- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 57
Thread: Διελεύσεις πλανητών
-
20-01-2012, 11:15 PM #41
Re: Περί διελεύσεων...
Καλησπέρα, θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι. Εχω αρη στο σκορπιο στην 4η μοιρα και ποσειδωνα στην 17η (και οι 2 στον 8ο οικο). Οταν θα περασει ο κρονος και θα κανει συνοδο μαζι τους τι συνεπειες θα εχει στη ζωη μου; Περισσοτερο με ενδιαφερει η συνοδος αρη-κρονου. Thnx!
-
21-01-2012, 08:10 PM #42
-
22-01-2012, 09:14 PM #43
Καλησπερα με προβληματιζει η οψη του διελαυνων Πωσειδ.ο ποιος σε 2-3 μηνες θα κανει συνοδο με την σεληνη που βρισκεται στους ιχθυς στον 6 και θα υπαρχει και αρκετο καιρο εκει...τι αποτελεσμα θα εχει εγω θα πεταω στα συννεφα και θα δεχομαι την μια εξαπατηση μετα την αλλη και δεν θα περνω χαμπαρι? και πανω σε ποια θεματα αφου ειναι στον 6 η σεληνη στα επαγγελματικα μου...
-
22-01-2012, 09:30 PM #44
Εχω και εγω την ιδια απορια με τον papino εχω ακριβως την ιδια οψη...στον ιδιο οικο κ στο ιδιο ζωδιο....
-
23-01-2012, 11:47 AM #45
Ο Ποσειδώνας στο γενέθλιο χάρτη σας σχηματίζει όψη και τι είδους με τη Σελήνη ?
Η Σελήνη στο γενέθλιο τί όψεις σχηματίζει ? Ανήκει σε κάποιο σχηματισμό όπως Τ-τετράγωνο, μεγάλο τρίγωνο? Με ποιους πλανήτες και τί είδους όψεις σχηματίζει? Ποιο οίκο κυβερνά ?
Στον προοδευτικό χάρτη υπάρχει κάποια σύνδεση Σελήνης-Ποσειδώνα?
Ο Ποσειδώνας γενικά από τη διέλευσή του στον 6ο οίκο μας προτρέπει να δείξουμε προσοχή στα επαγγελματικά και στην υγεία μας , να μην κάνουμε υπερβολές και να μένουμε εστιασμένοι σε στόχους που μπορούν να πραγματοποιηθούν. Την ίδια προσοχή καλό είναι να δείξουμε και στα θέματα του οίκου που κυβερνά.Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...
Κωνσταντίνος Καβάφης
-
23-01-2012, 11:47 AM #46
-
23-01-2012, 01:22 PM #47
Καλημερα.Εχω μια απορια σχετικα με την διελευση του β.δεσμου που δεχομαι.Θελω να καταλαβω αν ο β.δεσμος ειναι σε θεση να ενεργοποιησει γενεθλια οψη.Αυτη τη στιγμη διευλανει απο τον 5ο γενεθλιο μου στον τοξοτη.Πρωτα θα κανει τετραγωνο με γενεθλια αφροδιτη κ σεληνη ενεργοποιοντας το γενεθλιο μεσοδιαστημα σεληνης/αφροδιτης και την αντιθεση μεταξυ τους και μετα θα κανει συνοδο με τον γενεθλιο ουρανο του 5ου οικου μου,και συνοδο με δια του 4ου οικο,ενεργοποωντας την γενεθλια συνοδο δια ουρανου.Σε αυτο συνηγορει και η ηλιακη επιστροφη απο ιουλιο του 2012 ομως.Κοιταζοντας ομως και διελευσεις ειδα οτι πολυ αργοτερα προς το τελος του 2012,ο διας θα τετραγωνισει ολα αυτα τα σημεια που προανεφερα,και θα κανει και αντιθεση με ουρανο ενεργοποιοντας την συνοδο που εχω.Αυτεςοι οψεις που αναφερω σχετικα με β.δεσμο επειδη ειναι σε αναδρομη πορεια μηπως δεν πρεπει να τις δωσω και πολυ σημασια αλλα μονο στον δια αργοτερα;Η μηπως και οι 2 θα δωσουν διαφορετικα γεγονοτα;
-
23-01-2012, 01:39 PM #48
Ευχαριστω για την απαντηση Alkmini ...λοιπον ο πωσειδ. στον γενεθλιο χαρτη ειναι στον αιγ. στον 4 οικο σχηματιζει εξαγωνο με την σεληνη στους ιχθυς στον 6 οικο επισης οψεις που κανει η σεληνη με αλους πλανητες ειναι τριγωνο με ηλιο στον καρκ. στον 10 οικο, χιαστι με ερμη στον καρκινο στον 11 οικο ,τετραγωνο με κρονο στον τοξοτη στον 3 οικο το εξαγωνο με τον πωσειδ που προανεφερα κ τριγωνο με τον πλουτ. στον σκορπιο στον 2 οικο και τελος η σεληνη κανει μεγαλο τριγωνο με ηλιο κ πλουτωνα.....τωρα στο προοδευτικο ο προοδευμενος πωσειδ κανει αντιθεση με τον γεννεθλιο ηλιο μου στον καρκινο στον 10 που την εχω κ σαν γενεθλια οψη συνοδο με τον γενεθλιο πωσειδ στον αιγ.στον4 οικο κ τριγωνο με γενεθλιο πλουτ. στον σκορπιο στον 2 οικο.....ελπιζω να μην σε μπερδεψα γιατι ειναι αρκετα!!!
