s
Οψεις ωροσκοπου και του κυβερνητη του - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 51 to 60 of 86
  1. #51
    Join Date
    Oct 2008
    Όνομα:
    Δημήτρης
    Location
    Αθήνα
    Posts
    549

    Re: Οψεις ωροσκοπου και του κυβερνητη του

    Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    hattie, δεν θα συμφωνήσω ότι σου λείπει η αυτοπεποίθηση ή η συνείδηση του εαυτού σου. Είσαι πλουτώνιο άτομο και έχεις έμφυτη την τάση να ψαχτείς και να γνωρίσεις τον εαυτό σου. Στην επικέντρωση στον εαυτό σου συμβάλλουν και η Σελήνη στον Κριό και ο ωροσκόπος στον Λέοντα και όλα αυτά τα στοιχεία καλύπτουν την απουσία πλανητών σου στο ανατολικό ημισφαίριο.
    Η απουσία πλανητών στο ανατολικό κομμάτι του χάρτη δημιουργεί την ανάγκη επιβεβαίωσης μέσα από την ανταπόκριση των άλλων. Αυτό δεν αλλάζει όποιες και να είναι οι θέσεις των πλανητών στα ζώδια. Κι όταν στηριζόμαστε τόσο πολύ στην ανταπόκριση των άλλων λογικό είναι να γινόμαστε ευάλωτοι στην εμπιστοσύνη που έχουμε στον εαυτό μας. Στην περίπτωση της Hattie23 αυτό εκδηλώνεται κυρίως μέσα από τον 4ο οίκο της οικογενείας.

    Σε μια τέτοια κατάσταση ο δυνατός Σκορπιός μπορεί να αποτελέσει ακόμα και τροχοπέδη δημιουργώντας υπερβολικούς αμυντικούς μηχανισμούς που εμποδίζουν την πραγματική επικοινωνία. Ουσιαστικά βάζει πολλά προαπαιτούμενα στην επικοινωνία. Φυσικά πάντα υπάρχει η χρυσή τομή που οφείλει κάποιος να βρει.

    Αλλά το θέμα δεν είναι αν προσπαθούμε να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, αν κάνουμε διαλογισμό ή σεμινάρια αυτογνωσίας. Είναι η εμπιστοσύνη που έχουμε στις ιδέες, αξίες και αντιλήψεις μας ανεξάρτητα από τη γνώμη των άλλων. Πολλοί άνθρωποι έχουν αυτήν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους χωρίς να το έχουν ψάξει καθόλου, απλά είναι πολύ εγωιστές. Άλλοι το έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους αλλά ακόμα ψάχνουν να το βρουν. Αυτή η διαφοροποίηση φαίνεται κυρίως από τη διάταξη των πλανητών στους οίκους.

  2. #52
    Join Date
    Sep 2007
    Όνομα:
    Μάντεψε...
    Location
    Thessaloniki, Greece
    Posts
    122

    Re: Οψεις ωροσκοπου και του κυβερνητη του

    Κοραλλία ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις. Δεν ήμουν ακριβώς σίγουρη για το ποιοι πλανήτες είναι πιο σημαντικοί στο ωροσκόπιο μου. Και νομίζω έτσι όπως το θέτετε ότι δεν είμαι καθαρά πλουτωνιο-κρόνιο άτομο γιατί έχω δυνατό ερμή και δία επίσης, ισχύει, γι' αυτό μάλλον να μην έχω το τόσο έντονο πρόβλημα της hattie23.
    Άτραπε ευχαριστώ επίσης για τις παρατηρήσεις. Έχεις δίκιο, μάλλον αυτό που περιέγραφα είναι το πως βλέπω περισσότερο εγώ τον εαυτό μου. Κι επειδή ακριβώς αισθάνομαι κλειστή, μάλιστα, ίσως γιάυτο το λόγο να προσπαθώ να το διορθώνω και να μην το δείχνω στους άλλους τόσο. Η αλήθεια είναι πως όταν με γνωρίζουν είμαι υπερβολικά χαμογελαστή και φιλική. Απλώς για να έρθει κάποιος κοντά μου θέλει περισσότερο προσπάθεια, λόγω αποστάσεων που εγώ βάζω. Επίσης συμφωνώ οτι τελικα το συνολο του ωροσκοπίου πρέπει να εξετάζεται. Προφανώς υπάρχουν επιρροές στον χάρτη της hattie23 εντελώς διαφορετικές από τις δικές μου. Κι ευχαριστώ πολύ και για την παρατήρηση σας για τον ουρανό στο χάρτη μου γιατί με είχε προβληματίσει κατά καιρους πως να ερμηνεύσω την απουσία σημαντικών γωνιών του με αλλους πλανητες. ΄
    Last edited by Ιφιγένεια; 22-11-2011 at 03:55 PM.
    Η αξία των ανθρώπων δεν κρίνεται από τα προσόντα τους, αλλά από την χρήση των προσόντων τους

