s
[Συζήτηση] Σελήνη - Πλούτωνας: Οι μαφιόζοι του ζωδιακού κύκλου (1) - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 85
  1. #11
    Join Date
    Nov 2007
    Όνομα:
    Χρυσάνθη
    Posts
    602

    Re: Σελήνη - Πλούτωνας: Οι μαφιόζοι του ζωδιακού κύκλου (1)

    Ναι αγαπητό μας λουλουδάκι,

    Ακριβώς έτσι είναι. Αλλωστε το 2ο και 3ο μέρος του άρθρου εκεί καταλήγω.

    Η φωνή του λαού λέει : Θεέ μου μην μου δώσεις όσα μπορώ να αντέξω!

    Σοφή κουβέντα θα έλεγα. Πάντως το τι εγώ έχω ακούσει και πως έχει διαμορφωθεί η ζωή των περισσοτέρων εξ'αυτών των ανθρώπων, πρέπει όντως να μπω με πλήρη κατάφαση, πως τίποτε -όσο εκφοβιστικό, αρνητικό ή άσχημο και εάν είναι αυτό - δεν υπάρχει που δεν μπορεί ο άνθρωπος να δαμάσει, και φυσικά να φτάσει στην αντίπερα όχθη.

    Κατόπιν όμως των επόμενων 2 άρθρων θα αναφερθώ σχετικά εκτενέστερα.

    Φιλικά,

    Χρυσάνθη Σπίγγου

  2. #12
    Join Date
    Nov 2007
    Όνομα:
    Χρυσάνθη
    Posts
    602

    Re: Σελήνη - Πλούτωνας: Οι μαφιόζοι του ζωδιακού κύκλου (1)

    Διαφωνώ κάθετα μαζί σας αγαπητή μου,

    Τι εννοείται μηδενιστικό; Η ίδια ζωή ή ίδια η φύση, όλα τριγύρω μας, καθορίζουν την Πλουτώνια ιδιότητα -μηδενιστική, κακή, άσχημη, τι σημασία έχει - που όμως αν κάποιος αρνείται να το δει, και αντίθετα θέλει να βλέπει τα πράγματα - ειδικά μέσα από το πλαίσιο της αστρολογίας - μόνο από την καλή τους πλευρά, τότε τι στο καλό ασχολούμεθα με την αστρολογία. Και εκείνη η περίφημη αυτογνωσία που πάει;

    Ανεξάρτητα πάντως απο το αν διαφωνώ -και δη κάθετα - ή όχι μαζί σας, ευχαριστώ για την επισήμανση σας.

    Πιστεύω ακράδαντα πως για όλα και σε όλα πρέπει ο καθένας να εκφέρει άφοβα και ευθαρσώς την άποψη του, είτε μας αρέσει είτε ή όχι.

    Εξάλλου η ίδια αστρολογία διδάσκει ότι όλα είναι εφικτό να καταρριφθούν, και όλα είναι δυνατόν να μας φέρουν την απέναντι όχθη. Την καλή εννοείται.

    Ωστόσο για να είστε και εσείς αλλά και εγώ στην γενικότερη εκτίμηση μου δίκαιες, και το τι μπορεί ή δεν μπορεί να ακούσει ή να μάθει ο κόσμος, τι αντέχει τι όχι, θα ήταν προτιμότερο να διαβάσετε και τα αμέσως δύο επόμενα άρθρα επι του θέματος ώστε και εσείς και όλοι να καταλάβετε το που τα πάω, το τι τελικά θέλω να πω, και το που εγώ μετά από τριάντα χρόνια άμεσης εμπειρίας με τον κόσμο, έχω εισπράξει από αυτή την περίφημη όψη.

    Το πως αυτή διορθώνεται, το πως αυτή στηρίζεται, το πως αυτή μας οδηγεί τελικά στο υψιστο της αυτογνωσίας, και της τεράστιας δύναμης της αυτοκυριαρχίας μας και της αυτονομίας μας.

    Μην ξεχνάμε πως όλα μα όλα στην ζωή μας, καλά ή κακά για κάποιο λόγο γίνονται!

    Οπερ και σημαίνει, πως όποιος/α έχει αυτή την όψη στο ωροσκόπιο του, ότι για να φτάσει στο ανώτερο πνευματικό πεδίο πρέπει -ναι πρέπει - να έχει ζήσει όλα αυτά τα κατακερματιστικά!

    Φιλικά,

    Χρυσάνθη Σπίγγου

  3. #13
    Join Date
    Nov 2007
    Όνομα:
    Χρυσάνθη
    Posts
    602

    Re: Σελήνη - Πλούτωνας: Οι μαφιόζοι του ζωδιακού κύκλου (1)

    Θα με ενδιέφερε αγαπητό μέλος magneto μας να δω από λιγο πιο κοντά το ωροσκόπιο σας, ώστε να εκφέρω μία πιο σαφή γνώμη. Αν θέλετε στείλετε μου σε ένα προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία σας.

    Διαβάστε όμως και τα δύο επόμενα............τότε ίσως ξεκαθαρίσουν κάποιες ίσως ή όντως σε περιβόλι καταλήγουσες αισθήσεις.

    Φιλικά,

    Χρυσάνθη Σπίγγου

  4. #14
    Join Date
    Nov 2007
    Όνομα:
    Χρυσάνθη
    Posts
    602

    Re: Σελήνη - Πλούτωνας: Οι μαφιόζοι του ζωδιακού κύκλου (1)

    Η ελπίδα αγαπητή μου Λένα πεθαίνει πάντα μα πάντα τελευταία.

    Και όχι μόνο! Οπως είπα και σε άλους αναγνώστες ο Θεός δεν είναι τιμωρός ούτε επιλήσμων. Μας δινει πάντα τόσα όσα μπορούμε να αντέξουμε. Πιστέψτε με.

    Στο 2ο και 3ο μέρος μιλάω όντως για αυτή την περίφημη θεραπεία. Διαβάστε τα για να πάρετε εξ'ολοκήρου την γεύση του τι πραγματικά εστί αυτή η όψη.

    Οσο αφορά τις διελεύσεις θα αναφερθώ αφότου τελειώσει αυτή η σειρά άρθρων.

    Φιλικά,

    Χρυσάνθη Σπίγγου

  5. #15

    Re: Σελήνη - Πλούτωνας: Οι μαφιόζοι του ζωδιακού κύκλου (1)

    Καλημέρα κ.Σπίγγου.Έχω τετράγωνο Σελήνης Πλούτωνα και πράγματι δεν πήρα την αγάπη που εγώ χρειαζόμουν. Υπήρχαν προβλήματα οικονομικά πολλοί τσακωμοί (όχι βία) μαμά αυστηρή συναισθηματικά απόμακρη εξαιτίας προβλημάτων,μπαμπάς εντελώς απών (συναισθηματικά) το αποτέλεσμα; έλλειψη ασφάλειας , έλλειψη αυτοπεποίθησης κ συναισθήματα κατωτερότητας.Θα ήθελα να ρωτήσω παίζει ρόλο σε ποιο ζώδιο και σε ποιους οικους βρίσκονται οι παραπάνω πλανήτες;Σας ευχαριστώ πολυ .

  6. #16
    Join Date
    Nov 2007
    Όνομα:
    Χρυσάνθη
    Posts
    602

    Re: Σελήνη - Πλούτωνας: Οι μαφιόζοι του ζωδιακού κύκλου (1)

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΟΙΟΥΣΔΗΠΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΟ.ΔΕΚΑΤΟ -ΠΕΜΠΤΟ.

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Κ.Ο.Κ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΕΙΔΙΚΑ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΤΣΟΥΧΤΕΡΗ. ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΑΛΥΝΟΝΤΑΙ.

    ΦΙΛΙΚΑ,

    Χ.Σ.

  7. #17
    Join Date
    Nov 2007
    Όνομα:
    Χρυσάνθη
    Posts
    602

    Re: Σελήνη - Πλούτωνας: Οι μαφιόζοι του ζωδιακού κύκλου (1)

    ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΟΝΟΜΑΣ ΣΟΥ -ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΟΡΗ - ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΕΛΗΝΗΣ -ΠΛΟΥΤΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΥΚΑ -ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΦΗ -ΣΚΑΦΗ, ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΕΛΗΝΗ Ή Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΨΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΒΙΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ.

    ΕΓΩ Π.Χ. ΕΧΩ ΜΊΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΔΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑ/ΔΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ.


    ΟΛΟ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΧΩΡΙΑΤΑ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ
    ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΕΚΕΙΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΈΚΑΝΕ.

    Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ. Ε ΑΣΝ ΔΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ. ΔΥΝΑΜΗ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΘΕΛΗΣΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ.


    ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΞΑΚΟΛΥΘΕΙ ΣΤΑ 55 ΝΑ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΗΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΤΊ.


    ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑ -ΛΑΤΡΕΥΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΛΑΤΡΕΨΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΗΤΑΝ - ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΟΨΕΙΣ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΠΟΛΛΑ. ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ

    ΠΟΛΥ ΜΕΛΑΝΙ. ΩΣΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΑΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΦΟΒΕΡΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ, ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΗ ΥΠΗΡΞΑ, ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.

    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ -ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ!!!!!!!!!!!

    ΔΙΧΩΣ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

    ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ, ΕΝΑΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΔΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΠΛΑΙ -ΠΛΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ. Ο ΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΊΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΦΙΛΙΚΑ,

    Χ.Σ.

  8. #18
    Join Date
    Apr 2010
    Όνομα:
    Δήμητρα Q
    Location
    Στο νησί
    Posts
    95

    Re: Σελήνη - Πλούτωνας: Οι μαφιόζοι του ζωδιακού κύκλου (1)

    Καλημέρα σας!!

    Θέλω να συμφωνήσω και να επικροτήσω το άρθρο σας κ. Σπίγγου. Έτσι ακριβώς λειτουργεί ο Πλούτωνας. Έχει και μια μηδενιστική χροιά. Εξάλλου αν δεν μηδενίσεις το κοντέρ υπό την επίδρασή του, πώς θα κάνεις καινούριο ξεκίνημα?? Ο Πλούτωνας είναι ατυχία και τύχη ταυτόχρονα.
    Ατυχία γιατί όταν μετέχει τόσο πολύ ενεργά σε έναν αστρολογικό χάρτη, τοποθετημένος σε γωνίες, να αγγίζει φώτα και προσωπικούς πλανήτες, τότε πράγματι θα βιώνεται με τον πιο εξοντωτικό τρόπο.
    Δίνει όμως και μια μεγάλη ευκαιρία στον άνθρωπο. Να καταλύσει μέσα κι έξω του ότι παθολογικά μαθημένο είχε και να φτάσει σε μια ανώτερη πνευματική και συναισθηματική ωρίμανση που λέγεται αυτογνωσία.

    Τώρα βέβαια κάποιοι θα σκεφτούν: μα είναι δυνατόν να ωριμάσω με τόσο επίπονο, ίσως τραγικό και μοιραίο τρόπο??? ¶ΔΙΚΟ...
    Αναλογιστείτε τί είναι τελικά δίκαιο σ' αυτή τη ζωή??
    Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, θέλω να τονίσω ότι προσωπικά ο Πλούτωνας μου αγγίζει τον Ερμή με σύνοδο και κοντά στην ακμή του 4ου. Τον βιώνω πάγια μέχρι τώρα... Και στο κακό, που είναι σαν κρατήρας ηφαιστείου σε επαγρύπνηση και στο καλό, που είναι το πιο αναγεννητικό και μεταμορφωτικό πράγμα που έχω ζήσει στα 37 μου χρόνια, με την κυριολεκτική σημασία της λέξης.

    Φιλικά

    Δήμητρα
    Δ.Κ


  9. #19
    Join Date
    Apr 2010
    Όνομα:
    Κάτια
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,256

    Re: Σελήνη - Πλούτωνας: Οι μαφιόζοι του ζωδιακού κύκλου (1)

    Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!