-
23-01-2012, 04:11 PM #49
καλησπέρα και από μένα σε όλους! Μελετάω αστρολογία τα τελευταία 2 χρόνια... Έχω περάσει πολύ δύσκολα χρόνια μέσα σε αυτά τα χρόνια και προβλέπω και άλλες δυσκολίες επίσης μέσα στα επόμενα με δεδομένο ότι ο κρόνος διελαύνει τώρα τον 7ο οίκο μου και πρόκειτε να κάνει σύνοδο με άρη αφροδίτη και ουρανό μέσα στο επόμενο έτος. Η ερώτηση που έχω είναι η εξής: εδώ και 1 χρόνο περίπου για να μπορώ να είμαι καλά στα προβλήματα που αντιμετωπίζώ (τα οποία είναι αρκετά και δύσκολα π.χ θάνατος του πατέρα μου, βάρος να ξεκαθαρίσω όλες τις εκκρεμότητες, σχέση με μη διαθέσιμο πρόσωπο, επαγγελματικές υποχρεώσεις.. κ.α) καταφεύγω στο ποτό μερικές φορές μάλιστα από το μεσημέρι... Έψαξα τον ποσειδώνα αλλα δεν μου λέει κάτι.... ο ουρανός όμως διελαύνει τον 12ο οίκο και διερωτούμαι μήπως ευθύνεται...... όπως και να έχει ειμαι 20/09/1978 19 και 58 Λευκωσία... και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης το μόνο που ζητώ είναι αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει της επιρροής μου στο ποτό.
-
23-01-2012, 06:26 PM #50
Αγαπητή Afria,
Το γεγονός ότι ο Κρόνος πέρασε επάνω από τον Πλούτωνα, εν συνεχεία σχημάτισε όψη τετραγώνου με την ακμή του 4ου και αντίστοιχα του 10ου οίκου, ενώ μετά από λίγο διάστημα σχημάτισε 150ο με την γενέθλια Σελήνη, ενώ τώρα συνεχίζει και θα συνεχίσει τη διέλευση του μέσα από τον 7ο γενέθλιο οίκο σου, είναι σίγουρα μια σημαίνουσα ένδειξη για όλα αυτά που βίωσες αυτή την περίοδο της ζωής σου.
Επίσης η όψη ημιεξαγώνου του Κρόνου προς τον Ηλιο στο ζώδιο της Παρθένου αλλά σε αντίθεση με τον ωροσκόπο, και όψη 150ο με την ακμή του 2ου γενέθλιου οίκου, αποτελεί επίσης αιτία για κάποιες από τις δυσάρεστες συγκυρίες που ανέκυψαν στην ζωή σου.
Όμως η πιο σημαίνουσα και κορυφαία τουλάχιστον όσον αφορά την ξαφνική ίσως προδιάθεση σου να το ρίξεις στο ποτό συνέβη συνεπικουρία της διέλευσης του Κρόνου από το ζώδιο του Ζυγού από την στιγμή που αφενός αυτός σχημάτισε την όψη 150ο αφενός προς την γενέθλια Σελήνη, αφετέρου ενεργοποίησε συγχρόνως τόσο τον Πλούτωνα όσο όμως και τον Ποσειδώνα στο ζώδιο στου Τοξότη στον 8ο οίκο.
Για ευνόητους λόγους δεν είναι δυνατόν να καταχραστώ παραπάνω το χώρο και τον χρόνο του σάιτ. Όμως θα σου συνιστούσα να διαβάσεις στο σχετικό άρθρο μου περί της Εντίθ Πιάφ, που προσφάτως δημοσιεύτηκε και από όπου θα μπορέσεις να πάρεις μία πρώτη γεύση το τι σημαίνει και το τι θα μπορούσε να συμβεί γενικά με αυτή την όψη, την οποία ταπεινή μου γνώμη είναι, ότι πρέπει να λάβεις πάρα πολύ σοβαρά και με το μέσα μυαλό υπόψη σου.
Το να σου πει οιοσδήποτε απλώς κόψε το ποτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Για αυτό ζήτησε βοήθεια το συντομότερο δυνατόν. Δόξα τω Θεώ έχεις αρκετά υποστηρικτικά στοιχεία στο προοδευτικό, αλλά μία μοναδική όψη θα μπορούσε να αφήσει ανεξίτηλο και χρόνιο στίγμα ως προς το ποτό. Για αυτό πρόσεξε.
Φιλικά,
Χρυσάνθη Σπίγγου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.