  3. #53

    Re: Οψεις ωροσκοπου και του κυβερνητη του

    Πραγματικα τωρα μπερδευτηκα .

    Ο λογος που εγραψα αυτο το ποστ ηταν για να λαβω απαντησεις για το πως οι αλλοι με βλεπουν εξαιτιας του ωροσκοπου μου κυβερνητης του οποιου ειναι ο ηλιος (ο πιο σημαντικος πλανητης του χαρτη για καθε ανθρωπο αφου ειναι ο πλανητης που δειχνει την προσωπικοτητα μας και σε εμενα ειναι και "η μοστρα " προς τα εξω ).

    Μ ε την συζητηση αναφερθηκαν αρκετα πραγματα ,δωθηκαν αρκετες απαντησεις πανω σε θεματα που με απασχολουσαν βαθυτερα και μπηκα σε διαδικασια να κοιταξω περα απο τα κρονια χαρακτηριστικα και να κοιταξω και τον πλουτωνα που μεχρι τοτε δεν ειχα δωσει τοση σημασια ,πιστευωντας οτι ο κρονος ηταν ο πλανητης που με σκλαβωνε.


    Στην αναζτηση ομως για το τι μπορω να κανω πηρα λιγο αντιφατικες απαντησεις ,παρα το οτι εκτενως αναφερθηκα για το πως βιωνω εγω το χαρτη μου .

    Η πρωτη προσεγγιση ειναι οτι επειδη δεν υπαρχουν πλανητες στο ανατολικο μερος του χαρτη ,νιωθω την αναγκη επιβεβαιωσης απο τους αλλους περισοτερο απο καποιους αλλους ανθρωπους.Και οτι οι ανθρωποι που γεμιζουν το κενο του ανατολικου ημισφαιριου με βοηθουν ωστε να το πετυχω . Και επιπλεον τα κρονια/πλουτωνια στοιχεια, ο ωροσκοπος στο λεοντα ,ο ηλιος στον σκορπιο και το μεσουρανημα στον κριο στην πραγματικοτητα με παγιδευουν παρα με βοηθουν αφου απο οτι καταλαβα , οι δικες μου καταβολες ειναι να ειμαι ενα ατομο με υπερβολικη αυτοπεποιθηση και μαλλον το μπλοκαρισμα που βιωνω ειναι γιατι δεν εχω επιβεβαιωσει τον εαυτο μου μεσα απο τους αλλους,επειδη ουσιαστικα δεν εχω κανει τιποτα που να δικαιολογει την προσοχη των αλλων προς σε μενα. Αφου δηλαδη δεν εισπρατω απο τους αλλους την αποδοχη ,την οποια εχω αναγκη και γενεθλιακα την απαιτω εγωιστικα, καθομαι στην γωνια μου ,μυρηκαζωντας τις οποιες τυχον αποτυχιες μου ,ενω στην ουσια επιθυμω κατι το οποιο δεν εχω καταβαλει καμμια προσπαθεια να εχω .

