

Όνομα:
    Τίνα

Δεν είμαι σίγουρη πως κατάλαβα την ερώτηση.....αυτό που ρωτάς είναι αν σε περίπτωση εμπεριεχόμενου ζωδίου καθυστερεί το "τέλος"; ή ότι καθυστερεί λόγω τελευταίων μοιρών;;

ΥΓ Κοριτσάκι μου, large είμαι μόνο λίγο στα κιλά και όχι στο ζώδιο

4. Re: 4 οικος

Σας μπερδεψα λιγο...ρωταω αν οταν η ακμη του 4 οικου βρισκεται στις τελευταιες μοιρες των διδυμων για παραδειγμα, και το ζωδιο του καρκινου βρισκεται και αυτο, αλλα οχι εμπεριεχομενο, καποιες μοιρες του, το γεγονος οτι η ακμη βρισκεται στις τελευταιες μοιρες των διδυμων, μας δειχνει οτι τα θεματα του οικου τελειωνουν γρηγορα για παραδειγμα...? ελπιζω να εγινα σαφης.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Περνώντας από εδώ πρόσεξα και εγώ την ερώτηση σου μα δεν την κατάλαβα και μπήκα σε σκέψεις.

Λες ότι η ακμή του 4ου είναι στο ζώδιο των Διδύμων, και το ζώδιο του Καρκίνου βρίσκεται και αυτό αλλά όχι εμπεριεχόμενο παρά κάποιες μοίρες του....................

Μήπως ίσως εννοείς ότι π.χ. η ακμή του 4ου είναι στο ζώδιο των Διδύμων ενώ εντός του 4ου οίκου μοιράζεται με κάποιες μοίρες και το ζώδιο του Καρκίνου;

Πιο συγκεκριμένα λες ίσως πως η ακμή είναι π.χ. στις 26 ή 27 ή και 28 μοίρες των Διδύμων και ότι ίσως στον τέταρτο βρίσκονται μόλις 5 ή 10 ή 15 μοίρες του Καρκίνου;

Ελπίζω να μην μπέρδεψα εγώ τώρα εσένα, αλλά πραγματικά σπάω ακόμα το κεφάλι μου τι πραγματικά θες να πεις.

6. Re: 4 οικος

Ναι ναι! αυτο θελω να πω! τοσο πολυ ακατανοητη γινομαι..???? μαλλον δεν εκφραζομαι σωστα.
    Αυτο θελω να πω που περιγραψατε κι εσεις. Τι μας δειχνει στο χαρτη, οταν ο τεταρτος οικος ξεκινα στις τελευταιες μοιρες ενος ζωδιου (πχ ξεκινα στις 28 διδυμων) και συνεχιζει με καρκινο (μεχρι πχ 20 καρκινου), δλδ δεν βαζω στην ερωτηση και το εμπεριεχομενο, απλα.πως ερμηνευουμε 1) την ακμη του 4 οικου σε τελευταιες μοιρες και 2) τι γινεται οταν ο βδ ή νδ σχηματιζει συνοδο με την ακμη του 4 οικου. Τι μας δειχνει για τα θεματα του οικου..? Βεβαια, το τελευταιο ειναι ερωτηση με ενα σπαρο δυο τριγωνια, γιατι αναγκαστικα εξεταζουμε και ακμη 10 ου οικου...
    τελος παντων, μη σας κουραζω...!
    Φορτιστηκατε και με τα της μητροτητας σημερα...

Κα Σπίγγου ευχαριστώ πολύ και εσάς για την απάντησή σας! Με συγχωρείτε για την χθεσινή παράληψη...αλλά η αλήθεια είναι πως το θέμα του Κρόνου με είχε τρομάξει λίγο... πάντα θεωρούσα τον Κρόνο (διαισθητικά πάντα και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις) αυστηρό μέν, βοηθό δε και ξαφνικά ακούω Κρόνο και τρέχω!! Λίγο ο Κρόνος του γιού μου στον 4ο.. λίγο ο Κρόνος του συζύγου μου που σε 2-3 χρόνια θα περιδιαβαίνει στον 8ο οίκο του.. με άγχωσαν!! Ευχαριστώ, λοιπόν, τόσο εσάς όσο και την κα Ζαχαριάδου για τις πολύτιμες πληροφορίες σας αλλά και για τον χρόνο που μου αφιερώσατε!!

Καλησπερα και απο μενα με ακμη 4ου στον τοξοτη κ με ουρανο κ ποσηδωνα στον 4ο τι θα υπαρχει στην οικογενεια? δεδομενου οτι τον ποσειδ. στον 4ο τον εζησα και στη οικογενεια που μεγαλωσα...

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

Καλησπερα εγω εχω ακμη 4 στον λεων ο ηλιος μου ειναι στον ταυρο σε συνοδο με τον Β.Δ μου στον 12 οικο τι συμαινει αυτο για την οικογενεια που θα κανω?

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Και σε ποιό ζώδιο είναι ο Βόρειος Δεσμός toniateddybear;

Page 8 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)