s
[Συζήτηση] Σελήνη - Πλούτωνας: Κόλαση (2) - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 42
    Όνομα:
    Χρυσάνθη

Re: Σελήνη - Πλούτωνας: Κόλαση (2)

Ναι, όντως αγαπητή μου Astir,

Ενα τεράστιο δώρο του Πλούτουνα την ιδιαιτερότητα του οποίου την χρεώθηκα με πάρα πολύ υψηλούς τόκους και ένα μόνιμο Δ.Ν.Τ πάνω, μέσα και έξω απο το κεφάλι μου, αλλά ευτυχώς για εμένα, μου κατέβαλε τις δόσεις του, πακεταρισμένες και κατατεθημένες στην Τράπεζα της κατανόησης και της ανθρωπιάς, από όπου και η διείσδυση αλλά και η βοήθεια προς τους ανθρώπους.

Οσο αφορά την κόρη σας, ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία. Ο χάρτης της για να ερμηνευτεί και να του αποδοθεί -λόγω ακριβώς της μεγάλης ιδιαιτεροτητας του - χρειάζεται μία κατ'ιδίαν συνεδρία, και δη μεγάλου βεληνεκούς!

Εάν με δυό λόγια σας πω εκείνο το άλλο, όχι μόνο δεν θα βγάλετε νόημα, αλλά αντιθέτως θα χάσετε παντελώς και την ουσία, αλλά και το ακριβώς είναι ή θα έπρεπε να προσέξετε.

Αγαπώ την Κρήτη ιδιαίτερα και την νοσταλγώ πάντα! Δυστυχώς όμως διαπιστώνω ξανά και ξανά πως οι παραδόσεις, οι παρωχημένες και οι πλέον αναχρονιστικές πεποιθήσεις και οι θεωρήσεις αυτού του τόπου, αναστέλουν με άσχημους τρόπους την ψυχολογία των ανθρώπων.

Η κόρη σας, πέραν του οικογενειακού περιβάλλοντος, δέχεται και θα δεχτεί επιρροές αυτών των αξιών, που κάθε άλλο πολύτιμες θα της είναι. Οχι πάντα με την κακή έννοια, αλλά με την ιδιαιτερότητα που και εσείς πολύ σωστά έχετε διακρίνει.

Φιλικά,

Χ.Σ.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Mariannoyla,

Το θέμα εδώ είναι το που βρίσκονται και πως διάκεινται στο συνολικό ωροσκόπιο Κρόνος-Δίας συν βέβαια, και η γενικότερη δομή ολόκληρου του ωροσκοπίου. Οι καλοδεχούμενες όμως όψεις είναι εκείνες οι οποίες θα μας αποσαφηνίσουν το γιατί και το πως εκείνου του όντως δύσκολου 2ου - 8ου.

Το τι ίσως συμβεί, πως εκείνη θα το εκλάβει, κ.λ.π.Οπως καταλαβαίνετε και όπως πολλάκις έχω πει, απομονώνοντας δύ τρείς όψεις, δουλειά δεν γίνεται σωστή. Κατ'επέκταση θα πω και σε εσάς ότι κατ'επανάληψη έχω πεί. Να προσθέσω δε με έμφαση, πως ακριβώς εσείς οι νεότεροι είστε σε πλεονεκτική θέση να προσεγγίσετε ένα τόσο μα τόσο πολύτιμο εργαλείο, άλλο τόσο πρέπει να χαίρεστε, καθώς έτσι έχετε ένα τεράστιο αβαντάζ!

Αυτό είναι, και θα παραμείνει εσαεί η αξία, το σχέδιο, και η εξαιρετική μοναδικότητα του "πατρόν"!

Ενός πατρόν που κόψε -ράψε, δίχως το σημάδια στην κατάλληλη θέση, και δίχως καρφίτσα στο σωστό σημείο, παύει να είναι πατρόν, και αντίθετα καταλήγει .....................χμ, καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Ας μην όμως παρεξηγηθώ. Αρκεί να σας πω, ότι όσο αφορά τα παιδιά -ειδικά και εξαιρετικά όλα τα παιδιά του κόσμου - αλλά και γιατί όλοι διακρίνετε την σημαντικότητα του χάρτη τους, θέλω πάντα να είμαι σαφέστερη του σαφέστερου, ακριβέστατη και εγκυρότατη όσο για κανέναν άλλον στον κόσμο.

Κλείνοντας να πω πως, αν εγώ ποτέ είχα τις δικές σας ευκαιρίες σχετικά με τα παιδιά μου, -που δυστυχώς όχι μόνο δεν τις είχα αλλά και να ήθελα με τόση απαξίωση στο καιρό το δικό μου για το ότι καν έγινα αστρολόγος που εισέπραξα και εκείνα επίσης - ε ναι, να είστε σίγουρη πως και εγώ πιθανόν να χόρευα ευχάριστα το χορό του Ζαλόγγου έχοντας κατά νου, να γλιτώσω τα παιδιά μου από πάρα μα πάρα πολλές περιπέτειες και απίστευτο πόνο.

Ο ισχυρότερος του οποίου, η κοινωνική απαξίωση, η κοροιδία και η αποξενώση απο επιφανείς καθηγητές που εισέπραξαν κυρίως στο σχολείο και στην συνέχεια στην ενήλικη τους ζωή, από πάρα πολύ μα πάρα πολύ καταξιωμένους επιστήμονες, συγγενείς και μη!

ΟΥΦ, είπα και εγώ το παραπονάκι μου πρωί -πρωί και ας μου συγχωρεθεί Κυριακάτικα.

Φιλικά,

Χ.Σ.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

ΟΡΟΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΣΘΕΝΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερούδια! Τι να κάνω εγώ τώρα; Να σου προσφέρω λίγο "κώνειον" να έτσι για να γίνει πληρέστερη η δηλητηριώδης επιρροή του Πλούτωνα;

ΟρΙοθετικά μιλώντας, να πω πως, το δικό σου θέμα αγαπητή μου δεν έγκειται στον έρωτα, σίγουρα όχι. Ούτε στο εάν ο τάδε ή ο δείνα δεν ήταν σωστός μαζί σου.

Αλλά στην γενικότερη νοοτροπία που έχεις αποκτήσει. Με τόση αναξιότητα και απαξίωση που έχεις φορτώσει τον εαυτό σου, ήμαρτον. Είναι ποτέ δυνατόν να προχωρήσει μία σχέση;

Από μόνο του το γεγονός σε ότι λες για τον εαυτό σου, να σου πω ευθαρσώς, πως εσύ ρίχνεις κυριολεκτικά ψυχή, σώμα, πνεύμα, στο στόμα του κακού λύκου.

Σύνελθε οριοθετική ασθενής. Τόσα βοηθήματα υπάρχουν τριγύρω. Δεν κουράστηκες, αλήθεια δεν κουράστηκες να πονάς;

Με το φτωχό μου το μυαλό, αναρωτιέμαι εγώ τώρα πρωί -πρωί ......................Πάω να κάνω μία βουτιά και ευελπιστώ πως γυρνώντας θα σε έχω ξανακούσει, και ότι θα μου πείς πως επιτέλους αποφάσισες και δη δίχως άλλη αναβολή, να γίνεις πια, οριοθετική ασθενής και θα το γυρίσεις σε οριοθετικά υγιής.

Ταμάμ ;

Φιλικά,

Χ.Σ.

Κυρία Σπίγγου, ευχαριατώ για την απάντησή σας.

Όντως, ο χάρτης της κόρης μου είναι ιδιαίτερος, όπως και του γιου μου. ¶λλωστε - ειρήσθω εν παρόδω- εγώ τους διάλεξα μέσα στα χρονικά περιθώρια που μου επέβαλε ο βιολογικός παράγοντας.

Όσον αφορά στην Κρήτη και τις παραδόσεις της, τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα περιγράφετε. Αναχρονιστικές ιδέες, φόβος κοινωνικού ελέγχου, περιορισμός προσωπικής έκφρασης εν είδει αυτοτιμωρίας - όχι πάντα από εξωτερική επιβολή αλλά από εσωτερικό καταναγκασμό. Η διαμονή μου εδώ βέβαια ήταν συνειδητή επιλογή, μετά τα 34 χρόνια μου και οφείλω να ομολογήσω ότι η Κρήτη με δέχτηκε φιλόξενα, παρέχοντάς μου πολλά δώρα σε διάφορους τομείς της ζωής μου - αν και καμιά φορά με επηρεάζει αρνητικά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Παρεμπιπτόντως, έχω Ήλιο στον Τοξότη και Σελήνη στον Κριό, δηλαδή τα φώτα μου συμμετέχουν στα τρίγωνα της κόρης μου και βέβαια στην εν λόγω σύνοδo.

Περιμένω με ανυπομονησία το άρθρο σας για τη σχέση Ήλιου-Πλούτωνα, καθώς στο χάρτη μου βρίσκονται σε τετράγωνο.

Με εκτίμηση
    Astir

Όνομα:
    διδυμινα

κα σπιγγου
    θα συμφωνησω και γω με το μελος astir..
    περιμενουμε με ανυπομονησια το αρθρο ηλιου-πλουτωνα καθως ο πρωην αντρας μου ειχε αυτη την οψη..και η σχεση με τον πατερα του δεν θα την χαρακτηριζα "ιδανικη"...αλλα και ο γιος μας εχει τετραγωνο αρη-πλουτωνα..και μετα τον χωρισμο μας με απασχολει εντονα η σχεση πατερα-γιο

εν αναμονη...

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Αγαπώ την Κρήτη ιδιαίτερα και την νοσταλγώ πάντα! Δυστυχώς όμως διαπιστώνω ξανά και ξανά πως οι παραδόσεις, οι παρωχημένες και οι πλέον αναχρονιστικές πεποιθήσεις και οι θεωρήσεις αυτού του τόπου, αναστέλουν με άσχημους τρόπους την ψυχολογία των ανθρώπων.

Αγαπητή Χρυσάνθη,

να επισημάνω ένα στοιχείο που έχει ιδιαίτερη σημασία. Ο αστρολογικός χάρτης της Κρήτης με ημερομηνία προσάρτησής του νησιού στη χώρα στις 14/12/1913 -αν δεν απατώμαι - έχει τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και δη στον Καρκίνο και στον 4ο οίκο!!! Απροκάλυπτα μητριαρχική κοινωνία, με τον πιο ψυχοπαθολογικό τρόπο.... Αυτό όμως είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο άξιο να αναλυθεί μεμονωμένα.

Δήμητρα
    Δ.Κ

Ενας Πλουτωνας στον 4ο οίκο,στον οίκο που σχετίζεται με τη μητέρα και σε όψη χιαστί με σελήνη αποδίδει στην προσωπικότητα του ανθρώπου πολλά απο αυτά που περιγραφονται στο άρθρο....δηλαδη κοιταμε και την όψη χιαστί??Οι πλανήτες σε γωνιάκους οίκους δεν είναι πάντα σημαντικοι μέσα σε ένα χαρτη??

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Δήμητρα μου σε χιλιοευχαριστώ. Αν και έχω καταντήσει αυτοκόλητη με τον υπολογιστή, να είσαι σίγουρη και μόνο λόγω του ότι μου το επισήμανες εσύ, θα κάνω εν ευθέτω χρόνο μία σχετική ανάλυση.

Οφείλω βέβαια να ομολογήσω ότι δεν είμαι και τόσο εξοικειωμένη με την επί αυτού του είδους τις αναλύσεις, αλλά θα βάλω όλα μου τα δυνατά.

Αξίζει νομίζω να δούμε όλοι μας, το προγονικό προφίλ της αγαπημένης μας Κρήτης, όπως βέβαια και τις βαλίτσες μας, να έρθουμε να σας βρούμε και να σας δούμε, και να την δούμε. Την Κρήτη εννοώ.

Φιλάρες,

Χ.Σ.

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Ενας Πλουτωνας στον 4ο οίκο,στον οίκο που σχετίζεται με τη μητέρα και σε όψη χιαστί με σελήνη αποδίδει στην προσωπικότητα του ανθρώπου πολλά απο αυτά που περιγραφονται στο άρθρο....δηλαδη κοιταμε και την όψη χιαστί??Οι πλανήτες σε γωνιάκους οίκους δεν είναι πάντα σημαντικοι μέσα σε ένα χαρτη??

Ας μου επιτραπεί η παρέμβαση...

Αυτό που έχω διαπιστώσει από χάρτες θεραπευόμενών μου, η εμπλοκή του Πλούτωνα (όπως και των άλλων εξωκρόνιων πλανητών) με τα φώτα, καθιστά ακόμα πιο ισχυρή την επίδρασή του όταν είναι τοποθετημένος γωνιακά σ' ένα χάρτη. Οι δονήσεις είναι τεράστιες αφού οι γωνιακοί οίκοι σχετίζονται με το θεμέλιο οικοδόμημα της ύπαρξής μας. Αυτή είναι η άποψή μου ως ψυχολόγου που έχω την ευχέρεια να συνεργάζομαι με ανθρώπους των οποίων η "ψυχοπαθολογία" έγκειται στην γωνιακή τοποθέτηση του Πλούτωνα εν προκειμένω.

Όσο για τις χιαστί όψεις, ασφαλώς και ισχύουν, ενέχοντας μάλιστα και μια καρμικότητα που ούτως ή άλλως διαθέτει η Πλουτώνια επίδραση από μόνη της. Το θέμα όμως της καρμικότητας άπτεται του φάσματος της Χρυσάνθης που είναι και αντικείμενό της.

Δήμητρα
    Δ.Κ

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Μέσα στα τόσα και τόσα θέματα που έχουν εγερθεί, και εγώ από πλευράς μου έχω θέσει στα υπόψην, είναι ένα αφιέρωμα στην όψη χιαστί.

Δυστυχώς στην Ελλάδα η όψη χιαστί δεν λαμβάνεται τόσο συχνά στα υπόψη πολλών αστρολόγων.

Ομως προσωπικά, όχι απλώς την λαμβάνω υπόψη, αλλά και την θέτω πάντα μα πάντα ως προτεραιότητα μου, πριν καν προχωρήσω σε οτιδήποτε άλλο.

Συνηθίζεται δε να λέγεται πως τα ημιεξαγωνα, η 135άρα, τα ημιτετράγωνα, δεν έχουν τόση σημασία σε ένα χάρτη. Και πάλι εδώ διαφωνώ κάθετα!

Ομως πραγματικά ειλικρινά, ακριβώς επειδή με πονά αυτή η παράκαμψη ή η παράλειψη, εν όψη δε της παρουσίασης ενός πρωτοεισακτου τομέα της αστρολογίας, υποχρεωτικά θα εκφέρω την γνώμη μου σχετικά καθώς και τους λόγους αυτής της διαφωνίας μου.

Εως τότε λίγο υπομονή λοιπόν.

Οσο δεν για την ερώτηση σου,............ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ και πάλι ΝΑΙ. Γωνιακοί οίκοι και χιαστί, τι να σου λέω τώρα, μέχρι και μυθιστόρημα γράφεις. Αλήθεια στο λέω. Προσοχή όμως. Οχι πάντα δυσοίωνου περιεχομένου................αλλά σίγουρα, ως ένα απαραίτητο πεδίο βαθύτερης αντίληψης
    για το πως θα μπορούσε κανείς να δημιουργήσει ένα ειδικό γυμναστήριο εξάσκησης των συναισθηματικών μας δεξιοτήτων.

Οψόμεθα λοιπον.

Φιλικά,

Χ.Σ

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)

Tags for this Thread