s
[Συζήτηση] Αξιοποιήστε την τύχη σας στο έπακρο! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 32
    Όνομα:
    Γιώργος

Re: Αξιοποιήστε την τύχη σας στο έπακρο!

ένας Δίας άνευ όψεων; τι γνώμη έχετε; σε οποιονδήποτε οίκο.

Quote Originally Posted by doukas View Post
    ένας Δίας άνευ όψεων; τι γνώμη έχετε; σε οποιονδήποτε οίκο.
    Ο κάθε οίκος έχει το δικό του πεδίο και τη δική του ερμηνεία, όπως και το κάθε ζώδιο. Το ότι δεν κάνει όψεις στο γενέθλιο, νομίζω κάνει πιό συγκεκριμένη την ερμηνεία του και την γενέθλια τάση του. Και βέβαια οι διελεύσεις, όπως και οι επιστροφές του Δία εμπλουτίζουν τα βιώματά μας και τις δυνατότητές μας για large πράγματα. Το προς τα πάνω ή προς τα κάτω έχει να κάνει με τη γενέθλια ψυχοσύνθεση και πώς συνηθίσαμε να αξιολογούμε τα πράγματα....
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    Κάτια

Καταπολεμώντας την τραγική τεμπελιά μου να γράψω έστω και τον επικήδειό μου, επανέρχομαι στην θέση του Δία στον 12ο γιατί έχω τύψεις από χθες που δεν το έγραψα.
    Ο Παραδοσιακός κυβερνήτης των Ιχθύων , μέσα στο 12ο οίκο (επίτηδες το υπενθυμίζω αυτό, για να γίνει πιο κατανοητό αυτό που ακολουθεί), κάθε άλλο παρά τσιγκούνης είναι. Η θέση αυτή, μπορεί να ειπωθεί με ασφάλεια ότι είναι η θέση της θείας πρόνοιας.
    Ο 12Ος οίκος των Ιχθύων συνδέεται άμεσα με θέματα πίστης και η τύχη των ανθρώπων με Δία στον 12ο , βρίσκεται στην ικανότητά τους να πιστεύουν στην θεία πρόνοια. Αρκεί να οραματιστούν και να πιστέψουν στην υλοποίηση της επιθυμία τους για να πάρει το δρόμο της εκπλήρωσης, με ένα τρόπο σχεδόν μαγικό.
    Υποτίθεται ότι ο Δίας στον 12ο , αν και ο υπόλοιπος χάρτης συμφωνεί, μας δίνει ανθρώπους συμπονετικούς και φιλάνθρωπους ελεήμονες. Κατά μία έννοια, το σύμπαν τείνει να γίνεται ανταποδοτικό για αυτούς.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

καλημερα και απο μενα.
    ηθελα να ρωτησω οταν καποιος εχει τον δια στον ζυγο ,στον δεκατο οικο
    σε συνοδο με το mc
    κανιντας καλες οψεις τριγωνα με ηλιο,ερμη και 2 χιαστι με σεληνη,ουρανο
    καθως και εξαγωνο με ωροσκοπο(τοξοτη)

τι δειχνει αυτο για την επαγγελματικη πορεια-κοινωνικη καταξιωση του??
    να διευκρινησω οτι ο χαρτης ειναι ενος αντρα..

ευχαριστω πολυ

Γεια σου persuit93! :bigsmile:

το ότι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου βρίσκεται σε σύνοδο με το μεσουράνημα προφανώς τον κάνει ένα αρκετά δυνατό πλανήτη στο ωροσκόπιο του...ένας δυνατός όμως Δίας πέρα από τύχη, εύνοια και τα σχετικά φέρνει και λίγο καλοπέραση ίσως και αδράνεια..."γιατί να προσπαθήσω να κυνηγήσω κάτι αφού έρχεται μόνο του σε μένα...?"
    δε ξέρω τι ρόλο παίζει στο έργο αυτό ο Κρόνος του κυρίου..αλλά ξεκομμένα μόνο από αυτό ίσως θα μπορούσαμε να πούμε ότι του ήρθαν κομματάκι έτοιμα και εύκολα τα πράγματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική του πορεία...
    επίσης κοίτα και την Αφροδίτη τι κάνει με το Δία ή με άλλον πλανήτη μιας και αποτελεί κυβερνήτη του δεκάτου του.
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Όνομα:
    Αποστολος

..καλησπέρα και από μενα...
    ...με τον Δία αναδρομο στο σκορπιό (29ο) και σε συνοδο με Ποσειδώνα στον τοξοτη (στις 1ο) εμπεριεχόμενοι και οι δύο πλανητες στον 10 οίκο, θαλεγα οτι η τύχη συνοδεύεται από ευφορία σε κατι νεο και καινουργιο, αλλα το πραγμα μετά γινεται άνθρακας, λόγω του Ποσειδώνα, εσεις τη γνώμη έχετε..?

Όνομα:
    ΕΦΗ

Αποστολε, μια συνοδος εμπεριεχει και τις δυο εκφανσεις (θετικο-αρνητικο).
    Εννοω οτι δεν αποδεικνυονται ολα ανθρακες, αρκει να εχει προηγηθει ρεαλιστικη
    εκτιμηση των συνθηκων και των δυνατοτητων μας. Σε μερικες περιπτωσεις δεν υπερεκτιμουμε μονο, αλλα και υποτιμουμε , οποτε μπορει και να χανουμε ευκαιριες.

Καλημέρα σας.
    Έχω Δία στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Κρόνο στον 2ο οίκο. Αυτό σημαίνει ότι η δράση του Δία περιορίζεται από τον Κρόνο;

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by cloe7 View Post
    Καλημέρα σας.
    Έχω Δία στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Κρόνο στον 2ο οίκο. Αυτό σημαίνει ότι η δράση του Δία περιορίζεται από τον Κρόνο;
    Η λέξη «περιορισμός» συνήθως έχει αρνητική ερμηνεία αφού θεωρούμε ότι μας στερεί κάτι. Ωστόσο ο Κρόνος σε κάποιο σημείο του Ωροσκοπίου θα βρεθεί (δεν γίνεται να τον εξαφανίζουμε) και εκεί που θα βρεθεί θα φέρει περιορισμό.

Στη συγκεκριμένη σύνοδο ο Κρόνος έχει το «πάνω χέρι» αφού στο Ζυγό βρίσκεται σε έξαρση, όπως συμβαίνει στις μέρες μας (αλήθεια, καλή Κρόνια επιστροφή!:bigsmile. Αλλά αυτό μπορεί απλά να σημαίνει ότι αποτρέπει το Δία από αλόγιστες σπατάλες, κάτι στο οποίο είναι επιρρεπής στον 2ο οίκο. Γενικά μιλώντας, αν όλο το ωροσκόπιο δείχνει μια χαλαρότητα και μια υπερβολική εξωστρέφεια, τότε συμφέρει να έχεις έναν ισχυρό Κρόνο για να «κρατάει τα μπόσικα».

Καλησπέρα και απο μενα..
    Έχω δια στο σκορπιό στο 12 οικο σε σύνοδο με ήλιο, ερμή ,ωροσκόπο και σε αντίθεση με κρονο (ανάδρομος)
    στον 7 οικο (ταυρο) εχει την καλοσύνη να μου πει κάποιος εαν ο διας ειναι καλά τοποθετημένος και εαν κάνει καλές όψεις; Ευχαριστώ πολύ....

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Tags for this Thread