    Απο την αλλη ,η αλλη προσεγγιση ,συμφωνει οτι εχω ελλειψη στο ανατολικο κομματι αλλα οτι δεν πρεπει να περιμενω επιβεβαιωση απο τους αλλους ,αλλα να δουλευψω την γενεθλια προδιαθεση μου με τροπο που να μην περιμενω το μπραβο των αλλων .Οτι ουσιαστικα αυτη η ελλειψη θα ελλατωθει απο εμενα την ιδια ,οταν καταφερω να αποκτησω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου και να βγω προς τα εξω (αφου γενεθλιακα εχω τα προσοντα να το κανω).

    Και οι δυο προσεγγισεις μου λενε οτι ουσιαστικα πρεπει να δρασω ,να φυγω απο την γωνια μου ,να κανω κατι ωστε να αξιζω την αποδοχη .

    Το θεμα ομως ειναι οτι το μπλοκαρισμα συμβαινει επειδη δεν εχω αναπτυξει τα δυνατα στοιχεια του χαρτη μου απεναντι στους αλλους η επειδη εχω υπεραναπτυξει αυτα τα στοιχεια σε σημειο που αντι να δρω ,τελικα περιμενω εγωιστικα την επιβεβαιωση?

    Οπως το βιωνω εγω ,νομιζω οτι συμβαινουν και τα δυο .Μαλιστα οτι το ενα συμπληρωνει το αλλο . Ειναι εμφανες οτι ειμαι ανασφαλης και οτι ουδεποτε δεν χρησιμοποιησα προς οφελος μου κανενα απο τα θετικα χαρακτηριστικα των ζωδιων μου που εχω πλανητες.Αντιθετα ενισχυσα με τους φοβους μου ολες τις αρνητικες πλευρες των δυσκολων οψεων.

    Αρα συμφωνω με την κυρια Μοζορρα οτι πρεπει να αρχισω να λειτουργω τους πλανητες μου ακομα και αν αυτο με κανει να βγω προς τα εξω με λιγοτερο "καλη " συμπεριφορα ,διεκδικωντας η δημιουργωντας ανταγωνισμο με τους αλλους .Οτι φοβαμαι πως θα χαρακτηριστω απο τους γυρω μου αν φανερωσω τα δικα μου θελω .

    Απο την αλλη μη κανωντας αυτο ,μη λειτουργωντας την ανταγωνιστικοτητα που εχω στον γενεθλιο και προσπαθωντας να δουλευψω τις "ευκολες" οψεις στο χαρτη μου ωστε να δινω το παραδειγμα της χαζοβιολας που κανενας δεν εχει τιποτα να φοβηθει απο εκεινη ,μενω στην γωνια μου και καθε φορα που καποιος/κατι με πληγωνει αντι να βουτηξω και να παλευψω γι αυτο καθομαι στην γωνια μου και κλαιγομαι.Ομως εχωντας μεσα μου ανικανοποιητες πλευρες τελικα φτανω στο σημειο υπονομευω τον ιδιο μου τον εαυτο .Κατι σαν αυτοπυροβολισμο στο ποδι.

    Εδω θα συμφωνησω και με την Κατια και Ατραπος, μενωντας στην γωνια μου ,ουσιαστικα παραιτουμαι απο το να κανω κατι που θα φερει την αποδοχη των αλλων,ισως μαλιστα ο μπουφες να ειναι οχι μονο το δικο μου καταφυγιο εναντι της μη αποδοχη των αλλων αλλα και ενα οχυρο απο οπου μπορω να πυροβολω ολους οσους θεωρω οτι επρεπε να με αποδεχτουν και μονο επειδη τους ειπα "καλημερα".Το οτι δεν παλευω για πραγματα που θελω ειναι γεγονος,οτι αφηνω τους αλλους να παιρνουν πραγματα απο εμενα χωρις αντιρρηση ειναι αληθεια.Αυτο δειχνει ελλειψη αυτοπεποιηθησης. Απο την αλλη ειναι μια καλη δικαιολογια στο να μενω αδρανης και δημιουργωντας εναν φαυλο κυκλο.

