- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 37
-
26-08-2011, 12:22 AM #11
Re: Η σύνδεση Κρόνου - Ποσειδώνα στις καρμικές ερωτικές σχέσεις
Σαν να διάβαζα ένα ακριβές ημερολόγιο της σύντομης σχέσης μου...Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν κοίταξα τη συναστρία μας και είδα ότι ο κρόνος μου κάνει σύνοδο με τον ποσειδώνα του. Είμασταν συμμαθητές το προσπαθήσαμε αλλά δεν έγινε τίποτα λόγω εγωισμού δικού μου δεν δέχτηκα να γίνω "το κορίτσι του" όπως λέγαμε τότε...και η επόμενη φορά 6 χρόνια αργότερα μείναμε μαζί 1 μήνα κ ξαφνικά...τέλος!!! Ήμουν σίγουρη οτι φοβήθηκε αλλά οντως κανένας δεν με καταλαβε....Πληγώθηκα και άλλαξα όλη μου την καθημερινότητα...έκοψα το τσιγάρο, ξεκίνησα κολυμβητήριο και γυμναστήριο...έβαλα στόχο να γίνω η καλύτερη...ένα χρόνος έχει περάσει από τον χωρισμό μας...Αν και σύντομη αυτή η σχέση με άλλαξε όσσο καμία άλλη και είχα αρκετές...Να περιμένω και άλλη επανεμφάνιση ή αυτό ήτανε και τελείωσε????
-
26-08-2011, 01:19 AM #12
Πολυ καλο το αρθρο Μαρια μου
ευχαριστουμε και την Χρυσα μας και εσενα κοριτσι μου
Φυσικα το λουστηκα και εγω σε οψη τετραγωνου στην συναστρια
αλλα και το τρωω και σε γενεθλια οψη το τετραγωνο
Εκει που πηγαινε να γελασει λιγο το χειλακι μου ....παρε να εχεις μου ελεγε ο Κρονος που θελεις να γελασεις κιολας.....:nuts:
απο συναστρια θελεις....απο γενεθλια οψη θελεις...αμαν πια εγκοσα...
:bigsmile:
με αγαπη
:bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
26-08-2011, 01:39 AM #13
Πολύ ωραίο άρθρο, αλήθεια. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση συνόδου Κρόνου με Ποσειδώνα?
Εγώ έχω ανάδρομο Κρόνο στον 4ο (i know, i know :-) ) στις 29.41 του Λέοντα και ο σύντροφός μου έχει ανάδρομο Κρόνο στον 8ο στις 13.07 του Τοξότη. Ποσειδώνα έχω στις 17.06 του Τοξότη στον 7ο και αυτός στη μηδενική του Σκορπιού επίσης στον 7ο Ευχαριστώ πολύ.One may indeed say that this is not the event which happens to the person,
but the person which happens to the event.
Dane Rudhyar
-
26-08-2011, 01:52 AM #14
Κάτια μου καλησπέρα,
Οπως σε όλες τις περιπτώσεις των όπου οι όψεις είναι ιδιάζουσες ή κάπως λιγότερο δύσκολες όψεις, και το πως αυτές θα λειτουργήσουν τελικά, εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες.
Σε αντιθέσεις Κρόνου -Ποσειδώνα, εκείνο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο, είναι εάν ίσως οι γρήγοροι πλανήτε του δεύτερου ατόμου δημιουργούν ταυ -τετραγώνου.Π.χ. αν σε ενός εκ των δύο η Σελήνη σχηματίζει τεράγωνο προς Κρόνο -Ποσειδώνα και ο Αρης αντίθεση προς την Σελήνη, κατ'επέκταση και αυτός τετράγωνο προς Κρόνο -Ποσειδώνα.
Αυτή είναι μία περίπτωση, η οποία δημιουργεί στην ουσία ένα καρμικό σταυρό!
Επίσης εξαιρετικής σημασίας είναι εάν αντίστροφα στον ένα ή και στους δύο χάρτες, δημιουργούνται όψεις χιαστί ( μία από τις ισχυρότερες καρμικές όψεις ), προς Κρόνο ή Ποσειδώνα.
Πολύ ουσιώδη σημασία γενικά σε παρόμοιες δύσκολες όψεις έχουν και οι εσωτερικοί πλανήτες και πως αυτοί διάκεινται αντίστοιχα προς τον Δία καθενός εκ των δύο ή και περισσοτέρων ατόμων.
