s
[Συζήτηση] «Έρωτας στα χρόνια της τεχνολογίας» - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 40
    Όνομα:
    Μαρία

Re: «Έρωτας στα χρόνια της τεχνολογίας»

Aκόμα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο σου Κατιούλα...
    Και τα λές(πάλι)κατανοητά,και χρησιμοποιείς όμορφα το λόγο(δεν μιλάς ορθά κοφτά για αστρολογία),βάζεις και το τραγουδάκι...ε,τι άλλο να θελήσει κανείς?
    Οοοοοοοοοοολες οι ταινίες που ήταν βιβλία μου αρέσουν,πάντα.Τουλάχιστον πολύ περισσότερο από μια"κανονική"ταινία.Ο πρωταγωνιστής είναι ο πιο ωραίος-άσχημος ever.
    Ποσειδώνες και 12οι λοιπόν κι αναρωτιέμαι μήπως και οι παράνομες σταδιοδρομίες έχουν να κάνουν με τον 12ο οίκο.Δλδ το ωροσκόπιο του Carlos(τσακάλι),αυτός μου ρθε τώρα σαν επαγγελματίας εγκληματίας,δεν θα έχει έντονα ενεργοποιημένο τον οίκο αυτό?
    Δεν θέλω καθόλου να ξεφύγω απ'το άρθρο της Κάτιας,ρητορικά ρωτάω..
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

¶λλο ένα κείμενο που μπορεί να σε ταξιδέψει, έχοντας και την απαραίτητη λογοτεχνική διάσταση έτσι όπως μόνο το Ψάρι που το λέγανε Κάτια μπορεί να ξεδιπλώσει...
    Μου την δίνει αρκετά όμως το ότι κάποιοι άλλοι, ιδίως της έντυπης αστρολογίας, μα σε έναν-μα σε δύο μήνες θα προβάλλουν αντίστοιχο θεματάκι σαν αποκλειστικό και πρωτότυπο, όπως διαρκώς κάνουν με τα θέματα του Myhoroscope.gr (καλά, για τους άλλους της ηλεκτρονικής δεν το κουβεντιάζω, έχουν ξεφύγει προ πολλού... )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    διδυμινα

να κανω μια γενικη παρατηρηση..μια και μαρεσει αυθορμητα να λεω παντα αυτο που σκεφτομαι ειλικρινα και αντικειμενικα..συγνωμν αν βγαινω off topic..ομολογω οτι το αρθρο δεν το διαβασα ...τουλαχιστον ακομα...οφειλω ομωσ να πω κατι..για την κατια..μου εχει κανει εντυπωση η προτοτυπια των αρθων που επιλεγει να γραψει....δεν ξερω κοριτσι μου τι εχεις στον χαρτη σου...τι θεσηεχει η τι οψεις.. κανει ο ουρανος ισως με τον ερμη σου η με τον 3 οικο σου...η με τον κυβερνητη του ..πιθανον? αλλα ειναι εμφανες!
    μπραβο σου!!

Όνομα:
    Κάτια

Την καλημέρα μου σε όλους! Δεν υπάρχει πιο ωραίο από το να πίνεις καφέ διαβάζοντας λόγια σαν αυτά που μου γράψατε. ...:embarrest Σήμερα θα δουλέψω με άλλη διάθεση!

Δημήτρη μου σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο. Ξέρω ότι δεν το κάνεις εύκολα.

Μαράκι μου η παρανομία θέλει 12ο αλλά θέλει και μπόλικο 8ο .

Στέλλα μου, Ερμής στον 12ο (Ιχθείς) και τετράγωνο με Κρόνο στον 3ο (Δίδυμοι) . Θα ζήσω γιατρέ μου; ()
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Τίνα

Κατιούλα μου ως γνήσια κόρη του ¶ρη πάντα προτιμούσα τους ¶ρειους έρωτες. Έτσι, ενώ έβλεπα όλες τις αισθηματικές ταινίες εκείνες που με έλκυαν περισσότερο, ήταν όσες είχαν ένταση κι ένα θανατικό μέσα. ¶ρης/Πλούτωνας σε όλο του το μεγαλείο, καθόλου τυχαίο πως μια από τις αγαπημένες μου ταινίες είναι «ο τελευταίος των Μοϊκανών» και αγαπημένη μου σκηνή, η σκηνή που σκοτώνεται ο Ούνκας στην προσπάθεια του να σώσει την αγαπημένη/ξεπλυμένη του.

