s
Διελεύσεις πλανητών - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6
Results 51 to 57 of 57

Re: Περί διελεύσεων...

Καλησπέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω για την διέλευση του Κρόνου πάνω απ' τον γένεθλιο Κρόνο!! Αυτή την στιγμή που μιλάμε ο Κρόνος κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο μου στον Ζυγό στον 3ο οίκο μου!! Πόσο να τρομάξω?? Με ενδιαφέρει κυρίως σαν όψη επειδή ξέρω πως η σύνοδος είναι απ τις πιο δυναμικές όψεις, οπότε φαντάζομαι πως θα πάρω κάποιο γερό μάθημα.. (13.6.83, 10:45, αθήνα!!)

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by summerfunk2 View Post
    Καλησπέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω για την διέλευση του Κρόνου πάνω απ' τον γένεθλιο Κρόνο!!
    Ρίξε μια ματιά εδώ

Ο κόσμος των διελεύσεων - Κρόνος

Ευχαριστώ πολύ!! Ήταν αυτό ακριβώς που ηθελα..

Καλησπερα με προβληματιζει η οψη του διελαυνων Πωσειδ.ο ποιος σε 2-3 μηνες θα κανει συνοδο με την σεληνη που βρισκεται στους ιχθυς στον 6 και θα υπαρχει και αρκετο καιρο εκει...τι αποτελεσμα θα εχει εγω θα πεταω στα συννεφα και θα δεχομαι την μια εξαπατηση μετα την αλλη και δεν θα περνω χαμπαρι? και πανω σε ποια θεματα αφου ειναι στον 6 η σεληνη στα επαγγελματικα μου...

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Πέρα από το ότι αγαπητέ summerfunk2 θα βάλεις τις σκέψεις (3ος ) σου σε μία τάξη, άρα και οι αποφάσεις σου θα είναι ίσως κάπως δυσβάσταχτες συναισθηματικά, και ότι θα χρειαστεί να λάβεις μέτρα στις διαπροσωπικές και κοινωνικές σου σχέσεις και συναλλαγές, ίσως το θέμα σου να περιστραφεί και γύρω από θέματα που αφορούν τα αδέλφια ( αν υπάρχουν ) ή άλλα κοντινά συγγενικά πρόσωπα, κ.λ.π, κ.λ.π, κ.λ.π, ...............

Μην προσωποποιείται τα πάντα καθώς με έναν Κρόνο να περνά από το 3ο, δεν σημαίνει ντε και καλά ότι τα πάντα αφορούν εσένα προσωπικά, αλλά ίσως και άτομα του άμεσου περίγυρου σου.

Αλλά και πάλι. Πολλά θα εξαρτηθούν άλλωστε από τι όψεις σχηματίζει ο γενέθλιος Κρόνος, αφενός και γενικότερα ποιά θέματα της ζωής του εκπροσωπεί περισσότερο.

Αλλο π.χ. αν είσαι δημοσιογράφος, άλλο αν είσαι ρεπόρτερ, ή συγγραφέας........... και εντελώς άλλο αν δεν είσαι τίποτε από όλα αυτά.

Φιλικά,

Χρυσάνθη Σπίγγου

Ευχαριστώ για τα ανωτέρω, θα κοιτάξω αναλυτικά όλες τις οψεις.. Επίσης είμαι αγαπητΉ :-)

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Sorry αγαπητή summerfunk2 βιασύνης ένεκεν ..............

Page 6 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)