Επιπρόσθετα, σε πολλές γεννήσεις να θυμόμαστε πως ο Ποσειδώνας συνοδέυεται από το εξάγωνο του Πλούτωνα. Τότε έχει σημασία ποιά μπορεί να είναι η σχέση τόσο της Σελήνης προς τον Πλούτωνα ( κατώτερη οκτάβα του Πλούτωνα ) όσο και η σχέση της Αφροδίτης προς τον Ποσειδώνα, ως επίσης η κατώτερη οκτάβα του.
Το τι είδους όμως σχέση θα είναι όμως τελικά, τι προεκτάσεις θα λάβει και το αυτές θα είναι ιδιαίτερα τραγικές (όπως αναφέρει η συγγραφέας ), όπως βαριά ασθένεια, ή θάνατο, ή άλλου είδους δυσάρεστα γεγονότα, ή εάν θα πρόκειται για μια σχέση καθοριστικά βασανιστική λόγω τρίτου προσώπου, ή λόγω υπέρμετρης ρομαντικότητας (π.χ. ο ένας εκ των δύο ναρκομανής ο άλλος όχι, ή ο ένας στην φυλακή και ο άλλος π.χ. δικηγόρος του/της ) είναι κάτι που εν τέλει μόνον ο σύνθετος χάρτης μπορεί να μας αποκαλύψει.
Στην τελευταία περίπτωση, το ποιά θα είναι η τελική ερμηνεία και η έκβαση της σχέση αυτής, θα μας το αποκαλύψει τελικά η συναστρία του σύνθετου χάρτη με καθένα εκ των δύο γενέθλιων χαρτών ξεχωριστά.
Είναι η αλήθεια πως το εν λόγω θέμα είναι κάπως περίπλοκο και αρκετά δύσκολο.
Το παραπάνω σύστημα συναστρία ατομικού με σύνθετο, προσωπικά με έχει βοηθήσει εξαιρετικά, σε μελέτες αναφορικά με ναρκομανείς, φυλακσιμένους, δολοφονίες, ληστείες, καρκινοπάθεια του ενός εκ των δύο, και πολλές άλλες παρόμοιες τραγικές περιπτώσεις.
Τέλος να θυμόμαστε πως οι αργοκίνητοι πλανήτες και ποιά θα είναι η έκβαση θα είναι επίσης κατά πολλά εξαρτώμενη από το πως διάκειται ο Νότιος -Βόρειος Δεσμός.
Αυτό σημαίνει πως, ένας σημαίνον παράγων που τα άτομα αυτά συνευρίσκονται - π.χ. μαζικό κάρμα - πράγματι πρέπει να επιλύσουν όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά το ατομικό του λιθαράκι στην τωρινή τους καρμική πορεία. αυτός είναι πράγματι και ένας από τους λόγους όπου συμμαθητές, όμιλοι, λέσχες και γενικά μικρότερες ή λμεγαλύτερες ομάδες ατόμων παραμένουν για πάντα μαζί.
Ελπίζω παρά την δυσκολία του όλου θέματος, αν ήμουν αρκετά σαφής.
Φιλικά,
Χρυσάνθη
-
26-08-2011, 11:17 AM #15
Καλημέρα Χρυσάνθη.
Η απάντησή σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όλα τα μέλη , οπότε πολύ καλώς την έγραψες.
Η απορία μου όμως δεν ήταν αυτή. Όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα των λογικών συνειρμών που ανέφερα στο ποστ μου. Το ερώτημα ήταν αν σε αυτή την περίπτωση που αναφέρω στο εν λόγω ποστ, μιλάμε για ένα είδος συλλογικού κάρμα. Αυτό συμβαίνει γιατί –όπως ξέρεις- ενώ έχω δει ότι η καρμική προέκταση έχει βάση και την αναγνωρίζω σε πάρα πολλές περιπτώσεις, όπως και τους δεσμούς Σελήνης, ακόμα το ψάχνω και θέτω ερωτήματα στον ίδιο μου τον εαυτό.
Ξεκαθαρίζοντας λοιπόν ότι στην πράξη το έχω δει να δουλεύει, με βάζει σε σκέψη αυτή η συλλογική πιθανότητα να συμβεί στο πιο απλό παράδειγμα, αυτό των συμμαθητών που λίγο, πολύ είναι γεννημένοι την ίδια χρονιά μιας αντίθεσης Ποσειδώνα\Κρόνου στον γενέθλιο χάρτη τους.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
26-08-2011, 12:12 PM #16
Ξαναδιαβάζοντας σήμερα το πρωί με πιο καθαρό μυαλό το θέμα παρατήρησα ότι δεν ήμουν και τόσο σαφής.
