- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 39 of 39
Thread: Διελεύσεις και θεμέλια σπιτιού
-
13-02-2012, 05:58 PM #31
Re: διελεύσεις & θεμέλια σπιτιού
Δημήτρη, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, να πω ότι η Χρυσάνθη με αυτό που γράφει :
Με όλο το σεβασμό στα μέλη που πόσταραν (πολλά από τα οποία παρακολουθώ συχνά και τους παραδέχομαι) τα περί 'οι σοφοί κυβερνούν τα άστρα τους' ΄τσουβάλια με μπετόν΄και 'σφάξε κόκορα' , θα ήθελα να εκφράσω την αντίθεσή μου (και την ενόχλησή μου να είμαι απόλυτα ειλικρινής) στις politically ορθές χιλιοειπωμένες (και πάντα δεδομένες για τους περισσότερους εδώ μέσα νομίζω) αυτές δηλώσεις για πολλούς λόγους.
Προσωπικά απάντησα ευθέως και όχι πλαγίως. Αλλά με την ευκαιρία να πω ότι δεν μου αρέσει το «τσουβάλιασμα» της δημόσιας κριτικής και πολύ περισσότερο όταν αυτή είναι εντελώς αβάσιμη. Το αν απαξιώνω και αν λοιδορώ τα μέλη αυτού του site ή αν βοηθώ όπως , όσο και όταν μπορώ, υπάρχει καταγεγραμμένο και μπορεί να το δει ο καθένας.
Είναι πολύ εύκολο να κάνεις κριτική από το 1 μέχρι το 8 όταν έχεις στο ενεργητικό σου καμιά 200άρα ποστ. Όταν έχεις ξεπεράσει τα 900 όμως, είναι μια άλλη ιστορία. Και όχι 900 ποστ σαχλαμάρας.
Ως Κάτια, μου πέφτει πολύ βαρύ το καρπούζι από το 1 μέχρι το 8 ένα ανέμελο βράδυ Κυριακής.
Σας ευχαριστώ για το βήμα, συνεχίστε την ωραία σας συζήτηση.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
13-02-2012, 06:06 PM #32
Λογικά, εχεις δίκιο, ειδικά περί ακρογωνιαίου λίθου.
Τη ...ρημάδα την άδεια, την περίμενα 8 μήνες να βγεί, και θυμάμαι με πήρε τηλ το βράδυ κατά τις 8 ο μηχανικός να περάσω να την πάρω. Την ίδια μέρα είχε εγκριθεί, είχε σφραγιστεί, είχε πρωτοκολληθεί και είχε πάει στο τμήμα της περιοχής το μεσημέρι, για να γίνει ΘΕΩΡΗΣΗ, άρα και έναρξη εργασιών. Ολόκληρος μπελάς.
Θυμάμαι πως την πήρα στα χέρια μου γύρω στις 10.30 το βράδυ, και για πρώτη ίσως φορά στη ζωή μου ένιωσα πως κρατούσα στα χέρια μου κάτι δικό μου. Και όλοι καταλαβαίνουν τί σημαίνει για έναν Ταύρο, με τα ελαττωματα και τις αδυναμίες του, να νιώθει ότι κατάφερε να έχει κάτι δικό του.
Βεβαια, αυτό ήταν μόνο η αρχή του γολγοθά. Επειδή επρόκειτο και "πανωσήκωμα", θεμέλια δεν έγιναν, αλλά πρώτα το καλούπωμα, και μετά έπεσαν τα μπετά, πάνω στην πλάκα του πατρικού μου. Και ήταν στις 26 Ιουνιου 2006 στις 7.00 το πρωί.
Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
13-02-2012, 09:37 PM #33
Κάτια, νομίζω δεν είναι ωραίο να θίγεσαι έτσι. Δε χρειάζεται.
Καταρχήν ποτέ δεν είμαι πλάγια. Δε θα το είχα σε τίποτα να σου πω, Κάτια, δε βοηθάς πχ την Έρρικα αλλά στην πραγματικότητα θέλεις το κακό της!
Σκόπιμα δεν ανέφερα ονόματα ούτε έδωσα βάση στους όρους που χρησιμοποίησε ο Atrapos, γιατί δεν ήθελα να επικεντρωθώ εκεί, και ναι είναι σκυροδέτηση και κανένας δεν μπέρδεψε το έθιμο με τον κόκορα, απλά γιατί νομίζω κατάλαβαν το πνεύμα μου. Το οποίο έχει σχέση με το πότε - κατά τη γνώμη μου- γειώνουμε ποστ τα οποία θα μπορούσαν να μας μάθουν περισσότερα.
Τη Χρυσάνθη Σπίγγου πχ ιδιαιτέρως την εκτιμώ και διαβάζω ότι γράφει με μεγάλη ευχαρίστηση, ελπίζω όμως ότι δεν θεώρησε το ποστ μου κριτική. Βασικά αυτό το θεώρησα δεδομένο. Για τον Atrapos το ίδιο. Για εσένα πάλι, στο λέω προσωπικά, ότι δεν είναι προσωπικό.
Η κριτική επίσης δε χρειάζεται να μας αρέσει όπως δε χρειάζεται να έχει οπωσδήποτε βάση. Και για μένα δεν υπάρχει κριτική, υπάρχει άποψη. Είπα την άποψή μου όπως μου ήρθε όπως κι εσύ διέκρινες 'εξάρτηση' της Έρρικας.
Ομολογώ ότι ο Atrapos με έκανε να σκεφτώ ότι κάτι τέτοιο ίσως να ήταν δύσκολο λόγω ημερομηνίας όπως είπαμε... Σε ευχαριστώ Atrapos για τα σχόλιά σου. Γενικά πάντως σε ανάλογες περιπτώσεις η απάντηση που έχω λάβει από τους αστρολόγους μας, είναι ότι εάν πάρεις πχ όλους τους σχετικούς χάρτες είναι ότι σε γενικές γραμμές θα καταλήγουν πάνω κάτω σε παρόμοια συμπεράσματα.
Σχετικά με 200 ποστ, δηλαδή ΕΛΑ ΤΩΡΑ! Το παίρνεις πολύ προσωπικά! και θέτεις και θέμα ανισότητας μεταξύ των παλαιών μελών και νέων.... Και επίσης ξέρεις τι άλλο σημαίνει 200 ποστ??? Ότι ακούω. ΣΕ ακούω. ΣΑΣ ακούω. Παλιά και νεότερα μέλη. Με προσοχή. Και ότι κάποια στιγμή είπα να επισημάνω ένα θέμα που το έχω συναντήσει σε πολλές συζητήσεις και που κατά τη γνώμη μου δημιουργεί εντυπώσεις και χαλάει το κλίμα. Είναι πως να το πω, πολυφορεμένη συνταγή νουθεσίας, κλισέ, έτσι το νιώθω εγώ, δεν είναι ανάγκη να το αποδεχτείς εσύ , απλά ΕΑΝ θέλεις να το λάβεις υπόψη σου.
Ποτέ δεν αμφισβήτησα προθέσεις, και με δεδομένο ότι βοηθάς (δηλ σε ποιόν να το πω?σε κάποιον που δε γράφει ποτέ? σε ανενεργό μέλος?) είπα χθες να το θέσω!
Ατυχές αυτό με το χέρι... και μόλις που συγκρατήθηκα να πω έτσι για πλάκα , ναι σας έβαλα χέρι! αλλά μετά λέω δε μου φταίει και σε τίποτα να τη φουρτουνιάσω νυχτιάτικα...!! Δηλ (έτσι για να το πάω αντίστροφα) να περάσουμε από το δάσκαλο να φάμε τιμωρία επειδή διαφωνούμε?
Αυτά και παρακαλώ να μη θεωρηθεί ότι 'μαζεύτηκα' (κατά το 'σας έβαλα χέρι' , μα καλά, σε κόμμα έχεις κάνει?)
ΥΓ Ελπίζω επίσης να μη μπουν σε μαύρη λίστα τα μέλη που 'συνυπέγραψαν' (ναι , σε κόμμα έκανες τώρα το ξέρω!-αστειάκι-πάντως σοβαρά τώρα, πολύ στατιστική!) Διότι κανένας από αυτούς δεν αμφισβητεί τη συμμετοχή σου εδώ με καλές προθέσεις, είμαι σίγουρη. Λήξη. (με καλύτερη διάθεση ελπίζω, αν και το τράβηξες στο 2ο ποστ - από τον όρο τσουβάλιασμα θα προτιμούσα να μου τα πεις αριθμημένα.. Φιλιά!)
-
13-02-2012, 09:55 PM #34
Οκ! Λοιπόν σε σχέση με αυτό που είπα προηγουμένως, ότι δηλ. χάρτες για το ίδιο θέμα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, μπορεί να δώσουν κάποια παρόμοια στοιχεία, παρατηρώ ότι ο 5ος οίκος έχει πάλι το Δία μέσα, (ε μα αυτά τα μωρά!) και γενικά πάλι τονίζεται ο 4ος οίκος με τον άξονα των δεσμών... Από οτι θυμάμαι επίσης πάλι παίζει Ποσειδώνας με όψη! .. Ο χάρτης είναι προσανατολισμένος στο σπίτι (ωροσκόπος Καρκίνος με Ήλιο επίσης στον Καρκίνο,.. αυτό το ερμηνεύω ως θέληση του ζευγαριού να στεγαστούν στη δική τους πια περιουσία.... αλλά κυβερνήτης Ωροσκόπου στο 12ο. Τι κρυφό έπαιξε Tayrine?? Επίσης ο Ποσειδώνας παίζει κ στα δύο ωροσκόπια,...συνέβη κάτι σχετικό?
Θεωρώ πολύ καλό τον κλήρο τύχης στον 1ο οίκο... Την τριγωνάρα Ήλιου Σελήνης με το Δία (!) η συνεννόηση επίσης είναι λίγο κάπως (με τα μαστόρια που λέγαμε) εάν κρίνω από ακμή 3ου και 9ου στην 29η μοίρα...
Επίσης κυβερνήτης 4ου στον Καρκίνο σε τρίγωνο με ΒΔ... (σπίτι σπίτι σπίτι)
Αχ αυτοί οι Ταύροι με τα αποκτήματά τους! Πότε θα σας μοιάσω??
-
13-02-2012, 11:58 PM #35
Όπως είπα και παραπάνω, το σπίτι ήταν ένα όνειρο που με "βασάνιζε" πολύ καιρό. Ήταν αδιανόητο για εμένα στα 28 μου να μην έχω δική μου στέγη, και η επιστροφή Κρόνου τότε με πίεζε ακόμη περισσότερο.
Ο Ποσειδωνας με τις όψεις του και ο κυβ. του 1ου στο 12ο,το μόνο που με κανουν να σκεφτώ είναι η κοροιδία της τραπεζας σχετικα με το δάνειο, οι προσπαθειες των συνεργείων να με "δαγκώσουν", ο μηχανικός που με δούλευε κανονικα και δεν πλήρωνε τα χρήματα που του έδινα στα ενσημα των εργατων, η στεναχωρια μου που εμεινα μόνη μου, (οι γονείς μου την έκαναν για διακοπές). Βαλε και τον Κρόνο να επιστρεφει στον 8ο μου, εσκασα, χωρίς πλάκα.
Την ίδια περίοδο ο διελαύνων Ποσειδώνας από τον Υδροχόο (2ος), ενεργοποιούσε το γενέθλιο τετράγωνο ηλιου-κρόνου που έχω σε ταύρο(4ο) και λέοντα(8ο) αντίστοιχα. Εμαθα να εκτιμώ και να διαχειρίζομαι το χρήμα με φόβο και σεβασμό, αφού πρώτα έφαγα διαφορα "χαστούκια".
Τότε ήμουν ελεύθερη κι ωραία, χωρίς δεσμό και σύζυγο. Γνώρισα το σύζυγο όταν τελείωσε το σπίτι, το Μάιο του 2007. (Και ναι, καναμε μωρακια, 2 κοριτσάκια, που επιβεβαίωσαν τον 5ο που είδες.)
(Κι όσο για τα αποκτήματα των ταύρων, καλύτερα να μη μας "μοιάσεις", γιατί από το 2006 μεχρι τωρα, εχω πληρωσει τα 75τμ,του β ορόφου σαν να μενω σε ρετιρε στη Νεα Υόρκη,λες και το εχω συνεταιρικά με το κράτος!)Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
14-02-2012, 03:09 PM #36
Χρυσανθη γεια σου,
παρακολουθω τη συζητηση και θελω να σε ρωτησω το εξης:
γιατι λες οτι το τριγωνο του κυβερνητη του 4 οικου, ο οποιος κανει τριγωνο με τον ΒΔ και αρα εξαγωνο, αν δεν κανω λαθος με τον ΝΔ, υποδηλωνει το σπιτι...? Δηλαδη, αν το θετω σωστα, θελω να μου εξηγησεις το τριγωνο με τον ΒΔ, τι συνειρμο εχει με το σπιτι, πως ερμηνευεις αυτη την οψη..?
Ευχαριστω!
-
15-02-2012, 03:23 PM #37
Γενικά με τους Δεσμούς δεν έχω ασχοληθεί πάρα πολύ, αλλά έχω ασχοληθεί τόσο που πιστεύω ότι είναι σημαντικοί (τους έχω δει να λειτουργούν ως προς τη σημασία τους σε κάποιους χάρτες εννοώ) . Γενικά στην καρμική λένε ότι όλο το ωροσκόπιο δονείται για να πραγματώσει το ΒΔ. Σημειωτέον επειδή αρκετές όψεις που γίνονται με το ΒΔ γίνονται κ με το ΝΔ, εγώ πχ από το εξάγωνο με ΝΔ θα επέλεγα να πάρω το τρίγωνο με το ΒΔ. Πρώτον επειδή είναι πιο δυνατή ως όψη και 2ον επειδή ο ΒΔ δείχνει το σκοπό το προς τα που κινούμαστε, όχι το παρελθόν.. μας ενδιαφέρει συνήθως η εξέλιξη...
Οπότε εδώ εξέτασα τον κυβερνήτη του σπιτιού (4ος) και αυτός κάνει θετική όψη με το ΒΔ. Δηλ - έτσι το καταλαβαίνω εγώ- εάν αυτός ο γενέθλιος χάρτης αφορά σπίτι (4ος οίκος που εξετάσαμε) ναι, θα μπορεί να λειτουργήσει θετικά και εξελικτικά... Ο 4ος του σπιτιού μας είναι θα λέγαμε τα ίδια τα θεμέλια (μεταφορικά) του σπιτιού. Εάν είχε πχ τετράγωνο με ΒΔ άρα και με ΝΔ , θα μου έδειχνε μία ταλαιπωρία παραπάνω. Που βέβαια η Taurine την υπέστη, αλλά μάλλον το τριγωνάκι αυτό τώρα είναι πιο θετικό! Αυτά καλή μου Teddybear! Σε κάθε περίπτωση αυτή είναι η δική μου λογική.. δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κ άλλες ενδείξεις ή ότι είναι απόλυτα σωστή.
-
15-02-2012, 08:24 PM #38
καταλαβα!
ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες! μεχρι προτεινως δεν μπορουσα να διακρινω αν οι δεσμοι επηρεαζουν, με ποιο τροπο και κατα ποσο το χαρτη, φαινεται ομως οτι η σημασία τους ξεπερνα κατα πολυ αυτα που πιστευα...αν και σημεια, την κανουν τη δουλεια τους!
-
15-02-2012, 11:52 PM #39
Κορίτσια καλησπέρα,
Παρακολούθησα την συζήτηση σας, -αν και δεν είμαι σίγουρη ότι πρόσεξα τα πάντα - είδα και το το χάρτη φυσικά, -διαφωνώ ριζικά με ορισμένες απόψεις και αυτό γιατί δεν είδα να ληφθεί υπόψη ο κυβερνήτης του 4ου με την θέση του και τις όψεις του αλλά που θα έπρεπε καθώς είναι στην ουσία ο κυβερνήτης του 4ου και του 5ου και πρόκειται φυσικά για τον Πλούτωνα - αλλά ναι με το ΒΔ και ΝΔ, είμαι μέσα και φυσικά συμφωνώ.
Δίχως ΝΔ-ΒΔ για εμένα που ασχολούμαι αποκλειστικά με καρμική/συστημική αστρ. εγώ δεν πάω -αστειότητος ένεκεν -ούτε μέχρι το μπαλκόνι που λέει ο λόγος.
Είμαι δηλαδή της άποψης ότι τουλάχιστον για κάτι που με καίει και είναι για εμένα ή τον πελάτη μου ζήτημα σπουδαίας σημασίας, να δω όχι μόνο το τι παίζει με γενέθλιο ΒΔ/ΝΔ, αλλά και με τον διελαύνοντα. Αυτο γιατί γενικώς οι όψεις τΩΝ διελαύνοντων ΒΔ/ΝΔ σου δίνει γενικώς το στίγμα το τι έχεις να περιμένεις μες στο χρόνο, από τι να προφυλαχθείς και γιατί, τι είναι ίσως εκείνο που θα απωλέσεις ή αντίθετα θα έχεις να περιμένεις ή που γιατί όχι ίσως θα έχεις να κερδίσεις.
Σώζει από πολλές κακοτοπιές και σε προφυλάσσει να μην χτίσεις σπίτι στην Ελλάδα αξίας Νέας Υόρκης, αλλά το κυριότερο να μην πάθεις και κανένα έμφραγμα εκ του μη όντος.
Χθές ξεμερώματα Ιρακινοί λήστεψαν, χτύπησαν και άφησαν αιμόφυρτο το δικηγόρο μου και πολύ καλό μου φίλο. Ο προοδευμένος Κρόνος του έκανε σύνοδο με τον διελαύνοντα ανάδρομο Αρη και τον ΝΔ/ στην Παρθένο και οι δύο μαζί αντίθεση με τον ΒΔ στους Ιχθείς.
Συν μία σειρά άλλων σούπερ σπέσιαλ όψεων φυσικά. Ε εάν δεν του το είχε το κισμέτ του, τότε τι να πω. Και να σκεφτεί κανείς, ότι ουδέποτε πιο πριν στην ζωή του δεν έπαιρνε χρήματα μαζί του και δη τα ξημερώματα, επί της πλατείας Ομονοίας!
Φιλικά σε όλες σας καλό βράδυ
Χρυσάνθη
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.