    Φοβαμαι αρα δεν διεκδικω,αφου δεν διεκδικω δεν δρω η δρω ελαχιστα ωστε να μην εκτεθω στα πυρα των αλλων (τις περισσοτερες φορες χαζοβιολιστικα) ,αν με την ελαχιστη δραση δεν γινω αποδεκτη ,φοβαμαι ακομα περισσοτερο ,μενω αδρανης,χωρις δραση ο αλλος δεν μου δινει σημασια η μου δινει ελαχιστη (οταν κατι θελει να κερδισει απο την χαζοβιολα) ,πληγωνομαι και μετα αναρωτιεμαι "γιατι αφου ειμαι ετσι και ετσι ο αλλος δεν ανταποκρινεται" .Και ο κυκλος συνεχιζεται..

  4. #54
    Join Date
    Jan 2011
    Όνομα:
    Παναγιώτης
    Location
    Πειραιας
    Posts
    21

    Re: Οψεις ωροσκοπου και του κυβερνητη του

    H προσωπική μου άποψη και προτροπή Ηattie 23 ,είναι να ξαναπροσπαθήσεις να ερμηνεύσεις τον χάρτη σου χρησιμοποιώντας τις αστρικές θέσεις των πλανητών και να δεις αν αυτή η ερμηνεία ανταποκρίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα σου.Άλλωστε οι γωνιακές όψεις παραμένουν οι ίδιες.Προσωπικά, είχα πιο πειστικά αποτελέσματα στον δικό μου χάρτη.

  5. #55

    Re: Οψεις ωροσκοπου και του κυβερνητη του

    Πιστευετε οτι οι αστρικες θεσεις των πλανητων ειναι ισχυρες?Δηλαδη μπορουμε να βασιστουμε στις ερμηνειες τους για να βγαλουμε συμπερασματα?Γιατι τωρα τελευταια εχω αρχισει και το ψαχνω εντονα το θεμα της ιδιοσυναστριας στο χαρτη μου αλλα εχω ακουσει οτι ειναι σε πειραματικο επιπεδο..Αν και ο Κος Ριζοπουλος την χρησιμοποιει πολυ και επιμενει οτι πρεπει να εξεταζουμε και τροπικο και αστρικο για ασφαλη συμπερασματα
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

  6. #56
    Join Date
    Jan 2011
    Όνομα:
    Παναγιώτης
    Location
    Πειραιας
    Posts
    21

    Re: Οψεις ωροσκοπου και του κυβερνητη του

    Αγαπητή astrotrella,

    Oι δύο ζωδιακοί κύκλοι σύμφωνα με τεκμηριωμένες αστρονομικές παρατηρήσεις ταυτίζονταν μεταξύ τους το 221 πχ .Η μετάπτωση των ισημεριών και ως αποτέλεσμα η απόκλιση σήμερα 24 μοιρών ανάμεσα στους δύο ζωδιακούς είχε εντοπιστεί και από τον Ίππαρχο τον 2 αιώνα πχ.Μέχρι εκείνη την εποχή βέβαια, άλλοι πολιτισμοί όπως οι Αιγύπτιοι οι Χαλδαίοι και οι Ινδοί χρησιμοποιούσαν για τις αστρολογικές τους παρατηρήσεις και ερμηνείες μόνο τον αστρικό ζωδιακό κύκλο, τον οποίο εξακολουθούν μέχρι σήμερα να υποστηρίζουν οι Ινδοί καθώς και πολλοί Δυτικοί αστρολόγοι με πρωτοπόρο τον Cyril Fagan, οι οποίοι μέσα από πολλές έρευνες έχουν αποδείξει την εγκυρότητα του.Προσωπικά μετά από πολυετή έρευνα ωροσκοπίων πολλών προσώπων θεωρώ πιο αξιόπιστο, τον αστρονομικά σωστό αστρικό ζωδιακό.

  7. #57

    Re: Οψεις ωροσκοπου και του κυβερνητη του

    Εχω κοιταξει τον χαρτη μου με διαφορους τροπους (αστρικο, ηλιοκεντρικο, δρακωνικο χαρτη κ.λ.π) .Δεν μπορω να βρω κοινα σημεια (τουλαχιστον οχι σε εμενα εμφανη ) με τον χαρτη μου οπως την εχω βιωσει εγω.

