s
Ανάλυση Ωριαίου - Να μείνω στην ομάδα; - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 45
    Όνομα:
    Ελένη
    Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    εγω χωρις να δω τον χαρτη λεω να φυγεις απο την ομαδα.αν σε μια ομαδα που μαθαινετε τροπους ευεξιας της ζωης εχουν αρχισει καυγαδες,συνομωσιες και ανησυχεις τοσο πολυ ωστε να θεσεις ερωτημα στην ωριαια ,τοτε τι στο καλο ομαδα ευεξια ζωης ειναι αυτο ? καλυτερα να εριχνες καυγα με την γειτονισσα .θα σου εφευγε και η ενταση . και η ερωτικη επαφη βοηθαει ,αυτα τα ξενοφερτα ομαδες ευεξιας δεν πανε στην ιδιοσυγκρασια του ελληνα.ο ελληνας ψοφα για αντιπαραθεση ειναι δυνατον να γινει η ελληνικη κοινωνια γαλλικο σαλονι του 19ου αιωνα ?σε αλλα σπιτια του της γαλλια του με παραπεμπει (απο την μεχρι τωρα συζητηση ) αυτο που γινεται εκει μεσα
    οι διαμάχες γίνανε εσωτερικά στην ομάδα χωρίς να πάρουν έκταση στα μέλη της.
    εγώ ενημερώθηκα από πολύ στενό κύκλο και βρέθηκα στο δίλημμα.
    η αλήθεια είναι ότι παίρνω αρκετά "καλά" απ'αυτήν την ομάδα αλλά φοβάμαι μην παίζεται πίσω κανένα παρασκήνιο!
    μην το βλέπεις σαν εκτόνωση έχει πολλούς καλύτερους τρόπους να εκτονώνεσαι όπως μια σχολή χορού ή ένα γυμναστήριο από ένα καβγά ή μια ερωτική επαφή.
    έπειτα την ερώτηση στην ωριαία την κάνω και για εξάσκηση.
    πάντως ευχαριστώ για την παρέμβαση κάθε άποψη δεκτή:d
    Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
    μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
    Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
    που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
    κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
    http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0

Ακολουθώντας το σκεφτικό μου μπορώ να αναφέρω τα παρακάτω:

Η Σελήνη ,κυβερνήτης της σκέψης να μείνεις στην ομάδα ευεξίας, βρίσκεται στην Παρθένο, ζώδιο σχετικό με την υγεία και ετοιμάζεται να σχηματίσει πρώτα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον 6ο οίκο και στη συνέχεια με το Δία στον Ταύρο στο 10ο οίκο, σχηματισμός μεγάλου τριγώνου. Επίσης εξάγωνο με Ερμή και Αφροδίτη στο Σκορπιό και σύνοδο με τον Κλήρο της Τύχης στην Παρθένο(Ευνοϊκές όψεις).

Ο Κρόνος(σκέψη να φύγεις από την ομάδα) βρίσκεται σε έξαρση στο ζώδιο του Ζυγού, αλλά και καμένος από τον Ήλιο και στην κεκαυμένη ζώνη. Ο καμένος πλανήτης θεωρείται πολύ μεγάλη προσβολή και μπορούμε να πούμε ότι αυτοακυρώνεται και το ίδιο και την ιδέα να φύγεις από την ομάδα.

Η απάντηση του χάρτη , έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι , είναι να μη φύγεις από την ομάδα.

Υπάρχει η περίπτωση να διευθετηθεί κάποιο οικονομικό θέμα πρώτα και μετά να πάρεις τη συγκεκριμένη απόφαση ?
    ( Η Σελήνη πρώτα σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή κυβ των οικονομικών της ομάδας και μετά με την Αφροδίτη, την ίδια την ομάδα).

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Την καλησπέρα μου σε όλους,

Σε θέματα τύπου "να μείνω ή να φύγω" να δίνετε αρκετή σημασία στην Σελήνη και στις όψεις τις. Οι αποκλίνουσες και οι συγκλίνουσες - μελλοντικές όψεις δίνουν συνήθως την απάντηση σε τέτοια ερωτήματα.

Φιλιά Πολλά !
    Λαμβάνοντας σοβαρά την άποψή σας , οι όψεις της Σελήνης είναι όλες θετικές. Πιστεύετε ότι η προτροπή του χάρτη είναι να μείνει ?

Όνομα:
    Ελένη
    Quote Originally Posted by *alkmini View Post
    Λαμβάνοντας σοβαρά την άποψή σας , οι όψεις της Σελήνης είναι όλες θετικές. Πιστεύετε ότι η προτροπή του χάρτη είναι να μείνει ?
    Νομίζω απάντηση θα μας δώσει η Σελήνη με την μεταφορά του φωτός γιατί οι όψεις της με εξοκρόνιους πλανήτες δεν νομίζω να εξετάζονται στην ωριαία!
    Πιστεύω ο πρώτος πλανήτης που θα μεταφέρει το φως της είναι ο Κρόνος αυτό μήπως σημαίνει και αρνητική απάντηση??
    Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
    μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
    Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
    που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
    κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
    http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0

Όνομα:
    Τίνα
    Quote Originally Posted by *alkmini View Post
    Μπορούμε να λάβουμε υπόψη μας το δείκτη του 11ου για να μας δείξει θέματα της ομάδας γενικά. Η Αφροδίτη βρίσκεται στη χαρά της, περνά καλά, βρίσκει τον εαυτό της, έχει την καλύτερη απόδοση, ταυτόχρονα όμως βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ζώδιο όπου δεν λειτουργούν ελεύθερα οι ιδιότητές της και μας υποψιάζει ότι υπάρχουν αρνητικές επιρροές για οικονομικά θέματα, διαφωνίες, δυσπιστία, καχυποψία...

Το δικό σας ενδιαφέρον, της ερώτησης δηλαδή, είναι ένα δίλημμα για το αν θα μείνετε (Ωροσκόπος) ή αν θα φύγετε από την ομάδα(7ος οίκος). Συνηθίζεται σε παρόμοιες ερωτήσεις να χρησιμοποιούμε τον κυβερνήτη του 1ου οίκου για την μία επιλογή και τον κυβερνήτη του 7ου για την άλλη και όχι γιατί ο Κρόνος σημαίνει άρνηση.
    Αλκμήνη μου, δεν συμφωνώ για τον 7ο. Η ερώτηση ήταν πολύ σαφής, όταν θέλουμε να μάθουμε για ομάδα κοιτάμε τον 11ο. Σε πάρα πολλά ωριαία έχουμε διλήμματα δεν κοιτάμε τον 7ο.

Επίσης, η Αφροδίτη μπορεί να βρίσκεται στον οίκο της χαράς της αλλά η δύσκολη ζωδιακή της θέση είναι πιο σημαντικός δείκτης της κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα.

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Αλκμήνη μου, δεν συμφωνώ για τον 7ο. Η ερώτηση ήταν πολύ σαφής, όταν θέλουμε να μάθουμε για ομάδα κοιτάμε τον 11ο. Σε πάρα πολλά ωριαία έχουμε διλήμματα δεν κοιτάμε τον 7ο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ποια είναι η απάντηση στο ερώτημα της ΑΡΙΔΗΛΗΣ ?

Επίσης, η Αφροδίτη μπορεί να βρίσκεται στον οίκο της χαράς της αλλά η δύσκολη ζωδιακή της θέση είναι πιο σημαντικός δείκτης της κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα.
    Συμφωνώ σε αυτό και το έχω εντοπίσει πιο πάνω.

