- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 47
-
07-02-2012, 12:05 AM #11
Re: Ποσειδώνας στους ιχθύς- -«μεγάλε μου έρωτα»
Αγαπητε sior,
καλο θα ηταν να μας πεις το ζωδιο της ακμης του οικου και τον αριθμο του οικου της αφροδιτης του ... 50 αρη...!
και κατι ακομη, ο παντρεμενος 50 αρης με δυο παιδια, μια μεγαλη κοιλια, μουστακι, ...αστιευομαι! Ενας 50 αρης με παιδια αραγε λες να μην μπορει να ζησει στο πετσι του τον ποσειδωνα (οπως αυτος θα επηρασει το συγκεκριμενο ανθρωπο) ...? !!!!!
-
07-02-2012, 06:53 AM #12
Re: Ποσειδώνας στους ιχθύς- -«μεγάλε μου έρωτα»
Καλημέρα toniateddybear, ναι πάλι υπήρχε ανοιχτό θέμα, την επόμενη φορά μπορεί να είσαι πιο τυχερή..
Να κάνεις απλώς ένα copy - paste τον τίτλο του θέματος που θέλεις να βρεις, στην αναζήτηση της σελίδας (πάνω δεξιά) κι έτσι θα βρίσκεις ό,τι θέλεις αμέσως. Δε χρειάζεται να ψάχνεις στο forum συζητήσεων ένα ένα τα θέματα, βάζεις στην αναζήτηση τον τίτλο ακριβώς και σου δίνει αμέσως αποτελέσματα (και να ξέρεις πως η απουσία τόνων στις λέξεις, δε βοηθάει στην αναζήτηση)
-
07-02-2012, 09:30 AM #13
-
07-02-2012, 03:37 PM #14
Re: Ποσειδώνας στους Ιχθείς. «Μεγάλε μου έρωτα»
Καλα toniateddybear μαγος εισαι επεσες και στα δυο μεσα και κοιλιτσα εχω και μουστακι , μηπως εισαι medium ? εχω ακμη του 5ου στην13 ιχθυων κ 20 και αφροδιτη στην 6 καρκινου και 52 στον 9ο οικο και στις 17/4/2014 ο προοδευτικος μου αρης θα ερθει σε συνοδο με την προοδευτικη μου αφροδιτη στις 2 κ 32 νυκτα , επισης την επομενη ημερα (18/4/2014) στις 4 κ 37 ξημερωματα ο ποσειδων θα τριγωνισει την γεννεθλια αφροδιτη μου εγγυς της ακμης του 5ου οικου , εντυπωσιακο ειναι (τουλαχιστον για μενα ) πως διελαυνοντες και προοδευτικοι πλανητες δειχνουν το ιδιο πραγμα ταυτοχρονως με τετοια ακριβεια .
-
07-02-2012, 04:16 PM #15
Από τα στοιχεία που δίνεις, ο Ποσειδώνας θα αργήσει ακόμα πολύ να μπει στον 5ο οίκο σου και το τρίγωνο με τη γενέθλια Αφροδίτη θα γίνει από τον γενέθλιο 4ο. Είναι και η Αφροδίτη στον Καρκίνο. Μου φαίνεται ότι ο νέος μήνας του μέλιτος που σου «υποσχέθηκε» η Κοραλλία δεν θα έρθει ποτέ. Στο σπίτι θα την βγάλεις.
Επίσης, στις κινήσεις από πρόοδο δεν έχει νόημα να σημειώνεις την ημέρα, ώρα και λεπτό που θα γίνει μια σύνοδος. Το ίδιο ισχύει και για τις όψεις του Ποσειδώνα. Αυτές είναι όψεις που έχουν μεγάλη διάρκεια. Είναι βέβαια αρκετά εντυπωσιακό δύο όψεις να γίνονται ακριβείας ουσιαστικά την ίδια μέρα. Αλλά αυτό που πρέπει να κρατήσεις είναι ότι έχεις περίπου 2 χρόνια μέχρι να φτάσεις στις όψεις αυτές.
Το τι θα σου φέρουν εξαρτάται και από το πως θα είναι η ζωή σου μέχρι τότε. Τι καινούργιο ζητάς. Μην πάει το μυαλό σου μόνο στα αισθηματικά. Αν υποθέσουμε ότι η σύνοδος Άρη – Αφροδίτη θα γίνει στον 10ο γενέθλιο, μπορεί να φέρει μια επαγγελματική επιτυχία. Εξαρτάται και από τον ρόλο των πλανητών αυτών στον χάρτη σου. Συνήθως όμως τέτοιες όψεις δίνουν την ενέργεια να διεκδικήσεις κάτι που θεωρείς ότι σου αξίζει.
-
08-02-2012, 09:25 AM #16
Δημήτρη μου,
δεν του "υποσχέθηκα" ένα νέο μήνα του μέλιτος. Προτροπή ήταν να διοχετεύσει την ενέργεια των όψεων του εκεί. Οι όψεις που αναφέρει ο Αντώνης σαφώς έχουν και ερωτικές προεκτάσεις.
