s
[Συζήτηση] Συναντώντας την αδερφή ψυχή σας την κατάλληλη στιγμή - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 41 to 50 of 66
    Όνομα:
    Μαρία
    Διαχείρηση,έχασα μια δημοσίευση!

Τώρα βλέπω μια φράση μόνο.Τελοσπάντων..
    Κανονικά δεν θα πρεπε να συμμετέχει κι ο 5ος οίκος σε καινούριες γνωριμίες με κάποιο τρόπο?
    Διαζύγιο με τον Δία πως γίνεται βρε κορίτσια,μου λέτε?
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Re: Συναντώντας την αδερφή ψυχή σας την κατάλληλη στιγμή

maria 76 καλημέρα,

Ο 5ος οίκος εκτός της ευρέως αναφερόμενης δημιουργικότητας αναφέρεται γενικά και στην "κυοφόρηση" για το κάθε τι. Κυοφορείται π.χ. ένα δημιούργημα, μία γνωριμία, ένα έργο, ένα καλλιτέχνημα, το πρώτο ερωτικό άγγιγμα ή αγκάλιασμα, την γένηση ιδεών, την δοσοληψία με αγαπημένα πρόσωπα, την επιδεκτικότητα, κ.ο.κ.

Τώρα επειδή δεν γνωρίζω επί ή σε τι στηρίζεται επακριβώς η ερώτηση σου, δεν είμαι και τόσο σίγουρη αν η παραπάνω απάντηση θα είναι διαφωτιστική και έγκυρη.

Το διαζύγιο σε σχέση με τον Δία συνάδει με την ιδέα ότι δεν υπάρχει επέκταση, σε ένα θεσμό όπως π..χ ο γάμος. Οι παρατηρήσεις μου έχουν δείξει μάλιστα, ότι γάμοι οι οποίοι τελούνται με δύσκολες όψεις Δια, δεν κρατούν για πολύ.

Παρεμπιπτόντως τι εννοείς έχασα μία δημοσίευση; Ρωτώ γιατί και εμένα μου εμφανίζονται διάφορα δημοσιεύματα, για να ανακαλύψω είτε μετά από ώρες είτε και καμιά φορά και μέρες ότι έχουν προηγηθεί άλλα, ή δημοσιευμάτα που έχω ήδη διαβάσει εμφανίζονται σαν κομήτες ξανά απο το πουθενά.

Φιλικα,

Χρυσάνθη

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Διαχείρηση,έχασα μια δημοσίευση!
    Μαρία διορθώθηκε το ποστ σου.. Επειδή σου συμβαίνει συχνά, για να το αποφύγεις προσπάθησε να αφήνεις κανένα κενό μετά τα σημεία στίξης..
    Quote Originally Posted by Χρυσάνθη Σπίγγου View Post
    Ρωτώ γιατί και εμένα μου εμφανίζονται διάφορα δημοσιεύματα, για να ανακαλύψω είτε μετά από ώρες είτε και καμιά φορά και μέρες ότι έχουν προηγηθεί άλλα, ή δημοσιευμάτα που έχω ήδη διαβάσει εμφανίζονται σαν κομήτες ξανά απο το πουθενά.
    Δε συμβαίνει κάτι περίεργο στην ουσία.. Οι νέες δημοσιεύσεις που τυχαίνει κάποιες φορές να έχετε διαβάσει και μετά ξαναεμφανίζονται στα μη αναγνωσμένα, είναι διότι είχαν δημοσιευτεί σε λάθος ενότητα και με τη μεταφορά στο σωστό thread ξαναβγαίνουν ως μη αναγνωσμένα.. Όσο για τα ποστ που χάνετε σε κάποια συζήτηση, συμβαίνει μερικές φορές κατά τη διάρκεια που απαντάμε σε ένα θέμα, να έχει προχωρήσει η συζήτηση, με αποτέλεσμα όταν πατούμε υποβολή απάντησης να "χάνουμε" κάποια μη αναγνωσμένα, εφόσον με την υποβολή της απάντησής μας βρισκόμαστε ήδη στη σελίδα των τελευταίων ποστ.. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανεβούμε λίγο στη σελίδα ώστε να τσεκάρουμε αν έχει προηγηθεί κάποιο ποστ πριν τη δική μας απάντηση..