    Πιστευψε με θα προτιμουσα εναν δια σε εξαγωνο με τον ηλιο μου στον 6ο οικο σε κυριαρχια στον τοξοτη απο ενα δια στον αιγοκερω και σε πτωση .

    Θα μπορουσε να εχει βαση ο αστρικος χαρτης στο σημειο της αδρανειας.Αφου με την μετατοπιση ο χαρτης θα βγαλει ελλειψη στα ζωδια της φωτιας αυτη την φορα και οχι του αερα. Σιγουρα υπαρχει ελλειψη δρασης και ειναι σωστη η παρατηρηση οτι ο αστρικος ισως ειχε τις απαντησεις για το γιατι μενω αδρανης. Απο την αλλη δεν θα μπορουσε να εξηγησει καποια θεματα που ο τροπικος δειχνει.

    Αλλωστε και ο τροπικος αν και δινει εμφαση στα ζωδια της φωτιας ,ερχεται ουσιαστικα το στοιχειο του νερου και το σβηνει. Ενας πλουτωνας σε κυριαρχια ,ενας σκορπισιος ηλιος κανουν τετραγωνα με τον ωροσκοπο αρα μειωνουν την οποια "λαμπρη " παρουσια του λεοντα. (+ συν ενας κρονος στον σκορπιο που πιεζει τον κυβερνητη του ωροσκοπου) , επισης ο 5ος οικος με ζωδιο της φωτιας εμπεριεχεται σε οικο που κυβερνα ο πλουτωνας . Η μονη που μενει στον κοσμο της ειναι η σεληνη στον κριο η οποια τριγωνιζει ωροσκοπο και ουρανο αλλα τι να σου κανει ? Ακομα και ο αρης στον αιγοκερω κυβερνητης του μεσουρανηματος κανει εξαγωνο με τον κρονο στον σκορπιο αρα προυποθετει αρκετη δουλιτσα για να βγαλει την αρεια ορμητικοτητα.

    Νομιζω οτι ειναι περισσοτερο θεμα οτι δεν εχω βρει τροπους ωστε να "επικοινωνησω " με τους αλλους και οχι οτι δεν δρω . Σε θεματα που μου ειναι οικεια και ειμαι αποδεκτη υπερ-λειτουργω.

  8. #58

    Re: Οψεις ωροσκοπου και του κυβερνητη του

    Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Εχω κοιταξει τον χαρτη μου με διαφορους τροπους (αστρικο, ηλιοκεντρικο, δρακωνικο χαρτη κ.λ.π) .Δεν μπορω να βρω κοινα σημεια (τουλαχιστον οχι σε εμενα εμφανη ) με τον χαρτη μου οπως την εχω βιωσει εγω.

    Πιστευψε με θα προτιμουσα εναν δια σε εξαγωνο με τον ηλιο μου στον 6ο οικο σε κυριαρχια στον τοξοτη απο ενα δια στον αιγοκερω και σε πτωση .

    Θα μπορουσε να εχει βαση ο αστρικος χαρτης στο σημειο της αδρανειας.Αφου με την μετατοπιση ο χαρτης θα βγαλει ελλειψη στα ζωδια της φωτιας αυτη την φορα και οχι του αερα. Σιγουρα υπαρχει ελλειψη δρασης και ειναι σωστη η παρατηρηση οτι ο αστρικος ισως ειχε τις απαντησεις για το γιατι μενω αδρανης. Απο την αλλη δεν θα μπορουσε να εξηγησει καποια θεματα που ο τροπικος δειχνει.

    Αλλωστε και ο τροπικος αν και δινει εμφαση στα ζωδια της φωτιας ,ερχεται ουσιαστικα το στοιχειο του νερου και το σβηνει. Ενας πλουτωνας σε κυριαρχια ,ενας σκορπισιος ηλιος κανουν τετραγωνα με τον ωροσκοπο αρα μειωνουν την οποια "λαμπρη " παρουσια του λεοντα.(+ συν ενας κρονος στον σκορπιο που πιεζει τον κυβερνητη του ωροσκοπου) , επισης ο 5ος οικος με ζωδιο της φωτιας εμπεριεχεται σε οικο που κυβερνα ο πλουτωνας . Η μονη που μενει στον κοσμο της ειναι η σεληνη στον κριο η οποια τριγωνιζει ωροσκοπο και ουρανο αλλα τι να σου κανει ? Ακομα και ο αρης στον αιγοκερω κυβερνητης του μεσουρανηματος κανει εξαγωνο με τον κρονο στον σκορπιο αρα προυποθετει αρκετη δουλιτσα για να βγαλει την αρεια ορμητικοτητα.

    Νομιζω οτι ειναι περισσοτερο θεμα οτι δεν εχω βρει τροπους ωστε να "επικοινωνησω " με τους αλλους και οχι οτι δεν δρω . Σε θεματα που μου ειναι οικεια και ειμαι αποδεκτη υπερ-λειτουργω.
    Δρακωνικος το καρμικο ωροσκοπιο ειναι και αυτος ο χαρτης? Αληθεια πως τον βρισκω αυτον?Διαβασα για κατι μαθηματικους τυπους δεν θυμαμαι καλα και ειπα αλαργα κανα προγραμμα που να τον υπολογιζει υπαρχει?
    Και εγω παντως πιστευω οτι ισχυει πολυ ο αστρικος βρηκα πραγματα για μενα που δεν μπορουσα να τα εξηγησω μονο με το τροπικο ωροσκοπιο..Αλλα ενα πραγμα δεν εχω καταλαβαινω ο αστρικος η τροπικος δειχνει τα γεγονοτα στην ζωη καποιου?Ο αστρικος παιρνει μια πιο ψυχολογικη διασταση?
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

  9. #59

    Re: Οψεις ωροσκοπου και του κυβερνητη του

    Δρακωνικος το καρμικο ωροσκοπιο ειναι και αυτος ο χαρτης? Αληθεια πως τον βρισκω αυτον?Διαβασα για κατι μαθηματικους τυπους δεν θυμαμαι καλα και ειπα αλαργα κανα προγραμμα που να τον υπολογιζει υπαρχει?
    Και εγω παντως πιστευω οτι ισχυει πολυ ο αστρικος βρηκα πραγματα για μενα που δεν μπορουσα να τα εξηγησω μονο με το τροπικο ωροσκοπιο..Αλλα ενα πραγμα δεν εχω καταλαβαινω ο αστρικος η τροπικος δειχνει τα γεγονοτα στην ζωη καποιου?Ο αστρικος παιρνει μια πιο ψυχολογικη διασταση?
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

  10. #60

    Re: Οψεις ωροσκοπου και του κυβερνητη του

    Αγαπητη hattie23 παρακολουθω το θεμα σου με μεγαλο ενδιαφερον απ την στιγμη που το εβαλες και πιστευω οτι ενα πραγμα ισχυει στην περιπτωση σου ..''Οταν το λιονταρι βαζει φωτια, ο σκορπιος την φοβαται τη φωτιά'' το ειπε και η Αντζελα κουλο αλλα ισχυει.Μην το παρεις κοροιδευτικα αλλα πιστευω οτι σου ταιριαζει αυτη η φραση.. Εσυ η ιδια φοβασαι τον εαυτο σου
    και εχεις μια δυσκολια στο να τον εκφρασεις γιατι τα ζωδια αυτα ο Σκορπιος και ο Λεων συγκρουονται ο Λεων θελει να λαμψει, ειναι ανοιχτος, διασκεδαστικος , και ο σκορπιος ειναι μυστηριωδης ,σκοτεινος, μυστικοπαθης δηλαδη τα εντελως αντιθετα.Και ελεγα για μενα που ειμαι ταυρος με διδυμο οτι συγκρουεται το ειναι με το φαινεσθαι:P
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

 

 
Page 6 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads