- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 24
-
22-03-2007, 03:51 PM #11
Re: Πού κρύβονται οι πόθοι της καρδιάς σας;
το αρθρο τελειο κατανοητο και κατοτοπιστικο αν ηξερα που να βρω που ειναι ο οικος ο δικος μου
-
28-03-2007, 03:20 PM #12
καλό και κατανοητό άρθο,σε εμένα που έχω ήλιο στον 4ο ειναι ακριβως οπως το περιεγραψες.:nuts: :nuts: :bigsmile:
-
28-03-2007, 10:56 PM #13
τελειο ΑΝ (θελω να κανω μια κουτη ερωτησει ο ηλιος στο χαρτι δεν ειναι εκει που γεννηθηκαμε αν):clapping: ναι τοτε ειναι ακριβως οπως τα λεει :banana
-
29-03-2007, 12:06 AM #14
-
01-04-2007, 10:24 AM #15
Πολύ καλό το άρθρο, μπράβο.
Όμως, αν έχεις τον Ήλιο στον 11ο και τον Κρόνο επίσης στον 11ο οίκο, αυτό τι μπορεί να σημαίνει?
φιλικάΌταν πιστεύουμε σε κάτι ανύπαρκτο, με πάθος τελικά το δημιουργούμε. Ό,τι δεν συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά. Ν.Κ.
-
01-04-2007, 11:05 AM #16
Αγαπητή nicoletta
Αυτό σας κάνει να διακρίνετε με σοβαρότητα τις φιλίες και τους στόχους σας. Είστε πιο επιλεκτική από άλλους.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
16-04-2007, 11:14 PM #17
Valia...πολύ σωστό και ενημερωτικό το άρθρο σου. Έχω τον ήλιο στον 7ο οίκο και ναι...είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λες.
-
29-04-2007, 08:21 PM #18
Μόλις έπεσε το βλέμμα μου στο άρθρο...
Πως και μου 'χε ξεφύγει τόσο καιρο?? χμμμ :P
Να πω ότι πέφτει μέσα?? Εντελώς!
Το επιβεβαιώνει και ο αντρας μου, ο οποίος χαμογέλασε διαβαζοντάς το ;-)
Ο 8ος οίκος μου, ο 11ος οίκος του ;-)
Kαλό τώρα αυτο ή κακό?? χμμμ...
... Η μήπως τελικά εμείς φτιάχνουμε τις καλές και τις κακές στιγμές μας??
;-)
Tην καλησπέρα μουPrasina_Matia
...Σκόρπιες σκέψεις που ίσως να χαθούν στον άνεμο...
-
20-08-2011, 10:19 PM #19
Πολυ καλο το αρθρο κ μου ταιριαζει ο ηλιος στον 11 σε γενικες γραμμες αν κ δεν ειμαι τοσο κοινωνικη προφανως λογω 3 πλανητων που εχω στον 12ο κ εχω λιγες φιλες.
-
21-08-2011, 10:41 AM #20
ωραιο αρθρο...απλο αλλα περιεκτικο...
διαβαζωντας το μου ηρθε στο μυαλο μια γνωστη μου..η οποια εχει στον χαρτη της τον ηλιο-σεληνη σε συνοδο στον 1οικο και μαλιστα η συνοδος ηλιου σεληνης κανει συνοδο με τον ωροσκοπο της...
εχει επισης τηναφροδιτη της στον 1 οικο..αυτοι οι 3 προσωπικοι πλανητες την κοιτουν απο το ζωδιο του κριου ενω ο ωροσκοπος της ανατελει στις 27 μοιρες του ιχθυ..
το ερωτημα ειναι πως την επηρεαζουν αυτη η συνοδος της 3αδας αυτης??λαμβανοντας υποψην πως ειναι εμπεριεχομενοι μεσα στον 1 οικο της...
και μια δευτερη ερωτηση..εχω ηλιο στην 00.09 του διδυμου ουσιαστικα μεσα στον 5 οικο μου,μια και ο 6 αρχιζει στις 00.24 μοιρες των διδυμων....τα χαρακτηριστικα που περιγραφει το αρθρο της valia με αντιπροσωπευουν κατα πολυ...απλα με απασχολει αυτη η συνοδος ηλιου-6 οικου ,ο οποιος μαλιστα εχει μεσα και τον αρη σε συνοδο με τον 6 στις 3 μοιρες των διδυμων...η ερωτηση αφορα οταν κοιταζω τον ηλιο μου θα πρεπει να τον περνω λογω της μικρης διαφορας μοιρων σαν συγκυβερνητη του 6 οικου και αν ολο αυτο σχετιζεται ε τα παμπολλα προβληματα υγειας που εχω απο τοτε που γεννηθηκα...:bigsmile:
ευχαριστω!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.