s
Προοδευμένη Αφροδίτη - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 35
    Όνομα:
    Βασίλης

Re: ΠΡΟΟΔ. ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Quote Originally Posted by Stori View Post
    Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ για την προοδευμένη Αφροδίτη, η δική μου είναι στις 3 Σκορπιού και κάνει σύνοδο με τον προοδ. Άρη στη 1 Σκορπιού και τον προοδ. Ήλιο στις 5 Σκορπιού. Ως προς γενέθλιους πλανήτες, μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα κάνει τρίγωνο με την Ήρα στις 6 Ιχθύων και το Δία στους 9 Ιχθύων. Αυτά συμβαίνουν από τον 5ο προς τον 7ο οίκο. Επίσης η προοδ. Αφροδίτη βρίσκεται πάνω στο γενέθλιο μεσοδιάστημα Ήλιου/Σελήνης και στα επόμενα 2 χρόνια πάνω στο γενέθλιο Βερτέξ. Αυτά όλα είναι καλές ενδείξεις για τις σχέσεις μου;
    Χμ, καλό διάστημα θα ήταν όταν κάποια χρόνια πίσω η Αφροδίτη είχε πιάσει τον Άρη σου, stori. Τώρα αποκλίνει σιγά σιγά κάθε χρόνο. Δες πόσο γρήγορα κινείται κι αν θα φτάσει τον Ήλιο σου κάποια στιγμή και μετά από πόσα χρόνια. Μέχρι τότε όσο θα διαρκεί η σύγκλιση λογικά τα αισθηματικά σου θα είναι ανθηρά. Και η εικόνα που κάνει με το μεσοδιάστημα Ήλιου/Σελήνης σου καλή είναι γιατί κρατάει ψηλά τα αισθηματικά παρά την "κοιλίτσα" που κάνει η Αφροδίτη φεύγοντας εκτός ανοχής από τον Άρη και μέχρι να φτάσει (αν φτάνει) τον Ήλιο.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Σας ευχαριστώ για την απάντηση.
    Όταν Αφροδίτη Άρης και Ουρανός συναντήθηκαν από πρόοδο στις 29 Ζυγού ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα... λάθος πρόσωπο!
    Η Αφροδίτη πιάνει τον Ήλιο το 2015! Και τότε κάνουν και τρίγωνο ακριβείας με το Δία (ο Δίας είναι κυβερνήτης του 7ου μου). Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι δηλαδή.
    Οι όψεις αυτές όμως ως "συγκλίνουσες" δεν δουλεύουν ήδη;

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Stori καλό ξημέρωμα,

Οι συγκλίνουσες μπορεί και κάποιες φορές επιδρούν όντως ενωρίτερα από το αναμενόμενο, ειδικότερα εάν το ένα πλανητικό ή το άλλο πλανητικό σώμα που συμμετέχει, σχηματίζει όψεις με άλλον ή άλλους πλανήτες, ή εάν δέχονται συγχρόνως περισσότερες από μία επιρροές από διελεύσεις.

Το αν όμως όπως στην δική σου περίπτωση θα σε απογειώσει ερωτικά, ή το εάν θα πρόκειται π.χ. λόγω Αφροδίτης για μία σημαίνουσα κοινωνική υπόθεση, (αν υποθέσω ότι συμμετέχουν 3ος/11ος ), ή ίσως μία συνεργασία, ή κάποιο άλλο οικονομικό θέμα, αυτό θα εξαρτηθεί επίσης από τυχόν άλλες όψεις που θα σχηματίζει τότε και αυτή.

Το πότε γενικά θα παίξει τι και πως, είναι πάντα εξαρτώμενο και από τις διελεύσεις, τυχόν εκλείψεις, αλλά και το ευρύτερο γενικό πλαίσιο του χάρτη.

Οταν λες ότι η Αφροδίτη πιάνει τον Ηλιο το 2015, άρα ζήσε έως τότε Μάη μου να φας τριφύλλι δηλαδή, μπορεί τελικά να μην παίζει χρονικά τότε, αλλά ενωρίτερα ή και αντιθέτως αργότερα.

Χώρια που και σε ποια ζώδια και οίκους θα συμβαίνουν τα πλανητικά τεκταινόμενα. Μην ξεχνάς πως και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση. Αλλο μπρίο σπίρτο, φωτιά και ερωτική λάβρα π.χ. με μία Αφροδίτη στον Κριό, και άλλο αν είναι στην Παρθένο ή στον Αιγόκερω.

Επίσης, λάβε υπόψη σου ότι ο 7ος πέρα όλων των άλλων γνωστών επιρροών του, λειτουργεί και ως δέκτης, όπερ και σημαίνει ότι ποιός μπομπός -πλανήτης του στέλνει σήματα για να τα λάβει ή όχι.

Οσο ποιό δυνατοί οι μπομποί -δηλαδή Αφροδίτη /Ηλιος τόσο και πιο πιθανό είναι ο Δίας να τα λάβει μία ώρα νωρίτερα.

