s
[Συζήτηση] Ηλιακή επιστροφή. Προβλέψτε, με οδηγό τα γενέθλιά σας!
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21
    Όνομα:
    Χρήστος

Ηλιακή επιστροφή. Προβλέψτε, με οδηγό τα γενέθλιά σας!

Μία πετυχημένη και άκρως βοηθητική μέθοδος πρόβλεψης, είναι η ηλιακή επιστροφή. Μας βοηθά ιδιαίτερα όταν θέλουμε να καταλάβουμε μέσω του χάρτη, το χρώμα της χρονιάς που έρχεται. Η ηλιακή επιστροφή είναι ουσιαστικά ο χάρτης που δημιουργείται τη στιγμή που ο Ήλιος βρίσκεται στην ίδια μοίρα και λεπτό με αυτό της γέννησης.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Ηλιακή επιστροφή. Προβλέψτε, με οδηγό τα γενέθλιά σας!
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Re: Ηλιακή επιστροφή. Προβλέψτε, με οδηγό τα γενέθλιά σας!

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το κατατοπιστικότατο άρθρο σας, γιατί για μας τους αρχάριους οι συγκεκριμένες τεχνικές πρόβλεψης είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολες.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις επαναλαμβανόμενες όψεις, που αναφέρατε.
    Μια σύνοδος Ηλιου-Αφροδίτης στο Λέοντα , η οποία υπάρχει στον γενέθλιο,γίνεται όμως σε διαφορετικό οίκο, όχι ιδιαίτερα καλό(12ο), ενώ στον γενέθλιο είναι στο 8ο πως μπορεί να ερμηνευτεί;
    Πρέπει να συνδυάσω ζητήματα του 8ου και του 12ου ή πρέπει να τα δω ξεχωριστά; Γιατί θέματα του 8ου όπως χρήματα από τρίτους, θάνατος ή σεξ και θέματα του 12ου όπως νοσοκομεία, ιδρύματα ή ο,τι κρυφό , νομιζω πως δε συνδιάζονται. Από που πρέπει να ξεκινήσω για να βγάλω μια άκρη; Πρέπει να λάβω υπόψη και τους κυβερνήτες των οίκων 8ου και 12ου(

Σας ευχαριστώ πολύ

Γιατι δεν συνδυαζονται θεματα του 12ου με του 8ου ?:toung: Μια χαρα συνεργαζονται χιλιαδες χρονια τωρα ολοι οι οικοι μεταξυ τους :bigsmile:

Εγω απο την αλλη δεν καταλαβαινω γιατι αυτη η προκαταληψη με τους "κακους" οικους???:bigsmile:
    Εμενα οι περιοδοι με ενεργοποιημενο 12ο με οδηγησαν πιο κοντα στην αυτογνωσια!!! Ο 12ος δεν εχει μονο αρνητικα!!!

Καλησπερα σε ολους,

Στην ηλιακη επιστροφη που ερχεται σε 2 μηνες ,εχω ωροσκοπο Καρκινο...στον γενεθλιο ακριβως σε αυτες τις μοιρες του Καρκινου εχω την ακμη του 5 οικου και τον Βορειο δεσμο,ξερει κανεις τι σημαινει αυτο?
    Υ.Γ και στο γενεθλιο ωροσκοπιο εχω Βδεσμο στον 5 οικο,αλλα φετος εχω και στις ηλιακης επιστροφης
    Εαν ενας πλανητης στην ηλιακη επιστροφη κανει συνοδο με καποιον πλανητη η΄σημειο με τον γενεθλιο εχει καποια σημασια(πχ.Ουρανος ηλιακΕπιστροφης συνοδος με ωροσκοπο Γενεθλιου) η΄κρινουμε μονο βαση τις οψεις του χαρτη της ηλιακη επιστροφης?

Ευχαριστω πολυ

Όνομα:
    dnaki
    Καλημέρα
    Με τον ωροσκόπο της ηλιακής στην ακμή του 5ου γενέθλιου οίκου σου τονίζονται ιδιαίτερα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον έρωτα τα παιδιά τη δημιουργικότητα και οτι άλλο εκπροσωπεί ο οίκος αυτός.Αυτό σε πολύ γενικές γραμμές.Μόνο εσύ που ξέρεις σε τι φάση βρίσκεται η ζωή σου θα καταλάβεις πως θα ενεργοποιηθεί .Ο ωροσκόπος στον Καρκίνο δείχνει πως αυτή τη χρονιά θα σε απασχολήσουν έντονα θέματα οικογένειας,ασφάλειας,ίσως ασχοληθείς με το σπίτι σου(ως οίκημα) λιγάκι παραπάνω...επίσης ενεργοποιείτε η γενέθλια Σελήνη σου με αυτόν τον ωροσκόπο.Ο β.δ. ειδικά αν είναι σε σύνοδο,δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα γτ σου δείχνει κάποια εξέλιξη και πρόοδο(ανάλογα βέβαια κ με τις όψεις που κάνει και στους 2 χάρτες),έτσι νομίζω.
    Τέλος , η σύνοδος πλανήτη η σημείου του χάρτη της ηλιακής με πλανήτες και ακμές οίκων του γενεθλιου είναι πολύ σημαντική.Κοιτάμε όλες τις όψεις και στους 2 χάρτες,οι οποίες ενισχύονται σημαντικά αν είναι επαναλαμβανόμενες,όπως αναφέρεται και στο άρθρο.

Lilapause καλημέρα
    Κοιτάς που πέφτει η σύνοδος στο χάρτη ηλιακής και αν κατάλαβα καλά πέφτει στο 12ο.Ψάχνεις αν υπάρχουν πλανήτες σ αυτόν τον οίκο και τι όψεις κάνουν.Δίνεις ιδιαίτερη έμφαση στις συνόδους.Αν δεν υπάρχουν ψάχνεις τον κυβερνήτη του οίκου σε ποιόν οίκο βρίσκεται,τί οψεις κάνει και σε ποιο γενέθλιο οίκο πέφτει,κ λαμβάνεις υπόψιν σου και τις όψεις στο γενέθλιο.Ο 8ος με τον 12ο συνδυαζονται αλλά όχι θετικά απ οσο γνωρίζω.Σε γενικές γραμμές δείχνει ταλαιπωρίες σε σχέση με οικονομικά,δάνεια υγεία,ψυχολογικά.

Καλημέρα
    Απο τη στιγμή που ο Β.Δ.έχει ιδιαίτερη σημασία στον χάρτη ηλιακής,και σηματοδοτεί τον τομέα εξέλιξης του ατόμου για τη χρονιά αυτή,τι γίνεται στην περίπτωση που βρίσκεται εγκλωβισμένος σε εμπεριεχόμενο οίκο?Εχω διαβάσει επίσης πως η επιστροφή Β.Δ.στο χάρτη ηλιακής είναι πολύ σημαντική ένδειξη,ισχύει?
    What goes around comes around

Quote Originally Posted by Lilapause View Post
    Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το κατατοπιστικότατο άρθρο σας, γιατί για μας τους αρχάριους οι συγκεκριμένες τεχνικές πρόβλεψης είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολες.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις επαναλαμβανόμενες όψεις, που αναφέρατε.
    Μια σύνοδος Ηλιου-Αφροδίτης στο Λέοντα , η οποία υπάρχει στον γενέθλιο,γίνεται όμως σε διαφορετικό οίκο, όχι ιδιαίτερα καλό(12ο), ενώ στον γενέθλιο είναι στο 8ο πως μπορεί να ερμηνευτεί;
    Πρέπει να συνδυάσω ζητήματα του 8ου και του 12ου ή πρέπει να τα δω ξεχωριστά; Γιατί θέματα του 8ου όπως χρήματα από τρίτους, θάνατος ή σεξ και θέματα του 12ου όπως νοσοκομεία, ιδρύματα ή ο,τι κρυφό , νομιζω πως δε συνδιάζονται. Από που πρέπει να ξεκινήσω για να βγάλω μια άκρη; Πρέπει να λάβω υπόψη και τους κυβερνήτες των οίκων 8ου και 12ου(

Σας ευχαριστώ πολύ

Για να δεις αν θα λειτουργησουν θετικα ή αρνητικα μεσα στον 12ο πιστευω πως πρεπει να το κοιταξεις λιγο πιο διεξοδικα. Δες τι οψεις δεχονται και ποιους οικους κυβερνουν. Επισης μιας και ειναι επαναλαμβανομενη η οψη στον γενεθλιο εχεις καταλαβει πως επιδρα στη ζωη σου???

Καλησπέρα σε όλους!

Η επίδραση της συνόδου στον γενέθλιο είναι στα συναισθηματικά.Στον 12ο ομως γενέθλιο έχω σύνοδο Δια -Ποσειδώνα η οποία με βοηθάει πάρα πολύ ψυχολογικά .Μήπως έχει σχέση με τη σύνοδο Ηλιου -Αφροδίτης στην ηλιακή επιστροφή , επειδή είναι στον ίδιο οίκο; Γενικά έχω φοβηθεί αρκετά, γιατί στην ηλιακή επιστροφή στον 8ο(κύτταρο, θάνατος) πέφτει ο Ουρανός , οπότε 8ος και 12ος ηλιακής και γενέθλιου μάλλον έχουν βαρύτητα.

Ελπίζω να πέσω έξω στους συνειρμούς μου.:unsure:

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας.!!!

Καλησπέρα! Έχω ωροσκόπο ηλιακής επιστροφής στο ζυγό ακριβώς στον γενέθλιο ωροσκόπο μου (ούτε μια μοίρα διαφορά) κ όλοι οι οίκοι και οι ακμές είναι όπως στο γενέθλιο. Να προετοιμαστώ για μια ιδιαίτερη χρονιά;

Καταπληκτικό άρθρο με πολύ σαφή προσέγγιση για όλους.
    Ευχαριστούμε.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Tags for this Thread