s
[Συζήτηση] Η σύνδεση Κρόνου - Ποσειδώνα στις καρμικές ερωτικές σχέσεις - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 37 of 37
    Όνομα:
    ΕΦΗ

Re: Η σύνδεση Κρόνου - Ποσειδώνα στις καρμικές ερωτικές σχέσεις

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Καλησπέρα κι από εμενα.
    Οφείλω να πω, πως είσαι εύστοχη 100%.
    Ο δικός μου Κρόνος στον 8ο και στις 10 μοίρες του Λιονταριού
    , ο Ν.Δ της κόρης μας στον 12ο και στις 10ο του Λιονταριού, και ο άντρας μου είναι Λιονταρι!

Να υποθέσω, πως αυτή η συναστρία μεταξύ μας, εκτός του ότι ισως να υποννοει πως γνωριζόμαστε από τα "παλια", λόγω οίκων, ζωδίου, και Κρόνου,μπορεί να θεωρηθει πως το ατομο του Κρονου ηταν καπως σκληρο? Να προσθεσω πως μεταξύ μας υπαρχει κι ενα τετραγωνο με Ποσειδωνα/Κρονου από τον Τοξότη/Παρθενο που με προβληματίζει.

Tαυρινα μου, νομιζω οτι ο ηλιος του ανδρα σου στον 12 οικο της κορης σου και σε συνοδο με τον
    ν.δεσμο της θα διευκολυνει παντα την εκτονωση του υποσυνειδητου της.
    Η επαφη του ηλιου ενος ατομου με τον νοτιο δεσμου ενος αλλου, δειχνει μια καλη σχεση του
    <παρελθοντος>.

Τωρα οσον αφορα στον κρονο, αναφερθηκα στην συνοδο κρονου-β.δεσμου και κρονου-ν.δεσμου,
    σε μια σχεση.
    Η σκετη συνοδος ηλιου-κρονου σε μια συναστρια, φανταζομαι οτι ερμηνευεται οπως εχουμε διαβασει ολοι μας μεχρι τωρα.

Όνομα:
    ΕΦΗ

ΩΠ........

Τωρα, ειδα οτι ο κρονος σου κανει συνοδο με τον ν.δεσμου του παιδιου.

Πραγματι λοιπον, αυτη η οψη υποδεικνυει ακομη και μια σχεση δασκαλου-μαθητη. Δεν ειναι παντα σκληρη, οπως μια συνοδος με τον
    πλουτωνα.

Οπωσδηποτε ομως, επαναλαμβανονται μαθηματα του παρελθοντος
    που δεν ειχαν εμπεδωθει καλα.

Με το μαλακο λοιπον, γιατι δεν ξεχναω οτι εχεις κι εναν αρη στον κριο.
    (εχω μαμα κριο και ξερω τι παθαινετε,οταν θελετε να περασει το δικο σας.)

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Αυτο λέω και εγώ Savigi,

Εχεις δίκηο! Με έναν Αρη στον Κριό στον 1ο οίκο, που έχω και εγώ πάει σου πω ότι έχεις αδικο;

Εχω ειλικρινή Αρη όμως. Ε λοιπόν, όχι δεν πάει.

Φιλικά,

Χρυσάνθη Σπίγγου

Σας ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις σας!
    Η αλήθεια είναι πως με τον Κρόνο δεν είμαι αυτό που λέμε η μαμα που κακομαθαίνει, αντιθέτως γεννήθηκα με Κρόνο στο Λιοντάρι, συνεπώς ξέρω από όρια, και εξακολουθώ να τα επιβάλλω και στο παιδί μου. Φοβάμαι όμως να μην εκληφθεί αργότερα ως σκληρότητα..:unsure:

Για να μην ξεφεύγω όμως από το φορουμ, η σχέση Κρονου / Ποσειδώνα είναι δύσκολη, δυσανάγνωστη και δυσεπίλυτη. Δεν σας κρύβω πως ακόμη, λόγω άγνοιας της σημασίας της, τη φοβάμαι.
    Στο παρελθόν μία σύνοδος Κρόνου/Ποσειδώνα σε συναστρία, εκτός του ότι με γέμισε πόνο και οργή, μου "χάρισε" αυτό που πάντα μισούσα: Καχυποψία.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Γιάννα