    Από χθες που αναρτήθηκε το άρθρο και το διάβασα, ένοιωσα ότι θα έπρεπε να τοποθετηθώ για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο. Η εμπλοκή μου με την αστρολογία και η βιωμένη όψη Σελήνης σύνοδο Πλούτωνα, με καθιστά ένα άτομα από τα κατάλληλα να καταθέσουν την προσωπική τους εμπειρία. Όλοι ξέρουμε ότι η σύνοδος είναι ιδιαίτερα δυναμική όψη , λόγω της συγχώνευσης των αρχών των πλανητών . Πολύ περισσότερο στην περίπτωσή μου που η Σελήνη είναι ο φυσικός κυβερνήτης του 4ο στον Καρκίνο.

    Η τοποθέτηση αυτής της συνόδου στην ακμή του 7ου οίκου μου που είναι ο 4ος από τον 4ο , έφερε την μετακίνηση και τον επαναπατρισμό της οικογένειάς μου , όταν ακόμα ήμουν βρέφος (αλλαγή χώρας , επιστροφή στην πατρίδα κτλ, όλα θέματα Καρκίνου, 4ου ) . Ταυτόχρονη απώλεια της οικογενειακής περιουσίας και εξ αυτού, μεγάλα προβλήματα κατά την παιδική μου ηλικία. Απόρροια των προβλημάτων, μία μητέρα που την βίωσα ως απούσα από τον συναισθηματικό μου κόσμο , αλλά και ως δική μου ευθύνη, αναλαμβάνοντας ρόλο γονέα και όχι παιδιού , όπως θα έπρεπε.
    Πολύ νωρίς έχασα τον πατέρα μου και για να μην μπαίνω σε άλλες δυσάρεστες οικογενειακές λεπτομέρειες καλοκαιριάτικα , θα πω απλώς ότι τα οικογενειακά δράματα , οι αλλαγές, η διάλυση και η απόλυα, ήταν κάτι συνηθισμένο στο σύνολο της μέχρι τώρα ζωής μου.

    Ας γυρίσουμε όμως το νόμισμα και από την άλλη του πλευρά. Επειδή η Σελήνη και ο Πλούτωνας έχει να κάνει με το βαθύτερο κομμάτι της ανθρώπινης ψυχικής ζωής, οι άνθρωποι που έχουμε αυτό το βαρύ φορτίο ως γενέθλια « προίκα» τους , έχουν μια βαθιά και ουσιαστική επαφή με τα δομικά υλικά της ψυχοσύνθεσης. Η ικανότητα της ενσυναίσθησης προικίζει το άτομο με μια χρήσιμη διεισδυτικότητα στις ψυχές των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή και μπορεί να λειτουργήσει μεταλλαχτηκά και θεραπευτικά, τόσο για τους άλλους, όσο και για τον εαυτό του.
    Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή θεωρείτε η όψη του χαρισματικού ψυχοθεραπευτή . Η εξοικείωση με τον αρχετυπικό φόβο της απώλειας και της επιβίωσης με την ουσιαστική και μεταφορική της έννοια.
    Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι με όψεις Σελήνη \Πλούτωνα, είναι άνθρωποι «βάρους» και μπορεί να βιωθούν ως αποπνικτικοί, λόγω της εμμονής τους με την ουσία των συναισθημάτων. Κανείς δεν θέλει να αισθάνεται γυμνός μπροστά στις αλήθειες του και ο συνδυασμός Σελήνης \Πλούτωνα είναι το χέρι που τραβάει τα πέπλα των υπεραναπληρώσεων, αφήνοντας τον βασιλιά γυμνό. Ακόμα και όταν ο «βασιλιάς» είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Αυτό δεν είναι ένα εύκολο συναίσθημα και ο φόβος- αγωνία να ανήκει κάπου, στηρίζοντας σε αυτό το «κάπου» την ύπαρξή του, είναι η ικανότητα της απόλυτης αφοσίωσης και ταυτόχρονα η κατάρα της ασυνείδητα πατερναλιστικής συμπεριφοράς που καταλύει τα όρια της οντότητας του άλλου. Αυτό προκύπτει από την εμπειρία της απώλειας που οδηγεί στην λογική που λέει: «Δικό μου είναι ότι ελέγχω εγώ, άρα αποφεύγω τον κίνδυνο της απώλειας» .
    όμως κανείς δεν επιθυμεί να ελέγχεται και ένα μεγάλο πρόβλημα για όλους τους ανθρώπους που ζουν υπό την επιρροή αυτής της γενέθλιας σχέσης, είναι η βαθιά αίσθηση της συναισθηματικής μοναξιάς, ακόμα και όταν λαμβάνουν αμέριστη αγάπη.

    Καταλήγοντας να πω ότι πέρα από όσα σωστά αναφέρει η Χρυσάνθη στο διαφωτιστικό άρθρο της - με τον δικό της τρόπο- αυτό που βιωμένα καταθέτω , είναι ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της σχέσης Σελήνης \Πλούτωνα είναι ο καθοριστικά καταγεγραμμένος φόβος της απώλειας και της υπαρξιακής επιβίωσης. Είναι σαν μια γενιά ανθρώπων που έχουν περάσει την φρίκη του πολέμου , να προσπαθούν να συνυπάρξουν με μια γενιά που ανδρώθηκε σε κλίμα ειρήνης.
    Στις δικές μας ψυχές ο πόλεμος δεν τελειώνει ποτέ και είναι πυρηνικός (Πλούτωνας).

    ΥΓ: Χρυσάνθη, το προσωπικό σου βίωμα είναι φανερό στο άρθρο σου, αλλά μπορώ να καταλάβω ότι είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο αυτής της πλανητικής σχέσης να διαχωρίσει την θέση του από αυτήν. ¶λλωστε, ο καλύτερος τελάλης της επίγνωσης, είναι η εμπειρία.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

  10. #20
    Join Date
    Jun 2006
    Όνομα:
    ΕΦΗ
    Location
    Αθηνα
    Posts
    653

    Re: Σελήνη - Πλούτωνας: Οι μαφιόζοι του ζωδιακού κύκλου (1)

    Η αστρολογια υποδεικνυει το πραβλημα.
    Η κυρια Σπιγγου, αναφερει τις εκδοχες με τις οποιες πιθανον θα εκφραστει η οψη
    σεληνης-πλουτωνα. Δεν σημαινει οτι ολα αυτα θα συμβουν μαζι.

    Ομως η θεραπεια, επιτρεψτε μου να πω, ειναι μια.
    Η επαφη με εξειδικευμενο και καταξιωμενο επιστημονα, ο οποιος θα μας βοηθησει να εκτονωσουμε το υποσυνειδητο.
    Οσο νωριτερα αποποιηθουμε τις προκαταληψεις, τοσο πιο γρηγορα θα γαληνεψει η ψυχη μας.
    Η αλλη λυση, ειναι να τα <χωσουμε στους γονεις μας>, με την μεγαλυτερη δυνατον ειλικρινεια.
    Αυτη η τελευται λυση, συνηθως μπλοκαρεται στα πρωτα νεανικα χρονια, γιατι στην καταπιεσμενη σεληνη μας απο τον πλουτωνα, επικρατει ακομη ο φοβος του να εναντιωθουμε στους γονεις μας.

    Πολυ βοηθητικος γι αυτη την οψη, ειναι κατα την γνωμη μου, ενας ισχυρος αρης και οχι προσβαλλομενος. Σ αυτη την περιπτωση μπορει τα πραγματα να ειναι πιο ευκολα.

    (Δεν εχω σεληνη-πλουτωνα, εχω ομως ακριβεστατη συνοδο ηλιου-πλουτωνα στον 8ο οικο και χιαστι με κρονο στον 2ο. Κι αυτο επισης ποναει παρα-παρα πολυ.)

 

 
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads