- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 57 of 57
Thread: Διελεύσεις πλανητών
-
10-02-2012, 03:57 PM #51
Re: Περί διελεύσεων...
Καλησπέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω για την διέλευση του Κρόνου πάνω απ' τον γένεθλιο Κρόνο!! Αυτή την στιγμή που μιλάμε ο Κρόνος κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο μου στον Ζυγό στον 3ο οίκο μου!! Πόσο να τρομάξω?? Με ενδιαφέρει κυρίως σαν όψη επειδή ξέρω πως η σύνοδος είναι απ τις πιο δυναμικές όψεις, οπότε φαντάζομαι πως θα πάρω κάποιο γερό μάθημα.. (13.6.83, 10:45, αθήνα!!)
-
10-02-2012, 04:08 PM #52
Ρίξε μια ματιά εδώ
Ο κόσμος των διελεύσεων - Κρόνος
-
10-02-2012, 06:15 PM #53
Ευχαριστώ πολύ!! Ήταν αυτό ακριβώς που ηθελα..
-
10-02-2012, 08:25 PM #54
Καλησπερα με προβληματιζει η οψη του διελαυνων Πωσειδ.ο ποιος σε 2-3 μηνες θα κανει συνοδο με την σεληνη που βρισκεται στους ιχθυς στον 6 και θα υπαρχει και αρκετο καιρο εκει...τι αποτελεσμα θα εχει εγω θα πεταω στα συννεφα και θα δεχομαι την μια εξαπατηση μετα την αλλη και δεν θα περνω χαμπαρι? και πανω σε ποια θεματα αφου ειναι στον 6 η σεληνη στα επαγγελματικα μου...
-
10-02-2012, 09:07 PM #55
Πέρα από το ότι αγαπητέ summerfunk2 θα βάλεις τις σκέψεις (3ος ) σου σε μία τάξη, άρα και οι αποφάσεις σου θα είναι ίσως κάπως δυσβάσταχτες συναισθηματικά, και ότι θα χρειαστεί να λάβεις μέτρα στις διαπροσωπικές και κοινωνικές σου σχέσεις και συναλλαγές, ίσως το θέμα σου να περιστραφεί και γύρω από θέματα που αφορούν τα αδέλφια ( αν υπάρχουν ) ή άλλα κοντινά συγγενικά πρόσωπα, κ.λ.π, κ.λ.π, κ.λ.π, ...............
Μην προσωποποιείται τα πάντα καθώς με έναν Κρόνο να περνά από το 3ο, δεν σημαίνει ντε και καλά ότι τα πάντα αφορούν εσένα προσωπικά, αλλά ίσως και άτομα του άμεσου περίγυρου σου.
Αλλά και πάλι. Πολλά θα εξαρτηθούν άλλωστε από τι όψεις σχηματίζει ο γενέθλιος Κρόνος, αφενός και γενικότερα ποιά θέματα της ζωής του εκπροσωπεί περισσότερο.
Αλλο π.χ. αν είσαι δημοσιογράφος, άλλο αν είσαι ρεπόρτερ, ή συγγραφέας........... και εντελώς άλλο αν δεν είσαι τίποτε από όλα αυτά.
Φιλικά,
Χρυσάνθη Σπίγγου
-
11-02-2012, 02:51 AM #56
Ευχαριστώ για τα ανωτέρω, θα κοιτάξω αναλυτικά όλες τις οψεις.. Επίσης είμαι αγαπητΉ :-)
-
11-02-2012, 07:15 AM #57
Sorry αγαπητή summerfunk2 βιασύνης ένεκεν ..............
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.