Ωστόσο, όταν διάβασα το βιβλίο του Μάρκες, μου φάνηκε συγκλονιστικό. Η ανάγνωσή του μου άφησε πίκρα και απογοήτευση, ομοίως και η ταινία. Ποσειδώνια πράγματα δηλαδή. Θυμάμαι πως δεν αγωνιούσα να διαβάσω το τέλος, είχα καταλάβει στο περίπου ποιο θα ήταν, όμως δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου. Αγαπημένος ο Μαρκες, αγαπημένο το βιβλίο του, αγαπημένο και το άρθρο σου από την αρχή ως το τέλος.

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Κωστή μου πράγματι! Περνάω τις φάσεις μου. Είναι σαν τις τριλογίες ταινιών. Την μπλε, την λευκή και την κόκκινη. Νομίζω ότι με αυτό το άρθρο έκλεισα. … :embarrest Μπορείτε να πάτε για ύπνο ήσυχα. :toung:
    Συγχαρητήρια για το άρθρο Κάτια αλλά μας χρωστάς ένα ακόμα για τους σκηνοθέτες και τον 12ο. Μην νομίζεις ότι το ξέχασα:bigsmile:
    Ένα ακόμα θα το αντέξουμε.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Atrapos View Post
    Συγχαρητήρια για το άρθρο Κάτια αλλά μας χρωστάς ένα ακόμα για τους σκηνοθέτες και τον 12ο. Μην νομίζεις ότι το ξέχασα:bigsmile:
    Ένα ακόμα θα το αντέξουμε.
    Σε ευχαριστώ πολύ που μου έκανες την τιμή atrapotate μου…

Εκτός από καλή κρίση έχεις και καλή μνήμη βλέπω. :σφύριγμα (φτού σου…:unsure: )

Όνομα:
    Κάτια

Κατιούλα μου ως γνήσια κόρη του ¶ρη πάντα προτιμούσα τους ¶ρειους έρωτες. Έτσι, ενώ έβλεπα όλες τις αισθηματικές ταινίες εκείνες που με έλκυαν περισσότερο, ήταν όσες είχαν ένταση κι ένα θανατικό μέσα. ¶ρης/Πλούτωνας σε όλο του το μεγαλείο, καθόλου τυχαίο πως μια από τις αγαπημένες μου ταινίες είναι «ο τελευταίος των Μοϊκανών» και αγαπημένη μου σκηνή, η σκηνή που σκοτώνεται ο Ούνκας στην προσπάθεια του να σώσει την αγαπημένη/ξεπλυμένη του.
    Τι τον ήθελες και τον είπες τώρα τον ¶ρη\Πλούτωνα Τίνα;... Έχει καεί η γούνα μας! Όχι άλλο κάρβουνο...:toung:

Σε ευχαριστώ πολύ για την καλή σου διάθεση και τον όμορφο τρόπο να την δείξεις. Να είσαι καλά.

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Κάτια μας - μου

και το βιβλίο και η ταινία αλλά κυρίως το άρθρο σου είναι εξαιρετικό - δε θα μπορούσε αλλιώς - ευρηματικό. Αγγίζει απόλυτα τις Ποσειδωνόπληκτες χορδές της Αφροδίτης μου...

Παρεμπιπτόντως θα ήθελα να πω προς πάσα ενδιαφερόμενη ότι ο Javier belongs to me
    κορίτσια :nuts::toung: να 'χουμε το νου μας.....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Dimitraq View Post
    Κάτια μας - μου

και το βιβλίο και η ταινία αλλά κυρίως το άρθρο σου είναι εξαιρετικό - δε θα μπορούσε αλλιώς - ευρηματικό. Αγγίζει απόλυτα τις Ποσειδωνόπληκτες χορδές της Αφροδίτης μου...

Παρεμπιπτόντως θα ήθελα να πω προς πάσα ενδιαφερόμενη ότι ο
    κορίτσια :nuts::toung: να 'χουμε το νου μας.....
    Javier belongs to us , hunny bunny...

Ευχαριστώ Δήμητρά μου...

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)

Tags for this Thread