Όνομα:
    Καρολίνα

Ναι πράγματι! Εκτός από αυτό, ο ήλιος είναι σε 5ο οίκο, και αυτό λιονταρίσιο. Για να είμαι ειλικρινής όμως με ελκύουν περισσότερο οι υδροχόοι σαν χαρακτήρες-έχουν και μια δόση εξυπνάδας παραπάνω έτσι δεν είναι; Ο χρόνος θα δείξει... Ευχαριστώ πολύ!

Η ουσία, το κλειδί σε κάθε χάρτη είναι η σύνθεση, τόσο του ίδιου του γενέθλιου χάρτη όσο και των τάσεων και των ψυχολογικών επιδράσεων μιας συγκεκριμένης περιόδου. Εδώ στο σάιτ ασχολούμαστε κυρίως με τα επιμέρους στοιχεία (θέσεις πλανητών, όψεις κ.λπ) και για πολλούς αντικειμενικούς λόγους δεν μπαίνουμε στο θέμα της σύνθεσης.

Έτσι, ενώ το άρθρο αυτό είναι σωστό ως προς την λογική των επιδράσεων που μπορεί να δεχτεί μια γενέθλια Αφροδίτη, αν περιμένουμε να δουλέψει πάντα η "συνταγή" του επιμέρους θα απογοητευτούμε. Γι' αυτό δεν μπορούν να υπάρχουν απόλυτοι κανόνες σε επιμέρους θέσεις ή όψεις. Ο τράνζιτ Δίας εδώ και μήνες βρίσκεται στον 7ο οίκο μου αλλά ταυτόχρονα είναι κι ο τράνζιτ Κρόνος πάνω στον ωροσκόπο μου. Προφανώς δεν βιώνω τον τράνζιτ Δία με τον τρόπο που λέει η επιμέρους θέση του στον 7ο οίκο.

Στο παράδειγμα που έδωσα πιο πάνω της γυναίκας με ακμή 7ου στον Ταύρο και Αφροδίτη στον Λέοντα, όταν ο τράνζιτ Δίας τριγώνιζε την Αφροδίτη της, ο τράνζιτ Κρόνος τετραγώνιζε τον Ήλιο της. Το τετράγωνο αυτό του τράνζιτ Κρόνου δεν της επέτρεψε να βιώσει το τρίγωνο του τράνζιτ Δία στην Αφροδίτη με τον τρόπο που λέει η επιμέρους αυτή όψη. Όταν ο τράνζιτ Κρόνος έφυγε από τον Ήλιο της, ο τράνζιτ Ποσειδώνας τετραγώνιζε από τον Υδροχόο τον άξονα 1ου/7ου της κι έτσι το τρίγωνο του τράνζιτ Ουρανού από τον Κριό προς την Αφροδίτη της επίσης δεν δούλεψε με τον ίδιο τρόπο. Τώρα που ο Ποσειδώνας έφυγε από τους Ιχθείς ίσως, αν είναι έτοιμη ψυχολογικά τώρα, να βιώσει την ανάγκη για μια ανανέωση και κάτι καινούριο στην συναισθηματική της ζωή με το τελευταίο πέρασμα του Ουρανού από την Αφροδίτη της. Αν δεν είναι έτοιμη ψυχολογικά δεν θα το ελκύσει ως εμπειρία.

Είναι καλό και χρήσιμο να μαθαίνουμε την σημασία των επιμέρους στοιχείων αλλά να έχουμε πάντα υπόψη μας ότι στην αστρολογία το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται πάντα από την σύνθεση των τάσεων.

