s
[Συζήτηση] Σελήνη - Πλούτωνας: Κόλαση (2) - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 42

Re: Σελήνη - Πλούτωνας: Κόλαση (2)

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση θα ήθελα κάποια στιγμη να κανετε και ένα αρθρο για τον πλουτωνα στους γωνιακους οικους καθως και τις όψεις χιαστί,δυστυχώς δεν μπορώ να βρω αρκέτα αρθρα πανω σε αυτο το θέμα,για να μην πω τιποτα.

Δυστυχως κ. Χρυσανθη μου -συνωνοματη με την κορουλα μου- η αγωνια μου κορυφωνεται!!!Καθως οι οψεις του κρονου της στην παρθενο και στο 8 οικο ειναι και αυτες δυσοιωνες!!!!συνοδο με αφροδιτη αντιθεση με ουρανο στον 2οικο χιαστι με ποσειδωνα τετραγωνο με πλουτωνα -και μη χειροτερα-μονο ενα εξαγωνο με αρη και μεσουρανημα και ενα τριγωνο με β.δ.Οσο για το δια στον υδροχοο και στον 1 οικο σε τριγωνο μετο ηλιο της στον 8 και αυτος και σε συνοδο με τον χειρωνα!!!-ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη-Συγχωρεστε μου τον καταιγισμο των οψεων -γινομαι φορτικη το ξερω-αλλα ειναι μολις 22 μηνων και η συμπεριφορα της και τα αμυδρα στοιχεια του χαρακτηρα της με προβληματιζουν!!!Αν ειχατε την ευγενη καλοσυνη να με ενημερωναται εστω και στοιχειωδως θα το εκτιμουσα αφανταστα !!!!!!Η ακριβης ημερομηνια Αθηνα 14/10/2009 14:30.Θα περιμενω εναγωνιως μια απαντηση σας εστω και υποτυπωδης.Χιλια ευχαριστω για την κατανοηση!!!!!!!!

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Και τις οψεις Ηλιου Δία /Ποσειδώνα, Κρόνου/Ουρανού/Ποσειδώνα με Βόρειο Δεσμό, Αρη τρίγωνο Ουρανού, εξάγωνο Κρόνου, Σελήνη ΤΡΙΓΩΝΑΡΑ με Πλούτωνα, γιατί τις παραβλέπετε; Δέκα δυσμενίς όψεις έναντι 7 πολύ καλών όψεων, ο προβληματισμός είναι πολύς.

Οπως ήδη έχω πει και το ξαναλέω και θα το λέω μέχρι να σκάσω. Πάραυτα, όσο καλή διάθεση, συμπάθεια και πνεύμα συμπαράστασης θα ήθελα να δείξω, είναι παντελώς αδύνατον, σημασιολογικά καν μιλώντας να πω το παραμικρό επί της ουσίας. Εστω του γιατί δεν χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο μα τόσο πολύ.

Ξέρετε, η ιδιαιτερότητα κάθε ωροσκοπίου είναι τόσο μα τόσο περίπλοκη, ώστε αν πράγματι θέλει κανείς ως αστρολόγος να σέβεται αυτό που κάνει, πρέπει να αφιερώσει τόσο χρόνο, όσο ώστε εάν επρόκειτο να ασχοληθώ, δεν θα πρέπει να κάνω τίτοτε μα τίποτε άλλο.

Φιλικά,

Χ.Σ

Έχω τετράγωνο της συγκεκριμένης όψης και ο γιος μου αντίθεση .Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά όλη τη φιλοσοφία της αστρολογίας και αυτά που εκθέτετε.Όσο για τις ευαισθησίες όσων "τρομάζουν" με το άρθρο ας βιώνανε την τρομάρα του να ζεις την κατάσταση και να μην ξέρεις απο που σε βαράει... και κατόπιν ας χαρακτήριζαν τη γλώσσα ως ξύλινη....Όλοι έξω απ' το χορό...πολλά τραγούδια λένε...Πολύ ωραίο το άρθρο σας!!!

Ακριβως έτσι....

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Δεν παρεξηγώ κανέναν. Τόσο ως άνθρωπος αλλά κυρίως ως αστρολόγος ουδόλως ενοχλούμε πολύ δε περισσότερο δεν παρεξηγώ universalis μου.

