s
[Συζήτηση] Ποσειδώνας στους Ιχθείς. «Μεγάλε μου έρωτα» - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 47 of 47
    Όνομα:
    Χρυσάνθη

Re: Ποσειδώνας στους ιχθύς- -«μεγάλε μου έρωτα»

Πες τα ρε Τόνια να μην τα λέω και τα ξαναλέω εγώ.

Τι να σου κάνει ο δύσμοιρος ο Ποσειδώνας αν εσύ είσαι ταγμένος να υπερ λειτουργεί το δεξί και όχι ή καθόλου το αριστερό ημισφαίριο.

Το πολύ - πολύ, πετάγεσαι σε κανένα καλό χειρούργο και σου βάζει αντί εμφύτευμα στήθους, εγκεφάλου και είσαι σένιος/σένια

Τωρα λοιπον με τον Ποσειδωνα στους Ιχθεις, μηπως ξερει καποιος να μου πει ΧΟΝΔΡΙΚΑ, ποιος θα εξαπατησεις ποιον? Οι εχοντες συνοδο Ποσειδωνα, τους εχοντες τετραγωνο/αντιθεση Ποσειδωνα? Η κινδυνευουμε και εμεις οι Ιχθεις να εξαπατηθουμε πρωτοι και καλυτεροι?

Δεν συζητω βεβαια για τα θετικα που θα φερει ο Ποσειδωνας. Αυτα ειναι ουτως η αλλως καλοδεχουμενα.
    Μπορει καποιος απο τους εμπειρους στο site να μας υποδειξει οψεις του Ποσειδωνα με διελαυνοντες πλανητες που θα πρεπει να προσεχουμε? Ολα τα ζωδια εννοειται, οχι μονο εμεις οι Ιχθεις.

Υποθέτω ότι εάν εσύ είσαι με τα πόδια στη γη , ότι και να κάνει ο γενέθλιος Ποσειδώνας σου με αντιθέσεις και τετράγωνα με προσωπικούς πλανήτες, θα είσαι μια χαρά! Ακόμα και όταν οι όψεις αυτές ενεργοποιηθούν από διελαύνοντες! Εάν υπάρχει μία αντισταθμιστική όψη με Κρόνο βοηθάει... (είσαι ψαράκι? ε ο κυβερνήτης σου είναι στη φυσική του θέση..)

Ευχαριστω Χρυσανθη για την απαντηση. Ναι ειμαι Ιχθυς 7μ+7'. Ο γενεθλιος Ποσειδωνας μου ειναι στις 28μ του Ζυγου [8ος Ηλιακος, 4ος γενεθλιος] και λαμβανει μερος σε ενα σταυρο στα τριτα δεκαημερα των παρορμητικων με Αφροδιτη, Δια, Ουρανο, Αρη και Σεληνη. Καταλαβαινεις τι εγινε με τον διελαυνοντα Κρονο στον Ζυγο ο οποιος δεν εκανε μονο συνοδους,τετραγωνα και αντιθεσεις με τους γενεθλιους μου, αλλα και εναμισυ τετραγωνο με τον γενεθλιο Ηλιο μου και μεσα στο καλοκαιρι θα το ξανακανει, ετσι για να μην ξεχνιομαστε....

Δεν αναφερομαι ομως στις οψεις του γενεθλιου Ποσειδωνα [αυτες πλεον μου ειναι γνωστες αφου μαζι τους γεννηθηκα], αλλα στις επερχομενες οψεις του διελαυνοντα.
    Ειδικοτερα με απασχολει η οψη τετραγωνου που θα κανει με τον Δια στους Διδυμους απο τον Ιουνιο και μετα. Και οχι μονον η δικη του οψη αλλα και του γενεθλιου Ηλιου μου.
    Στο ιδιο σημειο θα λαβουν μερος στο τετραγωνο αυτο, ο ενας μετα τον αλλον, Εκλειψη Ηλιου και αναδρομη Αφροδιτη.
    Στο πρωτο δεκαημερο των Διδυμων εχω επισης προοδευμενο Αρη και θα προοδευσει και η προοδευμενη μου Σεληνη.
    Οπως καταλαβαινεις, ναι μεν ο Κυβερνητης μου ειναι στον φυσικο του Οικο, αλλα συγκρουεται με τον παραδοσιακο μου συγκυβερνητη τον Δια και με τους προοδευμενους μου Αρη και Σεληνη στον τεταρτο Ηλιακο μου Οικο.
    Πιστευω - και εχει αποδειχθει, στην δικη μου περιπτωση τουλαχιστον - πως οι Ηλιακοι οικοι λειτουργουν πολυ πιο συγκεκριμενα. Ανησυχω για τον τεταρτο στους Διδυμους [ακινητη περιουσια, σπιτι κτλ.] οπου συμβαινουν ολα τα προαναφερομενα.
    Με τον Ποσειδωνα στον 12ο Ηλιακο μου οικο [Υδροχοος 8ος γενεθλιος], "εφαγα" εξαπατηση "με χρυσα κουταλια" σε θεματα ακινητης περιουσιας.

Βεβαια τωρα ειμαι βαθεια υποψιασμενη και ανυπομονω να εισελθει ο Κρονος στον Σκορπιο.
    Αναρωτιεμαι αν βοηθαει η παραλληλια του διελαυνοντα Κρονου στον Ζυγο, με τον Ηλιο μου. Αργοτερα με τον Κρονο στον Σκορπιο, θα συνεχιστει αυτη η παραλληλια, οχι μονο με τον γενεθλιο Ηλιο μου αλλα και με τον διελαυνοντα Ποσειδωνα, σε οψη τριγωνου.
    Κατα την αποψη μου, η παραλληλια αυτη θα μου στερει ευχαριστηση αλλα τουλαχιστον θα αποφευγω τις φρουδες ελπιδες και την μετεπειτα καταρευση.
    Αλλωστε την διελαυνουσα αυτη θεση του Κρονου την εχω ξαναβιωσει το 1982 και δεν ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ ασχημη.
    Ελπιζω η ΣΚΛΗΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ που βιωσα τα τελευταια χρονια να μου εξασφαλισει το απολυτηριο απο την "απομονοση".

Κάτσε γιατί εδώ αυτό που είδα με ξεπερνάει, καταρχάς καλό κουράγιο και μας έχεις δώσει αρκετό υλικό για να ψαχτούμε.. !

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    Κάτσε γιατί εδώ αυτό που είδα με ξεπερνάει, καταρχάς καλό κουράγιο και μας έχεις δώσει αρκετό υλικό για να ψαχτούμε.. !
    Ευχαριστω-Ευχαριστω-Ευχαριστω!

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Re: Ποσειδώνας στους Ιχθείς. «Μεγάλε μου έρωτα»

Εννοώ πως οπουδήποτε στο γενέθλιο ή το προοδευτικό σου ωροσκόπιο βρίσκεται ο οίκος των Ιχθύων από αυτόν τον οίκο θα διελαύνει και ο Ποσειδώνας όλα τα επόμενα χρόνια.

Με άλλα λόγια διαβάζεις βασςικά τον οίκο επιρροής του.

Φιλ - Χρ

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)