s
[Συζήτηση] Συναντώντας την αδερφή ψυχή σας την κατάλληλη στιγμή - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 51 to 60 of 66
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Συναντώντας την αδερφή ψυχή σας την κατάλληλη στιγμή

Quote Originally Posted by Atrapos View Post
    Φαντάζομαι να μην δέχεσαι απαντήσεις αποκλειστικά από κορίτσια.
    Γιατί σε παραξενεύει τόσο ένα διαζύγιο να συμπέσει με τον Δία στον 7ο; Ο Δίας είναι ο πλανήτης της υπερβολής. Η σχέση προφανώς δεν χάλασε επειδή πήγε ο Δίας στον 7ο. Υπήρχαν προβλήματα από πριν. Αλλά με μια τέτοια διέλευση είναι κάπως πιο δύσκολο να βάλεις νερό στο κρασί σου. Φυσικά εξαρτάται και από τη θέση του γενέθλιου Δία, όψεις κλπ.
    Μιλάω και με αγόρια αν θες να ξέρεις Δημήτρη!
    Μου φάνηκε παράξενο να χωρίσεις όταν ο Δίας είναι στον 7ο,μάλλον γιατί εγώ παντρεύτηκα μόλις άγγιξε την ακμή του,με το καλημέρα σας!
    Και μ'ένα εξαγωνάκι με Αφροδίτη και με Ουρανό,και άλλα που πρόσεξα πολύ μετά..
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Η διαφορά με τον Δία είναι ότι συνήθως ο χωρισμός είναι ηθελημένος, τον θέλει το άτομο ή τουλάχιστο είναι "για το καλό" του, για να μπορέσει να προχωρήσει στην ζωή του. Γι' αυτό και το άτομο νιώθει ένα αίσθημα απελευθέρωσης μετά, το ξεπερνά πιο εύκολα και δεν το παίρνει τόσο κατάκαρδα όσο με άλλους πλανήτες.

ego ti drama trabao me afroditi ,ari.ermi.se antithesi me ton ploytona moy

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by tabros View Post
    ego ti drama trabao me afroditi ,ari.ermi.se antithesi me ton ploytona moy
    drama tou dramali !

Ήταν προκλητικό για πλάκα, δεν φταίω εγώ.

Εντάξει, συγνώμη...
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Ακούγεσαι να το περνάς...άρα ξέρεις. πες μας κι εμάς γιατί καλή κ η ερμηνεία αλλά το βιωματικό είναι άλλη ιστορία!

Όνομα:
    Μαρία

Δεν υπάρχει αυτό με την αδελφή ψυχή παιδιά.Ο έρωτας ναι,το πάθος ναι,η αγάπη επίσης.Το αιώνιο πρόβλημα είναι ότι αυτά τα 3 συνήθως δεν συνυπάρχουν οπότε κανείς δεν είναι απόλυτα ευτυχισμένος.
    Οποιος νομίζει ότι βρήκε την αδελφή ψυχή του,ας συγκατοικήσει μαζί της για κάμποσο καιρό.
    Να δεις για πότε η"αδελφή ψυχή",γίνεται εφιάλτης και άσχημος μάλιστα.
    Οι πιο ευτυχισμένες σχέσεις δεν παντρεύτηκαν ποτέ,κι οι πιο γοητευτικοί άντρες είναι αυτοί που δεν γνωρίσαμε ποτέ..
    Με εξαιρέσεις στα χρόνια που ζω,΄δύο ή τρία ζευγάρια-απ'αυτούς που πεθαίνουν ερωτευμένοι-και δεν ξέρω πως γίνεται,δεν φαντάζομαι πως κρατάνε τα αισθήματα τους ζωντανά. Φαντάζομαι η προσπάθεια γίνεται αμοιβαία,οπότε πετυχαίνει..
    Βασικά έχω πολλές σκέψεις για το θέμα αυτό,και θα σταματήσω εδώ καλύτερα.
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

η ζωη μου ειναι σκληρη,με κρονο στον 8ο με ταφ τετραγωνο σεληνης ηλιου ουρανου,φαντασου τα ερωτικα μου ειναι ελαχιστα αν και πολυ εντυπωσιακος αντρας.βαλε το αυτο σε αντιθεση με τον αρη μου στον κριο,που διψαει για παθος τρελο,αντε να μπορεσεις να σταθεις με εσωτερικη ηρεμια.βαλε και την ενεργεια που κοχλαζει μεσα μου αντιθεση αρη πλουτωνα.τι αλλο θες να δεις τι τραβαω.βεβαια παντα σοζωμαι,ισως φταινε τα 10 μου τριγωνα και τα 4 μεγαλα μου τριγωνα.η ζωη μου ειναι ταινια.βεβαια που φωτια στο ορωσκοπιο μου δυσκολευεται με ταυρο ζωδιο και οροσκοπω αιγωκερο.ειμαι παντως πολυ ωραιος αντρας,επιβλιτικος αλλα ο κρονος στον 8ο μου αναιρη τ απαντα.βεβαια με δια σεληνη στον εβδομο ειναι καλες οι σχεσεις μου.δεν εξρω θα δειξει.....

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Αμ όχι μόνο με Δία το θέλει το διαζύγιο αλλά και Κρόνο, και με Αφροδίτη και με ότι άλλο τραβάει η καρδιά του καθενός όταν και εφόσον πρόκειται για άτομα που δεν αντέχουν τις πιέσεις και προπάντων κανενός είδους καταπίεση.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Μάλλον το ότι είσαι εντυπωσιακός άντρας και επειδή έχεις και ένα τσούρμο τρίγωνα, ε για αυτό σίγουρα τραβάς τα ζόρια.

Αλλά αν κατάλαβα καλά από το επόμενο δημοσίευμα σου εσύ μιλάς μεν για έρωτα, αλλά τελικά εννοείς σεξ ή κάνω ίσως εγώ μεγα λάθος;

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Κάπου με μπέρδεψες τώρα ντιπ για ντιπ. Τι πάει να πει που φωτιά στο χάρτη σου αλλά με Αρη στον Κριό και αυτός σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ..........και αν κατάλαβα καλά ο Αρης ίσως στον τέταρτο ο Πλούτωνας ίσως στον δέκατο.

Κάτι μάλλον δεν μας το λες καλά. Και για να έχουμε και μια πιο σαφή εικόνα αυτός ο περίφημος Κρόνος στον 8ο ναι, αλλά σε ποιό ζώδιο.

Αχ εσείς οι ωραίοι και οι εντυπωσιακοί άντρες με το καθρέφτη ανά χείρας και το ζελέ από την άλλη μας να μας εκθέτετε την πλανητική σας ταυτότητα που στο καλό να βρείτε χρόνο για μια λιγότερο σκληρή ζωή.............αλήθεια που;

Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)

Tags for this Thread