Με συγκινεί βέβαια όταν οι γνώμες των αναγνωστών επιβεβαιώνουν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο πως ούτε απόλυτη είμαι, ούτε σκληρή ούτε τίποτε από όλα αυτά, παρά μόνο αυθεντική και αληθινή.

Αν κάτι όμως με ενοχλεί αφάνταστα, είναι όταν ενώ έχει επισημανθεί πολλάκις , ότι εδώ πρόκειται για ένα άρθρο με αρχή, μέση και τέλος δεν δείχνει κανείς ούτε υπομονή αλλά ούτε και σεβασμό σε μία καθαρά εθελοντική προσπάθεια που με πολύ κόπο, μάλιστα εν μέσω του κατακαλόκαιρου που καταβάλει κανείς, να ρίχνει ξεκάρφωτες βολές. Ειδικότερα όταν αυτές οι βολές αποτελούν το ενός κάποιου ευρύτερου νοήματος.

Αλλά εν τέλει, ειλικρινά ούτε και αυτό το πέρνω τόσο στα σοβαρά και ούτε με παραξενεύει.

Ανάμεσα στα τόσα και τόσα δεινά που βιώνει ο καθένας από εμάς με αυτή την όψη, είναι συνήθως τόσο πολύ πονεμένος και ως εκ τούτου βαθιά επικεντρωμένος στον εαυτό του, ώστε να μην μπορεί ούτε να δει, ούτε να βιώσει, ούτε να συναισθανθεί την θέση του άλλου, πολλώ δε μάλλον την όποια θετική και ευγενική προσπάθεια του.

Τέλος η ψυχολογία και η ψυχρολουσία της αστρολογικής ΑΛΗΘΕΙΑΣ πολλούς επόνεσε, αλλά κανείς δεν έχασε. Αν κάποιος δεν αντέχει την ΑΛΗΘΕΙΑ -που είναι άλλωστε η ουσία και της αστρολογίας, είναι πολύ προτιμότερο να μην ασχολείται με αυτήν

Σε ευχαριστώ,

Φιλικά,

Χ.Σ.

Ίσως βγαίνω λίγο εκτός θέματος αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν οι όψεις τις σελήνης στο γενέθλιο χάρτη αντικατοπρίζουν περισσότερο γεγονότα που σχετίζονται με την μητέρα ή πως τα βιώνουμε ως παιδιά και πως εμείς βλέπουμε τους γονείς μας; Μου κάνει εντύπωση που στο χάρτη της αδερφής μου υπάρχει σύνοδος σελήνης πλούτωνας με μεσουράνημα και αυτή η σύνοδος δέχεται τετράγωνο με την αφροδίτη ενώ στον δικό μου χάρτη υπάρχουν θετικές όψεις σελήνης. Εντάξει σημασία έχει όλος ο χάρτης, απλά ρωτάω...

stellamou λες: "αυτοι οι ανθρωποι μπορει για να ξορκισουν τα φαντασματα που τους κατατρεχουν να θελουν να καταφυγουν στην δημιουργια απογονου..η εστω να προσφερουν στο κοινωνικο συνολο μεσω της διαπεδαγωγησης παιδιων" και κρίνοντας από τη δική μου την κατάσταση σου λέω ότι θέλεις και δεν θέλεις εκεί θα πας... (Σύνοδος Σελήνης - Πλούτωνα 0,08 μοίρες)
    Ποτέ δεν ήμουν από τα κορίτσια που βλέπουν παιδάκι και τρέχουν να το πάρουν αγκαλιά και όσο για το "μητρικό ένστικτο" παρόλο που είμαι 27 χρονών δεν έχει καν "ξυπνήσει"...
    Παρόλα αυτά όταν έδινα Πανελλαδικες, πέρασα νηπιαγωγος...! Όταν το έμαθα τρόμαξα.. Πήγα όμως με το σκεπτικο να ξαναδώσω. Μου άρεσαν πολύ τα μαθήματα και την τελείωσα την σχολή.
    Να σημειώσω ότι οι επαφές μας με τα παιδιά στο πλαίσια των σπουδών ήταν ελάχιστες - οπότε απ' αυτό δεν μπορείς να κρίνεις αν σου αρέσει ή όχι ή αν μπορείς να το κάνεις μια ζωη - και αυτό ήταν το μεγάλο μου άγχος. Αν δεν μου άρεσε θα έπρεπε να βρω με τι άλλο θα ασχοληθώ..
    Εργάστηκα όμως με παιδιά και παρόλο που οι συνθήκες πίεσης από το εργασιακό περιβάλλον ήταν τεράστιες (ψυχολογικά περισσότερο) ήταν τέτοια η επαφή με τα παιδιά που νιώθω ότι αυτό θα κάνω στη ζωή μου!
    Μόλις διάβασα το post σου ένιωσα ότι με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα... Ειδικά το: "ποσο καταλληλοι ειναι να το κανουν επι της ουσιας αυτο??με τετοια παιδικα -ψυχικα τραυματα...οταν δεν εχουν οριοθετησει μεσα τους την εννοια της αγαπης...πως μπορουν να δωσουν...και ιδιως μιλωντας για παιδια!που δεν εχουν την ωριμοτητα..να διαχειριστουν τετοιες συμπεριφορες και να τις κατανοησουν"
    Η δική μου η απάντηση σ' αυτό είναι ότι η επαφή με τα παιδιά σου κάνει "συναισθηματική επανεκκίνηση". Αρχίζεις και ξαναβλέπεις τον κόσμο με παιδικό μάτι, αλλά με συνείδηση αυτή τη φορά!
    Δεν ξέρω αν είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι (εμείς με αυτές τις όψεις!) αλλά αφού εκεί "οδηγούμαστε" - ελπίζω ότι προσωπικά θα βγάλω ένα λιθαράκι από την ιστορία που επαναλαμβάνεται ή θα την ξαναγράψω διαφορετικά! Πάντα υπάρχουν ελπίδες έτσι;!

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by asteriou View Post
    Ίσως βγαίνω λίγο εκτός θέματος αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν οι όψεις τις σελήνης στο γενέθλιο χάρτη αντικατοπρίζουν περισσότερο γεγονότα που σχετίζονται με την μητέρα ή πως τα βιώνουμε ως παιδιά και πως εμείς βλέπουμε τους γονείς μας; Μου κάνει εντύπωση που στο χάρτη της αδερφής μου υπάρχει σύνοδος σελήνης πλούτωνας με μεσουράνημα και αυτή η σύνοδος δέχεται τετράγωνο με την αφροδίτη ενώ στον δικό μου χάρτη υπάρχουν θετικές όψεις σελήνης. Εντάξει σημασία έχει όλος ο χάρτης, απλά ρωτάω...

Πιστευω οτι θα βοηθουσες αρκετα μελη, αν μας ελεγες για καποια συζητηση, που πιθανον εχεις κανει
    με την αδελφη σου, για να δεις σε ποια σημεια διαφοροποιειστε στην αποψη σας για την μητερα σας.

Ο αδελφος μου κι εγω, εχουμε κατι παρομοιο. Εκεινος εχει ακριβεστατο τριγωνο ηλιου-πλουτωνα κι
    εγω ακριβεστατη συνοδο του συνδυασμου. Εκεινος εχει αντιθεση σεληνη-κρονου, κι εγω συνοδο
    σεληνης- αφροδιτης. Φαινεται νομιζω η διαφορα για το πως <βλεπουμε> τους γονεις μας.

Εκεινος μου λεει οτι κουραζεται απο την συμπεριφορα της μητερας μας κι εγω οτι καταπιεστηκα απο την συμπεριφορα του πατερα μας.

Στην δικη σας περιπτωση ειναι ακομη πιο ενδιαφερον γιατι δεν ανηκετε σε διαφορετικο φυλο.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ SOTIRIASAL ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ! ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΣ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΗΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ. ΤΟ ΤΕΤΑΡΟ ΜΕΡΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΞΗΓΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΉΣ ΣΟΥ!

ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΊ ΌΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΣ ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ.

ΟΛΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΟΚΤΏΝΤΑΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΓΟΝΟΥΛΑ. ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ, ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ, ¶ΚΡΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕΛΗΝΗΣ -ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ.

ΜΕΙΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ -ΙΣΩΣ ΚΑΙ 5ο ΜΕΡΟΣ - ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΧΑΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΧΑΡΗΚΑ ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΨΗ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ.

ΕΥΓΕ. ΣΕ ΦΙΛΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΧΑΜΟΓΕΛΑ. ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!

ΦΙΛΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΛΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΣΟΥ..........!

Χ.Σ.

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)

Tags for this Thread