s
Ανάλυση Ωριαίου - Να μείνω στην ομάδα; - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 45
    Στο ερώτημα της ΑΡΙΔΗΛΗΣ θα ήθελα , cancerian, να σας θέσω μία ερώτηση και εάν θέλετε μου απαντάτε.

Η τελευταία όψη της Σελήνης ήταν το εξάγωνό της με τον Ήλιο. Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει είναι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Λαμβάνετε υπόψη σας τις όψεις με εξωκρόνιους ή θα θεωρήσουμε σαν πρώτη επόμενη όψη το τρίγωνο με το Δία ?

Όνομα:
    Τίνα
    Quote Originally Posted by *alkmini View Post
    Προσωπικά ανέφερα όλες τις όψεις της Σελήνης , όχι γιατί όλοι θα μας δώσουν κάποια απάντηση, αλλά νομίζω ότι o cancerian κάτι τέτοιο ανέφερε.

Σας είναι εύκολο να μας δώσετε ένα παράδειγμα με θέσεις πλανητών για να το καταλάβουμε καλύτερα ?
    Ναι φυσικά, Έχουμε την Αφροδίτη και τον Αρη να βρίσκονται στις 5 Ταύρου και 10 Διδύμων αντίστοιχα, σε γειτονικά ζώδια δηλαδή. Έστω ότι ο Ερμής βρίσκεται στους Ιχθείς ( θέλουμε ένα πλανήτη ποιο γρήγορο) και ότι έχει κλείσει εξάγωνο με την Αφροδίτη στις 6 μοίρες. Όταν ο Ερμής θα φτάσει στις 10 Ιχθύων θα πιάσει με τετράγωνο τον Άρη. Αυτομάτως του μεταφέρει το φως της Αφροδίτης και κατά κάποιο τρόπο τους ενώνει.

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Ναι φυσικά, Έχουμε την Αφροδίτη και τον Αρη να βρίσκονται στις 5 Ταύρου και 10 Διδύμων αντίστοιχα, σε γειτονικά ζώδια δηλαδή. Έστω ότι ο Ερμής βρίσκεται στους Ιχθείς ( θέλουμε ένα πλανήτη ποιο γρήγορο) και ότι έχει κλείσει εξάγωνο με την Αφροδίτη στις 6 μοίρες. Όταν ο Ερμής θα φτάσει στις 10 Ιχθύων θα πιάσει με τετράγωνο τον Άρη. Αυτομάτως του μεταφέρει το φως της Αφροδίτης και κατά κάποιο τρόπο τους ενώνει.
    Σας ευχαριστώ πολύ για το παράδειγμα. Στο συγκεκριμένο ωριαίο που βλέπουμε η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και ο Κρόνος στο Ζυγό. Μπορούμε να έχουμε μεταφορά φωτός ?

Όνομα:
    Τίνα
    Εγώ έχω άλλη ερώτηση για εσένα Αλκμήνη μου. Γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει η σχέση της Σελήνης με τον Κρόνο; Αρχικά ψάχνουμε για μεταφορά φωτός μεταξύ των κυβερνητών που μας ενδιαφέρουν. Επομένως μας ενδιαφέρει η Σελήνη και η Αφροδίτη.Τη μεταφορά φωτός την κάνει πάντα ένας γρήγορος πλανήτης, δηλαδή η Σελήνη, ο Ερμής και η Αφροδίτη. Στην προκειμένη τι ζητάμε, να μεταφέρει η Σελήνη το φως της στην Αφροδίτη;

Στην ερώτηση σου τώρα, δεν μπορεί να γίνει μεταφορά γιατί δεν υπάρχει πιο γρήγορος πλανήτης από τη Σελήνη. Ποιός μπορεί να μεταφέρει το φως της Σελήνης στον Κρόνο;

Όνομα:
    Ελένη
    Quote Originally Posted by cancerian View Post
    καλησπέρα ξανά,

είναι λογικό να γίνεται μπέρδεμα καθώς περιπλέκονται πολλοί πλανήτες - κυβερνήτες που δεν χρειάζονται να περιπλακούν. κοίτα μόνο τους άμεσα ενδιαφερόμενους πλανήτες ( σελήνη και αφροδίτη ).
    επίσης, αυτό που ανέφερα σχετικα με τις όψεις της σελήνης. κοίτα τη σελήνη. δες την τελευταία όψη που σχημάτισε ή την όψη από την οποία αποκλίνει. έπειτα κοίτα την αμέσως συγκλίνουσα.
    επίσης κάτι που βγάζει εντελώς μάτι και αν δεν κάνω λάθος δεν αναφέρθηκε καν : N.δεσμός στον 11ο. λέει αρκετά....