Quote Originally Posted by ΑΡΙΔΗΛΗ View Post
    Νομίζω απάντηση θα μας δώσει η Σελήνη με την μεταφορά του φωτός γιατί οι όψεις της με εξοκρόνιους πλανήτες δεν νομίζω να εξετάζονται στην ωριαία!
    Πιστεύω ο πρώτος πλανήτης που θα μεταφέρει το φως της είναι ο Κρόνος αυτό μήπως σημαίνει και αρνητική απάντηση??
    Η Σελήνη βρίσκεται σε γειτονικό ζώδιο με τον Κρόνο και έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να γίνει μεταφορά φωτός μεταξύ τους.

Όνομα:
    Τίνα
    Αριδήλη οι όψεις με τους εξωκρόνιους πιάνονται ανάλογα με το ποιός ερμηνεύει κι αν θέλει να τους συμπεριλάβει στη μελέτη του. Επίσης έχεις μπλέξει πολλούς κυβερνήτες, η Σελήνη και η Αφροδίτη σε ενδιαφέρουν.

Αλκμήνη ο ρόλος μου μέσα στο φόρουμ (όπως και των υπολοίπων φυσικά) δεν είναι να απαντώ στα ωριαία σας αλλά να βοηθώ να απαντήσετε εσείς.

Μεταφορά φωτός μπορεί να γίνει ανάμεσα σε πλανήτες που βρίσκονται σε γειτονικά ζώδια και τέλος νομίζω πως πέρα από την εξάσκηση κακώς προσπαθείτε να πάρετε απάντηση από τη στιγμή που η Αριδήλη δήλωσε πως το ωριαίο μπήκε για να κάνει εξάσκηση.

Ανάλυση Ωριαίου - Να μείνω στην ομάδα;

Αριδήλη οι όψεις με τους εξωκρόνιους πιάνονται ανάλογα με το ποιός ερμηνεύει κι αν θέλει να τους συμπεριλάβει στη μελέτη του. Επίσης έχεις μπλέξει πολλούς κυβερνήτες, η Σελήνη και η Αφροδίτη σε ενδιαφέρουν.
    Προσωπικά ανέφερα όλες τις όψεις της Σελήνης , όχι γιατί όλοι θα μας δώσουν κάποια απάντηση, αλλά νομίζω ότι o cancerian κάτι τέτοιο ανέφερε.

Μεταφορά φωτός μπορεί να γίνει ανάμεσα σε πλανήτες που βρίσκονται σε γειτονικά ζώδια και ....
    Σας είναι εύκολο να μας δώσετε ένα παράδειγμα με θέσεις πλανητών για να το καταλάβουμε καλύτερα ?

Όνομα:
    cancerian
    καλησπέρα ξανά,

είναι λογικό να γίνεται μπέρδεμα καθώς περιπλέκονται πολλοί πλανήτες - κυβερνήτες που δεν χρειάζονται να περιπλακούν. κοίτα μόνο τους άμεσα ενδιαφερόμενους πλανήτες ( σελήνη και αφροδίτη ).
    επίσης, αυτό που ανέφερα σχετικα με τις όψεις της σελήνης. κοίτα τη σελήνη. δες την τελευταία όψη που σχημάτισε ή την όψη από την οποία αποκλίνει. έπειτα κοίτα την αμέσως συγκλίνουσα.
    επίσης κάτι που βγάζει εντελώς μάτι και αν δεν κάνω λάθος δεν αναφέρθηκε καν : N.δεσμός στον 11ο. λέει αρκετά....

νομίζω πως σε σχέση με τον ωριαίο έχεις ήδη αποφασίσει αν θα μείνεις ή θα φύγεις ( από τον θ.πίνακα : H σελήνη ( εσύ ) βρίσκεται στην πτώση της αφροδίτης ( ομάδα ) και δεν την "βλέπει" από πουθενά αλλού. άρα το ενδιαφέρον σου πιθανότατα να έχει πιάσει πάτο )
    Last edited by cancerian; 26-10-2011 at 02:06 AM.

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)