- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 66
-
17-02-2012, 01:04 PM #31
Re: Συναντώντας την αδερφή ψυχή σας την κατάλληλη στιγμή
Όταν ο Δίας ή ο Κρόνος περνούν από την μοίρα της Αφροδίτης (ή κάποιου άλλου πλανήτη) μια φορά, το πέρασμά τους διαρκεί μερικές μέρες και δεν φέρνει τίποτε ιδιαίτερο εκτός κι αν υπάρχουν ταυτόχρονα άλλες σοβαρές ενδείξεις στα προγνωστικά συστήματα. Όταν όμως γυρνούν ανάδρομοι, περνούν τρεις φορές από την μοίρα εκείνη και το πέρασμα τους διαρκεί περισσότερο χρόνο. Τότε μπορούν να φέρουν κάτι πιο σημαντικό.
Οι εξωκρόνιοι κινούνται για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα ανάδρομοι και κινούνται σαν καβουράκια, δηλαδή συνεχώς μπρος πίσω και καλύπτουν έτσι όλο το ζώδιο στο οποίο βρίσκονται. Λόγω της κίνησής τους αυτής και της αργής τους ταχύτητας ενεργοποιούν για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα μια μοίρα φέρνοντας έτσι και πιο σημαντικές εμπειρίες που διαρκούν περισσότερο.
Ο κανόνας στο ηλιακό τόξο είναι ότι οι δυσαρμονικές όψεις δείχνουν δυσαρμονικά γεγονότα και οι αρμονικές όψεις θετικά γεγονότα. Έτσι, ακόμα και με εξάγωνα θα δεις γάμους, γεννήσεις, θετικά επαγγελματικά γεγονότα, αγορές ακινήτων και πολλά άλλα σημαντικά γεγονότα.
-
17-02-2012, 04:35 PM #32
Καλησπερα κοιταξα και εγω τους χαρτες τις δικης μου σχεσης μια και ειναι η πιο σημαντικη και μακροχρονια που εχω κανει ως τωρα...στο χαρτη του συντροφου μου υπηρχε το τριγωνο με διελ. αφροδιτη και γενεθλια αφροδιτη στον δικο μου ομως υπιρχε ενα τριγωνο διελ. αφροδιτης με εστια αυτο λιγο με προβληματιζει....τι ερμηνεια μπορουμε να δωσουμε σε αυτη την οψη γενικα?
-
17-02-2012, 04:38 PM #33
Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση Κοραλλία. Άρα καλά κατάλαβα ότι μιλούσες για την ταχύτητα των πλανητών που σου γράφω στο ποστ. Και βέβαια έτσι είναι. Δεν χωράει συζήτηση.
Ωστόσο, επανέρχομαι στο θέμα της περίπτωσης που η Αφροδίτη κυβερνάει 7ο (μια και το έχω παρακολουθήσει στενά στον δικό μου χάρτη και άλλων ανθρώπων με την ίδια διακυβέρνηση) . Τότε έχω δει ότι οι όψεις Δία ή Κρόνου , ακόμα κι αν δεν είναι στις μοίρες της αναδρομής τους, πάντα κάτι φέρνουν. Δεν ξέρω αν το έχεις δει εσύ αυτό.
Σχετικά με το τόξο, δεν ξέρω γιατί Κοραλλία, αλλά τα εξάγωνα δεν μου φαίνεται να λειτουργούν σε όλες τις περιπτώσεις τόσο δραστικά. Δεν διαφωνώ για το γεγονός ότι οι αρνητικές όψεςι δίνουν αρνητικά γεγονότα. Παραπάνω μίλησα για το αν δίνουν γεγονός και την ένταση που το δίνουν, είτε θετικό, είτε αρνητικό. Ρωτώ εσένα για όλα αυτά γιατί όλοι έχουμε καταλάβει ότι το τόξο το έχεις δουλέψει πάρα πολύ καλά!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
17-02-2012, 05:25 PM #34
Κάτια μου,
με την ίδια λογική της Αφροδίτης του 7ου τότε ο Δίας θα έπρεπε να δίνει το ίδιο κι όταν κάνει όψη με οποιοδήποτε πλανήτη κυβερνήτη του 7ου ή να φέρνει κάτι σημαντικό οικονομικά όταν κάνει όψη με τον κυβερνήτη του 2ου ή 8ου κ.λπ. Όμως όταν ο Δίας κάνει όψη ορθόδρομος με ένα πλανήτη είτε την Αφροδίτη είτε κάποιον άλλο δεν έχω δει να φέρνει κάτι σημαντικό. Πριν μερικούς μήνες ο Δίας έκανε σύνοδο με την ακμή του 7ου μου στον Κριό ορθόδρομος και δεν μου έφερε τίποτε, πέρα από επαφή με περισσότερο κόσμο σε κοινωνικό επίπεδο εκείνες τις μέρες.
Στο τόξο όλες οι κύριες όψεις δίνουν γεγονότα είτε γίνονται μεταξύ πλανητών είτε μεταξύ πλανητών και ακμών. Μέχρι σήμερα δεν έχω δει όψη στο τόξο που να μην φέρει γεγονός, ακόμα και τα εξάγωνα. Προσωπικά, παντρεύτηκα με εξάγωνο... και χώρισα με τετράγωνο
Αυτό που έχω δει όμως να γίνεται, είναι ότι πολύς κόσμος επειδή δεν ξέρει τον τρόπο που δουλεύει το τόξο, μπορεί να περιμένει ένα γεγονός με μια όψη και να γίνει κάτι άλλο απ' αυτό που περιμένει, με αποτέλεσμα να νομίζει ότι η όψη εκείνη δεν δούλεψε. Δεν το λέω για σένα αυτό, γενικά μιλώ.
-
17-02-2012, 06:06 PM #35
Ναι βρε Κοραλλία, έχεις δίκιο όπως το θέτεις αυτό με τον Δία, αλλά εγώ μιλάω μόνο για το θέμα του άρθρου. Δηλαδή την σύμπραξη Δία\Αφροδίτης 7ου που εγγενώς κουβαλάνε την τάση της αισθηματικής ένωσης. Δεν μιλώ για όλα τα θέματα. Αλίμονο. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι όπως το λες.
Για το Τόξο συμφωνώ ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να περιμένουν κάτι άλλο και γιατί όχι κι εγώ. Μόνο ο πάπας δεν κάνει λάθος. (ελπίζω όμως αυτή τη φορά να μην κάνω λάθος ο πάπας και να μου φέρει το επαγγελματικό που ονειρεύομαι το εξάγωνο της Αφροδίτης του Τόξου με τον γενέθλιο Δία)« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
17-02-2012, 06:31 PM #36
Κάτια μου,
όταν κάποιος έχει μια καλή Αφροδίτη στον χάρτη του και Σελήνη να περάσει από πάνω της μπορεί να φέρει γνωριμία, πόσο μάλλον ο Δίας. Αυτό όμως δεν συμβαίνει με όλες τις Αφροδίτες του 7ου.
-
17-02-2012, 06:53 PM #37
Είναι γεγονός ότι ο προσωπικός μας χάρτης, επειδή είναι βιωμένος, πολλές φορές μας δημιουργεί εντυπώσεις που δεν είναι σωστές. Έχω μερικούς φίλους που έχοντας ωροσκόπο Κριό, έχουν κυβερνήτη του 7ου Αφροδίτη και είναι πραγματικά διασκεδαστικό πόσο πολύ επηρεάζει την αισθηματική ζωή τους και το θέμα σχέσεων , κάθε σημαντική όψη με την Αφροδίτη τους και δεν είναι σε όλους καλοβαλμένη.
Για να μην μένουν όμως οι λάθος εντυπώσεις δεν μπορούμε να φτάσουμε σε συμπεράσματα με ένα δείγμα 6-7 ατόμων. Ο κανόνας είναι αυτός που λέει η Κοραλλία.
Άσχετο αν από χαρακτήρα βρίσκω διασκεδαστικές τις εξαιρέσεις, για να μην πω ότι ζω γι’ αυτές.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
17-02-2012, 07:43 PM #38
Κάτια,
μου άρεσε πολύ αυτό που είπες για τις εξαιρέσεις! Δίκιο έχεις!
Μια φίλη μου έχει Αφροδίτη στον Ζυγό στον 7ο οίκο. Ακόμα και οι μύγες την ερωτεύονται. Όποιος από την παρέα έχει πρόβλημα συναισθηματικό του λέει αμέσως τι να κάνει και δεν πέφτει ποτέ έξω!! Συνεχώς κάνει γνωριμίες και όποτε θέλει κάνει σχέση, δεν μένει ποτέ μόνη της.
Μια άλλη φίλη μου έχει 7ο στον Ταύρο και την Αφροδίτη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Πριν 5-6 χρόνια χώρισε από ένα μεγάλο έρωτα και από τότε δεν μπορεί να κάνει άλλη σχέση. Ούτε ο Δίας στον Κριό που την τριγώνιζε για ένα διάστημα δεν μπόρεσε να την ξεκουνήσει. Μέχρι τώρα ούτε και ο Ουρανός φαίνεται να έκανε κάτι. Θα δούμε τώρα, στο τελευταίο πέρασμα του από την Αφροδίτη της.
Δεν ξέρω αν μπορούμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα - κανόνα εξετάζοντας μόνο την Αφροδίτη για τα συναισθηματικά θέματα. Ειδικά μ' ένα γρήγορο πέρασμα του Δία από την Αφροδίτη μας δεν μας έρχεται συνήθως ένας μεγάλος έρωτας.
Αυτό που μπορώ να πω όμως είναι ότι μ' ένα Δία μπορούμε να κάνουμε πολύ ωραίους... χωρισμούς! Αν θέλουμε να χωρίσουμε, μ' ένα Δία γίνεται πιο εύκολα και ανώδυνα και μετά νιώθουμε πολύ απελευθερωμένοι.
-
18-02-2012, 02:05 AM #39
Καλησπέρα! Παρακολούθησα την συζήτησή σας και την βρίσκω πολύ ουσιαστική και ενδιαφέρουσα. Σε ό,τι αφορά τη σχέση Δία-7ου οίκου και χωρισμών θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας- η διέλευση του δία στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου της μητέρας μου είχε ως αποτέλεσμα το διαζύγιο των γονέων μου επίσης. Μιας και μπήκε στο θέμα ο 7ος οίκος, θα ήθελα να σας ρωτήσω τι δηλώνει όταν ο κυβερνήτης του είναι ο ήλιος (αναφέρομαι στο δικό μου 7ο οίκο σε λέων). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
18-02-2012, 02:12 AM #40
Σημαίνει Carola ότι σε ελκύουν άνθρωποι με χαρακτηριστικά... λιονταριού! Μήπως προτιμάς άντρες που εμφανισιακά μοιάζουν με Λέοντες ή έχουν στοιχεία τους? Π.χ.να είναι γενναιόδωροι, εγωιστές, δημιουργικοί, να αγαπούν τα παιδιά, κλπ,κλπ?
Δες και που είναι ο Ηλιος σου, σε ποιον οίκο, και τι όψεις κάνει. Σίγουρα πάντως είναι στα όνειρα σου ένας ευτυχισμένος γάμος.Οτι αφήνεις σε αφήνει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.