νομίζω πως σε σχέση με τον ωριαίο έχεις ήδη αποφασίσει αν θα μείνεις ή θα φύγεις ( από τον θ.πίνακα : H σελήνη ( εσύ ) βρίσκεται στην πτώση της αφροδίτης ( ομάδα ) και δεν την "βλέπει" από πουθενά αλλού. άρα το ενδιαφέρον σου πιθανότατα να έχει πιάσει πάτο )
    Σ'ευχαριστώ για την απάντηση πραγματικά "η ουρά του Δράκου" Ν.Δ επηρεάζει αρνητικά την ομάδα κάτι που δεν είχα καν προσέξει.
    Η αλήθεια είναι ότι είχα μια αρνητική στάση δεν ήξερα όμως αν αυτή η επιλογή μου είναι σωστή και ήθελα να δω μέσα της ωριαίας.
    Απ'οτι κατάλαβα δίνει αρκετές απαντήσεις και με βάζει "στην πρίζα" να μάθω περισσότερα γι αυτήν.

Φιλιά
    Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
    μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
    Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
    που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
    κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
    http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0

Quote Originally Posted by ΑΡΙΔΗΛΗ View Post
    Νομίζω απάντηση θα μας δώσει η Σελήνη με την μεταφορά του φωτός γιατί οι όψεις της με εξοκρόνιους πλανήτες δεν νομίζω να εξετάζονται στην ωριαία!
    Πιστεύω ο πρώτος πλανήτης που θα μεταφέρει το φως της είναι ο Κρόνος αυτό μήπως σημαίνει και αρνητική απάντηση??
    Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Εγώ έχω άλλη ερώτηση για εσένα Αλκμήνη μου. Γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει η σχέση της Σελήνης με τον Κρόνο; ......
    Έθεσα την ερώτηση για να μπορέσουμε να δώσουμε μία απάντηση στον προβληματισμό της ΑΡΙΔΗΛΗΣ και πιστεύω ότι είστε το κατάλληλο άτομο που μπορεί να μας βοηθήσει να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή βάση.

Όνομα:
    Τίνα
    Με τιμάς Αλκμήνη και πραγματικά σ' ευχαριστώ.
    Ομως το ωριαίο είναι άκυρο. Δεν τίθονται ερωτήματα για να κάνουμε εξάσκηση κι αν τεθούν για πρακτικούς λόγους δεν περιμένουμε απάντηση. Ενα ερώτημα πρέπει να τεθεί για τους σωστούς λόγους διαφορετικά δεν υπάρχει απάντηση. Αυτό πρέπει να το κατανοήσετε όσοι ασχολείστε με την ωριαία διαφορετικά θα έχετε μόνο αποτυχημένες προσπάθειες. Μπορούμε να συζητήσουμε για διάφορα θέματα, σχηματισμούς κτλ στο συγκεκριμένο ωριαίο όπως για παράδειγμα συζητήσαμε για την μεταφορά φωτός, όμως απάντηση δεν μπορούμε να δώσουμε. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Όνομα:
    Ελένη
    Συγνώμη η ερώτηση υφίσταται ότι δημοσιεύτηκε και ρώτησα την γνώμη σας δεν νομίζω να την βγάζει άκυρη.
    Την έβαλα να δω αν οι συλλογισμοί μου είναι σωστοί και να πάρω και δικές σας γνώμες,ούτε να τεστάρω μαθητές και εισηγητές αστρολογίας.
    Για να μην παρεξηγιόμαστε!

Όνομα:
    Τίνα
    Αρίδηλη κακώς αρπάζεσαι. Κανείς δεν μίλησε για τεστάρισμα μαθητών ή εισηγητών. Είπες στην hattie23 ότι ήθελες να κάνεις εξάσκηση και έβαλες το ωριαίο (εκτός κι αν κατάλαβα λάθος) κι εγώ απλώς είπα ότι σε ένα τέτοιο ωριαίο δεν μπορούμε να περιμένουμε απάντηση. Αυτό είναι όλο.

Όνομα:
    Ελένη
    Τίνα μου η απάντηση μου στην hattie23 ήταν αυτή

Quote Originally Posted by ΑΡΙΔΗΛΗ View Post
    έπειτα την ερώτηση στην ωριαία την κάνω και για εξάσκηση.
    πάντως ευχαριστώ για την παρέμβαση κάθε άποψη δεκτή:d
    δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις για να διαβάζω ένα ωριαίο χάρτη γιαυτό και τον έβαλα
    και όποιος θέλει βοηθά για να κατανοήσουμε τον τρόπο.

Μα οποιαδήποτε ερώτημα και να έμπαινε θα'χε την ίδια τύχη πιστεύεις επειδή δημοσιεύεται?

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)