Να τι θέλω να πω. Αρκετά άτομα που είναι γεννημένα σε μία περίοδο όπως αυτής Κρόνου -Ποσειδώνα, έχουν και τον ίδιο Νότιο -Βόρειο Δεσμό.
Ενα απλό παράδειγμα είναι αυτό του ατυχήματος της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία. Συνέβη με Κρόνο σε όψη 135 μοιρών με τον Ποσειδώνα.
Ο Βόρειος Δεσμός ήταν στο ζώδιο του Τοξότη στον 5ο οίκο. Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη ένα τέτοιο παράδειγμα,η όψη Κρόνου -Ποσειδώνα θα επισύρει μαζί της τις ίδιες καρμικές προεκτάσεις για όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν είτε λίγο πιο πριν του σχηματισμού αυτής της όψης είτε λίγο πιο μετά.
Αυτό λοιπόν σημαίνει πως υπό το πνεύμα μίας συναστρίας -όταν πια αυτά τα παιδιά θα είναι ενήλικες - θα επισύρουν μαζί τους ο καθένας τους αυτή την όψη. Το πως είς εκάστος θα την λειτουργήσει, άπτεται ολόκληρης της δομής του ακριβούς γενέθλιου χάρτη τους. Ο.Κ;
Το εάν ο ένας θα γίνει χημικός, άλλος φυσικομαθηματικός ή απλώς φαρμακοποιός ή γιατρός -πάντως κάτι που να διευρύνει τις αντιλήψεις και τις θεωρήσεις τους αναφορικά με τα θέματα του Ποσειδώνα - θα διάκειται από τις προσταγές του Βορείου Δεσμού.
Το εάν και ποιοί ή καν θα συναντηθούν αργότερα μεταξύ τους είναι θολό, ασαφές και άγνωστο λόγω Ποσειδώνα! Το ότι όμως η βάση ο πυρήνας για το ότι θα υπάρξει ένα επί συλλογικής αρχής θέμα το οποίο καλούνται έτσι ή αλλιώς να επιλύσουν ως θέμα αυτής της όψης είναι καθαρά θέμα Βορείου -Νοτίου.
Δεν έχει σημασία -όπως και στην περίπτωση των παιδιών της Φουκουσίμα ή αντίστροφα εκείνης των συμμαθητών σου εάν συναντηθήκατε ποτέ έκτοτε ή εάν κανείς δεν γνωρίζει απολύτως τίποτε για την τύχη του άλλου.
Με άλλα λόγια, ο καθένας προσθαφαιρεί ή όχι στα θέματα αυτής της όψης όπου και εάν βρίσκεται και οτι και εάν κάνει.
Ας μην πάμε πιο μακριά. Ολες αυτές οι γενιές που έζησαν στην περίοδο του 2ου παγ. πολέμου, κρατούν στην αποθήκη της μνήμης του υποσυνειδήτου τους ανάλογες εμπειρίες. Το ίδιο και εκείνοι με την εξέγερση του Πολυτεχνείου που εμένα παράδειγμα δεν μου λέει απολύτως τίποτε διότι ούτε το βίωσα ούτε ήμουν εκεί, ούτε έχω κάτι το ιδιαίτερο να θυμάμαι.
Ολοι μας λοιπον, είμαστε ωθούμενοι των εκάστοτε δύσκολων πλανητικών όψεων, αλλά η συλλογική συγγένεια τους ή όχι, θα εξαρτηθεί από το εάν καλούνται να το επιλύσουν με εκείνη ή την άλλη πολικότητα Ν-Β Δεσμού.
Και κάτι ακόμα. Εχω την εντύπωση -μπορεί να κάνω και λάθος μιας και δεν γνωρίζω ολόκληρο το περιεχόμενο του βιβλίου - ότι είναι ιδιαίτερης σημασίας να αναφερθεί κάτι που εγώ δεν αντιλήφθηκα σε αυτό το άρθρο.
Ναι φέρνει όλα αυτά τα άσχημα και τα δυσάρεστα αυτή η όψη δεν λέω. Σκοπός όμως εδώ είναι -και φυσικά το ουσιώδες αυτού του κάρμα - να συνδέσει κανείς το ασαφές του Ποσειδώνα με το ελλόγιμο του Κρόνου.
Να βρει δηλαδή τα μέσα και τους σωστούς τρόπους έτσι ώστε να μεταστρέψει τα ασαφή, θολά και εξιδανικευμένα σε ένα σαφές, ξεκάθαρο τοπίο που να αφορά την γήινη και πιο πραγματική διάστηση όλων των θεμάτων.
Δόξα δε τω καλό Θεούλη, πως ειδικά την όψη αντίθεσης την παρείχε σε εξαίρετους καλλιτέχνες, συγγραφείς, γλύπτες, ή ακόμα και σε αρχιτέκτονες, και χιλιάδες άλλα παραδείγματα λαμπρών και εξέχοντων προσοπικοτήτων θα μπορούσα να αντιπαραθέσω.
Κοντολογίς με οποιαδήποτε όψη Κρόνου -Ποσειδώνα εξαρτάται από το πόσο Κρόνια κανείς αντιδρά όχι μόνο υπό το πνεύμα του περιορισμού, αλλά και υπό το πνεύμα της απτής πραγματικότητας!
Ισον κατάλληλο ισοζύγιο Κρόνου -Ποσειδώνα. Οπως βέβαια συμβαίνει και με οποιαδήποτε άλλη δύσκολη όψη.
Φιλιά,
Χρυσάνθη
Υ.Γ. Μακάρι αυτή τη φορά να ήταν κάπως πιο ξεκάθαρο το παράδειγμα που ανέφερα.
-
26-08-2011, 12:38 PM #17
-
26-08-2011, 02:28 PM #18
Κοιταζα τη δικη μου συναστρια και ξαφνικα συνειδητοποιω οτι υπαρχει μια αντιθεση Κρονου - Ποσειδωνα, ο Κρονος μου στους διδυμους στον 4ο οικο και του συντροφου μου ο Ποσειδωνας στον 7ο οικο στον τοξοτη και μαλιστα υπαρχει κι ενα τετραγωνο με τη σεληνη του απο την παρθενο στον 4ο οικο του. Ο δε Αρης του συμμετεχει κανοντας συνοδο με τον Κρονο μου. Ο Ποσειδωνας του ειναι πανω στην ακμη του 7ου οικου του και σε συνοδο με το μεσουρανημα μου!
Επιπλεον υπαρχουν και δυο οψεις χιαστι του Ποσειδωνα του με τον ηλιο και την αφροδιτη μου στο 2ο οικο μου στον ταυρο, ο οποιος αντιστοιχει στο δικο του 12ο.
Ειναι παντως μια σχεση με πολλα σκαμπανεβασματα και αυτο που εχω καταλαβει εγω μεχρι τωρα ειναι οτι μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε! Επιπλεον διαισθανομαι οτι αυτος ειναι που φοβαται περισσοτερο και φευγει αλλα μετα απο λιγο ξαναγυριζει. Οχι οτι δεν φοβαμαι κι εγω αλλα μαλλον ειμαι λιγο πιο καλα προετοιμασμενη να δεχτω μια τοσο δυνατη σχεση.
Αυτες οι οψεις που αναφερετε και που υπαρχουν στη συναστρια μας οπως η χιαστι ειναι βοηθητικες η τα κανουν χειροτερα τα πραγματα? Τελος εχω διαβασει οτι και οι πλανητες που πεφτουν στο 12ο οικο του αλλου εχουν καρμικη σημασια. Ειναι αληθεια? :unsure:
-
26-08-2011, 02:41 PM #19
με το εξαγωνο τι συμβαινει??ισχυει οτι και για το τριγωνο??
-
26-08-2011, 03:26 PM #20
Καταρχήν ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους που κοπιάζοντας εμπλουτίζουν τις αστρολογικές μας γνώσεις..! Στη συνέχεια θα μοιραστώ μαζί σας ότι βιώνω μια τέτοια συναστρία (σύνοδο) και επιβεβαιώνοντας τον συγγραφέα., ναι υπάρχει σύνδεση και προσωπικών πλανητών όπως Ερμή., Ήλιου και σημαντικών μεσοδιαστημάτων.. Επίσης λίγο άσχετο εδώ αλλά και σύνοδο Ήλιου- Σελήνης... Το ανυπέρβλητα δύσκολο στην δική μου περίπτωση είναι τεράστια διαφορά ηλικίας... Η μεγαλύτερη είμαι εγώ...... .
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.