s
Υγεία και αστρολογία... - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 43
    Όνομα:
    Έρρικα
    Ποιο καλό παιδί θα μου απαντήσει
    αν ο γενέθλιος κρόνος στον 6 δημιουργεί ανάλογα προβληματα με τον κρόνο στον 1ο?

το ρωτάω γιατί και οι 2 οίκοι σχετίζονται με την υγεία από ό,τι διάβασα παραπάνω.

...σε μερικά χρόνια θα έχω πρώτη επιστροφή κρόνου στον 1ο οίκο... να αρχίσω από τώρα το ασβέστιο;;
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Όνομα:
    Τίνα
    errikaki το άγχος ως ψυχοπαθολογική διαταραχή σχετίζεται με τη Σελήνη, όμως το καθημερινό στρες που βιώνουμε όλοι μας σχετίζεται με τον Ερμή.

Όταν ένας πλανήτης βρίσκεται στον 6ο οίκο σημειοδοτεί ασθένειες που σχετίζονται με τον πλανήτη. Ο Κρόνος που ρωτάς σχετίζεται με την έλειψη ασβεστίου, με τις αρθρώσεις και τα κόκαλα, τη γνάθο και τα δόντια, με οτιδήποτε σχετίζεται με το παρελθόν και τον χρόνο και επιπλέον προκαλεί μελαγχολίες εξαιτίας της απαισιόδοξης τάσης του. Οταν λοιπόν βρεθεί στον 6ο οίκο η καθημερινότητα μας παρουσιάζει πορβλήματα εξαιτίας φόρτου εργασίας, δοκιμασίες και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις που μας εξασθενούν με αποτέλεσμα να νιώθουμε κόπωση ενώ δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα υγείας που είχαμε από το παρελθόν.

Ο ωροσκόπος τώρα που σημειοδοτεί το φυσικό μας σώμα εκτός των άλλων με τον Κρόνο να βρίσκεται εκεί παρουσιάζει φθορές, μελαγχολίες, περιορισμό στην έκφραση τόσο της προσωπικότητας όσο της κίνησης κτλ. Αυτά όσον αφορά την υγεία, γιατί όπως καταλαβαίνεις ένας πλανήτης σε 1ο και 6ο οίκο δεν είναι απαραίτητο να φέρει σώνει και καλά προβλήματα υγείας.

Όλοι οι πλανήτες μπορούν να δείξουν άγχος, ο καθένας για τους δικούς του λόγους και στα δικά του θέματα που σημειοδοτεί.

Για παράδειγμα, η Αφροδίτη μπορεί να δείξει άγχος που σχετίζεται με κοινωνικές καταστάσεις ή διαπροσωπικές σχέσεις, ο Κρόνος μπορεί να δείξει άγχος που σχετίζεται με ευθύνες κ.λπ.

Όνομα:
    Έρρικα
    Σχετικά με τη φυσική κατάσταση ενός ανθρώπου έχω διαβάσει ότι
    ο διελαύνων κρόνος από τον ωροσκόπο φέρνει απώλεια βάρους, ενώ
    ο δίας αντίστοιχα αύξηση βάρους..

Ισχύει το ίδιο και σε γενέθλιες όψεις;
    δηλ. ο δίας στον ωροσκόπο δείχνει τάση για πάχος ή
    ο κρόνος στον ωροσκόπο δίνει καλό σωματικό βάρος;

από παρατηρήσεις και μόνο σε διάφορα ωροσκόπια βλέπω ότι ισχύει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και κανόνας.

Επίσης νομίζω ότι ένας δίας στον τοξότη δίνει τάση για πάχος ή
    δίας σε όψη με αφροδίτη.. διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Ευχαριστώ

Όνομα:
    Τίνα
    Κανόνας σίγουρα δεν είναι, όμως όταν υπάρχει κόπωση, πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις είναι φυσιολογικό να χάνουμε βάρος. Που κουράγιο και διάθεση για μεζέδες και φαγητό. Το ίδιο ισχύει στην αντίθετη περίπτωση, όταν περνάμε καλά, είμαστε διαρκώς ξαπλωμένοι από τον έναν καναπέ στον άλλον, διασκεδάζουμε και γενικά έχουμε την τάση να καλοπερνάμε, θα πάμε στο ταβερνάκι μας, θα πιούμε το ποτάκι μας και φυσικά μετά θα ψάχνουμε να βρούμε για ποιό λόγο δεν μας κάνουν τα ρούχα μας. Επομένως δεν κάνεις λάθος.

Όνομα:
    Έρρικα
    Οφείλω να ομολογήσω ότι παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η σχέση της αστρολογίας με την υγεία... θα ήθελα να μάθω και να διαβάσω πολλά γι' αυτό.

Τα φώτα όλων των ειδικών παρακαλώ

Quote Originally Posted by *alkmini View Post
    Εξετάζουμε καθένα πλανήτη στον οίκο και στο ζώδιο που βρίσκεται και τις όψεις του. για παράδειγμα ένας κρόνος στο σκορπιό θα μπορούσε(υποθετικά μιλώντας πάντα)να μας δείχνει προδιάθεση σε γυναικολογικά προβλήματα(σκορπιός) ή σε θέματα θυρεοδειδή(σκορπιός/σταθερό ζώδιο) ή σε άλλες ασθένειες του σταθερού σταυρού.