-
08-02-2012, 10:29 AM #17
Καλημέρα σας. Αφενός Κοραλλία δεν νομίζω ότι ο Δημήτρης κυριολεκτούσε με την «υπόσχεση», αλλά περισσότερο είχε την διάθεση να πειράξει τον φίλο Αντώνη. Αφετέρου Δημήτρη, συμφωνώ με την Κοραλλία στο ότι όπως και να το κάνεις, οι όψεις που περιγράφει ο Αντώνης, σε κάθε περίπτωση θα φέρουν μια αισθηματική κατάσταση στη ζωή του. Ακόμα κι αν υπάρξουν ευκαιρίες οικονομικές, επαγγελματικές ή αλλαγές και χαρές που σχετίζονται με τα παιδιά του, η αισθηματική του ζωή θα πάρει κάτι από το άγγιγμα αυτών των όψεων.
Αντώνη, κάτι μου λέει ότι δεν μας τα λες όλα. Πως σου ήρθε και έκατσες και έψαξες τόσο πολύ τις όψεις των αισθηματικών σου; Μου φαίνεται ότι περιμένεις το 2014 πως και πως! Μου φαίνεται πως έχεις την ανάγκη να φυσήξει ένας αέρας ανανέωσης στη ζωή σου. Τίποτα δεν είναι πιο αναζωογονητικό και πιο ευχάριστο από τον έρωτα. Δεν έχεις άδικο να το ελπίζεις και να το εύχεσαι σαν τον τίτλου ενός παλιού θεατρικού έργου «Ένα βότσαλο στη λίμνη» της ήσυχης ζωής σου. Αν αυτό εύχεσαι, επειδή στην αστρολογία τίποτα δεν γίνεται αν δεν το θέλουμε, τότε το 14 σίγουρα θα είναι η χρονιά σου.
Τώρα, όσο για την προτροπή της Κοραλλίας να πας ένα δεύτερο ταξίδι του μέλιτος και να βρεις τρόπους να στρέψεις την ενέργεια αυτή υπέρ του γάμου που σου χάρισε τα δύο υπέροχα κορίτσια σου, όπως λες… Τι να πω; Σίγουρα σου είπε αυτό που θα έπρεπε να πει κάθε ευσυνείδητος άνθρωπος. Αν τώρα θες την προσωπική μου γνώμη, αν έχει ραγίσει το γυαλί , δεν ξανακολλά ότι κι αν κάνεις. Αν δεν έχει ραγίσει, ίσως είναι η στιγμή να χαρείτε ομορφιές της ζωής που η δύνη της ρουτίνας και των υποχρεώσεων σας είχαν κάνει να τις ξεχάσετε.
Όπως και να έχει, ο Ποσειδώνας μας αξιώνει να βιώσουμε τον έρωτα στην απόλυτη μορφή του, αλλά αν δεν κρατήσουμε τα πόδια στη γη, κινδυνεύουμε από το ύψος της πτώσης. Η πολλή μεγάλη μας ανάγκη να ζήσουμε έναν μεγάλο έρωτα, μας κάνει να βιώνουμε έναν οποιοδήποτε έρωτα σαν μεγάλο, ενώ δεν είναι.
Το 14 θα είσαι 52 χρονών και όταν λίγα χρόνια μετά θα έχει δώσει ο Ποσειδώνας όλα τα δείγματα που είναι να δώσει από τον 5ο σου, θα σε βρει η δεύτερη επιστροφή του Κρόνου. Ελπίζω να μην μετράς απόλυες στον απολογισμό σου.
Το κεφάλι στα σύννεφα, αλλά τα πόδια στη γη.Last edited by katiakiss; 08-02-2012 at 10:38 AM.
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
08-02-2012, 11:04 AM #18
Βρε σεις παιδιά, δεν εννοούσα να πάει δεύτερο ταξίδι του μέλιτος ο άνθρωπος. Εννοούσα να περάσουν σε μια κατάσταση "δεύτερου μήνα του μέλιτος", είτε ταξιδέψουν είτε μείνουν στο σπίτι. Να ξαναγνωριστούν, να έρθουν πιο κοντά συναισθηματικά, να ξαναβρούν αυτά που τους ένωσαν, αν υπάρχουν ακόμα φυσικά, όπως λέει και η Κάτια.
Όμως αφού έχει 5ο στους Ιχθείς είναι πιθανό να έχει ωροσκόπο στον Σκορπιό. Αν είναι όντως έτσι τότε η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης και του 7ου του.
-
08-02-2012, 11:34 AM #19
-
08-02-2012, 12:49 PM #20
Συγνώμη αλλά επειδή αναφερθήκατε κι οι δυο σε ταξίδι είπα να το διευκρινίσω. Παρόλο που αν περιλαμβάνει κι ένα ταξίδι το συναισθηματικό αυτό πλησίασμα δεν θα ήταν και κακή ιδέα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.