Η επαφη του ηλιου ενος ατομου με τον νοτιο δεσμου ενος αλλου, δειχνει μια καλη σχεση του
    <παρελθοντος>.
    Συγνώμη., δεν έβαλα σωστά την παράθεση (Από Sagivi)
    Θα μπορούσαμε πούμε κάτι παρόμοιο για την τοποθέτηση του Ν. Δεσμού του άλλου στο Μεσοδιάστημα ΄Ηλιου-Σελήνης μας, (12ος)..;(Σημ.,στην ίδια μοίρα βρίσκονται και άλλα μεσοδ. όπως Αφροδ/Πλούτωνα., Αφροδ/Ουρανού., Ερμή/Ποσειδ.)... Ενισχύεται η "σύνδεση" αυτή με την σύνοδο του Χείρωνά του με τον Β.Δεσμό μου..;Ευχαριστώ..

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by μανταλένα View Post
    Συγνώμη., δεν έβαλα σωστά την παράθεση (Από Sagivi)
    Θα μπορούσαμε πούμε κάτι παρόμοιο για την τοποθέτηση του Ν. Δεσμού του άλλου στο Μεσοδιάστημα ΄Ηλιου-Σελήνης μας, (12ος)..;(Σημ.,στην ίδια μοίρα βρίσκονται και άλλα μεσοδ. όπως Αφροδ/Πλούτωνα., Αφροδ/Ουρανού., Ερμή/Ποσειδ.)... Ενισχύεται η "σύνδεση" αυτή με την σύνοδο του Χείρωνά του με τον Β.Δεσμό μου..;Ευχαριστώ..
    Καλημέρα Μανταλένα,

Σε μια συναστρία , κατά την γνώμη μου, το τελευταίο πράγμα που κοιτάζουμε είναι αυτού του είδους οι σχέσεις και επαφές με διάφορα σημεία. Λέγοντας σημεία εννοώ τους δεσμούς Σελήνης , τα μεσοδιαστήματα ή τους κλήρους που δεν είναι ουράνια σώματα, αλλά σημεία με την κυριολεκτική σημασία της λέξης.
    Εξαιρώντας τους δεσμούς Σελήνης, από όλα αυτά, τα μεσοδιαστήματα έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και προσωπικά έχω δει ότι κάτω από προϋποθέσεις δουλεύουν (να μην επεκταθούμε εδώ γιατί είναι άλλο το θέμα μας). Όμως εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι τολμηρό να μελετάμε σχέσεις σημείων στην συναστρία.

Οι δεσμοί Σελήνης, από μόνοι τους, είναι ένα ευαίσθητο κεφάλαιο στην αστρολογία που σηκώνει πολλές συζητήσεις . Παραμένει σχεδόν ασαφής ο τρόπος που εκφράζεται η σχέση των δεσμών του ενός με πλανήτες του άλλου. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μεσοδιαστήματα. Αν λοιπόν δεν έχουμε εντελώς σαφή και ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο επίδρασης αυτών των σημείων -σε πρακτικό επίπεδο- πως μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα ασφαλές συμπέρασμα της όποιας αλληλεπίδρασης σε μια συναστρία;

Η πολλαπλή σύμπτωση του χάρτη σου να συμπίπτουν παραπάνω από ένα μεσοδιαστήματα στις ίδιες μοίρες, είναι κάτι που προσωπικά θα το παρακολουθούσα στενά κρατώντας σημειώσεις για τον πιθανό τρόπο λειτουργίας τους στο προσωπικό μου ωροσκόπιο (είναι κάτι που το κάνω έτσι κι αλλιώς). Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να παρατηρείς και να καταλάβεις περισσότερα από ότι μπορεί να διαβάσεις από δω κι από κει. Όταν θα έχεις διασταυρώσει πολλές φορές κάποια συμπεράσματά σου, τότε θα έχει κάποιο νόημα να ασχοληθείς με το τι μπορεί να συμβαίνει όταν το σημείο αυτό διεγείρεται από κάποια κορυφαία όψη συναστρίας.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Στην συναστρία με τον άνθρωπό μου βλέπω πώς έχω Ποσειδώνα σε τετράγωνο με τον Κρόνο του. Έχω φύγει μακρυά του για επαγγελματικούς λογους εδώ και ενάμιση χρόνο. Η σχέση κρατάει αλλά έχει πολλές δυσκολίες λόγω απόστασης. Στο άρθρο σας βλέπω πολλά από την σχέση μου αυτή.................
    Ευχαριστώ πολύ

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)

Tags for this Thread