Για σκοπούς της συζήτησής σας θα ήθελα να σας αναφέρω και εγώ τις προσωπικές μου εμπειρίες. Εγώ έχω κυβερνήτη του εβδόμου την αφροδίτη. Η αφροδίτη είναι στον 7ο στο σκορπιό σε σύνοδο ακριβείας με τον ουρανό στο σκορπιό. Μπορώ να σας πω ότι έχω σχεδόν σε καθημερινή βάση γνωριμίες χωρίς οποιεσδήποτε διελεύσεις που αναφέρονται στο άρθρο. Το πρόβλημα είναι ότι όλες μα όλες τις σταματώ πριν καν αρχίσουν (βλ. ουρανός) τώρα περιμένω την διέλευση του κρόνου που ναι μεν θα είναι σύνοδος αλλά ελπίζω να με ταρακουνήσει λίγο μπας και αποφασίσω να κάνω κάτι με κάποιο άνθρωπο γιατί με βλέπω να μένω στο ράφι

Όνομα:
    Κάτια

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα πιο πάνω και θα προσθέσω για όσες\όσους τρέχουν να ψάξουν τι γίνεται στο θέμα σχέσεων στη ζωή τους, ότι δεν αρκεί να δουν τον κυβερνήτη του 7ου και την Αφροδίτη, αλλά κάθε πλανήτη που βρίσκεται μέσα στον 7ο και επηρεάζει απόλυτα το θέμα αυτό.
    Για να μιλήσω και πιο πρακτικά , με παράδειγμα, θα πω ότι ενώ ο κυβερνήτης του 7ου οίκου μου είναι η Αφροδίτη, έχοντας την Σελήνη σε σύνοδο με την ακμή του 7ου, κάθε ενεργοποίηση της Σελήνης λειτουργεί καταλυτικά και άμεσα.Επίσης, με το αμοιβαίο τρίγωνο Αφροδίτης \Ουρανού που έχω, θα περίμενε κανείς οι σχέσεις μου να έχουν αυτή την Ουράνια «τρέλα» , που ναι μες δεν λείπει, αλλά την συμπεριφορά μου στο θέμα αυτό την καθορίζει η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στην ακμή του 7ου. Δεν μπορούμε να κρίνουμε λοιπόν από μία απομονωμένη όψη.
    Η ουσία όλης της υπόθεσης είναι ακριβώς αυτό που λέει η Κοραλλία στο πιο πάνω ποστ. Συνολική εκτίμηση των δεδομένων.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Καρολίνα

Συμφωνώ με το γεγονός ότι είναι σύνθετη διαδικασία. Κατά την άποψή μου, ωστόσο, πρέπει να επηρεάζουν και οι αστεροειδής και τα υποθετικά σημεία τις ερωτικές σχέσεις και τις προσωπικές μας επιθυμίες για τον κατάλληλο τύπο συντρόφου. Για παράδειγμα,οι θέσεις του eros και cupido σε ζώδιο, οίκο καθώς και οι όψεις τους παίζουν σημαντικό ρόλο.

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Διαζύγιο με τον Δία πως γίνεται βρε κορίτσια,μου λέτε?
    Φαντάζομαι να μην δέχεσαι απαντήσεις αποκλειστικά από κορίτσια.
    Γιατί σε παραξενεύει τόσο ένα διαζύγιο να συμπέσει με τον Δία στον 7ο; Ο Δίας είναι ο πλανήτης της υπερβολής. Η σχέση προφανώς δεν χάλασε επειδή πήγε ο Δίας στον 7ο. Υπήρχαν προβλήματα από πριν. Αλλά με μια τέτοια διέλευση είναι κάπως πιο δύσκολο να βάλεις νερό στο κρασί σου. Φυσικά εξαρτάται και από τη θέση του γενέθλιου Δία, όψεις κλπ.

Όνομα:
    Μαρία

Aχ αυτή η σύνθετη διαδικασία του ωροσκοπίου είναι το μπέρδεμα...
    Χρύσα σ'ευχαριστώ για την βοήθεια,και συγνώμη που δεν είμαι στο θέμα,αλλά όπως είπες συμβαίνει,και δεν θέλω να σας ενοχλώ κάθε φορά..
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Tags for this Thread