Οι όψεις του κρόνου θα μας δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες. μία όψη του με τον ουρανό θα μπορούσε να μας δείχνει την περιοδικότητα των προβλημάτων ή ότι εμφανίζονται ... εξ ουρανού.

Έχω την εντύπωση ότι ο χείρωνας βρίσκεται σε άλλο οίκο, αν τα στοιχεία του προφίλ σας είναι ακριβή. το ίδιο πρέπει να εξετάσετε και τους άλλους πλανήτες σας. ένας ¨ηλιος στους ιχθείς δε μπορεί να βρίσκεται στο 12ο, όταν ο κρόνος είναι στο σκορπιό και στον 6ο οίκο(εκεί βρισκόταν το 1985).
    Ειδα οτι εχω βαλει λαθος στοιχεια στο προφιλ μου.....:/
    συγγνωμη...
    εχω 6ο στον ζυγο με εμπεριεχομενους κρονο και πλουτωνα (και οι δυο στο σκορπιο)
    και 12ο στον κριο με εμπεριεχομενους ηλιο(ταυρος) αρη και χειρων(και οι δυο διδυμους)
    Η μονη οψη του κρονου που εχω ειναι η αντιθεση του με τον αρη που μαλλον σχετιζεται...

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    errikaki το άγχος ως ψυχοπαθολογική διαταραχή σχετίζεται με τη Σελήνη, όμως το καθημερινό στρες που βιώνουμε όλοι μας σχετίζεται με τον Ερμή.

Όταν ένας πλανήτης βρίσκεται στον 6ο οίκο σημειοδοτεί ασθένειες που σχετίζονται με τον πλανήτη. Ο Κρόνος που ρωτάς σχετίζεται με την έλειψη ασβεστίου, με τις αρθρώσεις και τα κόκαλα, τη γνάθο και τα δόντια, με οτιδήποτε σχετίζεται με το παρελθόν και τον χρόνο και επιπλέον προκαλεί μελαγχολίες εξαιτίας της απαισιόδοξης τάσης του. Οταν λοιπόν βρεθεί στον 6ο οίκο η καθημερινότητα μας παρουσιάζει πορβλήματα εξαιτίας φόρτου εργασίας, δοκιμασίες και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις που μας εξασθενούν με αποτέλεσμα να νιώθουμε κόπωση ενώ δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα υγείας που είχαμε από το παρελθόν.

Ο ωροσκόπος τώρα που σημειοδοτεί το φυσικό μας σώμα εκτός των άλλων με τον Κρόνο να βρίσκεται εκεί παρουσιάζει φθορές, μελαγχολίες, περιορισμό στην έκφραση τόσο της προσωπικότητας όσο της κίνησης κτλ. Αυτά όσον αφορά την υγεία, γιατί όπως καταλαβαίνεις ένας πλανήτης σε 1ο και 6ο οίκο δεν είναι απαραίτητο να φέρει σώνει και καλά προβλήματα υγείας.
    πανω σε αυτο θα ηθελα να ρωτησω τα εξης
    1ον ο κρονος στον εκτο φανταζομαι οτι θα μπορουσε να φανερωνει παθηση της σπονδυλικης στηλης που εχω απο παιδι?
    2ον ο εκτος στον σκορπιο θα μπορουσε να δειχνει ενα οχι σοβαρο γυναικολογικο που εχω?
    3ον ο πλουτωνας τι παθησεις δειχνει?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Quote Originally Posted by Freya! View Post
    Η μονη οψη του κρονου που εχω ειναι η αντιθεση του με τον αρη που μαλλον σχετιζεται...
    Να υποθέσω ότι ο Άρης βρίσκεται στις πρώτες μοίρες των Διδύμων και ο Κρόνος στις τελευταίες του Σκορπιού ?

Όνομα:
    Τίνα
    Freya με όλο το σεβασμό νομίζω πως το τόπικ πηγαίνει να προσωποποιηθεί. Υγεία και Αστρολογία είναι το θέμα κι αν καθίσω να σου εξηγήσω τι σημαίνει ο Πλούτωνας στον 6ο θα βγούν άλλοι 10 να ρωτήσουν για τους πλανήτες που έχουν στον 6ο τους οίκο.

Για να μην αφήσω εντελώς ανάπαντητη την απορία σου, να σου πω, πως ο Κρόνος στον 6ο έχει την τάση να επιβαρύνει την μέση, αν και για σπονδυλική στήλη γενικότερα θα πρέπει να κοιτάξεις όχι μόνο τον Κρόνο αλλά και τον Ήλιο.

Όσο για τον Πλούτωνα, κυβερνά τα γεννητικά όργανα, όμως εξαρτάται και που ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα. Για παράδειγμα τις ωοθήκες τις κυβερνά η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, τις σάλπιγγες η Αφροδίτη, την μήτρα αλλά και τους πόνους στην μήτρα κατά την διάρκεια της εμμήνου ρύσεως η Σελήνη, τον κόλπο και τις κολπίτιδες ο Πλούτωνας αλλά και η Αφροδίτη. Θέλω να πω πως ένα γυναικολογικό πρόβλημα πιθανόν να μην οφείλεται μόνο στον Πλούτωνα αλλά και σε άλλους πλανήτες οι οποίοι προσβάλλονται.

Να προσθέσω επίσης πως ο Πλούτωνας στον 6ο δίνει εμμονή και φοβίες σχετικές με την υγεία.

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)