- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 45
-
25-10-2011, 02:16 PM #11
Ο Κρόνος δεν κάνει όψη αποκλίνουσα με Σελήνη(είναι πολύ πιο αργός πλανήτης σε σχέση με τη Σελήνη). Η Σελήνη θα μπορούσε να κάνει όψη με Κρόνο, όχι όμως εξαγώνου αλλά 45 μοιρών(όψη που δεν λαμβάνουμε υπόψη μας στην Ωριαία).
Μήπως υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα στα άτομα της ομάδας ή επίδειξη ικανοτήτων από κάποια μέλη της ?
-
25-10-2011, 02:42 PM #12
-
25-10-2011, 02:44 PM #13
Εχει παιχτεί κάτι στην ομάδα!
Αυτό φαίνεται και απ'τον Ερμή κυβερνήτη 12 συνομωσίες,μυστικά στον χώρο(4ο) σε σύνοδο με την Αφροδίτη(ομάδα) και σε τετράγωνο και οι δύο με Αρη στον 2ο(οικονομικά)!
Τι άλλα στοιχεία μπορούμε να πάρουμε απ'τον χάρτη.Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0
-
25-10-2011, 02:47 PM #14Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
-
25-10-2011, 02:53 PM #15
-
25-10-2011, 03:00 PM #16
Δεν σε καταλαβαίνω ο ωροσκόπος δεν δείχνει το άτομο που κάνει την ερώτηση?
Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
-
25-10-2011, 03:04 PM #17
Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να προσέχουμε στη διατύπωση του ερωτήματός μας για να πάρουμε μία σαφή απάντηση. Εδώ λοιπόν, όπως προανέφερα , η ερώτηση είναι αν είναι προτιμότερο για σένα να μείνεις ή να φύγεις από την ομάδα.
Ασχολήθηκες με τον 11ο οίκο και πήρες κάποια εικόνα για το τί συμβαίνει στην ομάδα(περισσότερο εμείς δηλαδή παρά εσύ η ίδια, αφού τα ξέρεις καλύτερα απ' όλους μας).
Το ερώτημα που έθεσες όμως για να απαντηθεί (πάλι κατά τη γνώμη μου), μας στρέφει στον 1ο και 7ο οίκο. Να πάρουμε κυβερνήτες και για τους δυο οίκους για να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει η κάθε μια επιλογή σου.
Θα με ενδιέφερε και μένα η γνώμη του Cancerian ή όποιου άλλου μπορεί να εκφέρει κάποια άποψη.
-
25-10-2011, 03:17 PM #18
Ο Ωροσκόπος δείχνει το άτομο που κάνει την ερώτηση, μπορεί να δείχνει επίσης τον ενάγοντα σε περίπτωση δικαστικής διαμάχης, τη γηπεδούχο ομάδα σε αθλητικές συναντήσεις και πολλά άλλα σύμφωνα με την ερώτηση που έχουμε.
Στο δικό σου ερώτημα πώς αλλιώς θα έχουμε την απάντηση? Αν δεχτούμε δηλαδή ότι ο Ωροσκόπος είσαι εσύ , θα μάθουμε κάποια στοιχεία για σένα και όχι για το τι είναι προτιμότερο να κάνεις. Συμφωνείς σ' αυτό ?
-
25-10-2011, 05:05 PM #19
Εγω χωρις να δω τον χαρτη λεω να φυγεις απο την ομαδα.Αν σε μια ομαδα που μαθαινετε τροπους ευεξιας της ζωης εχουν αρχισει καυγαδες,συνομωσιες και ανησυχεις τοσο πολυ ωστε να θεσεις ερωτημα στην ωριαια ,τοτε τι στο καλο ομαδα ευεξια ζωης ειναι αυτο ? Καλυτερα να εριχνες καυγα με την γειτονισσα .Θα σου εφευγε και η ενταση . Και η ερωτικη επαφη βοηθαει ,αυτα τα ξενοφερτα ομαδες ευεξιας δεν πανε στην ιδιοσυγκρασια του Ελληνα.Ο Ελληνας ψοφα για αντιπαραθεση ειναι δυνατον να γινει η ελληνικη κοινωνια γαλλικο σαλονι του 19ου αιωνα ?Σε αλλα σπιτια του της Γαλλια του με παραπεμπει (απο την μεχρι τωρα συζητηση ) αυτο που γινεται εκει μεσα
-
25-10-2011, 05:30 PM #20
Στο συγκεκριμένο χάρτη είναι που πέφτει και σημειοδότης πλανήτης η Σελήνη που σε άλλη περίπτωση θα μας έδινε και την τελική απάντηση!
Νομίζω στην παρούσα φάση με χαρακτηρίζει η Σελήνη(αναποφάσιστη-μεταβαλλόμενη) όμως δεν κάνει όψεις με Αφροδίτη να πάρουμε απάντηση!Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.