Γενικά ο Δίας εκεί που είναι, είναι σαν το παλιό καλό τηλέγραφο. Χώρια που μπορεί να πιάσει και
    εξωτερικό. Αυτό που το πας πάλι. Μήπως καλού -κακού πρέπει να αρχίσεις να μαθαίνεις καμιά πρόσθετη ξένη γλώσσα;

Οχι τίποτα άλλο, όταν θα σου πει σε αγαπώ μωρό μου και θέλω να σε παντρευτώ να το καταλάβεις κιόλας!

Φιλικά, με καλούς χαρταετούς
    Last edited by Χρυσάνθη Σπίγγου; 26-02-2012 at 05:45 AM.

Οχι τίποτα άλλο, όταν θα σου πει σε αγαπώ μωρό μου και θέλω να σε παντρευτώ να το καταλάβεις κιόλας!

Το εξωτερικό σίγουρα παίζει στα επόμενα χρόνια στη ζωή μου

Σας ευχαριστώ κα Σπίγγου για την απάντηση. Η Αφροδίτη και ο Ήλιος βρίσκονται από πρόοδο στο Σκορπιό (γενέθλια καί οι δύο είναι στην Παρθένο), στον 5ο μου, και ο προοδ. Δίας και Ήρα στον Ιχθύ στον 9ο (έγραψα εκ παραδρομής "7ο" ενώ εννοούσα πως ο Δίας ειναι κυβερνήτης του 7ου). Από τότε που οι προοδευμένοι πλανήτες μου μπήκαν στο Σκορπιό (έπεται ο Ερμής σε 1 χρόνο) νιώθω πολύ πιο "Σκορπίσια" οπότε η φύση των πλανητών... μάλλον βοηθάει την ερωτική απογείωση (ή υπογείωση, μια που μιλάμε για Σκορπιό).

Επειδή έχω και γενέθλια σύνοδο Άρη-Πλούτωνα στον 5ο (στο Ζυγό όμως) το πέρασμα τόσων πλανητών στο Σκορπιό με βοηθάει να την εκφράσω πιο δημιουργικά και με τρόπο που της ταιριάζει.

Παρεμπιπτόντως, οι Solar Arc Άρης και Πλούτωνας (τώρα σε σύνοδο στις 13 Σκοριού) πλησιάζουν να εξαγωνίσουν την Αφροδίτη μου στις 15 Παρθένου. Αυτό μετράει ως όψη;

Η σχέση της Ήρας με όλα αυτά κρίνεται ως σημαντική; Ή είναι δείκτης γάμου μόνο για τους άντρες;

Σας ευχαριστώ πολύ.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Λοιπόν stori χάρηκα που χάρηκες.

Κάπου κάτι δεν μου λες καλά ή εγώ δεν καταλαβαίνω σωστά. Συγκυβερνήτης ο Δίας 7ου ή και 6ου ή αντίθετα και 8ου;

Για εμένα σημαντική ερώτηση αυτή που χρήζει άμεσης απάντησης ως προς το τι τελικά θα παίξει οσονούπω ή εν ευθαίτω χρόνο για του λόγου σου.

Δεν στέλνεις καμία ημερομηνιουλοχρονολογία μπας και μπω πιο καλά στο σύστημα σου; Σαν καλύτερο το κόβω αυτό. Εσύ τι λες ;

Τώρα όσο για Ηρες - Δήμητρες και τα τοιαύτα που διαβάζω εδώ και εκεί μην ρωτάς εμένα καθώς ουδόλως ασχολήθηκα και ουδόλως προβλέπω να ασχοληθώ με του λόγου τους. Για αυτές αποτάνσου σε άλλους συναδέλφους.

Προσωπικά ασχολούμαι κατά κύριο λόγο τόσο με την καρμική όσο όμως και με την συστημική αστρολογία, -συν κανά δυό ακόμα τεχνικές - που από την μία αποφέρουν έκτακτα συμπεράσματα αλλά και από την άλλη, χρήζουν σύνθετης τεχνικής -προσέγγισης, ώστε εάν πρόσθετα και τα υπόλοιπα ζήτω που καήκαμε.

Sorry ε; Οσο για το αν η Ηρα είναι ίσως δείκτης γάμου για τους άντρες, τώρα την κάτσαμε την βάρκα για τα καλά. Γιατί ξέρεις εσύ κανέναν άλλον πραγματικό δείκτη γάμου για άντρες; Οχι πες μου μπας και βρω και εγώ γαμπρό. Χα,χα,χα,.............πλάκα κάνω φυσικά.

Τέλος περί ερωτικοαπογείωσης ή υποδόρειας -έτσι το λέω εγώ - συντέλειας τι να σου πω.

Οτιδήποτε περί έρωτος η προσωπική μου άποψη ήταν, είναι θα παραμείνει όσο ζω και υπάρχω, τον ζούμε, τον ρουφάμε, τον συνθλίβουμε μέχρι να μας συνθλίψει, και ύστερα κάνουμε απογραφή τα συντρίμμια μας!

Αρκεί να το ζεις. Οπως λέει και ο Σαίξπηρ. To be or not to be. To be, to be .............λέω εγώ.

Χίλιες φορές έστω και μία κακή εμπειρία παρά καθόλου εμπειρία. Οσον αφορά τον έρωτα εννοώ.

Φιλ - Χρ

Χαχαχ συγνώμη, σας μπέρδεψα γιατί μπερδεύτηκα και η ίδια, τί να κάνω με ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι;

Την ημερομηνία μου θα προτιμούσα να μην τη δημοσιοποιήσω, αυτό που ισχύει είναι: έχω ωρ. Δίδυμο και Τοξότη στην ακμή του 7ου, επομένως ο Δίας είναι κυβερνήτης του 7ου. Το γενέθλιο Δία μου τον έχω στον 10ο οίκο (λόγω οικοθεσίας) στους Ιχθείς. Εκεί έχω και την Ήρα, σε σύνοδο με το Δία.

Τώρα, οι πρόοδοι: Ήλιος Αφροδίτη και Άρης βρίσκονται στο τέλος του 5ου οίκου, που περιέχει την αρχή του Σκορπιού. Από εκεί έχουν αρχίσει να τριγωνίζουν Δία και Ήρα.

Μεσοδιάστημα Ήλιου/Σελήνης και Βερτέξ έχω στο τέλος του 5ου, στο Σκορπιό, και οι παραπάνω πρόοδοι είτε βρίσκονται ήδη πάνω στο μεσοδιάστημα και στο Βερτέξ, είτε θα τα πιάσουν μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια.

Οφείλω μάλλον να προσθέσω πως στον προοδευμένο χάρτη έχω και άλλο ένα πολύ σημαντικό συμβάν που δεν ξέρω αν θα μπορούσε να έχει και θετικές προεκτάσεις (γενικά το φοβάμαι...): ο ωροσκόπος μου προοδεύοντας θα πιάσει του χρόνου το γενέθλιο Κρόνο μου. Στο γενέθιο χάρτη έχω τον Κρόνο στον 2ο οίκο, στον Καρκίνο. Και ευτυχώς σε τρίγωνο με τον Δία.

Όνομα:
    Βασίλης

Stori, στις προόδους γενικά η ανοχή που δίνουμε είναι μία μοίρα πριν μία μετά.. Αυτό συνοψίζεται σε τρία χρόνια περίπου για τους πλανήτες που κινούνται σαν τον Ήλιο. Βέβαια Ερμής και Αφροδίτη συχνά έχουν άλλη ταχύτητα, οπότε μπορεί να πέσουμε έξω κάποιους μήνες, γι' αυτό πρέπει να κοιτάς την ταχύτητα στα προγράμματα ή τις εφημερίδες... Η σύγκλιση μπορεί να δουλέψει, αλλά εγώ προσωπικά δε δίνω σημασία, αν δε δω ανοχή μιας μοίρας...

Χαιρετισμούς...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Βασίλης

Κι ένα υστερόγραφο...

Συμβουλή προς όλους όσους έχετε μπει ως σπουδαστές στο τριπάκι της ερμηνείας... Μην πιάνετε ταυτόχρονα πολλά ερμηνευτικά συστήματα και πολλά σύμβολα μαζί... Προσπαθήστε να ερμηνεύσετε μεμονωμένα μία θέση / όψη. Εμείς οι αστρολόγοι καλά λέμε ότι ένα θέμα πρέπει να το κοιτάς από όλα τα συστήματα να δεις τι βγάζει, αλλά στην πράξη για σας που μαθαίνετε αυτό είναι απλώς μία κόλαση ερμηνείας. Πολλές φορές υπάρχουν όψεις και θέσεις που είναι άσχετες μεταξύ τους και δεν θα μπορέσετε να τις καταλάβετε αν δεν τις βιώσετε. Λέω συχνά το προσωπικό μου παράδειγμα όταν μέσα σε διάστημα 3 μηνών έβλεπα να έχω και αντίθεση προοδευτικής Σελήνης με γενέθλιο Ήλιο και σύνοδο προοδευτικού Ήλιου με Σελήνη. Έχοντας σχέση τότε δεν μπορούσα να καταλάβω τι θα γίνει. Θα χωρίσω τελικά ή θα παντρευτώ; Τελικά χώρισα και βρήκα άλλη σχέση. Η ζωή φέρνει έτσι τα πράγματα που συχνά κάποια πράγματα δε συνδυάζονται. Απλά συμβαίνει πρώτα το ένα και λίγο μετά το άλλο. Επομένως προσπαθήστε (κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον, κάθε συνάδελφος έχει και τη δική του προσέγγιση) να καταλάβετε σε βάθος πρώτα Ένα πράγμα. Όταν το κατακτήσετε αυτό, μετά πάτε στο δεύτερο...

Και πάλι χαιρετισμούς...

Ευχαριστώ για την απάντησή σας και πάλι. Έχετε δίκιο! Απλά είναι τόσο πολλές οι απορίες... που θέλουμε να τα μάθουμε όλα

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)